• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من رفته بودم سمت شمشك اگر پيستا باز هم بشه تو اين چند روز فكر نكنم برف مطلوب و دلخواه من رو داشته باشه يعنى از اين پيستهايي هست كه سنگ توش زياده و با اين وضعيت بارندگى و پيش بينى هواشناسى تا اوايل هفته اينده خبرى از بارش برف نيست و فكر كنم بايد حداقل دو هفته رو صبر كرد ! البته شايد هم ديزين كه هميشه برف بهترى داره و بالاتر هست شرايط خوبى پيدا كرده باشه

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما که حساب کتاب دستت هست بفرمایید که برای توچال وسط هفته ما ساعت چند بریم از لحاظ صف و معطلی کمتر اذیت بشیم و کلا چه نکاتی رو مد نظر قرار بدیم ممنون.(من تا حالا توچال نرفتم )

كلاً وسط هفته ها خلوت تره. به نظر من اگه مبتدى نيستين،توچال انتخاب خوبى نيست.خود من كه اگه امكانش بود دربند سر ميرفتم مخصوصاً اون پيچ هاش كه حس رانندگى تو جاده چالوس رو به آدم ميده:)
راستى يه نكته بسيار بسيار مهم يادم افتاد،صف توچال يكم كلافه كنندس پس لطفاً شما با سيگارتون بيشتر از اين غير قابل تحملش نكنيد(البته اگه...)

• Like
Reactions: fnm

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

shamball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
20000 تومن افزایش قیمت برای یه سال؟ :| سال بعد میره بالای 100، بای بای اسکی
آخه نمیشه که اینجوری...یه تفریح تو این مملکت داشتیم اونم که اینجوری دارن به F میدنش...شنیدم که شرکت دیزین پاد این قیمت و اعلام کرده ولی هنوز فدراسیون تایید نکرده

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
آخه نمیشه که اینجوری...یه تفریح تو این مملکت داشتیم اونم که اینجوری دارن به F میدنش...شنیدم که شرکت دیزین پاد این قیمت و اعلام کرده ولی هنوز فدراسیون تایید نکرده
منم رفتم دیدم ، داره دقیقا میفروشه 57 تومن، دیگه تایید چی؟
من چند سالیه از مقدار اسکیم کم کردم و به کوهنوردی اضافه کردم ( اسکی خیلی حالش بیشتر بود ) ولی چه کنیم. امسال کلا اسکی رو میکنم یه بار، بقیه اش رو کوهنوردی میکنم تا یادم بره اسکی هم میشه کرد

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
الان یه نفر بخواد این اسکیو شروع کنه چه وسایلی باید بخره؟
بخره ارزونتر درمیاد یا اجاره کنه؟
اجارش هر دفعه چقد میشه؟

shamball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان یه نفر بخواد این اسکیو شروع کنه چه وسایلی باید بخره؟
بخره ارزونتر درمیاد یا اجاره کنه؟
اجارش هر دفعه چقد میشه؟
اول باید ببینی آلپاین میخوای اسکی کنی یا بورد که بعدش بری واسه خرید...وسایلشم که مشخصه دیگه.چوب فیکس بوت شلوار کاپشن عینک کلاه باتوم
تو این ورزش دمبال ارزون نباش که به درد نمی خوره...ولی به نظر من اول یک بار اسکی کن بعد اگه دوست داشتی برو بخر....اجناس اجاره ای هم که از نظر کیفیت خیییلی داغوون هستند
اگرهم بخوای همه اینهار و اجاره کنی حدود 150 واست در میاد که اونم نمی ارزه(تازه اگه قیمتش بیشتر نشه)

shamball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم رفتم دیدم ، داره دقیقا میفروشه 57 تومن، دیگه تایید چی؟
من چند سالیه از مقدار اسکیم کم کردم و به کوهنوردی اضافه کردم ( اسکی خیلی حالش بیشتر بود ) ولی چه کنیم. امسال کلا اسکی رو میکنم یه بار، بقیه اش رو کوهنوردی میکنم تا یادم بره اسکی هم میشه کرد
آخه کوه نوردی هیچ هیجانی نداره

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
يعنى با ٥٠٠٠ تومن پاركينگ بليط همون ٦٢٠٠٠ هست !

با اين توصيف فكر كنم دربندسر هم در اين حدودا باشه

نميدونم كى توجيه اقتصادى رو با اين افزايش قيمت بي جهت دراورده ! در واقع بزرگ ترين ضرر رو به خودشون زدن چرا كه اختلاف ٢٥ تومني با پيست هاي ديگه از لحاظ روانى باعث ميشه مثلا يك نفر براى ٤ جلسه از پيستى ديگر استفاده كنه ( ٤ جلسه اختلافش ميشه ١٠٠ تومن ) ولي اگر اين اختلاف ٦٠ تومن بود اون فرد از لحاظ روانى قانع ميشد و از ديزين استفاده مي كرد. همه پورشه سوار نيستند در اسكي ...

جاده بالا بسته باشه ٥ نفر هم در پيست ديزين فكر نكنم ديده بشند

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
آخه کوه نوردی هیچ هیجانی نداره

چه کنیم :( تو روح مسئولین دیزین :(( ( البته هیجانش رو میشه با عبور از مناطق سخت و فنی زیاد کرد ) کوهنوردی بیشتر از هیجان، آرامش داره ;)

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
پس ار برگزاري جلسات متعدد بين شركت بهره بردار پيست ديزين و مسئولان شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي، فدراسيون و اداره كل ورزش و جوانان البرز، تعرفه نهايي بليط پيست ديزين در فصل جاري مشخص شد.

به گزارش روابط عمومي مجموعه‌هاي اسكي، ‌تعرفه بليط ورودي اين پيست در فصل 92-93 براي هر بار استفاده مبلغ 57 هزار تومان تعيين شده است، همچنين مبلغ 5 هزار تومان نيز بابت "تگ شارژي" تنها يك بار براي كل فصل دريافت مي‌گردد.

به گفته مسئولان شركت بهره‌بردار پيست ديزين، احتمال ارائه بليط‌هاي تخفيف دار با تعداد جلسات بالا در اين پيست وجود دارد كه منوط به تأييد هيئت مديره اين شركت در جلسات آتي خواهد بود. در صورت تأييد، تعرفه اين بليط‌ها از طريق سايت مجموعه‌هاي اسكي سريعاً اعلام خواهد شد.

گفتني است پيست بين المللي ديزين، از لحاظ امكانات و تجهيزات در بهترين شرايط ممكن قرار دارد و جهت بازگشايي، منتظر بارش برف در روزهاي آينده است.

Sent from my iPad using Tapatalk

shamball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس ار برگزاري جلسات متعدد بين شركت بهره بردار پيست ديزين و مسئولان شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي، فدراسيون و اداره كل ورزش و جوانان البرز، تعرفه نهايي بليط پيست ديزين در فصل جاري مشخص شد.

به گزارش روابط عمومي مجموعه‌هاي اسكي، ‌تعرفه بليط ورودي اين پيست در فصل 92-93 براي هر بار استفاده مبلغ 57 هزار تومان تعيين شده است، همچنين مبلغ 5 هزار تومان نيز بابت "تگ شارژي" تنها يك بار براي كل فصل دريافت مي‌گردد.

به گفته مسئولان شركت بهره‌بردار پيست ديزين، احتمال ارائه بليط‌هاي تخفيف دار با تعداد جلسات بالا در اين پيست وجود دارد كه منوط به تأييد هيئت مديره اين شركت در جلسات آتي خواهد بود. در صورت تأييد، تعرفه اين بليط‌ها از طريق سايت مجموعه‌هاي اسكي سريعاً اعلام خواهد شد.

گفتني است پيست بين المللي ديزين، از لحاظ امكانات و تجهيزات در بهترين شرايط ممكن قرار دارد و جهت بازگشايي، منتظر بارش برف در روزهاي آينده است.

Sent from my iPad using Tapatalk
بهترین راه تحریم پیست دیزین

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
ما هم همینطور (10 نفری میشیم که دیگه دیزین نمیریم)

ای دیزین ورشکست شو ^_^ بذار حساب کنیم برای همون 10 نفر که دیزین نمیرن دیگه . 57 اسکی + 5 پارکینگ + 10 غذا = 72 با خرج های دیگه تو پیست میشه 75 تقریبا ، ما معمولا 5 بار میرفتیم میشه نفری 360 تومن که برای 10 نفر میشه 3600000، آقای دیزین به راحتی سه میلیون و شسصد هراز تومن رو از دست دادی، درسته مبلغی نیست، ولی انشاالله سال به سال بیشتر بشه این ضرر تا حالیت بشه :|

shamball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان از شمشک کسی خبر داره؟باز شده؟قیمت؟

بالا