- نوشتهها
- 1,597
- لایکها
- 30
به نقل از hwt :دكمه رو نميدونم اما برو تو منو map رو بزن كامل نشونت ميده ديگه:
مرسي دمت گرم
به نقل از hwt :دكمه رو نميدونم اما برو تو منو map رو بزن كامل نشونت ميده ديگه:
مرسي دمت گرم
به نقل از sia999us :خواهش ميشه قابلي نداشت:blush:به نقل از hwt :دكمه رو نميدونم اما برو تو منو map رو بزن كامل نشونت ميده ديگه:
مرسي دمت گرم
شما مي توني بر روي گزينۀ Misc در منوی ابتدایی بری! :happy:به نقل از hwt :دمت گرم منتظرما .
به نقل از hwt :از كجا معلوم ميشه چند درصد از بازي رو رفتيم؟
ايول چطور اينو نديده بودمبه نقل از Half Blood Prin :شما مي توني بر روي گزينۀ Misc در منوی ابتدایی بری! :happy:
به نقل از irgamer :لطفا بحث درباره نسخه های قدیمی رو در این تاپیک ادامه بدید:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=309463&posted=1#post309463
موفق باشید
بابا يه بار تاپيك رو بخون من هم همين سوال رو كردم خوب .به نقل از arash_a :سلام
.
بچه ها من يه سوال در مورد يه مرحله از بازي داشتم :
.
اون قسمتي كه بايد با ماشين بالا پائين بپريم و برقسيم من موندم ؟
.
چطوري بايد برقسيم ؟!؟ :blink:
.
.
مرسي
.
.
.
آخه بطور غير قانوني رفتي شهر بعدبه نقل از rax :متاسفم دوست عزيز....ميخواستم ازت بخوام پاكشون كني... بهر حال مشگل از طرف من و شرلوك بود..
يه سوال هم از دوستان داشتم...چرا وقتي از من از رودخونه عبور كردم و رفتم اون سمت ساحل كه با ماشين نميشه رفت يهو 4 تا ستاره پليس افتاد دنبالم.. :blink:
و اون مرحله رقص ماشينها چرا اصلا هيچ امتياز مثبتي من دشت نميكنم
به نقل از ....P30.... :آخه بطور غير قانوني رفتي شهر بعدنديدي پليس اون راه رو بسته بود
بايد بري مراحل بالاتر تا بتوني به اون شهر بري
اگه ميخواي SAVE صد در صد بازي هست كه ميتوني تو كل شهر بگردي بدون اينكه پليس بهت گير بدهبه نقل از rax :نامردا...خوي نميشه از دست پليس در رفت...رمز هم دارم ولي نميخوام استفاده كنم..يه بار تو وايس سيتي از مرحله اول با رمز پرواز رفتم اخر بازي..
كجاست ؟.ميخوامبه نقل از mohsenmx :اگه ميخواي SAVE صد در صد بازي هست كه ميتوني تو كل شهر بگردي بدون اينكه پليس بهت گير بده
به نقل از hwt :كجاست ؟.ميخوام
http://mohsenmx.persiangig.com/pt/gtasas.zip
به نقل از mohsenmx :اگه ميخواي SAVE صد در صد بازي هست كه ميتوني تو كل شهر بگردي بدون اينكه پليس بهت گير بده
اون بايد با كليدهاي كي پد بري . هر وقت جهت دقيق رفت تو دايره بايد جهت رو اعمال كني !به نقل از rax :خودم هم دارم...نميخوام ازش استفاده كنم.. :blush: اين دي وي دي هاي تكين همه جور ترينر و چيت و سيو توش هست
راستي محسن جان من هنوز تو همون رقصه ماشينا موندم :blink: البته كلا يكي دو ساعت تا حالا بيشتر بازي نكردم..من خيلي اهل بازي نيستم...
اي بابا چرا آخهبه نقل از rax :خودم هم دارم...نميخوام ازش استفاده كنم.. :blush: اين دي وي دي هاي تكين همه جور ترينر و چيت و سيو توش هست
راستي محسن جان من هنوز تو همون رقصه ماشينا موندم :blink: البته كلا يكي دو ساعت تا حالا بيشتر بازي نكردم..من خيلي اهل بازي نيستم...
البته گفتم كه منم همينكارا رو ميكنم اما بعضي وقتها كه مبنويسه بد حسابي رو اعصاب ادم راه ميرهبه نقل از mohsenmx :اي بابا چرا آخه
Tab رو میزنی و بعدش با کلید های 8-2-4-6 بنا به جهت هایی که اون پایین نشونت میده بالا پایین میپری هی امتیارت بالا میره
tab چرا ؟! مگه capslock رو نبايد بزنيم؟به نقل از mohsenmx :اي بابا چرا آخه
Tab رو میزنی و بعدش با کلید های 8-2-4-6 بنا به جهت هایی که اون پایین نشونت میده بالا پایین میپری هی امتیارت بالا میره