نمیشه هیچ کاریش کرد؟
فعلا که نه!!!..البته گوشیهای سیمبین نوکیا این مشکل رو ندارن....شاید هم شرکت نوکیا با آپدیتی چیزی بتونه حلش کنه!!!!
نمیشه هیچ کاریش کرد؟
به خاطر خدمات بهتر گارانتی و تعرفه ی واردات گوشی.به نظر شما این 100 تومان تفاوت مال چیه؟؟امکان چینی بودن و این حرفها وجود داره؟!
به خاطر خدمات بهتر گارانتی و تعرفه ی واردات گوشی.
سلام
لطفا اگه کسی میتونه دریغ نکنه
1-مدل گوشی من 6300است و بهش کابل mini usbمیخوره خواستم بدونم میشه به جاش از کابل usbهم استفاده کرد؟
2-موقع خرید فروشنده گفته بود اصلا احتیاجی به کابل نداره و بدون کابل هم میشه از توی کامپیوتر روش برنامه ریخت اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا کمک کنه.
دلیل اینکه میخوام از کابل usb استفاده کنم اینه که تا حالا 7.8 تا مغازه رو گشتم ولی هیچ کدوم کابل mini usbندارن در مورد سوال دوم هم مگه فرقی داره من هم عکس و آهنگ میخوام بریزم هم برنامه(اگه یه کم سوالم ضایعه لطفا تعجب نکنید چون در مورد استفاده از گوشی و حتی نحوه شارژ کردنشم گاگول گاگولم!:blushراستی یه سوال دیگه اینکه من حدود 8 ساعته که گوشی رو گذاشتم شارژ بشه ولی هیچ علامتی که نشون بده شارژ شده نشون نمیده چرا؟
ولی برنامه ریختن رو من تا بحال نکردم
مگر نوکیا طور دیگه ای برنامه های جاوا رو اجرا میکنه؟!!!....فایل jar رو به هر شکل روی گوشی بریزی اجراش میکنه.....البته در مورد 6300 اون فایل jar باید کمتر از 1 مگ باشه!!!!
عزیز دل من تا بحال اینکار رو نکرده بودم یعنی فایل سیستمی رو برا گوشی نفرستاده بودم
از پاکت پسی استفاده میگنم و قضیه ویندوز موبایل با ... یه نمه فرق داره
بعله حسین جان میدونم....روی این حساب گفتم تا تو هم بدونی...
پ ن: ای بابا حسین منو نشناختی؟!!!...من همون R.I.P_ali هستم آیدیمو تغییر دادم....مگر یادت رفته قرار بود با هم گوشی تولید کنیم!!!!
سلام علی جان ببخش نشناختم کلا یه قدم با آلزیمر فاصله دارم
راستی چی شد قضیه گوشی شروع کنیم دیگه من هستم کلی هم طرح دارم با کلی تجربه
سلام
ممنون از اینکه جواب دادید.(مسئله شارژ گوشی حلید:blushببخشید یه سوال دیگه اینکه توی هر سایتی که میرم برای داونلود برنامه گوشی لیست گوشی هایی که نوشته شده که قابلیت داونلود روی اونها هست اسمی از 6300 نیست . شما سایتی رو سراغ دارید که برنامه برای این گوشی رو داشته باشه.
سلام
ممنون از اینکه جواب دادید.(مسئله شارژ گوشی حلید:blushببخشید یه سوال دیگه اینکه توی هر سایتی که میرم برای داونلود برنامه گوشی لیست گوشی هایی که نوشته شده که قابلیت داونلود روی اونها هست اسمی از 6300 نیست . شما سایتی رو سراغ دارید که برنامه برای این گوشی رو داشته باشه.