• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K700 ٠

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزیز لطفا راهنمائی بفرمائید :
چرا علیرغم داشتن حدود 40mb حافظه داخلی در K700 تعداد شماره تلفن در phonebook محدود به 500 عدد است؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از daftarekhaterat :
ببخشين... چطوري ميشه فهميد آخرين فريمور چنده؟ منبع رسمي اعلام و انتشار اين فريمور كجاست؟!
متاسفانه هیچ منبع رسمی ای وجود نداره. اخبارش تماما از طرف user ها منتشر میشه. همون طوری که دوستمون هم گفتند آخرین نسخه اش R1AE033 هستش.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از xPlod :
متاسفانه هیچ منبع رسمی ای وجود نداره. اخبارش تماما از طرف user ها منتشر میشه. همون طوری که دوستمون هم گفتند آخرین نسخه اش R1AE033 هستش.
خب واسه انتشارش هم منبع رسمي نيست؟! يعني مثلا اگه من بگم يه فريمور جديدتر هست شما به چه اعتمادي حرف من رو قبول ميكنين؟! مگه سوني اريكسون شخصا اين فريمور ها رو آپديت نميكنه؟ يا باز هم همان داستان كد باز هست و ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از xPlod :

من فکر می کنم یه پیگیری ساده از اخبار های یوزر ها میشه فهمید که این از کجا میاد
و اول اولین نفر کی بوده ؟
نمی شه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب واسه انتشارش هم منبع رسمي نيست؟! يعني مثلا اگه من بگم يه فريمور جديدتر هست شما به چه اعتمادي حرف من رو قبول ميكنين؟! مگه سوني اريكسون شخصا اين فريمور ها رو آپديت نميكنه؟ يا باز هم همان داستان كد باز هست و ...
نه، این موضوع هیچ ربطی به کد باز نداره. انتشار f/w که مستقیما توسط خود SUES -Sony Ericsson Update Service- انجام میشه و به دنبالش در مراکز خدماتی. فهمیدنش هم خیلی مشکل نیست. شما از طریق سایت اقدام به آپدیت می کنی، اگه نسخه ی جدیدتری موجود باشه که آپدیت میشه، وگرنه به شما پیغام میده که نسخه ی شما به روزه و نیازی به آپدیت نیست.
البته شرکتی به اسم داوینچی هست که نسخه های مخصوص خودش رو داره و یه سری تغییرات رو در f/w اعمال می کنه و از طریق inteface خودش که می تونه آنلاین هم باشه گوشی رو به اون نسخه آپدیت میکنه. این نسخه ها به هیچ وجه مورد تایید SE نیست و استفاده از اونا به هر نحو گارانتی رو باطل میکنه.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از vocian :
کاملا با این بالاییه مخالفم . خود من یه آرشیو 1800 تایی از بازیهای K700 دارم که به جرات میتونم بگم که 100 تاشون جزو بهترین های بازیهایی بودن که به عمرم روی موبایل ندیده بودم . درسته که J2ME دارای Application های ضعیفی هست که اون هم به خاطر سطح امنیت بالای اون و محدود کردن برنامه های جاوا به عدم استفاده از بلوتوث اینفرارد و دوربین و حتی دسترسی مستقیم به شاخه های دیگه ی مموری هستش . اما این عمل باعث جلوگیری از آلودگی به ویروس و هنگ نکردن موبایل و سرعت بالاتر اون شده . اما با این حال J2Me پرطرفدار ترین پلتفرم بازی روی موبایل هست و گرافیکش با اختلاف بسیار کم بعد از موبایل های سری NGage در رده ی دوم قرار داره . علاوه بر اون رزولوشن 176x220 این موبایل رزولوشن استاندارد در بازیهای J2me هست که باعث میشه 99% بازیها رو به صورت Full Screen بازی کنید . علاوه بر اون K700 قابلیت پشتیبانی Java 3d رو داره و بازیهای 3D اون قابل مقایسه با بازیهای موبایل های دیگه ( به جز سری Ngage) نیست . شاهد این صحبت همون بازیه Real Tennis داخل موبایل شماست . اما اگه گرافیک بالاتر میخواین میتونین Mini 3D رو داونلود و بازی کنید و به کیفیت بالاش پی ببرید .

پ.ن : موبایل k700 نقطه ضعفهای زیادی همچون نداشتن قابلیت ارتقا رم . نداشتن برنامه های قوی و ... داره اما هر جایی از دنیا که بحثی از k700 شده بازیهای اون به عنوان یک ویژگی بسیار برتر اون معرفی شده . پس از دوستان خواهش می کنم اگه نمیتونن بازیهای خوبی برای K700 شون پیدا کنن ایراد رو در جای دیگه ای جستجو کنن:D
بله البته كه حق با شماست. من حرفم رو بايد اينطور كامل ميكردم كه : با توجه به اينكه من اصلا دنبال برنامه ها و بازيهاي java نرفتم . در اينصورت بازي و برنامه ي بدرد بخوري براش پيدا نكردم.
از راهنمايي شما هم بسيار ممنونم.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
معمولا اين اتفاق اينجور ميوفته :
يه شخصي وارد سايت سوني اريكسون ميشه و جهت آپدين f/w اقدام ميكنه. بعد متوجه ميشه كه سايت شروع به آپديت ميكنه و اعلام ميكنه كه فرمور دستگاه شما ورژن جديدي داره.
اين شخص و اشخاص شبيه ايشون كم نيستند. بعد از آپديت گوشي تغييراتي رو در گوشي ميبينن كه قطعا قابل توجه خواهد بود. گرچه ريز تغييرات هم منتشر ميشه...
بعد ميان و درباره اين تغييرات و فرمور جديد در فومهاي موبايل صحبت ميكنن و همينطور اين دايره آگاهي باز و باز تر ميشه تا ما هم از يه گوشه كناري دير يا زود با خبر ميشيم./
براي ببينيد فرمور گوشيتون آخرين هست و جديد تر هم نيومده مي تونيد بريد به سايت سوني اريكسون و همونطور كه چند صفحه قبل گفتم براي آپديت اقدام كنيد اگه فرمور جديدي نباشه خود سايت ميگه. اين يكي از راههاش هست و خب راههاي ساده تري هم داره اينكه توي نت سرچ كنيد.

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :

با سلام
این نسخه (R1AE033 ) با نسخه R2AY004 چه تفاوت هائی دارد؟

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که در مورد نحوه تبادل اطلاعات بین PC و گوشی از طریق بلو توث ( MSI ) صاحب تجربه هستند خواهش میکنم راهنمائی کنند.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نسخه های بعد از R1AE یا برای برند خاصی طراحی شده و یا توسط Davinci Team منتشر شده. عمده تغییرات هم نسبت به R1AE شامل بهبود Performance و ارتقای سرعت بلوتوث میشه.

1_elize_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من يه سوال داشتم در مورد رخيتن عكس يا اهنگ به گوشي k700 ...

من وقتي كه ميخوام از طريق كابل usb عكس از موبايل بريزم داخل كامپيوتر قبول نميكنه و errorميده با اينكه از نظر حافظه مشكلي نداره ؟

عكس رو هم از طريقه يه برنامه داخل موبايل ميريزم ولي اهنگ رو قبول ننميكنه اگه يه كم حجمش زياد باشه....كسي ميدونه اين مشكلش چه جوري حل ميشه؟

ممنون

شاد باشيد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
با اينكه توي اين تايپيك در مورد انواع فريمور ها بحث شده اما اگه اجازه بدين ميخوام انواع اسامي كه به گوشم خورده و ديدم رو بنويسم تا اگه كسي ميتونه يه توضيح جامع در موردشون بده:
کد:
Released by DaVinci
کد:
Released by Setool
کد:
Released on SEUS
کد:
Released on EMMA II
کد:
Released by Orange UK
کد:
Released by Vodafone
در ضمن كدام نوع فريمور معتبرتر و بهتره.
ممنون.

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Dreamland :
اتفاقا زيباييش توي همون كي پدشه . با اون دايره بنفش رنگ .

رنگ این دایره کی پد بنفش باید باشد یا سفید ؟ در گوشی من بیشتر متمایل به سفید است تا بنفش.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
daftarekhaterat
دوتای اولی شرکت هایی هستند که موازی با SE اقدام به توسعه، اصلاح و انتشار f/w می کنند که معمولا هم بعد از مدتی که اون نسخه مورد تایید بود توسط خود SEUS - Sony Ericsson Update Services- منتشر میشه. دو مورد آخری هم Provider هستند و نسخه های مربوط به گوشی های برند شده ی خودشون رو منتشر می کنن.
در ضمن كدام نوع فريمور معتبرتر و بهتره
آخرین نسخه ای که توسط خود SEUS منتشر بشه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از karoon :
رنگ این دایره کی پد بنفش باید باشد یا سفید ؟ در گوشی من بیشتر متمایل به سفید است تا بنفش.
چیزی بین بنفش و سفید.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
اقا كسي در مورد برنامه نويسي اين نوع از گوشي ها و يا كلا اين دسته از فايلها چيزي ميدوني - سايتي مرجعي
تا اونجايي كه من سرچ كردم تمام فايلهاي jar در واقعه يه فايل tar هستند( اگه پسوندشون رو به tar تغيير بدين و winrar داشته باشين توش رو ميتونين ببينين ) كه توشون يه سري عكس و سه سري فايل جاوا است .اما نميدونم كار كردشون چيه . اگه كسي ميدونه يه كمكي كنه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اون فایلی که منظورته یه فایل تاره که توسط Sony Ericsson SDK تار شده . به عبارت بهتر چیز زیادی با باز کردن اون دستگیرت نمیشه به جز جزییات کلی فایل و اسمش و اسم کلاس اصلی که با شروع اجرا باز شه . بقیش کد شده است . حالا اگه فکر میکنی که چیزی از جاوا سر در میاری و یا ارزشش رو داره که یاد بگیری میتونی یه سر به سایت دولوپرهای سونی اریکسون به آدرس http://developer.sonyericsson.com بزنی . بعدش میتونی به این صفحه هم بری : http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/java/p_java.jsp تو این صفحه هر چی در این زمینه بخوای از SDKجاوا که حقا کامله و Midp1و Midp2 و جاوا تری دی رو پشتیبانی میکنه و پلاگ این های بدردبخور و بعضا به درد نخور تا راهنماهای کلی و جزئی پیدا کنی . حالا اگه اون 62 مگ رو داونلود کردی و به کارت خورد بعدش اگه تو دردسر افتادی یا راهنماهاش کم بود ( که فکر نکنم برای شروع بد باشه ) یه ندا بده راهنماییت کنم . :happy:

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
با عرض پوزش ميخواستم بدونم تو جعبه اين گوشي چه وسايلي بايد باشه؟

و قيمت آن الان چنده؟

و اونايي كه استفاده ميكنن واقعا راضي هستن،
از نظر آنتن دهي چجوره؟​

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saraz :
با سلام
با عرض پوزش ميخواستم بدونم تو جعبه اين گوشي چه وسايلي بايد باشه؟

و قيمت آن الان چنده؟

و اونايي كه استفاده ميكنن واقعا راضي هستن،
از نظر آنتن دهي چجوره؟​

داخل جعبه به غیر از گوشی شارژر - هد فون - باتری- CD نصب برنامه و USER MANUAL قرار دارد.
من حدود بیست روز پیش با گارانتی الرمس به قیمت 215000 تومان خریدم.
از نظر انتن دهی و سایر قابلیت ها گوشی بسیار خوبی است. در هنگام خرید دقت کنید که آخرین
نسخه fw را داشته باشد چون در خصوص مصرف باتری بسیار حائز اهمیت است.

بالا