• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
امروز رفته بودم توچال

هوا عالی، فقط یه ذره بالاهاش باد داشت
برف عالی، فقط صیح یه ذره یج داشت
پیستم خلوت در حد تیم ملی

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
امروز رفته بودم توچال

هوا عالی، فقط یه ذره بالاهاش باد داشت
برف عالی، فقط صیح یه ذره یج داشت
پیستم خلوت در حد تیم ملی

فک کنم دوشنبه هم وضعیت خوب باشه . هنوز دوشنبه ها تعطیل میکنن؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
مگه 2 شنبه ها بستس؟؟؟ من که بار اولم بود میرفتم توچال ;)

سنگ نداره ولی اگه از یخ صبح بگذری، بقیه پیست اوکبه، من که اگه راه بده 2 شنبه ام میرم

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
مگه 2 شنبه ها بستس؟؟؟ من که بار اولم بود میرفتم توچال ;)

سنگ نداره ولی اگه از یخ صبح بگذری، بقیه پیست اوکبه، من که اگه راه بده 2 شنبه ام میرم

بله. شنبه تا دوشنبه توچال تعطیله! من این سه شنبه رفتم. برفش خوب بود. دیروز هم که ظاهرا کلی برف اومده و تا سه شنبه هفته دیگه هم قراره بیاد. فکر کنم هفته دیگه پیست خوب باشه.

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه!
توچال الان چطوره؟
ممنون میشم تا 3شنبه جواب بدید میخوام 4شنبه برم بالا!
Viva

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
تابستونم که تو راهه
دوستان من ست زیر رو می خوام بخرم از ایران اگر کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم که بفهمم کجا اوردتش
HEAD:Intelligence i.CT 167/25.2
موفق و پیروز باشید!
Viva

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من این تورنتو تازه پیدا کردم. می خواستم از روش یاد بگیرم. علتش هم اینه که با اینکه چند جلسه مربی داشتم, بعد از اینکه تو اینترنت گشتم و یک سری کتاب پیدا کردم, متوجه شدم روش هایی که مربی ما برای تعلیم ازشون استفاده می کرد خیلی قدیمی هستند. البته چند نفر دیگه هم به من یاد دادند, ولی چون هر کسی یه نظری داشت (با اینکه از نظراتشون استفاده کردم) ولی باز هم مواردی هست که احساس می کنم حرکات رو درست انجام نمیدم.

از دوستان کسی تا به حال سعی کرده باشه از روی فیلم ورزشی (مخصوصا اسکی) رو یاد بگیره؟ موفقیت آمیز بوده؟

این هم تورنت:

http://thepiratebay.org/torrent/5165913/Skiing_Skills

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا برای اسکی متاسفم و برای اسکی بازها!
به نظر من نصف اموزش تو پیست نصفش تو تابستون باید انجام بشه.
ولی تو اینجا از بهار تعطیل کردین.
اگه هدف اموزش و یادگیری فاتحه!
من خودم اگه تابستونا مثل شما تعطیل می کردم الان نمی تونستم به این سرعت پیشرفت کنم.
تو تابستون باید برنامه ریخته بشه تئوری یاد گرفته بشه و فقط تو پیست اجرا بشه!
واقعا اسکی ایران 30 سال از دنیا عقب هست و اسنوبرد هنوز اونقدر عقب نیفتاده چون جدیده و هنوز میشه جبران کرد
ولی اگه همینطور پیش بره اسنوبردمونم مرخص و فاتحه است.
خودتون میدونین!

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون که این همه جواب دادید.
بگذریم.
از امروز تا جمعه مسابقات چمن است گفتم در جریان باشین!
1389/5/10

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
من نفهمیدم پیغامم اومد یا نه اینجا جوابت و مینویسم:
به نقل از ehsan0912288 :
سلام
من تو فکر اسنوبوردم اما هدفم اینه که این زمستون برم تو کارش چون اون موقع برف هست دیگه
شما میگی تابسون باید شروع کنم ؟
یعنی چی ؟
سلام.
مرسی از اینکه یک نفر به حرفم گوش کرد.
نه دوست عزیز اگه اصلا تا حالا نرفتی الان برای اموزش اصلی نمیتونی کاری کنی من منظورم به کسایی بود که حد اقل 1 سال اسنوبردینگ کردند.
ولی چند پیشنهاد برای شما دارم اگه واقعا دوست داری و می خوای یاد بگیری.
از الان که تابستونه میتونی خودتو اماده کنی.
1-بشین پاشو زیاد برو خیلی کمک میکنه ولی کامل نشین تا حد 40 سانت مونده به زمین برو پایین.
2-از پله ها زیاد برو بالا با نوک پنجه که عضله پشت ساقت قوی شه.
3-بهترین جا برای تمرین تعادل اتوبوسه.مهم ترین.بدون اینکه دستتو بگیری وایسا و پای پایت و عقب بذار درست مثل حالتی که روی اسنوبردی.
ولی شما گفتی تا حالا نرفتی اسکی پس بهت راه پیدا کردن پای پایه رو میگم.
جفت پا وایسا و از یکی بخوا محکم حلت بده پایی که اول میذاری جلو پای مسترته و باید جلو بذاریش تو اسکی.
اگه واقعا بخوای میتونم بیشتر راهنماییت کنم.
اگه خواستی سن و قد و وزنت رو بهم بگو.
موفق باشی.:cool:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من نفهمیدم پیغامم اومد یا نه اینجا جوابت و مینویسم:

سلام.
مرسی از اینکه یک نفر به حرفم گوش کرد.
نه دوست عزیز اگه اصلا تا حالا نرفتی الان برای اموزش اصلی نمیتونی کاری کنی من منظورم به کسایی بود که حد اقل 1 سال اسنوبردینگ کردند.
ولی چند پیشنهاد برای شما دارم اگه واقعا دوست داری و می خوای یاد بگیری.
از الان که تابستونه میتونی خودتو اماده کنی.
1-بشین پاشو زیاد برو خیلی کمک میکنه ولی کامل نشین تا حد 40 سانت مونده به زمین برو پایین.
2-از پله ها زیاد برو بالا با نوک پنجه که عضله پشت ساقت قوی شه.
3-بهترین جا برای تمرین تعادل اتوبوسه.مهم ترین.بدون اینکه دستتو بگیری وایسا و پای پایت و عقب بذار درست مثل حالتی که روی اسنوبردی.
ولی شما گفتی تا حالا نرفتی اسکی پس بهت راه پیدا کردن پای پایه رو میگم.
جفت پا وایسا و از یکی بخوا محکم حلت بده پایی که اول میذاری جلو پای مسترته و باید جلو بذاریش تو اسکی.
اگه واقعا بخوای میتونم بیشتر راهنماییت کنم.
اگه خواستی سن و قد و وزنت رو بهم بگو.
موفق باشی.:cool:
با سلام.من خیلی وقت هستش تو این فوروم عضو هستم ولی این بخش رو ندیده بودم :دی من مربی درجه3 اسنوبورد هستم.بهترین تمرین در تابستون چیزی نیست جز دویدن.هم نفستون باز میشه هم استقامتتون بالا میره.اسکی تو ارتفاعات بالا انجام میشه که فشار هوا همچنین فشار اکسیژن کم هستش.بهترین راه حل مبارزه با این مشکل بالا بردن ظرفیت تنفسی فرد هستش که بهترین راه برای این کار ورزشها هوازی هستش مثا دوچرخه سواری , دو و بهتر از همه کوهنوردی.همچنین روشی که دوست خوبمون گفت(اتوبوس)هم خیلی تمرین خوبی هستش به شرطی که به درستی انجام بشه و وزن بطور صحیح بین پاها تقسیم بشه.این طوری نشه که وزن بیفته رو پای عقب.تو اسنوبورد همیشه 60درصد وزن رو پای جلو هستش جز زمانی که می خوایم بیبیم به پوزیشن منفی و توفقف کامل.
نتیجه اخلاقی: از الان برین کوهنوردی و دویون! دوچرخه سواری به علت اینکه خودش میتونه باعث آسیب به زانوها بشه برای افراد مبتدی و کسایی که تا حالا ورزش نکردن توصیه نمیشه!
خوش حال میشم بیشتر بتونم تو این تاپیک کمک کنم.سعی می کنم آموزش همراه با عکس رو بزارم.
راجع به یکی از دوستانمون هم که گفت آموزش های ما ایرانی ها مربوط میشه به30سال گذشته بگم که بهتر هستش ایشون مربیشون رو عوض کنن...اسکی تنها ورزشی هست که هر ساله در ایران آپدیت میشه به دلیل کلاس کاری و اهمیتی که این فدراسیون از لحاظ در آمد زایی داره!

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
خیلی ممنون از توضیحات عالی تون.
من جسارت نمی کنم چون من مربی نیستم من فقط می خواستم از تجربیاتم به دیگران کمک کنم.
منظور من از 30 سال عقب بودن اسکی این چند سوال هست.ممنون میشم جواب بدید.
1-از 33 سال پیش {بعد انقلاب اسلامی ...}چه پیستی ساخته شده؟دربند سر!!!ما خیلی بیشتر از این باید پیشرفت می کردیم...
اگر شما ولایت رودی باشی باید بدونید که کابین سبزی که با این همه تلاش ساخته شد از زمان شاه تو انبار بوده.
البته خوشبختانه از زمانی که بامپاد کنترل پیست رو به عهده گرفته پیشرفت خوبی کرده.{اگه بامپاد نیومده بود(خصوصی)کابین سبزو کی می ساخت؟}
امسالم که قراره سیژ سی چال 3 نفره راه بیفته+سیژ قله با 4 نفره تعویض شه+سیژ فعلی قله از رستوران چمن به پارکینگ بالا وصل شه و...
تا دیروز که من پیست بودم هیچ تغییری ندیدم نسبت به 2 ماه پیش.
2-اگه اسکی بازا عقب نیستن چرا خانم مرجان نفر 55 شد؟مقصر اونه؟اگه از اون همایت میکردن می تونست خیلی بهتر باشه!
به اقای ... که تو مسابقات صحرا نوردی شرکت کرد و گفت که پولی که برای تیم ملی ماهی 300 تومان رو 3 ماه بود بهش نداده بودن.
قبول داشته باشید که حد اقل 50 درصد مربیا همینطوری یاد می دن.به شما جسارت نمی کنم قربان.ما مربی های خوب هم داریم.
خیلی از اینکه 1 مربی در جمع ما هست و تو تابستون جواب منو بده خوشحال شدم.
خوشحال میشم به اطلاعات بنده هم اضافه کنید و من رو هم راهنمایی کنید تا امسال در مسابقات شرکت کنم.
مرسی.
موفق و پیروز باشید.
Viva

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.
خیلی ممنون از توضیحات عالی تون.
من جسارت نمی کنم چون من مربی نیستم من فقط می خواستم از تجربیاتم به دیگران کمک کنم.
منظور من از 30 سال عقب بودن اسکی این چند سوال هست.ممنون میشم جواب بدید.
1-از 33 سال پیش {بعد انقلاب اسلامی ...}چه پیستی ساخته شده؟دربند سر!!!ما خیلی بیشتر از این باید پیشرفت می کردیم...
اگر شما ولایت رودی باشی باید بدونید که کابین سبزی که با این همه تلاش ساخته شد از زمان شاه تو انبار بوده.
البته خوشبختانه از زمانی که بامپاد کنترل پیست رو به عهده گرفته پیشرفت خوبی کرده.{اگه بامپاد نیومده بود(خصوصی)کابین سبزو کی می ساخت؟}
امسالم که قراره سیژ سی چال 3 نفره راه بیفته+سیژ قله با 4 نفره تعویض شه+سیژ فعلی قله از رستوران چمن به پارکینگ بالا وصل شه و...
تا دیروز که من پیست بودم هیچ تغییری ندیدم نسبت به 2 ماه پیش.
2-اگه اسکی بازا عقب نیستن چرا خانم مرجان نفر 55 شد؟مقصر اونه؟اگه از اون همایت میکردن می تونست خیلی بهتر باشه!
به اقای ... که تو مسابقات صحرا نوردی شرکت کرد و گفت که پولی که برای تیم ملی ماهی 300 تومان رو 3 ماه بود بهش نداده بودن.
قبول داشته باشید که حد اقل 50 درصد مربیا همینطوری یاد می دن.به شما جسارت نمی کنم قربان.ما مربی های خوب هم داریم.
خیلی از اینکه 1 مربی در جمع ما هست و تو تابستون جواب منو بده خوشحال شدم.
خوشحال میشم به اطلاعات بنده هم اضافه کنید و من رو هم راهنمایی کنید تا امسال در مسابقات شرکت کنم.
مرسی.
موفق و پیروز باشید.
Viva
با سلام.
بنده هم خدا وکیلی ادعایی ندارم...چون هنوز تو کار مربی گری تازه کارم3سال هستش که مربی هستم و2سال هست که مربی درجه3هستم.خیلی هم کار خوبی می کنین که بدون هیچ گونه سود و منفعتی دیگرون رو کمک میکنین که این کار شما خودش خیلی با ارزش هست و جای تقدیر داره.
در مورد سوال هاتون به ترتیب عرض کنم که:
1-بنده هم کاکلا موافق هستم در مورد ساخت پیست اسکی به قول شما ما بیشتر پس رفت کردیم.دربندسر هم توسط دولت یا سازمانی ساخته نشده,کاملا خصوصی هستش اگه بدونین و توسط سهامداران که تعدادشون حدودا200نفری میشه ساخته شده که خود بنده هم سهم ناچیزی دارم اون هم از روی علاقه چون واقعا هیچ منفعتی نداره مخصوصا برای من که شهرستان هستم.منظورتون رو از ولایت رودی متوجه نشدم.بامپاد هم کارایی کرده اما در عرض3سال خیلی بهتر از اینها می تونست کار کنه به نظر من!در مورد سیژ ها هم عرض کنم خودتون بهتر می دونین که این سی ژها مال عهد بوق هستن این 4نفه هایی رو هم که دربندسر داره در سال1985تو فرانسه از رده خارج شده و با طی مراحلی اومده رسیده اینجا که صلاح نیست گفتنش :دی
2-در مورد خانم مرجان: بنا به همون دلایل که تیم ملی فوتبال با این همه طرفدار و مربی و بازیکن خوب نتونست بره جام جهانی! اینا مشکلاتی هستن که باید از پایه حل بشن با گرفتن مربی جدید خارجی یا به روز شدن مربیان قدیمی کاری از پیش نمیره!
در مورد حقوق هم عرض کنم که والا تیم ملی اسکی خوب پول میده من تیم ملی شمشیر بازی بودم بهم ماهی150هزار تومان میدادن کلی حال می کردیم با اون همه پول!
والا مربیان رسمی و فعال فدراسیون اسکی که همکاری دارن و فعال هستن هر ساله طی دوره های توجیهی به قول شما آپدیت میشن.تو این کلاسها جدیدترین متد روز دنیا گفته میشه که من به شخصه خودم طی گشت گذارم توی اینترنت متوجه این قضیه شدم و صد البته کاری به کار مربیان کهنه کار و مربیان آزاد خارج از فدراسیون ندارم!
من خودم از شهرستان هستم و اگه بدونین با چه بدبختی اسکی یاد گرفتم واقعا گریه می کنین به حالم!من از ارومیه هستم و اینجا یه پیست درب داغونی داره که نگو!2تا بشقابی داغون که نصف فصل خراب هستن,15کیلومتر راه خاکی پیست که اکثر مواقع به دلیل بارش برف و نبود ماشین آلات بسته هستش,مسئولین هیئت بی انصافی که حتی به مربی هم اجازه اسکی نمیدادند!شما دوستان عزیز تهرانی بهترین امکانات رو دارین ولی بیشترین نارضایتی رو هم دارین.انصاف نیستش این.اگه جای ما شهرستانی ها بودین چه می کردین؟عشق به اسکی اینه دیگه!با هر بدبختی هستش میریم اسکی!خیلی مواقع 10 یا15نفر از بچه ها وقتی راه بسته بوده15کیلومتر خاکی رو پیاده رفتیم و پیست رو باز کردیم و اسکی کیدیم!فکر نکنم شما تو خواب هم این مشکلات رو ببینین!قدرش رو بدونین به خدا!

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
در مورد مسابقه هم شما اول از همه یه چوب اسکی ریس race یا همون هارد hard خوب بخرین که فکر کنم میشه تقریبا1.2میلیون تومان.بعدش هم چند جلسه با یه مربی دروازه خوب کار کنین.اگه خواستین چند نفر میشناسم می تونه کمکتون کنه.ترجیحا چوب اسکی خوبی بخرین چون این چوبهای ریس نایدیکر که اومدن جنس خوبی ندارن و این نوع چوبها(ریس) استحلاک خیلی بالایی دارن اگه جنسش نامرغوب باشه یه فصل بیشتر کار نمیکنه واستون.ایشالا میبینمتون تو پیست سر مسابقات.

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
آقا خیلی ممنونم از توضیحاتتون.
منم در مورد تیم های ملی با شما موافقم.
در مورد وضعیت شما واقعا متاسف شدم من ناراضی نیستم و عاشق اسکیم فقط می گم هم شما هم ما باید پیستامون اپدیت میشد.شما یه برف ساز دیدین تو یک پیست؟
در مورد مربی قراره با اقای صید زمستون برم تست و تمرین و خرید.
فقط 1 سوال قربان:وقتی پیست یخه چجوری اسکی می کنین؟من شنیدم پیست دیزین جز نرم برف ترین های دنیاست!!!!
ولایت رود:اسم روستای دیزینی هاست!5دقیقه با پیست فاصله داره!
من اسنوبردرم همون طور که میدونید شما چی؟
برای یخ تکنیک خاصی هست.
موفق باشین.
به امید دیدار در پیست!

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من از یه طرف از این شرایطی که تو منطقه ما هست راضیم از یه طرف ناراضی....راضی از این جهت که کسایی مثل من که واقعا عاشق و دیونه این ورزش هستند میاند و دنبال کارارو میگیرن,از طرفی هم چند نفری هم که واقعا می تونند پیشرفت کنند راهشون بلاک میشه!ولی به هر حال فعلا این هستش وضعیت باید سوخت و ساخت.
سال گذشته پیست دربندسر یه برفساز خریده که ظاهرا قرار از امسال به کار گرفته بشه.
اخه صید ها زیادن.سید مهدی صید,سید علی صید,سید حسین صید!سید مهدی کارش خوبه و دوست منم هستش و البته استاد و مربیم هم در زمینه مربی گری.کارش هم خوبه و به قول شما تو30سال گذشته نمونده!
در مورد پیست یخ توصیه اکید میشه بیخیال بشین چون واقعا خطرناک هستش!میشه با تیز کردن تیغه ها و همینطور خم شدن روی زانوها و پیچ های سرنده...نه برنده...تا حدودی سرعت رو کم کرد و پیچ زد ولی به خطرش نمی ارزه.منظور من یخ بستن شل آب اول صبح پیست نیستش ها!برفی که بارون زده و بعدا یخ بسته باشه رو می گم.
در مورد رود هم چون من از شهرستان میام دیزین و سال1,2هفته ویلا اجاره می کنم واسه من صلاح اینه که جاده شمشک باشم تا به3تا چیست هم دسترسی داشته باشم.احتمالا رود تو مسیر جاده پائین(کرج)هستش آره؟
دیزین به دلیل ارتفاع زیادی که داره برفش خوب هست و همینطور شیب خوبی هم داره....کمتر جای دنیا این مسافت با این شیب رو پیدا می کنین...اکثر پیست های دنیا شیب کم و ملایم با مسافتی خیلی زیاد و اغلب خسته کننده دارند.ولی دیزین و شمشک شیب حوبی داره..مخصوصا مناطق خارج پیستش :دی (بد آموزی داره نگیم که فردا رامون نمیدن تو پیست :دی )

عرض کردم بنده اسنوبورد هستم.اگه می خواین واسه مسابقه چوب بگیرین از این چوبهای هارد F2 بگیرین.
2نوع دروازه داریم فعلا تو ایران بزرگ و کوچیک!اگه می خواین تو دروازه بزرگ یا ژیتان شرکت کنین چوبتون باید سایزش بزرگتر و هارد بودنش بیشتر باشه مثلا400 باشه.اگه واسه دروازه کوچیک می خواین شرکت کنین چوب هارد با سایز کوچیکتر بگیرین!کفش هم مهم و متفاوت هستش واسه دروازه بزرگ و کوچک.که توی مسابقات ژیتان کفش باید هارد بئدنش خیلی زیاد باشه.
اینارو که میگم اصولا فروشگاه ها اطلاعی ندارن و اشتباها قالب می کنن :دی طوری که من یه بار رفتم نمایندگی برتون اون موقع تندیس بود...سری s برتون رو نمیدونست واسه چی هستش!!!کاری ندارم که اصلا واسه چی هست ولی اینکه حرف من که خودم2سال قبل اون صحنه سری s داشتم رو هم قبول نمیکرد!
*سری s سری دو تکه اسنوبورد هستش که چوب از وسط نصف میشه و زیرش پوست متصل میشه برای بالا رفتن از کوه با اسکی.

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
مرسی.
اقای یاسین صید منظورم بود.
درسته ولایت رود پایینه!من چون خونم اکباتان از جاده پایین میام دیزین.90 درصد رو هم میرم دیزین.
اقای صید گفتن چوب rossignol بخر!خودم می خواستم head or Atomic بگیرم.
شما میگین f2بگیرم؟خودتون دارین؟چند سال عمر میکنه؟نمی خوام فقط باهاش مسابقه بدم!با این برد تو روزای معمولیم میشه رفت؟
می شه دقیق تر مدل برد رو بهم بگین؟من نیگاه کردم همه برداش مثل همه تقریبا!فرقش با هم چیه؟
قیمتش چند اف2؟با بوت و فیکس 1.2 ؟
مرسی.

Last edited:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
این خوبه؟منظورتون همین بود؟چند سال کار می کنه؟
خودتون داشتین؟
F2:SPEEDSTER RS WC EDITION
Flex: 10 | Target: GS Competition
G60 Douglascore | Vario camber
Titanium construction| Razor Tuning
Carbon Equalizer System
Higspeed Nano Racebase
Stone diamond finish !
به نظر شما سایز 183 خوبه؟
اقا قیمت بوت UPZ چنده تو اینجا؟از کجا بخرم؟شما اشنا داری؟
کدوم فیکس رو باید بخرم؟
از کجا باید بخرم؟
من مثل بعضی از اسنوبرد بازا پولدار نیستم و نمی خوام با یک انتخاب غلط پس انداز 5-6 سالم هدر بره.لطفا منو راهنمایی کنید.من عاشق اسکیم!
در مورد نوع مسابقات اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
مرسی.

Last edited:
بالا