سلام.
خیلی ممنون از توضیحات عالی تون.
من جسارت نمی کنم چون من مربی نیستم من فقط می خواستم از تجربیاتم به دیگران کمک کنم.
منظور من از 30 سال عقب بودن اسکی این چند سوال هست.ممنون میشم جواب بدید.
1-از 33 سال پیش {بعد انقلاب اسلامی ...}چه پیستی ساخته شده؟دربند سر!!!ما خیلی بیشتر از این باید پیشرفت می کردیم...
اگر شما ولایت رودی باشی باید بدونید که کابین سبزی که با این همه تلاش ساخته شد از زمان شاه تو انبار بوده.
البته خوشبختانه از زمانی که بامپاد کنترل پیست رو به عهده گرفته پیشرفت خوبی کرده.{اگه بامپاد نیومده بود(خصوصی)کابین سبزو کی می ساخت؟}
امسالم که قراره سیژ سی چال 3 نفره راه بیفته+سیژ قله با 4 نفره تعویض شه+سیژ فعلی قله از رستوران چمن به پارکینگ بالا وصل شه و...
تا دیروز که من پیست بودم هیچ تغییری ندیدم نسبت به 2 ماه پیش.
2-اگه اسکی بازا عقب نیستن چرا خانم مرجان نفر 55 شد؟مقصر اونه؟اگه از اون همایت میکردن می تونست خیلی بهتر باشه!
به اقای ... که تو مسابقات صحرا نوردی شرکت کرد و گفت که پولی که برای تیم ملی ماهی 300 تومان رو 3 ماه بود بهش نداده بودن.
قبول داشته باشید که حد اقل 50 درصد مربیا همینطوری یاد می دن.به شما جسارت نمی کنم قربان.ما مربی های خوب هم داریم.
خیلی از اینکه 1 مربی در جمع ما هست و تو تابستون جواب منو بده خوشحال شدم.
خوشحال میشم به اطلاعات بنده هم اضافه کنید و من رو هم راهنمایی کنید تا امسال در مسابقات شرکت کنم.
مرسی.
موفق و پیروز باشید.
Viva
با سلام.
بنده هم خدا وکیلی ادعایی ندارم...چون هنوز تو کار مربی گری تازه کارم3سال هستش که مربی هستم و2سال هست که مربی درجه3هستم.خیلی هم کار خوبی می کنین که بدون هیچ گونه سود و منفعتی دیگرون رو کمک میکنین که این کار شما خودش خیلی با ارزش هست و جای تقدیر داره.
در مورد سوال هاتون به ترتیب عرض کنم که:
1-بنده هم کاکلا موافق هستم در مورد ساخت پیست اسکی به قول شما ما بیشتر پس رفت کردیم.دربندسر هم توسط دولت یا سازمانی ساخته نشده,کاملا خصوصی هستش اگه بدونین و توسط سهامداران که تعدادشون حدودا200نفری میشه ساخته شده که خود بنده هم سهم ناچیزی دارم اون هم از روی علاقه چون واقعا هیچ منفعتی نداره مخصوصا برای من که شهرستان هستم.منظورتون رو از ولایت رودی متوجه نشدم.بامپاد هم کارایی کرده اما در عرض3سال خیلی بهتر از اینها می تونست کار کنه به نظر من!در مورد سیژ ها هم عرض کنم خودتون بهتر می دونین که این سی ژها مال عهد بوق هستن این 4نفه هایی رو هم که دربندسر داره در سال1985تو فرانسه از رده خارج شده و با طی مراحلی اومده رسیده اینجا که صلاح نیست گفتنش :دی
2-در مورد خانم مرجان: بنا به همون دلایل که تیم ملی فوتبال با این همه طرفدار و مربی و بازیکن خوب نتونست بره جام جهانی! اینا مشکلاتی هستن که باید از پایه حل بشن با گرفتن مربی جدید خارجی یا به روز شدن مربیان قدیمی کاری از پیش نمیره!
در مورد حقوق هم عرض کنم که والا تیم ملی اسکی خوب پول میده من تیم ملی شمشیر بازی بودم بهم ماهی150هزار تومان میدادن کلی حال می کردیم با اون همه پول!
والا مربیان رسمی و فعال فدراسیون اسکی که همکاری دارن و فعال هستن هر ساله طی دوره های توجیهی به قول شما آپدیت میشن.تو این کلاسها جدیدترین متد روز دنیا گفته میشه که من به شخصه خودم طی گشت گذارم توی اینترنت متوجه این قضیه شدم و صد البته کاری به کار مربیان کهنه کار و مربیان آزاد خارج از فدراسیون ندارم!
من خودم از شهرستان هستم و اگه بدونین با چه بدبختی اسکی یاد گرفتم واقعا گریه می کنین به حالم!من از ارومیه هستم و اینجا یه پیست درب داغونی داره که نگو!2تا بشقابی داغون که نصف فصل خراب هستن,15کیلومتر راه خاکی پیست که اکثر مواقع به دلیل بارش برف و نبود ماشین آلات بسته هستش,مسئولین هیئت بی انصافی که حتی به مربی هم اجازه اسکی نمیدادند!شما دوستان عزیز تهرانی بهترین امکانات رو دارین ولی بیشترین نارضایتی رو هم دارین.انصاف نیستش این.اگه جای ما شهرستانی ها بودین چه می کردین؟عشق به اسکی اینه دیگه!با هر بدبختی هستش میریم اسکی!خیلی مواقع 10 یا15نفر از بچه ها وقتی راه بسته بوده15کیلومتر خاکی رو پیاده رفتیم و پیست رو باز کردیم و اسکی کیدیم!فکر نکنم شما تو خواب هم این مشکلات رو ببینین!قدرش رو بدونین به خدا!