• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز راجع به GTA Sanandreas

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
من خيلي وقت پيش تمومش كردم ولي تا اونجايي كه من يادمه منم خودم مثه خر گير كرده بودم تو گيل تا اينكه شانسي فهميدم كه هم بايد Space رو بزني هم اون جهتي رو كه مياد تو اون دايره هه (تو PC) ...رقصيدنم همينطوره...

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته مال خیلی وقت پیشه ولی فکر میکنم همون به موقع زدن جهتها شرطه چیز دیگه ای نباید باشه امتحان کن اکه نشد بیشتر توضیح بده چجوریاس؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من زیاد اینو بازی نکردم . شاید همزمان با فلش باید یک دکمه (تکمه) رو فشار بدی.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
1_وقتی ماشین رو از گاراژ تحویل گرفتی دکمه ای رو که شاسی ماشین رو بالا میبره رو میزنی

2_وقتی مسابقه شروع شد به پایین صفحه دقت میکنی و هر وقت فلشهای جهت دار دقیقا در مرکز دایره قرار گرفت کلید مربوط به همون فلشها رو میزنی{فقط دقت میخواد . نیازی هم به سرعت نیست}

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا كسي كد تقلبي چيزي براي اين ساناندرس نداره جان سالم باشه وتير نامحدود اسلحه بياد و...

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از mahiar0 :
ممنون
اما اين كد تقلب حالا براي كدوم ايت ما نفهميديم اين ساناندرس 4يا 5 (هرچند درستش 4 است)

شما زحمت 26 كيلوبايت دانلود را به خودتون مي داديد مي فهميديد كه هر دو تراينر هست :D

ضمنا بعد از Grand Theft Auto 3 كه GT3 ناميده مي شد نسخه گيم هاي بعدي كه به نام Vice City و San Andreas بود جز شماره 3 حساب مي شد و قراره شماره 4 اين گيم براي كنسول PS3 عرضه بشه

اگر هم طبق روال عادي به صورت ايراني كار كنيم گيم San Andreas پنچمين شماره اي هست كه از طرف Rockstar عرضه شده است;)

در همون تاپيكي هم كه دوستان لينك داده اند اطلاعات كاملي در مورد تراينر اين گيم نوشته ام

موفق باشيد;)

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوستان تا اینجاشو بدون هیچگونه و گیری رفتم و تموم کردم مراحل رو یکی پس از دیگری حالا رسیدم پایان کار جایی که میری در خونه sweet و تو دایره قرمز میایستی و مینویسه که take over gang teroristes around los san ... برای این مرحله چکار باید بکنم ؟؟ کی رو باید بهش غلبه کنم ( take over یعنی غلبه کردن) منظور از گروههای تروریستی کیه تونو خدا کمکم کنید . ممنون از همه.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اگه تو تاپیک مخصوص بازی GTA میگشتی حتما پیدا میکردی !
باید بری در مناطق بنفش رنگ و اونجا دعوا راه بندازی قلمرو خودتو اضافه کنی ! انقدر باید این کارو ادامه بدی تا بذاره بری پیش Sweet

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
ممنون . اما من تاپیکی در این زمینه پیدا نکردم اگه میشه لینکشو عنایت بفرمائید.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
باید با کلیدهای زوج ناوم لاک (num lock ) حرکت رو انجام بدی . اگه دقت کرده باشید بعد از زدن هر جهت داخل دایره دورش سفید میشه هرچی این سفیدی بیشتر باشه به این معنی که حرکت رو صحیح تر انجام دادی . اون علامهایی که با علامت بعدی خودشون فاصله دارن به این معنی هستن که باید بیشتر فشرده بشن . برای انجامش سعی کن از 4 تا انگشتت استفاده کنی . در ضمن میزان امتیازت باید بیشت از 1750 باشه.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوستان مرحله اخر سویت رو کی باید بگیریم ؟؟ منظورم همون مرحله هستش که پشت ماشین اتش نشانیه !!! چکار باید کرد باید برم پشت ماشین نگه دارم ؟؟؟چکار کنم میشه ماشین اتش نشانی رو با گلوله زد تا وایسه یا نه حتما باید برم نجاتش بدم . ممنون میشم سریع کمکم کنید.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
تا اونجاییکه یادم میاد ! الان Sweet به نردبان ماشین آتش نشانی ، آویزونه و شما باید بری زیر نردبون و وقتی که جات درست شد ( یعنی جوری که sweet در صورت افتادن ، بیفته تو ماشین ) ، خود Sweet میپره تو ماشینت ( به همین راحتی ) و فکر کنم بعدش یه خورده دنبال ماشین آتش نشانی میکنی و بعدش هم پس از چند Demo بازی تموم میشه ( نگفتم چی میشه که هیجانش از بین نره :دی )!

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
فقط برم زیر ماشین اتش نشانی ، ایا باید یکم مکث کنم یا نه سریع میپره چون میدونی که مرحله اخرش چقدر طولانیه و پر دردسره و اونم خیلی تند میره پدر سوخته.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اگه یه لحظه هم ، جات جوری بشه که Sweet بتونه بپره پایین ، کافیه !

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بچه ها من شرمنده ام اگه سوالم یه مقدار مبتدیانه هستش

چه جوری باید رقصید؟
آخه من بلد نیستم با هر سازی برقصم:D

و تو اون مرحله که یه ماشین میگیره و اول تو گاراژ تغییرش میده و بعد میبره واسه مسابقه چجوری باید ماشین رو تکون داد؟
اون جهت هایی که پایین صفحه هست یعنی چه؟

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
دوست عزیز ، سوال شما مبتدیانه نیست ولی اگه یه خورده توی تاپیک نگاه میکردی ، میدیدی که شاید این سوال 10 بار عنوان شده . اینم جواب که در پست 303 موجود میباشد !
باید با کلیدهای زوج ناوم لاک (num lock ) حرکت رو انجام بدی . اگه دقت کرده باشید بعد از زدن هر جهت داخل دایره دورش سفید میشه هرچی این سفیدی بیشتر باشه به این معنی که حرکت رو صحیح تر انجام دادی . اون علامهایی که با علامت بعدی خودشون فاصله دارن به این معنی هستن که باید بیشتر فشرده بشن . برای انجامش سعی کن از 4 تا انگشتت استفاده کنی . در ضمن میزان امتیازت باید بیشت از 1750 باشه.

بالا