• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت دوازدهم .

حالا موقع اینه که کمی بیشتر 3D فکر کنید:blink: . به این روش میگن شکل های چند ضلعی . خوب به عکس نگاه کنید.

6byh8ad.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت سیزدهم

اکثر مردم به نحوه قرار گرفتن اعضا توی صورت توجه نمی کنن. هر عضوی توی صورت جایی داره . که باید اونا رو صحیح بکشید .
ضمنا همیشه باید تقارن رو توی صورت حفظ کنید . این یکی از شایع ترین مشکلات اکثر نقاشی هاست:wacko: .
برای این که مکان اعضا را به درستی بکشید . از خط های فرضی استفاده می شه . که توی جلسات بعدی بیشتر توضیح می دم . فعلا به عکس نگاه کنید.

6b92106.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت چهاردهم

حالا دیگه واقعا موقع اینه که قلم رو بردارید . و این عکسها رو بکشید . من توی 7مرحله طراحی یک صورت رو گذاشتمه . 3 مرحله توی این جلسه قرار داره و بقیه رو توی جلسات بعدی.
زیر هر شکل . یک طراحی اغراق آمیز وجود داره که برای اونایی که می خوان انیمه بکشن خیلی مفیده . چون شخصیت رو جذاب و خنده دار می کنه .:p

4ys1b7r.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت پانزدهم

همانطور که گفتم . 3 مرحله بعد رو توی این جلسه میزارم .

662ucxw.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت شانزدهم

توی این جلسه مرحله هفتم رو میزارم که مرحله آخره و و طرح شما کامل می شه

6b2ltm8.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه
. ممنون از استقبالتون .:)
ولی راستی چرا اینقدر اینجا بی حال شده:( . جای خیلی از بچه های فروم اینجا خالیه:(.
کاکاشی . شما که مدیری یکم تبلیغ کن :happy:

بچه های دیگه رو نمیدونم ولی من سرم خیلی شلوغه برا همون نمیتونم زیاد اینجا باشم و پست بزنم :(

کلک من کجام مدیره ;) اگه میخوای تبلیغ بشه باید مخ فریدا-ساما رو بزنی تا تو امضا ش تبلیغ کنه :p:D

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاکاشی آموزش های من از مال تو بشتر شد .
evilgrin.gif

خوب من برم توی کار ایندکس .
راستی کاکاشی جان . راهی وجود داره که من بتونم توی پست ایندکس از زبان html استفاده کنم .؟؟
یعنی کل پست رو با html بنویسم . این توری راحت تره . این تگ های vBulletin بعضی وقت ها اعصاب آدم رو خورد میکنه .
97.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
کاکاشی آموزش های من از مال تو بشتر شد .
evilgrin.gif

خوب من برم توی کار ایندکس .
راستی کاکاشی جان . راهی وجود داره که من بتونم توی پست ایندکس از زبان html استفاده کنم .؟؟
یعنی کل پست رو با html بنویسم . این توری راحت تره . این تگ های vBulletin بعضی وقت ها اعصاب آدم رو خورد میکنه .
97.gif

اگه مسابقه ای چیزی بود شاید ناراحت میشدم :happy:

فکر کنم تو اون قسمت انتخاب از تگ <> استفاده کنی مال HTML باشه ولی مطمئن نیستم چون تا حالا امتحان نکردم ;)
------------
خودشم به همه طراحان بخش انیمه 2 روز فرصت میدم که یکی از طراحی هاشونو اینجا بزارند :evil: مسیح جان اول از خود تو شروع میکنیم ( بخاطر آموزشهای خوبی که میزاری :p:D) من خودم امروز اگه تونستم 1-2 تا از طراحی هامو میزارم :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
. ممنون از استقبالتون .:)
ولی راستی چرا اینقدر اینجا بی حال شده:( . جای خیلی از بچه های فروم اینجا خالیه:(.
کاکاشی . شما که مدیری یکم تبلیغ کن :happy:

سلام مسيح
msn_red_fox_smilies-16.gif

من اينجا رو ميزارم تو امضام براي تبليغ،درباره فريدا، الانا پيداشون نمي كنيد، چون هم ورقه بايد تصحيح كنند و نمرات آزمايشگاه رو رد كنند و هم كنفرانس دارند، ولي اگه سرشون خلوت شد منم به ايشون مي گم تا تبليغات بشه ولي در كل مسيح جان زياد توقع بالايي نداشته باش ، مگه كساني كه اينجا به طور دائم فعاليم چند نفريم؟
msn_red_fox_smilies-15.gif
و چندتاشون علاقه مند به طراحي هستند؟ من خودم ميام اينجا فقط مي خونم و اصلا هيچ وقت سعي هم نخواهم كرد كه خودم كاري بكنم چون من تو اين زمينه نيازي نمي بينم جلو برم ، خوب هر كس ديگه ممكنه دلايل خودشو داشته باشه، ولي مطمئن باش كه اكثر بچه ها حداقل يه بار مقالاتتو مي خونند و تو دلشون ازت تشكر مي كنند.:blush:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
...
------------
خودشم به همه طراحان بخش انیمه 2 روز فرصت میدم که یکی از طراحی هاشونو اینجا بزارند :evil: مسیح جان اول از خود تو شروع میکنیم ( بخاطر آموزشهای خوبی که میزاری :p:D) من خودم امروز اگه تونستم 1-2 تا از طراحی هامو میزارم :happy:

دی شب بدجوری به کلم زده بود یه چیزی بکشم ... ولی متاسفانه چیزی به ذهنم نیومده .. . در اصل اومدا ولی خیلی خام بود ..
306.gif

یک جلده .
ولی تعداد صفحه هاش حدود 150 صفحه ای میشه .
که البته همش بدرد نمی خوره .
...

اون چیزی که شما دارین یه جلد از یه مجموعه ی کامله 10 جدیه ...
271.gif

( کاکاشی اگه بدونــــــــــــــــــــــــه ..... :D )
راستی . الان یک دفعه چشمم افتاد به location شما .
ولک چرا زودتر نگفتی . من خودم اصالتا بچه خوزستان هستم . ولی تهران زندگی میکنم . یه چند سالی قبلا توی M.I.S زندگی می کردم . البته بین خودمون بمونه
:happy:

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Berserk الان volume شماره 32 اش داره منتشر میشه و در این volume رسیدیم به chapter شماره 286 ...

مانگای بسیار طولانیه و از سال 90 شروع شده و معلوم نیست کی تموم بشه ... (من حتی نسخه اولیه ای که سال 1988 کشیده بود رو هم دانلود کردم ... 20 صفحه رو همین طوری آزمایشی کشیده
shy.gif
)

شینوبی عزیز ، خیلی وقت پیش لطف کرد و تا volume شماره 31 رو واسه من فرستاد ... بقیه اش رو هم من خودم شروع به دانلود کردم ...

در مورد چیزایی که می خوام واسه تو بفرستم ... الان شده soundtrack سری Elfen Lied و این مانگا ... اون ویدئوهای Berserk رو هم واسه ات می فرستم ...نمی خواد دانلود کنی ...

راستی یه سری مانگا هم امروز از رامین عزیز گرفتم که اونا رو هم یکی یکی میگم ...

آقا منم مانگای Bersrk رو ميخوام :D

ولی شک دارم از ايران کسی بتونه برام بفرسته ، تو اين مانگا رو از کجا دان ميکنی ؟ يه نفر يه آدرس به من داد ، Evil_Genius از همين سايت ميگيری ؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دی شب بدجوری به کلم زده بود یه چیزی بکشم ... ولی متاسفانه چیزی به ذهنم نیومده .. . در اصل اومدا ولی خیلی خام بود ..
306.gif

-----------------------
271.gif

من این چیزا حالیم نیست ، من طراحی میخوام :p:D حالا هر چی یه چیزی بزارین حداقل بگیم آموزش هایی که میزاریم باعث پیشرفت بچه ها شده :blink::f34r::wacko:
---------------------------------

;);) چون سبکی که تو این نوع طراحی گفته شده تقریبا بین سبک فانتزی و رئال هستش ، زیاد برام حیاتی نیست ولی اگه باشه میخونمش :rolleyes::rolleyes::p:D راستی از آموزش تو چه خبر ؟ حالا دیگه سبک ها کلا اینجا هستند - رئال - فانتزی و میانه این دو سبک :happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه مسابقه ای چیزی بود شاید ناراحت میشدم :happy:

فکر کنم تو اون قسمت انتخاب از تگ <> استفاده کنی مال HTML باشه ولی مطمئن نیستم چون تا حالا امتحان نکردم ;)
------------

بابا شوخی کردم . جدی نگیر .:lol:
خوب . پس کجاست . گفتی یکی از طرح هاتو می زاری . حالا که نگذاشتی من دو تا می زارم:blink: .
ولی وحشت نکنید ها :wacko:. چون خیلی مشکل دارن :(. آخه من خودم هم دارم با این آموزشی که میزارم میرم جلو و کم کم دارم یاد می گیرم:blush:. می دونم خیلی مشکل دارن . حتی بعضی از آموزش هایی که دادمه با این نقاشی هایی که کشیدمه تضاد داره:blush: . خلاصه نزنید ، تازه کارم:happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من زیاد ماهر نیستم . از من زیاد توقع نداشته باشین .
این اولین انیمه ای هست که من کشیدم . شخصیت دوست داشتنی و محبوب من
278.gif
.
البته . در حقیقت یه قسمت کارتون پرنسس مونونوکه رو روی کامپیوتر نگه داشتم . بعد نشستم کشیدمش . یه جورایی کپی برداریه . البته . باید از یه جایی شروع کرد دیگه
44.gif
.
687vsd3.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم نقاشی دومی که بعد از یک مدت کشیدم . اینم خیلی مشکل داره .
البته من بیشتر نقاشی رو برای تفریحش می کشم . برای همین حرفه ای نیستم .

4t7qoia.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مسيح
msn_red_fox_smilies-16.gif

من اينجا رو ميزارم تو امضام براي تبليغ،درباره فريدا، الانا پيداشون نمي كنيد، چون هم ورقه بايد تصحيح كنند و نمرات آزمايشگاه رو رد كنند و هم كنفرانس دارند، ولي اگه سرشون خلوت شد منم به ايشون مي گم تا تبليغات بشه ولي در كل مسيح جان زياد توقع بالايي نداشته باش ، مگه كساني كه اينجا به طور دائم فعاليم چند نفريم؟
msn_red_fox_smilies-15.gif
و چندتاشون علاقه مند به طراحي هستند؟ من خودم ميام اينجا فقط مي خونم و اصلا هيچ وقت سعي هم نخواهم كرد كه خودم كاري بكنم چون من تو اين زمينه نيازي نمي بينم جلو برم ، خوب هر كس ديگه ممكنه دلايل خودشو داشته باشه، ولي مطمئن باش كه اكثر بچه ها حداقل يه بار مقالاتتو مي خونند و تو دلشون ازت تشكر مي كنند.:blush:

مرسی و ممنون از لطفت .
40.gif

271.gif

:happy:

چی شد ؟؟؟ دو زاریم نیفتاد ؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا منم مانگای Bersrk رو ميخوام :D

ولی شک دارم از ايران کسی بتونه برام بفرسته ، تو اين مانگا رو از کجا دان ميکنی ؟ يه نفر يه آدرس به من داد ، Evil_Genius از همين سايت ميگيری ؟
شما ایران نیستی ؟
169.gif
... از تورنت ها هم می تونی بگیری ... بلدی ایشالا ؟ ...
character0144.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آموزش انیمه قسمت هفدهم

بدون شرح . خودتون ببینید.:blink:

637ad7m.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها شرمنده .خیلی درگیرم . نتونستم . یک دفعه چند تا آموزش بزارم . فرصت ایندکس هم ندارم .
بعدا که سرم خلوت شد میام . راستی . کجایین . چرا هیچکی امروز نیست:blink: ؟؟
من منتظر طرح های شما هستم .:happy:

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ایران نیستی ؟
169.gif
... از تورنت ها هم می تونی بگیری ... بلدی ایشالا ؟ ...
character0144.gif

نه من اتريش هستم ، در مورد تورنت هم الان چند وقته هرچی ميخوام از تورنت بگيرم خيلی سرعتش پايين ، نميدونم مشکل از Azerus يا درد جايه ديگست :)

بالا