کاملا با این بالاییه مخالفم . خود من یه آرشیو 1800 تایی از بازیهای K700 دارم که به جرات میتونم بگم که 100 تاشون جزو بهترین های بازیهایی بودن که به عمرم روی موبایل ندیده بودم . درسته که J2ME دارای Application های ضعیفی هست که اون هم به خاطر سطح امنیت بالای اون و محدود کردن برنامه های جاوا به عدم استفاده از بلوتوث اینفرارد و دوربین و حتی دسترسی مستقیم به شاخه های دیگه ی مموری هستش . اما این عمل باعث جلوگیری از آلودگی به ویروس و هنگ نکردن موبایل و سرعت بالاتر اون شده . اما با این حال J2Me پرطرفدار ترین پلتفرم بازی روی موبایل هست و گرافیکش با اختلاف بسیار کم بعد از موبایل های سری NGage در رده ی دوم قرار داره . علاوه بر اون رزولوشن 176x220 این موبایل رزولوشن استاندارد در بازیهای J2me هست که باعث میشه 99% بازیها رو به صورت Full Screen بازی کنید . علاوه بر اون K700 قابلیت پشتیبانی Java 3d رو داره و بازیهای 3D اون قابل مقایسه با بازیهای موبایل های دیگه ( به جز سری Ngage) نیست . شاهد این صحبت همون بازیه Real Tennis داخل موبایل شماست . اما اگه گرافیک بالاتر میخواین میتونین Mini 3D رو داونلود و بازی کنید و به کیفیت بالاش پی ببرید .
پ.ن : موبایل k700 نقطه ضعفهای زیادی همچون نداشتن قابلیت ارتقا رم . نداشتن برنامه های قوی و ... داره اما هر جایی از دنیا که بحثی از k700 شده بازیهای اون به عنوان یک ویژگی بسیار برتر اون معرفی شده . پس از دوستان خواهش می کنم اگه نمیتونن بازیهای خوبی برای K700 شون پیدا کنن ایراد رو در جای دیگه ای جستجو کنن