• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره بازار forex

Sahel_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شما در مورد فارکس چه می دونید؟
آیا سایتهای آموزشی خوبی می شناسید؟
سایتهای ایرانی در این مورد آیا وجود دارد؟ : :cool:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
حالا ميگيد دارن تبليغ سايتشونو ميكنن ها :p ولي خدائيش خير همه دوستاني كه بفكر كسب در آمد از اينترنت هستند رو ميخوام. من خودم تعدادي رو ديدم كه بعد از سالها درگيري با سايتهاي Pay to click و Pay to surf و ......آخرش رسيدن به فاركس. فاركس بازار مبادله ارز هست. يعني شما توي ارز ميخريد و ميفروشيد.(پيش يك بروكر-يعني كارگزار-ي كه خارج از ايرانه. با پول خيلي خيلي كم هم ميشه واردش شد(برعكس بازار بورس كه اگر زير 50 ميليون پول داشته باشيد ول معطليد) يعني با 300$ هم ميشه حساب ميني فاركس باز كرد. همه چيز قانوني و پول شما در حساب بروكري است كه خيلي جاها مثل NFA و ....بهش لايسنس دادن. همه Transaction ها با يه حساب ارزي داخل ايران قابل انجامه.
شما خودتون همه كار رو انجام ميدين و با خطوط ديال آپ معمولي ما هم ميشه كار كرد. دقيقا ميتونه يك شغل باشه(و خيلي بيش از يك شغل!) . هستند كساني كه توي اين بازار براحتي ماهي بالاي 50 درصد در مياورند.(ماهي 50 درصد زياد نيست براي اين بازار) و من توصيه ميكنم از طريق لينك هايي كه آقا رضا(درسته رفيق فاب ماست :cool: ) دادن بياين و در مورد بازار فاركس بخونين. ما تمام سعيمون رو ميكنيم كه براي مبتدي ها هم آموزش كافي داشته باشيم و خودمون هم هستيم توي اين بازار.

خلاصه اش اينكه خود من از اينكه پولم تو يه حسابي باشه كه جايي تضمينش نميكنه(اي گولد) اصلا خوشم نمياد. هر كس هم خوشش نمياد نياد ولي اي گولد رسمي نيست و نيست و نيست. ممكنه بزاره بره. ولي شما وقتي با بروكر فاركس كار ميكنيد معمولا حساب هاشون توي سوئيس و امريكاست و تضمين همچين بانكي پشت شماست و شما رو حمايت ميكنه. در ضمن در صورت هر مشكلي در ايران پول شما خارج از كشوره و نه دست يه بانك مثلا معتبر خصوصي(با بانك هاي ديگه كه نميشه كار كرد :hmm: ) كه ممكنه فردا پولو بزنه به جيب و در بره. يا اينكه يه مدتي پولتون بلوكه بشه بخاطر انقلاب يا اغتشاش يا هر چيز ديگه.......
(ايران كه چيزيش معلوم نيست يه هو ديدين فردا اسرائيل يه موشك زمين به زمين زد وسط تهران اونوقت بيا و جمعش كن)

آره عزيزان من. اين بازار شما خودتون مقدار سرمايه اي كه ميخوايد وارد بازار كنيد رو مشخص ميكنيد. مقدار ريسكي كه ميخوايد بكنيد و مشخص ميكنيد(يعني براي ضرر يك حداكثر ميگذاريد) و سودش هم واقعا در حديه كه زندگي آدم بچرخه.(اگر تريدر خوبي باشيد مطمئن باشيد براتون نميصرفه تو ايران باشيد و با پول خودتون تريد كنيد! :rolleyes: ) خلاصه اش اينكه اگر فكر ميكنيد با پي تو كليك و اي گولد چيزي دستتون مياد بنظر من اشتباه ميكنيد. يا اگرم بياد اولا كمه و دوم نا مطمئن.

بازار فاركس بزرگترين Turn over (گردش مالي) روزانه دنيا رو داره. بيش از 1.5 تريليون دلار در روز! اونجايي كه بانك مركزي آمريكا و اروپا و ...دارن توش ميجنگن( و ما تازه بفكر صدور گاز به هنديم :eek: ) و اخبار بازار جهاني از جنگ عراق يا دستگيري صدام و ........توش تاثير گذارن. يه نمونه از تريد هايي كه ميشه تو بازار كرد رو تو اين عكس ميتونيد ببينيد.

اينم بگم كه ممكنه اولش خيلي پيچيده بنظر بياد و آدم فكر كنه نميتونه ولي مطمئن باشيد در مقايسه با پي تو كليك و پي تو ويزيت و اي گولد چيز بزرگي رو از دست ميديد. :)

post-10-1105032978.jpg

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
براي توضيح بيشتر هم بگم كه عكس سمت چپ جفت ارز يورو / دلار هست و عكس سمت راست جفت ارز پوند / دلار.
اين تريد ها هم هر دو سود ده بودن.
S/L = Stop loss يعني جايكه شما به بروكر گفتيد پوزيشن رو ببنده و ضرر تون ديگه حداكثر اونقدره.

T/P = Take profit جاييه كه فكر ميكنيد بازار حركت خودشو كرده و ديگه سود تريد رو ميگيريد و ميايد بيرون بازار. ميبينيد كه توي عكس دو تا تيك پرافيت(دو هدف قيمتي) گذاشته شده. اولي رو با ريسك كم و دومي رو با ريسك بيشتر. كه در اين نمونه هر دو تريد يورو/دلار و پوند/دلار هر دو تيك پرافيت كم ريسك و پر ريسك رو زدن.
در اين بازار به پول شما تا 100 و حتي 200 برابر وام داده ميشه(يعني پولتون اگر 500 دلاره ميتونيد با ضريب اهرمي 100 بكنيدش 50000$ و با اين پول تريد كنيد. اينم بگم كه با اون پول هر چي سود كنيد مال خودتونه و هر چي هم ضر كنيد بايد بپردازيد(يعني خودبخود از حسابتون كم ميشه).

يكي از مزاياي ديگه اين بازار حساب دمو هست. يعني شما بمدت نامحدود ميتونيد حساب دمو(كاملا با شرايط واقعي فقط پولتون واقعي نيست) داشته باشيد و تمرين كنيد. و وقتي آماده شديد و فكر كرديد اصول رو ميدونيد و ميتونيد سود بگيريد واردش بشيد. (اگرم ديديد داريد ضرر ميديد ولش كنيد و بدون ضرر بيايد بيرون).

خلاصه اينكه سايت ما رم كه ميبينيد 1500 تا در روز هيت داره ولي اصلا اينقدر اين قضاياي پول در آوردن از تبليغ و .....دردسر داره و ....كه ترجيح داديم بجاي تبليغ گرفتن تو سايت و ....بريم تريدر بشيم. اينها نون و آب نميشه آره عزيزان دل برادران و خواهران......

:cool:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان تو فوركس شما خودتون فعال هستيد؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
Sticky اش کردم

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خلاصه اش اينكه خود من از اينكه پولم تو يه حسابي باشه كه جايي تضمينش نميكنه(اي گولد) اصلا خوشم نمياد. هر كس هم خوشش نمياد نياد ولي اي گولد رسمي نيست و نيست و نيست
من زياد موافق نيستم پول شما در ايگولد بويسله طلا پشتيباني ميشه يعني همون مقدار كه در كل حسابهاي ايگولد عدد و رقم در حال گردش هست همون قدر هم طلا پشتوانه قرار داده شده و اينكه ايگولد يك ltd هست و كارش رو از سال 1996 آغاز كرده و چنان سيستمي داره كه من كه اصلا به حسابهاي اينترنتي و حتي بانكداري الكترنيك با شك و عدم اطمينان بخاطر سوئ استفادها نگاه ميكردم كم كم قانع شدم در مورد فوركس يه كم سخته شما حساب كن كسي كه كار كردن با ايگولد كه بسيار راحت هست رو بلد نيست و مدام حك ميشه چطور اول يكهو بياد تو فوركس؟ حداقل من كه الان بيش از 2.5 سال هست تو اين مقولها هستم هنوز جرئات نميكنم بيام طرف فوركس :)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست من آقا فرهاد. ميشه بگي وقتي تو اي گولد پول داري چي دستته؟ :rolleyes:
اگر يكم فكر كني ميبيني كه هيچي. در حاليكه انتقال(حواله) پول به حساب بروكري رسمي در خارج از ايران شما برگه Swift انتقال وجه رو داري و در عمل يك قرار داد (غير اينترنتي! بايد شرايط رو بپذيري و امضا كني و براشون بفرستي خيلي وقتا اصلشو! :eek: ).
ميشه بگي چه كسي گفته پول شما توسط طلا پشتيباني ميشه؟ پشتيبان بروكر هاي فاركس بانكهاي مركزي امريكا و اروپا هستند(چون شبكه معاملات فاركس از توي بانكها رد ميشه :happy: ).

آره رفيق. خيلي حرفت برام قابل درك نيست كه چطور جرات ميكني پول بريزي تو يه حساب غير رسمي اينترنتي كه طرف از اعتبار فقط تعداد يوزر زياد رو داره و هيچكس و هيچ سازمان رسمي و هيچ بانكي اي گولد رو به رسميت نميشناسه.
براي همين كار كردن با اون ريسك زيادي داره و بايد از اون ترسيد. ولي وقتي پولتون تو يه حساب بانكيه و همه ترنزاكشن ها بانكي و رسمي و ثبت شده هستند اصولا محكم تر از اين نميشه. ;)
اصولا مقايسه كردن Paypall و VISA و ....با ايگولد كاملا اشتباه هست. ميشه بگي اگر تو حساب ايگولد اشتباهي بشه دست شما به كجا بنده؟ در حاليكه FBI بطور هميشگي بدنبال سارقين و سوء استفاده كنندگان از كارت اعتباري هست!

در ضمن شما مثل اينكه ماهيت بازار فاركس رو متوجه نشدي. كار كردن با ايگولد رو من نميدونم يعني چي؟ ايگولد يه حسابه اينترنتي و در عين حال غير رسمي هست(اين بخش آخر رو نميشه نگفت :blush: ) و ديگه كار كردن نداره كه. معمولا اين كمپاني هاي كلاه بردار شاخه و زير شاخه اي ميرن با اين حساب هاي غير رسمي كار ميكنن و به مشتري ها ميگن كه بيايد كليك كنيد پول ببريد تو اينترنت بگرديد پول ببريد و ..... خوب اين بخاطر اينه كه هيچ بانك و جاي رسمي حاضر نيست با اينها كار كنه.
توي بازار فاركس شما بايد كار كني. يعني با ميل و اختيار خودت ارز(يعني دلار-يورو- پوند- فرانك- ين - ....) بخري و بفروشي و سود و ضرر كني. در حاليكه اي گولد يه حسابه و بخودي خود چيزي توش اضافه نميشه.

اين وبلاگها و .....مسائل درآمد اينترنتي هستند كه معني ايگولد رو با انواع روشهاي مزخرف پول در آوردن اينترنتي يكي كردن. بگذريم از اينكه اين وبلاگها فقط براي اضافه كردن به زير شاخه هاي خود ساخته شدن و اصولا اگر شما روي لينكهاي زيرشاخه اي اونها كليك نكنيد خيلي نارحت ميشن :D

بگذريم. البته اينم بگم كه كسي كه بقول شما با كاركردن با ايگولد (؟؟) مشكل داره بنظر من اصلا نبايد بياد طرف فاركس. چون فاركس براي افراد بي اطلاع عين دور ريختن پوله. ولي براي كسي كه ميدونه چيكار داره ميكنه پارو كردنه پوله. :)

اميدوارم فرق بين رسمي و غير رسمي رو بخوبي متوجه بشيد. اي گولد يك ارگان غير رسميه كه دوران فلنگو بستن و پولارو بردن رو يكم طولاني كرده! :f34r: ولي من مطمئنم كه زماني اينكارو ميكنه و هيچ بعيد نيست بزرگترين كلاه برداري قرن باشه چون پول زيادي در طول ساليان به جيب ميزنن. با انداختن اسمشون همه جاي اينترنت و تو دهن من و شما كاري ميكنن كه فكر كنيم رسمي اند و مثل يه بانك بهشون اعتماد كنيم و پول بزاريد تو حساب و بوقتش هم ;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستي مرسي امين جان براي استيكي كردن تاپيك. امين نيستي داداش؟ كوشي يه خبري اثري ميلي پي امي ;)
مخلصم
(اينجايي يا اونجايي؟ :lol: )

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اميدوارم فرق بين رسمي و غير رسمي رو بخوبي متوجه بشيد. اي گولد يك ارگان غير رسميه كه دوران فلنگو بستن و پولارو بردن رو يكم طولاني كرده! ولي من مطمئنم كه زماني اينكارو ميكنه و هيچ بعيد نيست بزرگترين كلاه برداري قرن باشه چون پول زيادي در طول ساليان به جيب ميزنن. با انداختن اسمشون همه جاي اينترنت و تو دهن من و شما كاري ميكنن كه فكر كنيم رسمي اند و مثل يه بانك بهشون اعتماد كنيم و پول بزاريد تو حساب و بوقتش هم

اينرو كه ابدا قبول ندارم
اون ايوكش زپرتي كه هيچ پشتوانه و .. رو نداششت نتونست فرار كنه پليس تمام اموالشو مصادره كرده حالا اين ايگولد اين كارو بتونه انجام بده كه زير نظر مستقيم fbi هست ؟ شما كه تو بازار مالي هستيد حتما ميدونيد كه 90 درصد شركتها در امريكا خصوصي هستند چرا؟ بدليل اينكه امنيت سرمايه گذاري بالا هست
شما همين بانكهايي رو كه صحبتش رو مدام به ميون مياري فكر ميني همشون مثل بانكهاي ايراني به دولت چسبيدند نخير شايد به جرائت بگم بيش از 95 درصدشون خصوصي هستند پس اگه هر شركت مالي خصوصي بخصوص در امريكا كه مهد امنيت سرمايه گذاري هست بخواد به همين راحتي هر كاري دلش خواست انجام بده ديگه فاتحه اقتصاد جهاني خوندس شما ايگولد رو محكوم ميكنيد كه غير رسمي هست
به نظر شما رسمي يعني چي؟ يعني همون چسبيدن به دولت كه تو ايران آرزوي هر سرمايه گذاري شده؟
عزيز من از شما بعيد كه معناي رسمي رو براي كشوري مثل امريكا دولتي معنا ميكني!!!!
خوب بهتر بدونيد كه توي استراليا شركتهايي كه مي خوان فقط كار مبادله اين ارزهاي الكترونيكي رو انجام بدن بايد ريجيستر بشن حالا چه برسه به خود e-currency ها
خوب در فوركس شما پولت رو در واقع در حساب بانكي يك بروكر خوابوندي آىا يك بروكر اعتبارش از يك شركت ثبت شده بيشتره؟

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي خوشحالم که دوستان هر چيز تازه اي رو اينجا مطرح مي کنن .
من خيلي خوشحامل که تو اين وبلاگ عضو شدم .
و تشکر مي کنم از همه بچه ها

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام آقا فرهاد
قصد بحث كردن ندارم چون ديدم افرادي كه به ايگولد و گولد كوئست و ..... علاقه مندن و فكر ميكنن چيزي از توش در مياد چقدر مصر هستند كه همه چيز رسميه و .....ولي خوب اگر كمي دقت كنيد ميبينيد كه اين اسامي بخاطر تكرار زياد و شايد همه گيريش(الان از جوادهاي جواديه هم بپرسي ميگه ايگولد دارم :happy: ) تبديل به يك سازمان مثلا رسمي شده.
در اين حد بگم كه بعضي بروكر هاي فاركس هستند كه از طريق ايگولد هم پول قبول ميكنن(يعني اسم ايگولد رو در كنار پي پال و ويزا و ...گذاشته) و براي همين افراد شك دارن باهاش كار كنن. چرا چون يه شكي توش هست اونم ايگولده ;)

من قصد ثابت كردن چيزي رو ندارم(يه بانك تو سوئيس نيازي به دفاع من نداره) ولي ايگولد انصافا با پشتيباناني چون شما بوقتش همه پولارو بالا ميكشه. اين حرفارم براي شما نميزنم.(يا جواب دادن) بلكه براي اينه كه ديگراني كه ميخونن بدونن كه اين حرفا رسمي نيست و دست آخر پولشون توي يه حساب مجازي هست كه از هيچ بانكي به اون و از اون به هيچ بانكي نميشه پول جابجا كرد!
و زياد اسم جايي رو ديدن و Popular بودن يك قضيه براش رسميت نمياره. ميشه بگي اين شركت بقول خودت خصوصي ايگولد از جايي لايسنس داره يا نه؟ :eek: و چه كسي از حسابهاش پشتيباني ميكنه؟

در ضمن اصلا بحث من ايگولد نبوده و نيست. بلكه موضوع اين تاپيك فاركسه. فاركس يك منبع در آمد هست. مثل سايتهاي پي تو كليك و ....كه بابت كاري كه شما ميكنيد(هر كاري) بهتون پول ميدن تو فاركس هم ارز ميخريد و ميفروشيد و پول در مياريد و از دست ميديد.
يعني تريد ميكنيد. پولتون هم توي حساب ايگولد نيست(عموما). بلكه تو حساب بانكي هست و همونطور كه گفتم همه ترنزاكشن ها بانكي و از طريق شبكه Swift هست كه معتبرترين شبكه بين بانكي جهاني هست.

من ترجيح ميدم ديگه بحث ايگولد نكنيم(جاش اينجا نيست) و بهتره بيشتر در مورد فاركس بحث كنيم :)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم قصد ادامه اين بحث رو نداشتم اما بعضي اظهار نظرهاي شما كه فارغ از منطق و دليل بودم منو ناچار كرد
نميدونم اين خاصيت ما ايرانيهاست يا همه جا اينطوره كه وقتي به بن بست منطق و دليل ميرسيم به سفسطه رو مياريم در تمام گفتهاي شما بيش از 4 يا پنج بار كلمه رسمي آورده شده!!!! و خودتون هم نميگيد اين رسمي يعني چي؟ يعني دولتي؟ يعني خصوصي؟ يعني ... اگر منظورتون دولتي باشه كه سخت در اشتباه هستيد چون همونطور كه همه ميدونن بيش از 95 درصد شركتهاي مالي مثل بانكها و موسسات در كشورهاي پيشرفته خصوصي هستند. يعني دقيقا بر عكس ايران!!! خوب اگه اين شركتها كه بانكها هم جزو اينها هستند بخوان مثل صندوقهاي قرض الحسنه ايراني :D عمل كنن سنگ رو سنگ بند نميشه
در جواب شما كه ايگولد چه لايسنسي داره بهتره سري به اين لينك بزنيدhttp://www.e-gold.com/unsecure/qanda.html
و قسمت شرايط و تعهدات رو مطالعه كنيد
شما در نوشتهاتون چندين بار گفتيد كه پولا رو بر ميداره و فرار ميكنه مي خوام بپرسم كه آىا شما آمريكا رو كه از امنترين مكانهاي سرمايه گذاري هست و شركتهاي بزرگ و كوچك مالي زير نظر دستگاهاي امنيتي به طرز شديدي قرار دارن رو مثل ايران فرض كرديد؟ :D
آيا ميدونيد كه شمشهاي طلايي كه ايگولد اونها رو پشتوانه پول شما در حسابتون قرار داره كجا نگهداري ميشه؟ در بازار اتحاديه شمش و طلاي لندن. خوب نميفرماييد امنيت پول شما كه در يك حساب بانكي يك واسطه مجهول الهويه هست كه هر آن دلش بخواهد ميتونه سرمايش رو منتقل كنه بيشتره يا پول ما در شركت عريض و طويلي مثل ايگولد؟ در قلب كشوري مثل ايالات متحده؟
شما خيلي از بانكها صحبت كردي اما روشن نميكني كه اون حساب شما در فوركس در واقع حساب بانكي يك بروكر (واسطه)هست نه حساب بانكي شخص خود شما. و متوجه اين نكته هستيد كه كشورهايي مثل سوئيس كه بزرگترين و معتبرترين بانكها رو دارن از كشورهايي مثل ايران عراق و چند كشور آسيايي ديگه اصلا حساب قبول نميكنن. در پايان به يك نكته بسار بسيار مهم اشاره ميكنم و بحث رو خاتمه ميدم
عزيزان خود من در INTGOLD كه اون هم خدمات اي كارنسي ارائه ميده و در امريكا هست حساب باز كردم و
حسابم مسدود شد مي دونيد چرا؟ من با مدير شركت تماس تلفني گرفتم و اون گفت شما قبل ثبت نام بايد شرايط رو مي خوندي رفتم و شرايط رو خوندم ديدم ايران و عراق و چند كشور ديگه حق باز كردن حساب رو ندارن يعني مثل پى پآل اونا هم ايران رو قبول نميكنن :hmm:
واقعا در اين شرايط مي خوام بدونم ما نبايد ايگولد رو كه از با سابقه ترين و مطمعن ترين شركتهاست و اجازه باز كردن حساب رو به ما ميده روي سرمون بزاريم؟ و عشوه و ناز بي خودي نكنيم كه اگه دولت امريكا فشار بياره ممكنه همين رو هم از دست بديم!
من قضاوت رو به عهده خوانندگان ميزارم و در پايان بگم قصد محكوم كردن فوركس و يا دفاع از ايگولد رو نداشم و ندارم من طرفدار منطق و واقعيت هستم چه بسا خود منهم در آينده به فوركس وارد بشم
عزيزان ما در كشوري هستيم كه امكان انتخاب چنداني نداره پس بايد واقع بين باشيم
تشكر از حوصله شما :cool:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
دوست عزیز این تاپیک برای صحبت در مورد egold نیست

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
دوست عزیز این تاپیک برای صحبت در مورد egold نیست
خوب اينجا محل بحث هست وقتي تو يه بحث از چيزي بدون دليل انتقاد ميشه يا از چيزي بدون دليل طرفداري ميشه مشاركت كننده در بحث به نظر شما بايد چي كار كنه بايد مثل تاپيكها ديگه چهارتا شكلك خنده بزاره يا يه پيام تاييد يكي دو كلمه بنويسه و يا مدام در تاييد اون موضوع تعارفات بي خود و تعريف و تمجيد بكنه؟ مشكل ما تو ايران اينكه كه از نقد صريح هراس داريم و اونو برنميتابيم

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
خوب اينجا محل بحث هست وقتي تو يه بحث از چيزي بدون دليل انتقاد ميشه يا از چيزي بدون دليل طرفداري ميشه مشاركت كننده در بحث به نظر شما بايد چي كار كنه بايد مثل تاپيكها ديگه چهارتا شكلك خنده بزاره يا يه پيام تاييد يكي دو كلمه بنويسه و يا مدام در تاييد اون موضوع تعارفات بي خود و تعريف و تمجيد بكنه؟ مشكل ما تو ايران اينكه كه از نقد صريح هراس داريم و اونو برنميتابيم
در این تاپیک شما هر چقدر که میخوای میتونی در مورد forex بحث کنی
ولی اینکه آیا egold معتبر هست یا نه به این تاپیک مربوط نمیشه، میتونه یک تاپیک جداگانه براش باز کنی

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
در این تاپیک شما هر چقدر که میخوای میتونی در مورد forex بحث کنی
ولی اینکه آیا egold معتبر هست یا نه به این تاپیک مربوط نمیشه، میتونه یک تاپیک جداگانه براش باز کنی
اوكي به هر حال ....

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
منم معتقدم بهتره این بحث بی نتیجه رو تموم کنیم. هر چی هم بگیم این صفحه اول اینجا که ادعا های 90 میلیون در ماه و .....دارند گواهی بر مدعای بی ادعای شماست! :happy:
من حاضرم بیشتر در مورد فارکس توضیح بدم. کس علاقمنده؟
چون اینجا پی تیه و خونه اولمونه و ..... توضیح میدما وگرنه همونجور که از امضا و ...مشخصه ما تو سایت خودمون بصورت تخصصی به این مطلب کار میکنیم و حساب ریل هم داریم. فقط حق همسایگی و .....است دیگه + ارادتی که خدمت داش امین داریم پیش پیش.(از قدیما که براش اسک آواتار ادیت میکردیم;) )

بالا