• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
براساس آخرین تصمیمات هیئت مدیره شرکت تله سیژ پاپا، کارت فصلی برای علاقه مندان به ورزش اسکی در پیست بین المللی اسکی دربندسر از تاریخ 92/08/01 به قیمت هفت میلیون و پانصد هزار ریال برای یک فصل اسکی فقط از طریق شرکت به طور مستقیم به فروش می رسد.

علاقه مندان می توانند به طرُق زیر عمل نمایند.

1- واریز مبلغ 7/500/000 ریال به حساب جاری 23928153 نزد بانک رفاه شعبه دولت و ارسال اصل فیش همراه یک قطعه عکس و تصویر کارت ملی جهت صدور کارت به امور مالی شرکت واقع در شهر شمشک، محله دربندسر، پیست بین المللی اسکی دربندسر.

با این خبر بالا قیمت دربندسر 75 تومان باید باشه
خدایا ما داریم به کجا میریمممممممم و به کحا میرسیمممممم:evil2:
اونوقت این عدد 75 رو از کجا در آوردی شوما؟؟؟؟؟؟
این خبر که مال چند وقته قبله و قدیمیه و درباره بلیط فصلیه که قیمتش پارسال 500 بود
و تا جایی که می دونم فقط دربند سر همچین بلیطی ارائه میده و ربطی به بلیط روزانش نداره

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
دوستان بیایید نسبت به افزایش قیمت پیست توچال اعتراض کنیم
ظاهرا خودشون هم دارن به این نتیجه میرسن که قیمت غیر معقول به ضرر خودشونه
از 50 اول هفته فعلا اومدن رو 40 - 35

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
این خبر که مال چند وقته قبله و قدیمیه و درباره بلیط فصلیه که قیمتش پارسال 500 بود
و تا جایی که می دونم فقط دربند سر همچین بلیطی ارائه میده و ربطی به بلیط روزانش نداره

اين خبر براي امسال هست ؟ ٧٥٠ تومن براي يكفصل ؟

چون فكر ميكنم ايشون از روي اينكه معمولا ١٠ جلسه رو حساب ميكنند و بليط فصلي ميدن اين ٧٥ رو دراورده !
ولي بعيد ميدونم اگه اشتباه نكنم پارسال ٣٠ يا ٣٥ بود دربند سنگ نمياد امسال بيش از دو برابر كنه كه

• Like
Reactions: v20

v20

Registered User
لایک‌ها
18

اين خبر براي امسال هست ؟ ٧٥٠ تومن براي يكفصل ؟

چون فكر ميكنم ايشون از روي اينكه معمولا ١٠ جلسه رو حساب ميكنند و بليط فصلي ميدن اين ٧٥ رو دراورده !
ولي بعيد ميدونم اگه اشتباه نكنم پارسال ٣٠ يا ٣٥ بود دربند سنگ نمياد امسال بيش از دو برابر كنه كه

همون طور که دوستمون گفت حساب کردم با ابن تفاوت که پارسال ورودی 40تومان بود و کارت فصلی 500 تومان . دقیقا یادمه که با خودم حساب کردم دیدم عمرا من بیشتر از 10 بار برم فقط دربندسر به همین خاطر بیخیال شدم. با این حساب بیلیط بالای 50 تومان باید باشه
البته امیدوارم حساب من درست نباشه و بیلیط ارزونتر باشه
ولی چشمم آب نمی خوره

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
همون طور که دوستمون گفت حساب کردم با ابن تفاوت که پارسال ورودی 40تومان بود و کارت فصلی 500 تومان . دقیقا یادمه که با خودم حساب کردم دیدم عمرا من بیشتر از 10 بار برم فقط دربندسر به همین خاطر بیخیال شدم. با این حساب بیلیط بالای 50 تومان باید باشه
البته امیدوارم حساب من درست نباشه و بیلیط ارزونتر باشه
ولی چشمم آب نمی خوره

ما هم امیدواریم حساب و کتاب شما درست نباشه;)
به نظرم با توجه به بلیط توچال و حرف های ساوه شکشگی و روال هرسال
امسال بلیط دربند سر و دیزین حدودای 50 و شمشک یه هوا کمتر تعین بشه

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من جمعه توچال بودم بلیط 35 بود یه اقا پسری هم بود که داشت از بچه امضا جمع میکرد برا اعتراض به افزایش قیمت بلیط به فدراسیون اسکی.هوا پایین برفی بود اما بالا عالی افتابی افتابی.اما طبق معمول 7 تو صف بودیم 10 رسیدیم بالا. صف خودش هیچی برادران و خواهران سیگاری اعصاب برامون نذاشتن خلاصه به ما که خیلی خوش گذشت اینم از انشای روز تعطیل من:D

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اينم از اون طرحها هست كه يكي نفر هم اجر نميكنه

دارا بودن كارت بيمه ورزشي در پيست‌هاي اسكي اجباريست

در اختيار داشتن كارت بيمه ورزشي براي اسكي بازان همچون سنوات گذشته در فصل جاري نيز الزاميست.

طبق توافقي سه جانبه بين فدراسيون‌هاي اسكي‌ و پزشكي ورزشي و همچنين مجموعه‌هاي اسكي، دارا بودن كارت بيمه ورزشي براي استفاده كنندگان از پيست‌ها در فصل 92-93 اجباري مي‌باشد.

بديهي است با توجه به اعلام اين اطلاعيه، در صورت وقوع هرگونه صدمه و آسيب جدي در طول فصل، فدراسيون و مجموعه‌هاي اسكي هيچگونه مسئوليتي را در اين خصوص قبول نخواهند كرد.

جهت دريافت كارت بيمه ورزشي براي يك سال مي‌توانيد به فدراسيون پزشكي ورزشي مراجعه نماييد، همچنين قرار است اين فدراسيون نماينده‌اي نيز جهت ارائه روزانه كارت مذكور، در اختيار پيست‌هاي اسكي قرار دهد.

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
من جمعه توچال بودم بلیط 35 بود یه اقا پسری هم بود که داشت از بچه امضا جمع میکرد برا اعتراض به افزایش قیمت بلیط به فدراسیون اسکی.هوا پایین برفی بود اما بالا عالی افتابی افتابی.اما طبق معمول 7 تو صف بودیم 10 رسیدیم بالا. صف خودش هیچی برادران و خواهران سیگاری اعصاب برامون نذاشتن خلاصه به ما که خیلی خوش گذشت اینم از انشای روز تعطیل من:D
جمعه ؟مگه اعلام نکردن بلیط آخر هفته 40 تومنه؟
برف پیست اوکی بود؟نکوبیده هم بود آیا

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
جمعه ؟مگه اعلام نکردن بلیط آخر هفته 40 تومنه؟
برف پیست اوکی بود؟نکوبیده هم بود آیا

بعععله جمعه!
خير ٣٥بود،چون قشنگ خرج ديروزم يادمه:)
٣تومن وردى پاركينگ،٣٥بليط،٨تومن سيبزمينى هتل،٧٥٠٠هم سوسيس تخم مرغ كه افتضاح بود!
برف كه حرف نداشت
بعله نكوبيده هم داشت يه نيم ساعتى هم بشقابى روشن شد كه ٢٠نفرى رفتن و كيفشو بردن

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
شرح تعرفه بليت‌هاي پيست شمشك در فصل 92-93 بدين صورت مي‌باشد:

- بليت روزانه (پنجشنبه، جمعه و روزهاي تعطيل) : 40 هزار تومان
- بليت روزانه (روزهاي عادي) : 35 هزار تومان
- بلیت روزانه پياده‌روي (ممنوعيت در استفاده از بالابرها) : 10 هزار تومان
- بليت پيست شب : 25 هزار تومان
- بليت روزانه تخفيف‌دار 10 جلسه‌اي : 320 هزار تومان (20 درصد تخفيف)
- بليت روزانه تخفيف‌دار 20 جلسه‌اي : 560 هزار تومان (30 درصد تخفيف)

خوب ديزين هم بايد بدون تگ ٤٠ تا ٤٥ باشه طبق هر سال كه ه ١٠ تومني با شمشك فرق داشت اگر اشتباه نكنم مگر اينكه بخوان خرابي هاي به وجود اومده رو با بليط امسال جبران كنند كه بايد صبر كنيم تا قيمت دقيق بيرون بياد

وقتي پيست اين شكلي شد ( نكوبيده دست نخورده ميريم اسكي )

a6anepys.jpg

Last edited:

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
شرح تعرفه بليت‌هاي پيست شمشك در فصل 92-93 بدين صورت مي‌باشد:

- بليت روزانه (پنجشنبه، جمعه و روزهاي تعطيل) : 40 هزار تومان
- بليت روزانه (روزهاي عادي) : 35 هزار تومان
- بلیت روزانه پياده‌روي (ممنوعيت در استفاده از بالابرها) : 10 هزار تومان
- بليت پيست شب : 25 هزار تومان
- بليت روزانه تخفيف‌دار 10 جلسه‌اي : 320 هزار تومان (20 درصد تخفيف)
- بليت روزانه تخفيف‌دار 20 جلسه‌اي : 560 هزار تومان (30 درصد تخفيف)

خوب ديزين هم بايد بدون تگ ٤٠ تا ٤٥ باشه طبق هر سال كه ه ١٠ تومني با شمشك فرق داشت اگر اشتباه نكنم مگر اينكه بخوان خرابي هاي به وجود اومده رو با بليط امسال جبران كنند كه بايد صبر كنيم تا قيمت دقيق بيرون بياد

وقتي پيست اين شكلي شد ( نكوبيده دست نخورده ميريم اسكي )

a6anepys.jpg

خوبه ظاهرا قیمت ها زیاد بالا نرفته امیدوارم دیزین و دربندسر هم 45 بالاتر نشه
داداش برف نکوبیده میخای باید یه روز آفتابی بعد از چند روز برفی بری
پارسال در یه همچین شرایطی رفتم اسکی جات خالی از قله که میومدم
پایینیه یه حالی داشت که انگار رو ابرا اسکی میکردم:D

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
اينم از اون طرحها هست كه يكي نفر هم اجر نميكنه

دارا بودن كارت بيمه ورزشي در پيست‌هاي اسكي اجباريست

در اختيار داشتن كارت بيمه ورزشي براي اسكي بازان همچون سنوات گذشته در فصل جاري نيز الزاميست.

طبق توافقي سه جانبه بين فدراسيون‌هاي اسكي‌ و پزشكي ورزشي و همچنين مجموعه‌هاي اسكي، دارا بودن كارت بيمه ورزشي براي استفاده كنندگان از پيست‌ها در فصل 92-93 اجباري مي‌باشد.

بديهي است با توجه به اعلام اين اطلاعيه، در صورت وقوع هرگونه صدمه و آسيب جدي در طول فصل، فدراسيون و مجموعه‌هاي اسكي هيچگونه مسئوليتي را در اين خصوص قبول نخواهند كرد.

جهت دريافت كارت بيمه ورزشي براي يك سال مي‌توانيد به فدراسيون پزشكي ورزشي مراجعه نماييد، همچنين قرار است اين فدراسيون نماينده‌اي نيز جهت ارائه روزانه كارت مذكور، در اختيار پيست‌هاي اسكي قرار دهد.

مگه رو بلیط ها حق بیمه نمیگیرن؟ رو بلیط دیزین نوشته که شما با ورود به پیست و هر حادثه ای که داخل پیست ( خوده پیست ، نه اطرافش و خارج مسیر ) براتون بیفته بیمه این .

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مگه رو بلیط ها حق بیمه نمیگیرن؟ رو بلیط دیزین نوشته که شما با ورود به پیست و هر حادثه ای که داخل پیست ( خوده پیست ، نه اطرافش و خارج مسیر ) براتون بیفته بیمه این .

من نه از صحبت شما خبر داشتم نه از اون طرح بالا چيزى حاليم ميشه اما چيزى كه روشن هست اينه كه اگر اتفاقى خداى نكرده افتاد كسى مسوليت قبول نميكنه.

خوبه ظاهرا قیمت ها زیاد بالا نرفته امیدوارم دیزین و دربندسر هم 45 بالاتر نشه
داداش برف نکوبیده میخای باید یه روز آفتابی بعد از چند روز برفی بری
پارسال در یه همچین شرایطی رفتم اسکی جات خالی از قله که میومدم
پایینیه یه حالی داشت که انگار رو ابرا اسکی میکردم:D

بدبختى اينه كه سه روز كه برف مياد تا برسيم به روز افتابى دو هفته زمان ميبره تا جاده بالا باز بشه و تا اون موقع هم كه هر چي برف هست كوبيدن رو هم !!!

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15

دو سال پیش که اینجوری بود ولی ظاهرا الان دیگه نیست! لابد نوشته روی بلیطهاشون رو هم حوصله شون نمیاد عوض کنند بنویسند اسکی بازان محترم دیگه بیمه نیستید!

meysam3951

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بعععله جمعه!
خير ٣٥بود،چون قشنگ خرج ديروزم يادمه:)
٣تومن وردى پاركينگ،٣٥بليط،٨تومن سيبزمينى هتل،٧٥٠٠هم سوسيس تخم مرغ كه افتضاح بود!
برف كه حرف نداشت
بعله نكوبيده هم داشت يه نيم ساعتى هم بشقابى روشن شد كه ٢٠نفرى رفتن و كيفشو بردن
شما که حساب کتاب دستت هست بفرمایید که برای توچال وسط هفته ما ساعت چند بریم از لحاظ صف و معطلی کمتر اذیت بشیم و کلا چه نکاتی رو مد نظر قرار بدیم ممنون.(من تا حالا توچال نرفتم )

v20

Registered User
لایک‌ها
18
بخشدار آسارا از بازگشایی پیست اسکی دیزین در آینده نزدیک خبر داد.

محسن محمدی سیرایی درگفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: پیست اسکی دیزین که در اثر آتش‌سوزی سال گذشته دچار خسارت شده بود، در دست تعمیر است و تا 19 آذر ماه این تعمیرات به اتمام می‌رسد.

وی افزود: با وقع اولین بارش برف در دیزین و فراهم شدن شرایط مساعد، علاقمندان می‌توانند از پیست استفاده کنند.

محمدی سیرایی درپایان خاطرنشان کرد: تعمیرات پیست دیزین به همت بخشداری آسارا، اداره کل ورزش و جوانان البرز و فدراسیون اسکی انجام شده است.

منبع ایسنا

بالا