• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K700 ٠

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از bhrzk :
آقا یه سوال
چه جوری میشه روی این گوشی برنامه نصب کرد ؟
من الان به برنامه طراحی 3 بعدی دارم چی کار کنم ؟
فقط و فقط برنامه هاي جاوا روي اين گوشي نصب ميشوند.
براي نصب برنامه : پس از كانكت شدن گوشي با pc و باز كردن فايل منيجر. به راحتي فايل برنامه را به روي فولدر application داخل گوشي ببريد. بعد از اين كار فايل شرو به انتقال مي كند و پس از انتقال در فولدر اپليكشن قرار دارد و مي توانيد آنرا نصب و استفاده كنيد.
براي بازي هم دقيقا همين كار را انجام دهيد با اين تفاوت كه فايل بازي را روي فولدر game كپي كنيد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از shazdeh kocholo :
فقط و فقط برنامه هاي جاوا روي اين گوشي نصب ميشوند.
براي نصب برنامه : پس از كانكت شدن گوشي با pc و باز كردن فايل منيجر. به راحتي فايل برنامه را به روي فولدر application داخل گوشي ببريد. بعد از اين كار فايل شرو به انتقال مي كند و پس از انتقال در فولدر اپليكشن قرار دارد و مي توانيد آنرا نصب و استفاده كنيد.
براي بازي هم دقيقا همين كار را انجام دهيد با اين تفاوت كه فايل بازي را روي فولدر game كپي كنيد.

خب مشکل اینه وقتی من از کامپیوتر وصل می شم نه فلدر application هست نه game
حالا چی کار کنم ؟
:( :( :( :( :( :( :( :(

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من قبلا وقتی k700 داشتم با استفاده از بلوتوس هرموقع send میکردم خودش میگفت تو کدوم فالدر کپی کنم

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از bhrzk :
خب مشکل اینه وقتی من از کامپیوتر وصل می شم نه فلدر application هست نه game
حالا چی کار کنم ؟
ببين عزيز جان شما مثلا mp3 رو چطور ميريزي تو گوشيت؟ يا مثلا عكسها رو ؟
وقتي cd فايل منيجر و چندتا برنامه جانبي ديگه گوشي رو نصب مي كني برنامه فايل منيجر هم نصب ميشه و يه آيكون گوشي روي دسكتاپت ايجاد ميكنه درسته؟
حالا وقتي گوشي به كابل كانكت شده و روي اون آيكون كليك مي كني وارد بخش گوشي ميشي. دوباره كه كليك ميكني وارد فوادرها ميشي كه عبارتند از تصوير ها و صدا ها و تم ها و اپليكشن و گيم.
درسته؟
باقيش هم كه گفتم.
موفق باشي.باز هم اگه نتونستي بگو كجا رو مشكل داري انشالله كه بتونم كمك كنم

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از sunnyboy :
من قبلا وقتی k700 داشتم با استفاده از بلوتوس هرموقع send میکردم خودش میگفت تو کدوم فالدر کپی کنم
نه اينجوري گاهي بعد از كپي كردن فايل برنامه تو other وقتي ميري سر وقتش تا نصب كني فايل رو بصورت يك فايل نا شناخته تعريف ميكنه و كاريش نميتوني بكني. اما اگه ببري تو application حله.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ببين عزيز جان شما مثلا mp3 رو چطور ميريزي تو گوشيت؟ يا مثلا عكسها رو ؟
وقتي cd فايل منيجر و چندتا برنامه جانبي ديگه گوشي رو نصب مي كني برنامه فايل منيجر هم نصب ميشه و يه آيكون گوشي روي دسكتاپت ايجاد ميكنه درسته؟
حالا وقتي گوشي به كابل كانكت شده و روي اون آيكون كليك مي كني وارد بخش گوشي ميشي. دوباره كه كليك ميكني وارد فوادرها ميشي كه عبارتند از تصوير ها و صدا ها و تم ها و اپليكشن و گيم.
درسته؟
باقيش هم كه گفتم.
موفق باشي.باز هم اگه نتونستي بگو كجا رو مشكل داري انشالله كه بتونم كمك كنم
شرمنده
اما من دقیقا فایل منیجر رو میارم . اما فقط اینا توشه :
pictures, sounds, videos, Themes,

حالاهر بکین من چه کنم .

"راستی یکی یه آهنگ قشنگ واسه SMS این گوشی نداره ؟ "

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از bhrzk :
شرمنده
اما من دقیقا فایل منیجر رو میارم . اما فقط اینا توشه :
pictures, sounds, videos, Themes,

حالاهر بکین من چه کنم .

"راستی یکی یه آهنگ قشنگ واسه SMS این گوشی نداره ؟ "
من واقعا شرمنده ام. چون مدتيه كا700 دستم نبود يه اشتباهي در گفته هام مرتكب شدم.
بله حق با شماست فولدر اپليكشن اونجا نيست. شما براي نصب برنامه بايد فايل مورد نظرتون رو به شاخه اصلي يعني مموري فون ببريد. در اون موقع گوشي خودش آماده نصب ميشه و فايل رو سيو ميكنه و ازتون هم مي پرسه كه اين جزو گيم هست يا اپليكشن.
منظورم از شاخه اصلي همون شاخه اي هست كه فولدرهاي video و .... زير شاخه اون هستند.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
اينو هم فراموش كردم كه بگم . آهنگهاي sms اين گوشي رو من تا الان نتونستم بهش اضافه كنم !
انگار كه ثابت هستند و امكان افزودن در اونها نمي باشد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
وقتي ميره تو other به شكل نا شناخته save ميشه؟
يعني نمي توني نصبش كني؟
نه دیگه . عملا میشه عین یه فایل عکس
فقط می متونی پاکش کنی و move کنی همین
البته منظورم از move توی همون شاخه other نه جای دیگه

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از bhrzk :
نه دیگه . عملا میشه عین یه فایل عکس
فقط می متونی پاکش کنی و move کنی همین
البته منظورم از move توی همون شاخه other نه جای دیگه
من شرمنده ي شما شدم پس. الان k700 دم دستم نيست ولي تا اونجا كه يادمه بايد اين كارو ميكرديم.
راستي (البته جهت آگاهي مي پرسم) اون فايلي كه شما ميريزي تو گوشي پسوندش چيه؟
حتما بايد jar باشه ها.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من شرمنده ي شما شدم پس. الان k700 دم دستم نيست ولي تا اونجا كه يادمه بايد اين كارو ميكرديم.
راستي (البته جهت آگاهي مي پرسم) اون فايلي كه شما ميريزي تو گوشي پسوندش چيه؟
حتما بايد jar باشه ها.
ای ول :blush:
این exe بود :D
حالا فایل حتما باید همون باشه ؟

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از bhrzk :
ای ول :blush:
این exe بود :D
حالا فایل حتما باید همون باشه ؟
اي بابا . پسر خوب پس تو ما رو اساسي گذاشته بودي سر كار...
آره عزيز من بايد حتما jar باشه. jar پسوند فايلهايي هست كه تحت java اجرا مي شن.
توي نت اگه بگردي هست.اما چيزه بدرد بخوري نداره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اي بابا . پسر خوب پس تو ما رو اساسي گذاشته بودي سر كار...
آره عزيز من بايد حتما jar باشه. jar پسوند فايلهايي هست كه تحت java اجرا مي شن.
توي نت اگه بگردي هست.اما چيزه بدرد بخوري نداره.

شرمنده به خدا من نمی دونستم
پس کلا بازی بدرد بخوری پیدا نمیشه دیگه ؟

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از bhrzk :
شرمنده به خدا من نمی دونستم
پس کلا بازی بدرد بخوری پیدا نمیشه دیگه ؟
خواهش مي كنم.
متاسفانه بازي جالبي براش نيست. البته بازي و برنامه هست اما بدرد نمي خورن.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کاملا با این بالاییه مخالفم . خود من یه آرشیو 1800 تایی از بازیهای K700 دارم که به جرات میتونم بگم که 100 تاشون جزو بهترین های بازیهایی بودن که به عمرم روی موبایل ندیده بودم . درسته که J2ME دارای Application های ضعیفی هست که اون هم به خاطر سطح امنیت بالای اون و محدود کردن برنامه های جاوا به عدم استفاده از بلوتوث اینفرارد و دوربین و حتی دسترسی مستقیم به شاخه های دیگه ی مموری هستش . اما این عمل باعث جلوگیری از آلودگی به ویروس و هنگ نکردن موبایل و سرعت بالاتر اون شده . اما با این حال J2Me پرطرفدار ترین پلتفرم بازی روی موبایل هست و گرافیکش با اختلاف بسیار کم بعد از موبایل های سری NGage در رده ی دوم قرار داره . علاوه بر اون رزولوشن 176x220 این موبایل رزولوشن استاندارد در بازیهای J2me هست که باعث میشه 99% بازیها رو به صورت Full Screen بازی کنید . علاوه بر اون K700 قابلیت پشتیبانی Java 3d رو داره و بازیهای 3D اون قابل مقایسه با بازیهای موبایل های دیگه ( به جز سری Ngage) نیست . شاهد این صحبت همون بازیه Real Tennis داخل موبایل شماست . اما اگه گرافیک بالاتر میخواین میتونین Mini 3D رو داونلود و بازی کنید و به کیفیت بالاش پی ببرید .

پ.ن : موبایل k700 نقطه ضعفهای زیادی همچون نداشتن قابلیت ارتقا رم . نداشتن برنامه های قوی و ... داره اما هر جایی از دنیا که بحثی از k700 شده بازیهای اون به عنوان یک ویژگی بسیار برتر اون معرفی شده . پس از دوستان خواهش می کنم اگه نمیتونن بازیهای خوبی برای K700 شون پیدا کنن ایراد رو در جای دیگه ای جستجو کنن:D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از vocian :
کاملا با این بالاییه مخالفم . خود من یه آرشیو 1800 تایی از بازیهای K700 دارم که به جرات میتونم بگم که 100 تاشون جزو بهترین های بازیهایی بودن که به عمرم روی موبایل ندیده بودم . درسته که J2ME دارای Application های ضعیفی هست که اون هم به خاطر سطح امنیت بالای اون و محدود کردن برنامه های جاوا به عدم استفاده از بلوتوث اینفرارد و دوربین و حتی دسترسی مستقیم به شاخه های دیگه ی مموری هستش . اما این عمل باعث جلوگیری از آلودگی به ویروس و هنگ نکردن موبایل و سرعت بالاتر اون شده . اما با این حال J2Me پرطرفدار ترین پلتفرم بازی روی موبایل هست و گرافیکش با اختلاف بسیار کم بعد از موبایل های سری NGage در رده ی دوم قرار داره . علاوه بر اون رزولوشن 176x220 این موبایل رزولوشن استاندارد در بازیهای J2me هست که باعث میشه 99% بازیها رو به صورت Full Screen بازی کنید . علاوه بر اون K700 قابلیت پشتیبانی Java 3d رو داره و بازیهای 3D اون قابل مقایسه با بازیهای موبایل های دیگه ( به جز سری Ngage) نیست . شاهد این صحبت همون بازیه Real Tennis داخل موبایل شماست . اما اگه گرافیک بالاتر میخواین میتونین Mini 3D رو داونلود و بازی کنید و به کیفیت بالاش پی ببرید .

پ.ن : موبایل k700 نقطه ضعفهای زیادی همچون نداشتن قابلیت ارتقا رم . نداشتن برنامه های قوی و ... داره اما هر جایی از دنیا که بحثی از k700 شده بازیهای اون به عنوان یک ویژگی بسیار برتر اون معرفی شده . پس از دوستان خواهش می کنم اگه نمیتونن بازیهای خوبی برای K700 شون پیدا کنن ایراد رو در جای دیگه ای جستجو کنن:D
به خدا مشکل من بازی نیست . من همونایی هم که روش بود و پاک کردم
من یه برنامه طراحی 3d داشتم که می خواستم نصب کنم که اونم exe بود
:(

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از daftarekhaterat :
ببخشين... چطوري ميشه فهميد آخرين فريمور چنده؟ منبع رسمي اعلام و انتشار اين فريمور كجاست؟!
170.gif
170.gif
170.gif

بالا