نه
این که میشه 70 درصد افزایش به جای 20 در صد هر سال؟؟؟؟:blink::wacko:
زنگ زدی؟؟ وسط هفته و آخر هفته داره؟[/QUOT
زنگ زدم گفت شنبه افتتاحیه بوده و بلیطم 50 تومن...کسایی هم که رفتن همینو گفتن..اما میخوان اعتراض کنن
نه
این که میشه 70 درصد افزایش به جای 20 در صد هر سال؟؟؟؟:blink::wacko:
زنگ زدی؟؟ وسط هفته و آخر هفته داره؟[/QUOT
زنگ زدم گفت شنبه افتتاحیه بوده و بلیطم 50 تومن...کسایی هم که رفتن همینو گفتن..اما میخوان اعتراض کنن
بلیط توچال 50 تومن....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی مسخره است
پارسال وسط هفته 25 و آخر هفته 30 بود که اصلا هم نمی ارزید100 تومننننننننننننن؟ :O
پارال 25 تومن نبود؟ ( من چند ساله توچال نمیرم )
یهو دوبرابر شد؟
من که خیلی وقته کوهنوردی رو جایگزین اسکی کردم، همون 3 بارم که میرفتیم اسکی نمیریم :|
روايت كاملا نادرست هست )روایت هست، اون مقداری که قیمت بلیط پیست مهم هست، باز بودن جاده بالا مهم نیست ( عمام مجید ^_^ )
روايت كاملا نادرست هست )
قيمت بليط در صورت بسته بودن جاده بالا مهم نيست ميخواد ١٠٠ باشه ميخواد همون ٣٨ پارسال باشه
به خدا درسته ^_^ عمام خودممممم یعنی اگه 100 باشه و جاده باز باشه میری؟ یعنی جاده بالای 50 کیلومتر کوتاه تر، 60 تومن میرزه؟ من خونم سعادت آباده، یه بار از جاده بالا رفتم، 2.5 تو راه بودم برای هر سمتش، از جاده پایین میرم، با صبحونه خودن تو راهش میشه 2 ساعت رفت، یه ساعت و نیم برگشت. جاده پهن، امن، بیشترش اتوبان. چه کاریه جاده بالا :| طولانی تر هست پایین، ولی ترافیکش واقعا کمتره، یعنی همون ترافیک صدر کل اون 50 کیومتر بیتر رو پوشش میده. من که جاده بالایی نیستم
آقای مسئول پیست، جاده بالا رو باز کنین، از اونایی که از بالا میان 100 بگیرین، از ما جاده پایینیا 37
جاده شمشک به دیزین بسته نگه میدارند
تا کسی از شمشک به دیزین نیاید برای اسکی
این خیلی نامردیه!
شاید این یه دلیلش باشه، ولی انصافا جاده خطرناکیه، خیلی بهمن گیره، کسایی ام که میان اسکی، ماشاالله شاسی بلند، با 1000000000 وات ساب یا اگزور خفن، کلا اسکی بازها مستعد ساخت بهمنن درستش اینه بعد از برف، بیان یه چیزی اونجا بترکونن، بهمن بیاد، پاک کنن، بعد راه رو باز کنن، با دعا و ... که نمیشه از اونجا رد شد . ( دل نوشته های یه اسکی باز که کوهنورد شده )