سلام
من هم قصد ادامه اين بحث رو نداشتم اما بعضي اظهار نظرهاي شما كه فارغ از منطق و دليل بودم منو ناچار كرد
نميدونم اين خاصيت ما ايرانيهاست يا همه جا اينطوره كه وقتي به بن بست منطق و دليل ميرسيم به سفسطه رو مياريم در تمام گفتهاي شما بيش از 4 يا پنج بار كلمه رسمي آورده شده!!!! و خودتون هم نميگيد اين رسمي يعني چي؟ يعني دولتي؟ يعني خصوصي؟ يعني ... اگر منظورتون دولتي باشه كه سخت در اشتباه هستيد چون همونطور كه همه ميدونن بيش از 95 درصد شركتهاي مالي مثل بانكها و موسسات در كشورهاي پيشرفته خصوصي هستند. يعني دقيقا بر عكس ايران!!! خوب اگه اين شركتها كه بانكها هم جزو اينها هستند بخوان مثل صندوقهاي قرض الحسنه ايراني

عمل كنن سنگ رو سنگ بند نميشه
در جواب شما كه ايگولد چه لايسنسي داره بهتره سري به اين لينك بزنيد
http://www.e-gold.com/unsecure/qanda.html
و قسمت شرايط و تعهدات رو مطالعه كنيد
شما در نوشتهاتون چندين بار گفتيد كه پولا رو بر ميداره و فرار ميكنه مي خوام بپرسم كه آىا شما آمريكا رو كه از امنترين مكانهاي سرمايه گذاري هست و شركتهاي بزرگ و كوچك مالي زير نظر دستگاهاي امنيتي به طرز شديدي قرار دارن رو مثل ايران فرض كرديد؟
آيا ميدونيد كه شمشهاي طلايي كه ايگولد اونها رو پشتوانه پول شما در حسابتون قرار داره كجا نگهداري ميشه؟ در بازار اتحاديه شمش و طلاي لندن. خوب نميفرماييد امنيت پول شما كه در يك حساب بانكي يك واسطه مجهول الهويه هست كه هر آن دلش بخواهد ميتونه سرمايش رو منتقل كنه بيشتره يا پول ما در شركت عريض و طويلي مثل ايگولد؟ در قلب كشوري مثل ايالات متحده؟
شما خيلي از بانكها صحبت كردي اما روشن نميكني كه اون حساب شما در فوركس در واقع حساب بانكي يك بروكر (واسطه)هست نه حساب بانكي شخص خود شما. و متوجه اين نكته هستيد كه كشورهايي مثل سوئيس كه بزرگترين و معتبرترين بانكها رو دارن از كشورهايي مثل ايران عراق و چند كشور آسيايي ديگه اصلا حساب قبول نميكنن. در پايان به يك نكته بسار بسيار مهم اشاره ميكنم و بحث رو خاتمه ميدم
عزيزان خود من در INTGOLD كه اون هم خدمات اي كارنسي ارائه ميده و در امريكا هست حساب باز كردم و
حسابم مسدود شد مي دونيد چرا؟ من با مدير شركت تماس تلفني گرفتم و اون گفت شما قبل ثبت نام بايد شرايط رو مي خوندي رفتم و شرايط رو خوندم ديدم ايران و عراق و چند كشور ديگه حق باز كردن حساب رو ندارن يعني مثل پى پآل اونا هم ايران رو قبول نميكنن :hmm:
واقعا در اين شرايط مي خوام بدونم ما نبايد ايگولد رو كه از با سابقه ترين و مطمعن ترين شركتهاست و اجازه باز كردن حساب رو به ما ميده روي سرمون بزاريم؟ و عشوه و ناز بي خودي نكنيم كه اگه دولت امريكا فشار بياره ممكنه همين رو هم از دست بديم!
من قضاوت رو به عهده خوانندگان ميزارم و در پايان بگم قصد محكوم كردن فوركس و يا دفاع از ايگولد رو نداشم و ندارم من طرفدار منطق و واقعيت هستم چه بسا خود منهم در آينده به فوركس وارد بشم
عزيزان ما در كشوري هستيم كه امكان انتخاب چنداني نداره پس بايد واقع بين باشيم
تشكر از حوصله شما