mohsenmx
Registered User
معذرت capslock :blush:به نقل از hwt :tab چرا ؟! مگه capslock رو نبايد بزنيم؟
معذرت capslock :blush:به نقل از hwt :tab چرا ؟! مگه capslock رو نبايد بزنيم؟
به نقل از mohsenmx :اي بابا چرا آخه
capslock رو میزنی و بعدش با کلید های 8-2-4-6 بنا به جهت هایی که اون پایین نشونت میده بالا پایین میپری هی امتیارت بالا میره
شرمنده من كليد هاي ديفالت رو تغيير داده بودم يادم نبود بگم شرمنده :blush:به نقل از rax :بابا تو كه قبلا گفته بودي كنترل و اسپيس هم بايد بزنم...خوب من تا حالا با اروكي ها داشتم اينكارو ميكردم..خدا شفام بده :blink:
اره منم ديروز داشتم همين كليدها رو ميزدم ميديم د بيا اين چرا كار نميكته :lol:به نقل از rax :بابا تو كه قبلا گفته بودي كنترل و اسپيس هم بايد بزنم...خوب من تا حالا با اروكي ها داشتم اينكارو ميكردم..خدا شفام بده :blink:
يه بار با اين سيو بازي كن خيلي توپه ! سوار تانك ميشي ملت رو زير ميگيري :lol:به نقل از ....P30.... :به نظر من بهتره از اون Save هاي كامل استفاده نكنيد
لذت GTA به اينه كه آدم خودش تا آخرش بره
چرا تهمت ميزني به من چه :blink:به نقل از whiteflag :اي خدا از دست اين محسن که من رو به اين بازي معتاد کرد
از زمين و زمان ميريزن سرت CIA هم ميادبه نقل از hwt ::blink: تا حالا كسي 6 ستاره شده ؟! اگه نشديد يه بار ترينر رو اجرا كنيد و 6 ستاره شيد :blink: خيلي خفن ميشه
من با اين سيوه كه 6 ستاره شدم با چندتا تانك اومدن سراغم:blink:به نقل از mohsenmx :از زمين و زمان ميريزن سرت CIA هم مياد
آره همينطوره بلاخره با ماشينه رقصيدي يا نه؟به نقل از hwt :من با اين سيوه كه 6 ستاره شدم با چندتا تانك اومدن سراغم:blink:
نه متاسفانه ولي حالش رو داشتم يه آموزش كوچيك ميزارم حتما ميتوني بريبه نقل از hwt :والا هميشه طرف مقابل بيشتر از من امتياز ميگيره
راستي نميشه كاري كرد هر جا دلمون خواست سيو كنيم؟:blush:
ايول اگه اموزش بزاري ديگه چه شود.به نقل از mohsenmx :نه متاسفانه ولي حالش رو داشتم يه آموزش كوچيك ميزارم حتما ميتوني بري
:blink:به نقل از behzad65 :اقا این بازی هم که تمام شد!!!!
خیلی حیف شد زود تموم شد
بابا اينكارهبه نقل از behzad65 :اقا این بازی هم که تمام شد!!!!
خیلی حیف شد زود تموم شد