شما که حساب کتاب دستت هست بفرمایید که برای توچال وسط هفته ما ساعت چند بریم از لحاظ صف و معطلی کمتر اذیت بشیم و کلا چه نکاتی رو مد نظر قرار بدیم ممنون.(من تا حالا توچال نرفتم )
بیلیط دیزین 57000 تومان تازه با تگ..اگه گم کردی که 5000 دیگه میاد روش
مستند ورود اعضاء | سایت پیست بین المللی اسکی دیزین خرید آنلاین تگ این قیمت و میده
آخه نمیشه که اینجوری...یه تفریح تو این مملکت داشتیم اونم که اینجوری دارن به F میدنش...شنیدم که شرکت دیزین پاد این قیمت و اعلام کرده ولی هنوز فدراسیون تایید نکرده20000 تومن افزایش قیمت برای یه سال؟ :| سال بعد میره بالای 100، بای بای اسکی
منم رفتم دیدم ، داره دقیقا میفروشه 57 تومن، دیگه تایید چی؟آخه نمیشه که اینجوری...یه تفریح تو این مملکت داشتیم اونم که اینجوری دارن به F میدنش...شنیدم که شرکت دیزین پاد این قیمت و اعلام کرده ولی هنوز فدراسیون تایید نکرده
اول باید ببینی آلپاین میخوای اسکی کنی یا بورد که بعدش بری واسه خرید...وسایلشم که مشخصه دیگه.چوب فیکس بوت شلوار کاپشن عینک کلاه باتومالان یه نفر بخواد این اسکیو شروع کنه چه وسایلی باید بخره؟
بخره ارزونتر درمیاد یا اجاره کنه؟
اجارش هر دفعه چقد میشه؟
آخه کوه نوردی هیچ هیجانی ندارهمنم رفتم دیدم ، داره دقیقا میفروشه 57 تومن، دیگه تایید چی؟
من چند سالیه از مقدار اسکیم کم کردم و به کوهنوردی اضافه کردم ( اسکی خیلی حالش بیشتر بود ) ولی چه کنیم. امسال کلا اسکی رو میکنم یه بار، بقیه اش رو کوهنوردی میکنم تا یادم بره اسکی هم میشه کرد
آخه کوه نوردی هیچ هیجانی نداره
بهترین راه تحریم پیست دیزینپس ار برگزاري جلسات متعدد بين شركت بهره بردار پيست ديزين و مسئولان شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي، فدراسيون و اداره كل ورزش و جوانان البرز، تعرفه نهايي بليط پيست ديزين در فصل جاري مشخص شد.
به گزارش روابط عمومي مجموعههاي اسكي، تعرفه بليط ورودي اين پيست در فصل 92-93 براي هر بار استفاده مبلغ 57 هزار تومان تعيين شده است، همچنين مبلغ 5 هزار تومان نيز بابت "تگ شارژي" تنها يك بار براي كل فصل دريافت ميگردد.
به گفته مسئولان شركت بهرهبردار پيست ديزين، احتمال ارائه بليطهاي تخفيف دار با تعداد جلسات بالا در اين پيست وجود دارد كه منوط به تأييد هيئت مديره اين شركت در جلسات آتي خواهد بود. در صورت تأييد، تعرفه اين بليطها از طريق سايت مجموعههاي اسكي سريعاً اعلام خواهد شد.
گفتني است پيست بين المللي ديزين، از لحاظ امكانات و تجهيزات در بهترين شرايط ممكن قرار دارد و جهت بازگشايي، منتظر بارش برف در روزهاي آينده است.
Sent from my iPad using Tapatalk
ای اقا انها دست مردم خوندن میدونن 100 تومن هم بشه بازم صف طویل تلهکابین پا برجاسبهترین راه تحریم پیست دیزین
ما هم همینطور (10 نفری میشیم که دیگه دیزین نمیریم)من با این قمیت امکان نداره برم دیزین، شما چطور؟
ما هم همینطور (10 نفری میشیم که دیگه دیزین نمیریم)