• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه:(
این که میشه 70 درصد افزایش به جای 20 در صد هر سال؟؟؟؟:blink::wacko:
زنگ زدی؟؟ وسط هفته و آخر هفته داره؟[/QUOT

زنگ زدم گفت شنبه افتتاحیه بوده و بلیطم 50 تومن...کسایی هم که رفتن همینو گفتن..اما میخوان اعتراض کنن

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
بلیط توچال 50 تومن....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی مسخره است

100 تومننننننننننننن؟ :O
پارال 25 تومن نبود؟ ( من چند ساله توچال نمیرم )

یهو دوبرابر شد؟

من که خیلی وقته کوهنوردی رو جایگزین اسکی کردم، همون 3 بارم که میرفتیم اسکی نمیریم :|

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
100 تومننننننننننننن؟ :O
پارال 25 تومن نبود؟ ( من چند ساله توچال نمیرم )

یهو دوبرابر شد؟

من که خیلی وقته کوهنوردی رو جایگزین اسکی کردم، همون 3 بارم که میرفتیم اسکی نمیریم :|
پارسال وسط هفته 25 و آخر هفته 30 بود که اصلا هم نمی ارزید
چون شوما 8 صبح بری توچال 10 میرسی پای پیست و 2 باید برگردی
اونم با اون پیست کوچیک و امکانات کم
امسال که دیگه هیچی ..

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مسئولان استان البرز خواستار بازگشايي جاده شمشك به ديزين شدند

در آستانه شروع ورزش زمستانه اسکی، جاده شمشک به دیزین توسط اداره راه و شهرسازی شهرستان شمیرانات استان تهران مسدود شده که این مساله ورزش اسکی را دچار مشکل می‌کند.

به نقل از ايسنا، بخشدار آسارا گفت: با وجود برگزاری جلسات متعدد در سال گذشته به منظور رفع موانع جاده‌ای محور شمشک - دیزین و با وجود برگزاری جلسه مورخ 28 خردادماه امسال به منظور جمع بندی نهایی و ارائه گزارش برای استحضار معاون اول رییس جمهور و هم‌چنین بازدید از مناطق و زون‌های حادثه خیز این محور در تاریخ 13 تیرماه با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور، این مشکل هم‌چنان به قوت خود باقی است.

محمدی سیرایی افزود: بعد از تفکیک البرز از تهران، مشکلات متعدد در این محور پیش آمد، به نحوی که در سال‌جاری قبل از شروع بارندگی، جاده مسدود و عملیات بازسازی و آماده‌سازی پیست که بر اثر حریق دچار آسیب جدی شد را با مشکل مواجه ساخت. با آماده نشدن پیست، احتمال انجام ورزش اسکی در دیزین با مشکل مواجه خواهد شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: این محور به عنوان یک مسیر برای دسترسی آسان و سهولت تردد ورزشکاران و علاقمندان پیست اسکی دیزین استفاده می‌شود. مسدود شدن این جاده موجب پیگیری‌های متعدد ورزشکاران و علاقمندان ورزش اسکی و هم‌چنین خبرنگاران شده است.

وی خاطرنشان کرد: مسدود بودن این جاده خسارت جبران ناپذیری به اشتغال جوانان بخش، خصوصا دهستان نساء و روستای ولایترود وارد می‌سازد و از رونق فعالیت پیست می‌کاهد.

بخشدار آسارا یادآور شد: در سال گذشته به منظور توسعه ورزش اسکی و تقویت اشتغال در پیست، نمایندگان استان البرز آمادگی خود را برای تحویل جاده شمشک اعلام کردند و سریعاً جلسه‌ای با مسئولین استان تهران و البرز برای بررسی موضوع تشکیل شد لذا با توجه به اهمیت موضوع، این امر پیگیری مسئولین استان البرز نسبت به رفع موانع انسدادهای این محور را می‌طلبد.

همچنين معاون راهداری اداره کل راه و شهرسازی البرز گفت: محور شمشک - دیزین از دو هفته پیش مسدود شده است و باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود.

صفری افزود: این محور به صلاح‌دید اداره کل راه و شهرسازی استان تهران به دلیل ایمن نبودن مسیر مسدود شده است، ولی این اقدام مسیر دسترسی شهروندان البرز به پیست اسکی دیزین را که مسیری هفت کیلومتری است، محدود کرده است.

وی افزود: این مشکل با اختصاص اعتباری ویژه از سوی اداره کل راه و شهرسازی تهران برای بهسازی برطرف می‌شود.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
روایت هست، اون مقداری که قیمت بلیط پیست مهم هست، باز بودن جاده بالا مهم نیست ( عمام مجید ^_^ )
روايت كاملا نادرست هست :))

قيمت بليط در صورت بسته بودن جاده بالا مهم نيست ميخواد ١٠٠ باشه ميخواد همون ٣٨ پارسال باشه

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
روايت كاملا نادرست هست :))

قيمت بليط در صورت بسته بودن جاده بالا مهم نيست ميخواد ١٠٠ باشه ميخواد همون ٣٨ پارسال باشه

به خدا درسته ^_^ عمام خودممممم ;) یعنی اگه 100 باشه و جاده باز باشه میری؟ یعنی جاده بالای 50 کیلومتر کوتاه تر، 60 تومن میرزه؟ من خونم سعادت آباده، یه بار از جاده بالا رفتم، 2.5 تو راه بودم برای هر سمتش، از جاده پایین میرم، با صبحونه خودن تو راهش میشه 2 ساعت رفت، یه ساعت و نیم برگشت. جاده پهن، امن، بیشترش اتوبان. چه کاریه جاده بالا :| طولانی تر هست پایین، ولی ترافیکش واقعا کمتره، یعنی همون ترافیک صدر کل اون 50 کیومتر بیتر رو پوشش میده. من که جاده بالایی نیستم ;)

آقای مسئول پیست، جاده بالا رو باز کنین، از اونایی که از بالا میان 100 بگیرین، از ما جاده پایینیا 37 :D

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
به خدا درسته ^_^ عمام خودممممم ;) یعنی اگه 100 باشه و جاده باز باشه میری؟ یعنی جاده بالای 50 کیلومتر کوتاه تر، 60 تومن میرزه؟ من خونم سعادت آباده، یه بار از جاده بالا رفتم، 2.5 تو راه بودم برای هر سمتش، از جاده پایین میرم، با صبحونه خودن تو راهش میشه 2 ساعت رفت، یه ساعت و نیم برگشت. جاده پهن، امن، بیشترش اتوبان. چه کاریه جاده بالا :| طولانی تر هست پایین، ولی ترافیکش واقعا کمتره، یعنی همون ترافیک صدر کل اون 50 کیومتر بیتر رو پوشش میده. من که جاده بالایی نیستم ;)

آقای مسئول پیست، جاده بالا رو باز کنین، از اونایی که از بالا میان 100 بگیرین، از ما جاده پایینیا 37 :D

جاده پايين كه برا ما يك مسافرت هست تا برسي سمت اتوبان كرج يكساعت، اونطرفش هم دو ساعت تا برسي پيست، موقع برگشت با بدني خسته بايد بشيني دو ساعت رانندگي كني تازه ميرسي اتوبان كرج اوج ترافيك مرحله بعد چمران يا همت رو بايد انتخاب كني كه بازم اوج ترافيك هست و به غلط كردن مي افتي :)

جاده پايين ١٠٠ باشه يا ٣٨ من هر دو هفته شايد برم پيست پس تفاوتي نداره !

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اينم وضعيت اب و هوايي
da5a7y8y.jpg

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خاك بر سر اين ... كه همه جا رو مافيا گرفته !!

مدير داخلي پیست دیزین گلایه‌هایی را درباره نحوه برف‌روبی و نگهداری جاده شمشک به دیزین مطرح کرد.

به نقل از ايسنا، قربانعلی سولقانی به مسدود بودن محور شمشک به دیزین اشاره کرد و گفت: متاسفانه یکی از مشکلات اصلی ما در پیست دیزین بسته شدن این جاده است. این مسدود شدن علاوه بر آنکه مشکلاتی را برای آماده سازی پیست ایجاد می‌کند سبب از دست رفتن علاقه‌مندان به اسکی نیز می‌شود.

او افزود: این جاده طی چند وقت اخیر بدون هیچ دلیلی بسته شده است. ما چندین جلسه با استانداری، فرمانداری و شهرسازی استان‌های تهران و البرز گذاشتیم و مشکلات خود را درباره بسته شدن این جاده اعلام کردیم. نباید فراموش کرد که 65 درصد افرادی که در پیست دیزین حضور پیدا می‌کنند از طریق جاده شمشک به دیزین می‌آیند.

مدير پیست اسکی دیزین با اشاره به پیشنهاد دادن چند پیمانکار به راه و ترابری شمیرانات اظهار کرد: بعد از آنکه ما پیمانکاران را پیشنهاد دادیم، گفتند که امکانات آن‌ها قدیمی است و به همین خاطر پیمانکاری را از سوی خود به ما معرفی کردند.

سولقانی ادامه داد: پیمانکارانی که ما معرفی کرده بودیم قیمتی بین 50 تا 60 میلیون تومان را مطرح کرده بود در صورتی که راه و ترابری شمیران همان پیمانکار 55 میلیونی را با قیمت 103 میلیون تومان به ما معرفی کردند. وقتی که بعدها پیگیری کردیم که چرا همان پیمانکار را با 50 میلیون بالاتر دوباره به ما معرفی کردید هیچ پاسخی دریافت نکردیم!

مدير پیست اسکی دیزین خاطرنشان کرد: چون پیست آغاز به کار کرده نمی‌توانستیم با راه و ترابری وارد چالش شویم. در جواب مطالبی که مطرح می‌شد درباره احتمال سقوط بهمن نیز باید بگویم در ماه‌های بهمن و اسفند کوه سنگین می‌شود و احتمال ریزش بهمن وجود دارد.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
جاده شمشک به دیزین بسته نگه می‌دارند
تا کسی از شمشک به دیزین نیاید برای اسکی
این خیلی نامردیه!

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
جاده شمشک به دیزین بسته نگه می‌دارند
تا کسی از شمشک به دیزین نیاید برای اسکی
این خیلی نامردیه!

شاید این یه دلیلش باشه، ولی انصافا جاده خطرناکیه، خیلی بهمن گیره، کسایی ام که میان اسکی، ماشاالله شاسی بلند، با 1000000000 وات ساب یا اگزور خفن، کلا اسکی بازها مستعد ساخت بهمنن ;) درستش اینه بعد از برف، بیان یه چیزی اونجا بترکونن، بهمن بیاد، پاک کنن، بعد راه رو باز کنن، با دعا و ... که نمیشه از اونجا رد شد . ( دل نوشته های یه اسکی باز که کوهنورد شده ) :D

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
امروز من زنگ زدم توچال گفت هنوز پیست را اندازی رسمی نشده ولی بازه
در جواب قیمت بلیط هم عدد 35 و 40 عنوان شد
ظاهرا فعلا قیمت و پیست کلا آزمایشی تا باز خورد ها برسی بشه

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
اینم نظر رئیس فدراسیون راجعبه قیمت بلیط های این فصل

عیسی ساوه شمشکی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: قیمت‌هایی برای پیست‌های اسکی پیشنهاد شده است که این قیمت‌ها باید در اداره اماکن ورزشی به تصویب برسد.

رئیس فدراسیون اسکی افزود: افزایش قیمت‌ها باید بر اساس مصوبات دولتی و حدود 15 تا20 درصد باشد. اگر چه ما نیز با بالا رفتن قیمت قطعات ورزشی موافق هستیم اما اگر افزایش قیمت بلیط پیست‌ها منطقی نباشد استقبالی هم از پیست‌های اسکی نخواهد شد.

ساوه شمشکی عنوان کرد: در گذشته اجناس با دلارهای ارزان‌تری خریداری می شد اما امسال با دلار 3000 تومانی تهیه شده و طبیعی است که قیمت بلیط‌ها باید تا حدی زیاد شود اما این افزایش قیمت‌ها نباید به گونه‌ای باشد ک علاقه و ترغیب‌ها برای حضور در پیست‌ها کم شود.

در سال گذشته در روزهای تعطیل قیمت بلیط در دیزین 38 و توچال 30 هزار تومان بوده است .

وی در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه‌های دیزین کامل شده است و قرار است تا کارشناسان اتریش نیز برای بازدید به دیزین بیایند تا این پیست نیز برای بهره برداری و استفاده مجدد آماده شود.

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شاید این یه دلیلش باشه، ولی انصافا جاده خطرناکیه، خیلی بهمن گیره، کسایی ام که میان اسکی، ماشاالله شاسی بلند، با 1000000000 وات ساب یا اگزور خفن، کلا اسکی بازها مستعد ساخت بهمنن ;) درستش اینه بعد از برف، بیان یه چیزی اونجا بترکونن، بهمن بیاد، پاک کنن، بعد راه رو باز کنن، با دعا و ... که نمیشه از اونجا رد شد . ( دل نوشته های یه اسکی باز که کوهنورد شده ) :D

اقا مجید
1000000000 وات ساب رو خوب اومدی
:lol:

eco-exchanger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان بیایید نسبت به افزایش قیمت پیست توچال اعتراض کنیم

v20

Registered User
لایک‌ها
18
توچال چیه هست که بخوایم اعتراض هم بکنیم؟ نرفتن بهترین اعتراضه

v20

Registered User
لایک‌ها
18
براساس آخرین تصمیمات هیئت مدیره شرکت تله سیژ پاپا، کارت فصلی برای علاقه مندان به ورزش اسکی در پیست بین المللی اسکی دربندسر از تاریخ 92/08/01 به قیمت هفت میلیون و پانصد هزار ریال برای یک فصل اسکی فقط از طریق شرکت به طور مستقیم به فروش می رسد.

علاقه مندان می توانند به طرُق زیر عمل نمایند.

1- واریز مبلغ 7/500/000 ریال به حساب جاری 23928153 نزد بانک رفاه شعبه دولت و ارسال اصل فیش همراه یک قطعه عکس و تصویر کارت ملی جهت صدور کارت به امور مالی شرکت واقع در شهر شمشک، محله دربندسر، پیست بین المللی اسکی دربندسر.

با این خبر بالا قیمت دربندسر 75 تومان باید باشه
خدایا ما داریم به کجا میریمممممممم و به کحا میرسیمممممم:evil2:

بالا