• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Nokia 6300 ٠

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام
ممنون از اینکه جواب دادید.(مسئله شارژ گوشی حلید:blush:)ببخشید یه سوال دیگه اینکه توی هر سایتی که میرم برای داونلود برنامه گوشی لیست گوشی هایی که نوشته شده که قابلیت داونلود روی اونها هست اسمی از 6300 نیست . شما سایتی رو سراغ دارید که برنامه برای این گوشی رو داشته باشه.

دوست عزیز اینجا نرم افزار های مخصوص گوشیت رو میتونی پیدا کنی ;)

http://www.gsmaria.com/Softwares/Model.aspx?model=1582

palet

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
بدین
2- میشه بفرمایید اگه داخل بازی بودیم چه جوری میشه طوری خارج شد که بازی قطع نشه مثلا داریم بازی میکنیم و میخوایم زنگ بزنیم عدش ادامه بازی رو بریم
ممنون
www.iranwallpaper.net

palet

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

2- میشه بفرمایید اگه داخل بازی بودیم چه جوری میشه طوری خارج شد که بازی قطع نشه مثلا داریم بازی میکنیم و میخوایم زنگ بزنیم عدش ادامه بازی رو بریم
ممنون
www.iranwallpaper.net

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام

ممنون
www.iranwallpaper.net

فکر کنم همون دکمه من ورو بزنی دوباره میتونی هر کاری میخوای بکنی
بعداز اینکه کارت تموم شد دکمه منو رو نگه دار تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
دوستان 6300 دار !! با شارژ باطری مشکلی ندارید؟؟ خیلی زود خالی میشه !!

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان 6300 دار !! با شارژ باطری مشکلی ندارید؟؟ خیلی زود خالی میشه !!
سلام.چرا مشکل این گوشی همینه.مثل 8800.برای اینکه گوشی نازکتر بشه باتری کوچیکتر انتخاب کردن(4c) در حالی که مصرف گوشی به علت بالا بودن پیکسل های ال سی دی خیلی بالاست و شارج گوشی درعرض کمتر از یک روز تموم میشه.نتیجه=همیشه جایی که لازمش داری شارجش تموم میشه-راه حل=همیشه یه باتری یدکی پر همرات باشه

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آخه می گن باید گوشی رو برای بار اول 12ساعت کامل شارژ کنی و البته خیلی ها هم مخالفن ! ولی می بینید برای شما این مشکل پیش اومده
آره ضاهرا من ا خیلی خوش شانس هستم.از بچگی اون طور خوش شانسم :دی . حالا راه حلی نداره؟ باید باتری عوض کنم؟ واقعا خوش حال شدم.

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
نمی دونم اطلاعی ندار م!!!( ببخشید دیر جواب دادم ! نیست خیلی هم موثر بود !)

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خلاصه بگم من کلا از خرید این گوشی پشیمونم ! دلایل : 1. داشتن محدودیت نصب برنامه بیشتر از 1 مگ
2. باتری ضعیف !

کلا پیشنهاد می کنم کسی پولشو با خریدن گوشی جاوای نوکیا تا زمانی که این محدودیت مسخره رو برنداره نخرین !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سلام.چرا مشکل این گوشی همینه.مثل 8800.برای اینکه گوشی نازکتر بشه باتری کوچیکتر انتخاب کردن(4c) در حالی که مصرف گوشی به علت بالا بودن پیکسل های ال سی دی خیلی بالاست و شارج گوشی درعرض کمتر از یک روز تموم میشه.نتیجه=همیشه جایی که لازمش داری شارجش تموم میشه-راه حل=همیشه یه باتری یدکی پر همرات باشه
انصافا اگه این مشکل رو نداشت عالی بود !!
باتری bl-5c نمیشده انداخت بهش؟ از لحاظ ابعاد فرقی با bl-4c داره؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
انصافا اگه این مشکل رو نداشت عالی بود !!
باتری bl-5c نمیشده انداخت بهش؟ از لحاظ ابعاد فرقی با bl-4c داره؟
بنا به گفته دوستمون این یه مشکل خیلی برگ هستش واسه نوکیا.از نوکیا بعیده این مسخره بازی ها.بله bl-5c بزرگتر از باتری اورجینال هستش و نمیشه.تنها کار اینه که یا یه شارژر اضطراری و یا اینکه یه باطری اضافی همرات باشه مثل کسایی که 8800 دارن.خوبه نه؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این سری پست های ( تاپيک فارسی سازی 6300 ) Move شدن اینجا

بالا