سلام به همه
. ممنون از استقبالتون .
ولی راستی چرا اینقدر اینجا بی حال شده. جای خیلی از بچه های فروم اینجا خالیه
.
کاکاشی . شما که مدیری یکم تبلیغ کن :happy:
کاکاشی آموزش های من از مال تو بشتر شد .![]()
خوب من برم توی کار ایندکس .
راستی کاکاشی جان . راهی وجود داره که من بتونم توی پست ایندکس از زبان html استفاده کنم .؟؟
یعنی کل پست رو با html بنویسم . این توری راحت تره . این تگ های vBulletin بعضی وقت ها اعصاب آدم رو خورد میکنه .![]()
سلام به همه
. ممنون از استقبالتون .
ولی راستی چرا اینقدر اینجا بی حال شده. جای خیلی از بچه های فروم اینجا خالیه
.
کاکاشی . شما که مدیری یکم تبلیغ کن :happy:
...
------------
خودشم به همه طراحان بخش انیمه 2 روز فرصت میدم که یکی از طراحی هاشونو اینجا بزارند :evil: مسیح جان اول از خود تو شروع میکنیم ( بخاطر آموزشهای خوبی که میزاری) من خودم امروز اگه تونستم 1-2 تا از طراحی هامو میزارم :happy:
یک جلده .
ولی تعداد صفحه هاش حدود 150 صفحه ای میشه .
که البته همش بدرد نمی خوره .
...
:happy:راستی . الان یک دفعه چشمم افتاد به location شما .
ولک چرا زودتر نگفتی . من خودم اصالتا بچه خوزستان هستم . ولی تهران زندگی میکنم . یه چند سالی قبلا توی M.I.S زندگی می کردم . البته بین خودمون بمونه
Berserk الان volume شماره 32 اش داره منتشر میشه و در این volume رسیدیم به chapter شماره 286 ...
مانگای بسیار طولانیه و از سال 90 شروع شده و معلوم نیست کی تموم بشه ... (من حتی نسخه اولیه ای که سال 1988 کشیده بود رو هم دانلود کردم ... 20 صفحه رو همین طوری آزمایشی کشیده)![]()
شینوبی عزیز ، خیلی وقت پیش لطف کرد و تا volume شماره 31 رو واسه من فرستاد ... بقیه اش رو هم من خودم شروع به دانلود کردم ...
در مورد چیزایی که می خوام واسه تو بفرستم ... الان شده soundtrack سری Elfen Lied و این مانگا ... اون ویدئوهای Berserk رو هم واسه ات می فرستم ...نمی خواد دانلود کنی ...
راستی یه سری مانگا هم امروز از رامین عزیز گرفتم که اونا رو هم یکی یکی میگم ...
دی شب بدجوری به کلم زده بود یه چیزی بکشم ... ولی متاسفانه چیزی به ذهنم نیومده .. . در اصل اومدا ولی خیلی خام بود ..![]()
-----------------------
اون چیزی که شما دارین یه جلد از یه مجموعه ی کامله 10 جدیه ...![]()
( کاکاشی اگه بدونــــــــــــــــــــــــه .....)
اگه مسابقه ای چیزی بود شاید ناراحت میشدم :happy:
فکر کنم تو اون قسمت انتخاب از تگ <> استفاده کنی مال HTML باشه ولی مطمئن نیستم چون تا حالا امتحان نکردم
------------
خودشم به همه طراحان بخش انیمه 2 روز فرصت میدم که یکی از طراحی هاشونو اینجا بزارند :evil: مسیح جان اول از خود تو شروع میکنیم ( بخاطر آموزشهای خوبی که میزاری) من خودم امروز اگه تونستم 1-2 تا از طراحی هامو میزارم :happy:
سلام مسيح![]()
من اينجا رو ميزارم تو امضام براي تبليغ،درباره فريدا، الانا پيداشون نمي كنيد، چون هم ورقه بايد تصحيح كنند و نمرات آزمايشگاه رو رد كنند و هم كنفرانس دارند، ولي اگه سرشون خلوت شد منم به ايشون مي گم تا تبليغات بشه ولي در كل مسيح جان زياد توقع بالايي نداشته باش ، مگه كساني كه اينجا به طور دائم فعاليم چند نفريم؟و چندتاشون علاقه مند به طراحي هستند؟ من خودم ميام اينجا فقط مي خونم و اصلا هيچ وقت سعي هم نخواهم كرد كه خودم كاري بكنم چون من تو اين زمينه نيازي نمي بينم جلو برم ، خوب هر كس ديگه ممكنه دلايل خودشو داشته باشه، ولي مطمئن باش كه اكثر بچه ها حداقل يه بار مقالاتتو مي خونند و تو دلشون ازت تشكر مي كنند.:blush:![]()
اون چیزی که شما دارین یه جلد از یه مجموعه ی کامله 10 جدیه ...![]()
( کاکاشی اگه بدونــــــــــــــــــــــــه .....)
:happy:
شما ایران نیستی ؟آقا منم مانگای Bersrk رو ميخوام
ولی شک دارم از ايران کسی بتونه برام بفرسته ، تو اين مانگا رو از کجا دان ميکنی ؟ يه نفر يه آدرس به من داد ، Evil_Genius از همين سايت ميگيری ؟
شما ایران نیستی ؟... از تورنت ها هم می تونی بگیری ... بلدی ایشالا ؟ ...![]()
![]()