Dead_Man
Registered User
آقاي كاكاشي ببخشيد چون نمي دونم مي پرسم شما دانشجوي رشته ي هنر هستيد يا اينكه خودتون اين ها رو ياد گرفتيد از كلاسي ، يا جايي
آقاي كاكاشي ببخشيد چون نمي دونم مي پرسم شما دانشجوي رشته ي هنر هستيد يا اينكه خودتون اين ها رو ياد گرفتيد از كلاسي ، يا جايي
به خاطر اينكه چند تا آموزش براي انيميشن تو سايت ديدم با خودم اين حدس رو زدم
انميشن 2 بعدي كه ياد دادن نزديك انيمه بود يا نه ؟
وقتي نوشته هاي جناب آقايKakashi خواندم به شخصيت اختلاف انداز ونفاق پرور حقير خود پي برده و از اينكهدست نشانده و عامل استكبار بزرگ در ايجاد بحراني بزرگ شدم بشدت پشيمان وسرافكنده ام .....
ببخشید اگه بخوام مانگا رو تعریف کنم!تعریف درستش چی می شه!؟![]()
ببخشید ! این پست رو ندیدم ! میشه همون تعریف کلی رو هم بگذاریدسلام برادر شیان:happy:
در واقع مانگا همون کامیک خودمونه یعنی کتاب مصور و تنها تفاوتی که داره اینکه سیاه و سفیده و معمولا محصول ژاپنهاگه بگی یه تعریف کلی برات میزارم
فعلا
یه سوال : چرا کلمه انیمه و مانگا ف ی لتره ؟
یه سوال دیگه : فرق کومیک با مانگا چیه ؟ اصلا فرقی میکنه ؟
متشکرم![]()
در مورد سؤال اولتون ...
خودمون هم نمی دونیم ولی... احتمال داره بخاطر مسئله س ک س باشه که توی مانگاها بیشتر به چشم می خوره ... نمی کجا سیمور هم به این نکته اشاره کرده بود و یه مقاله هم لینک داده بود که , یکی از دلایل استقبال از انیمه ها می تونه همین باشه .... توی مانگاها و انیمه ها این مسئله رو خیلی راحت بیان می کنن , حتی در بین سنین پایین ..
------------
گفتم اینجا که تاپیک خوده کاکاشی هست تبریک رو عرض کنیم ...
تبریکات خالصانه ی ما رو بپذیر .... :happy:
ببخشید ! این پست رو ندیدم ! میشه همون تعریف کلی رو هم بگذارید![]()
جناب خواشان ....ممنون از توضيحاتتون . خيلي استفاده كردم ( من به شخصه لذت بردم ) منتظر قسمتهاي بعدش هستم ....
ممنون از توضیحاتتقسمت دوم از مانگالوژی بلیچ ...
بابا همون Tsubasa Chronicle ، من بهش از 10 ، 7-8 میدم:happy: اگه بگی برات میفرستم
![]()