برادر متاسفم نشددددد گفت که حجم بالاستتتتت
لعنت!
اين نوکيا هم معلوم نيست کي ميخواد دست از اين کارش برداره...
اميدوارم تو سري 6500 ها مشکلو حل کنه...
برادر متاسفم نشددددد گفت که حجم بالاستتتتت
راست میگه!!!!...حسین تقلب نکنی که برات گرون تموم میشه!!!...لول
لعنت!
اين نوکيا هم معلوم نيست کي ميخواد دست از اين کارش برداره...
اميدوارم تو سري 6500 ها مشکلو حل کنه...
نه برادر دیگه این یکی که تابلو هست که سبک عگس گرفتن که شما عگس های ان73 و کا800 رو یادتون باشه دقیق سبک کاری این بود دیگه ان 73 رنگ ها رو برا خودش کم زیاد میگرد به قول خودمون رنگ و لوآب میداد
اینجا هم دقیق اینه
راستی به نظر شما کدوم بهتر شده به نظر من من موافق W810 هست
من رو 6260 نوکيا جاوا ريختم بيشتر از يک مگ
جواب داده
همين نقشه تهران که حدود 4 مگابايت هست ، من نصب کردم و جواب ميده !
خب پس احتمالا نور اونجا کافی نبوده چون 810 نویز داره ....البته رنگهای عکسی که با810 گرفتی طبیعی تره!!!...راستی حالا اینجا کجا هست؟!!!..پرونده زکات و....
بابا تو دیگه کی هستی همچین چیزی گیر آوردی
اینجا دفتر کار خانمم هست (مدیر سایت salat.ir (ستاد اقامه نماز کل گشور (واحد صدا سیما))
شرایط کاملا مساوی بود
اوه اوه چقدر خفن التماس دعا حاج آقا...دست ما رو هم بگیر لابد تو هم امام جمعه ای چیزی هستی...لول
بقیه هم میگن خیلی آبزرویشنت خوبه(توضیح : آبزرویشن با فضولی فرق داره...لول)
شرایط هم کاملا مساوی بوده ولی 6300 زحمت ادیت کردن عکس رو خودش کشیده!!!
دیگران مرام میزارند
من فقط 2 تا عگس رو ریختم رو لپ تاپ با برنامه paint حجم جفتشون رو کم کردم به جز این هم بخدا هیچی نکردم
میشه معایب 6300 رو هم بگین:blink:
گوشی خیلی خوشگلیه اما زیاد تو بورس نیست!!!.....چرا؟؟؟؟
من میخوام بخرمش.....لطفا بگید الان چه وضعیتی تو بازار داره......
آیا فنلاندی هم داره؟؟؟؟
ممنون:guitar:
البته 1 مگ !برنامه بیشتر از 1 گیگ نمیشه روش بریزی!!!!!
کسی زیاد ازش سر در نمیاره چی به چی هست کسای خواص میرن سراغش (من که عاشقشم ) قیمت امروزم 29/3 270 تومان بود فنلاند گارانتی هم مضخرف
مشکلش اینه که برنامه بیشتر از 1 گیگ نمیشه روش بریزی!!!!! میخواستم ببینم مشکل بزرگیه؟
همونطور که گفتن 1 مگ ...به نظر من که مشکل بزرگیه چون عملا خیلی از جاوا های به درد بخور بیشتر از 1 مگ هستند مثل دیکشنریها و....البته اگر استفاده چندانی از برنامه ها نمیکنید مشکل بزرگی نیست...ولی به هر حال اکثر برنامه های به درد بخور جاوا رو نمیشه روی این گوشی و بقیه گوشیهای جاوای نوکیا نصب کرد!!!