• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قراره بلیط های این فصل رو علاوه بر گران کردن به صورت سانسی کنن:(:wacko::wacko::wacko:[/

وا مصيبتا هر دم از اين باغ برى ميرسد تازه تر از تازه ترى ميرسد!!سانسيييييييى!
هميشه همينطور خوش خبر هستين؟!خدا شما رو براى خانوادتون حفظ كنه!هى ميام اينجا رو چك ميكنم كه خبر بازگشايى رو بشنوم كه شما ذوق مرگم كردين با اين خبر!

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بافرض اينكه فاصله بين دو فيكس برد شما درست بسته شده باشه، شما پايه عقب رو به سمت منفي ببريد، مثلا فعلا بزاريد روي ٤- ، واگر هرچي اسكي تون بهتر شد و خواستين توي نكوبيده برد بازي كنين بريد به سمت ٢٢و ١٨- ، بطور كل هيچ فرمول دقيقي براي تنظيم زاويه برد وجود نداره، ولي شما بايد توي همين رنج و به اين سمت مانور بدين، يكي از دوستان من همين مشكل رو داشت كه با اين توصيه اسكيش خيلي بهتر شد،
اون درجه صفر پونزده براي خيلي مبتدي و ابتداي كار هست،

Sent from my iPad using Tapatalk

من اول 0-0 بسته بودم.. با همون رفتم تو نکوبیده پوستم کنده شد...1 بارم مربی گرفتم اما خوشم نیومد..هرچیزی که یاد گرفتم با تجربه خودم بوده..زاویه هم هر کدوم از دوستام یه چیزی میگن..همه رو امتحان کردم اما خوب نبود...حالا امیدوارم اینی که شما میگید خوب باشه...فقط یه سوال دیگه...من اکثر کسایی که توی پیست دیدم موقع پیچ زدن با کمر پیچ میزنن یعنی کمرشون تکون میخوره اما من کمرم صافه و بیشتر پاهام خم و راست میشه..کدومش درسته؟ کلا میخوام اصولشو بدونم ..منبع درست حسابی هم توی اینترنت پیدا نکردم...:)

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
من اول 0-0 بسته بودم.. با همون رفتم تو نکوبیده پوستم کنده شد...1 بارم مربی گرفتم اما خوشم نیومد..هرچیزی که یاد گرفتم با تجربه خودم بوده..زاویه هم هر کدوم از دوستام یه چیزی میگن..همه رو امتحان کردم اما خوب نبود...حالا امیدوارم اینی که شما میگید خوب باشه...فقط یه سوال دیگه...من اکثر کسایی که توی پیست دیدم موقع پیچ زدن با کمر پیچ میزنن یعنی کمرشون تکون میخوره اما من کمرم صافه و بیشتر پاهام خم و راست میشه..کدومش درسته؟ کلا میخوام اصولشو بدونم ..منبع درست حسابی هم توی اینترنت پیدا نکردم...:)

توجه كنيدهنگام پيچ زدن در اسكي شما نياز به هماهنگي اعصاب و عضله داريد، كه در اين عمل تمام مفصل هاي شما از گردن تا مچ پا بايد هماهنگ باشن، براي بهبود اسكي تون توصيه اكيد ميكنم حتما فيلم هاي مربوط به اسكي افراد متبحر رو تماشا كنيد كه تاثير بسيار زيادي توي اصلاح و بهبود استايل اسكي شما دارد.

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
توجه كنيدهنگام پيچ زدن در اسكي شما نياز به هماهنگي اعصاب و عضله داريد، كه در اين عمل تمام مفصل هاي شما از گردن تا مچ پا بايد هماهنگ باشن، براي بهبود اسكي تون توصيه اكيد ميكنم حتما فيلم هاي مربوط به اسكي افراد متبحر رو تماشا كنيد كه تاثير بسيار زيادي توي اصلاح و بهبود استايل اسكي شما دارد.

بسیار ممنون از راهنماییتون:)

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
قراره بلیط های این فصل رو علاوه بر گران کردن به صورت سانسی کنن:(:wacko::wacko::wacko:[/

وا مصيبتا هر دم از اين باغ برى ميرسد تازه تر از تازه ترى ميرسد!!سانسيييييييى!
هميشه همينطور خوش خبر هستين؟!خدا شما رو براى خانوادتون حفظ كنه!هى ميام اينجا رو چك ميكنم كه خبر بازگشايى رو بشنوم كه شما ذوق مرگم كردين با اين خبر!
من چ کاره بیدم:p:p
البته بعد از این خبر اعلام کردن که منظور از سانسی شدن بلیط ساعت های شلوغ و غیر شلوغه
ولی تا پیست ها باز نشه معلوم نمیشه چه نقشه ای دارن
فکر کنم اینا نقشه دارن 3 ملیارد خسارت دیزین رو از اسکی باز ها بگیرن امسال :blink::blink:

پیست ها هم تا یه برف درست و حسابی بیاد باز میشه تا قبل از اون بعیده:king:

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
رئیس مدرسه اسکی توچال در صفحه رسمی فیس بوک خود با قرار دادن عکسی از پیست بین المللی توچال
در روز جمعه 24 آبان 1392 بصورت غیر رسمی اعلام کرده است که پیست بین المللی اسکی توچال در مورخ شنبه 25 ابان 1392 بازگشایی خواهد شد.

البته هنوز مجموعه توچال بصورت رسمی خبر بازگشایی را اعلام نکرده است.

ضمناً :پیست بین المللی توچال در سال پیش مورخ جمعه 1391/08/26 بازگشایی شد.

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کسی خبر داره پیست توچال واقعا" امروز باز شده یا نه؟

evanescent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من امروز برتون ایران زمین بودم اونجا نقل قول! میکردن که افتتاح شده امروز:cool:

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
هنوز خبري از بازگشايي نشده جاده بالا رو مسدود كردند ! اميدوارم مثل پارسال باشه و مثل دو سال پيش كل فصل جاده رو نبندن

اخر اين هفته كولاكي از برف رو خواهيم داشت كه از سه شنبه اغاز و تا جمعه ادامه داره در منطقه ديزين !

پيست مناسب و پيستي نكوبيده ميخوايد بايد تا اواسط اذر منتظر باشيد .

اخر اين هفته نرخ جديد بليط ها هم اعلام ميشه

فصل اسكي همون حس رو به ادم ميده كه فصل مدرسه ميداد البته براي من در دو جهت مقابل هست اين حس !

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
همین الان زنگ زدم پیست توچال...گفتن دیروز پیست باز شده....:D

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همین الان زنگ زدم پیست توچال...گفتن دیروز پیست باز شده....:D

زهره جون عزيييييييييييييزمى آخ جوووووون
رفتم که کوله بار عشقمو ببندم.کوفتگی های روزای اول دارم مییییام.عزیزم این فصل بهت خوش بگذره ممنون بابت این خبر خوش:heart::santa::thumbsup:

Last edited:

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بلیط توچال 50 تومن....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی مسخره است

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
بلیط توچال 50 تومن....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی مسخره است

توچال بليطش ١٠ تومن هم ارزش نداره
٥٠ تومن !!!

ديزين ميخواد چند كنه با اين تفاسير ؟

مثلا از پارسال چه خدمات يا چه امكاناتي رو اضافه كردن كه بليط رو هر سال ميبرن بالا !

يعني براي يك روز اسكي ١٠٠ بايد بزاري كنار !

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
AmirReza Pakroohttps://www.facebook.com/groups/272775676120354/ salam ma dar page ziir dar tarikhe 2 azare rooze shanbeh name e be fedrasion ski dar jeloye darbe fedrasione ski tehran jahate jelogiri az afzayeshe gheymate belitha dar sale jari be dast andar karane gerami taghdim khahim kard baraye hozoor dar grouhe piste shabe shemshak oz shodeh va elame amadegi konid دوستان با جمع شدن جلوی فدراسیون اسکی تهران و نوشتن نامه ای محترمانه خطاب به دست اندر کاران این رشته جهت جلوگیری از افزایش بیش از حد قیمت بلیط ورودی پیستهای اسکی در سال جاری و امضا کردن این نامه در جلوی درب فدراسیون اسکی تهران به آدرس زیر در تاریخ شنبه دوم آذر ماه نود و دو ساعت 10 صبح الی 11.30 همکاری کنید ( فقط کسانی که حتما حضور خواهند داشت اعلام آمدن کنند)
آدرس فدراسیون : تهران - اتوبان ستاری - بلوار فردوس شرقی - خیابان وفا آذر شمالی - کوچه پانیذ- پلاک 2 طبقه اول - واحد 2 و3
تلفن : 44016374

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فکر کنم واسه این رسما" اعلام نکردن پیست توچال باز شده که ببینن با این قیمت همه راضین یا نه...که اگه آره رسمیش کنن..

کلا" دارن خسارت دیزین و از مردم میگیرن...اما اگه کسی واقعا" نره کمش میکنن.........من که نمیرم چون احساس بیشعوری بهم دست میده اونم واسه توچالللل

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
سلام
مخلص
خوش اومدی داداش
چه خبرا

خبر جديد رو اينجا خوندم در مورد نرخ جديد بليط توچال ! جالب بود! البته همونطور كه قبلا گفتم من هيچ وقت توچال نرفتم ...

اميدوارم فصل خوبي باشه

بالا