متاسفانه هیچ منبع رسمی ای وجود نداره. اخبارش تماما از طرف user ها منتشر میشه. همون طوری که دوستمون هم گفتند آخرین نسخه اش R1AE033 هستش.به نقل از daftarekhaterat :ببخشين... چطوري ميشه فهميد آخرين فريمور چنده؟ منبع رسمي اعلام و انتشار اين فريمور كجاست؟!
خب واسه انتشارش هم منبع رسمي نيست؟! يعني مثلا اگه من بگم يه فريمور جديدتر هست شما به چه اعتمادي حرف من رو قبول ميكنين؟! مگه سوني اريكسون شخصا اين فريمور ها رو آپديت نميكنه؟ يا باز هم همان داستان كد باز هست و ...به نقل از xPlod :متاسفانه هیچ منبع رسمی ای وجود نداره. اخبارش تماما از طرف user ها منتشر میشه. همون طوری که دوستمون هم گفتند آخرین نسخه اش R1AE033 هستش.
به نقل از xPlod :متاسفانه هیچ منبع رسمی ای وجود نداره. اخبارش تماما از طرف user ها منتشر میشه. همون طوری که دوستمون هم گفتند آخرین نسخه اش R1AE033 هستش.
نه، این موضوع هیچ ربطی به کد باز نداره. انتشار f/w که مستقیما توسط خود SUES -Sony Ericsson Update Service- انجام میشه و به دنبالش در مراکز خدماتی. فهمیدنش هم خیلی مشکل نیست. شما از طریق سایت اقدام به آپدیت می کنی، اگه نسخه ی جدیدتری موجود باشه که آپدیت میشه، وگرنه به شما پیغام میده که نسخه ی شما به روزه و نیازی به آپدیت نیست.به نقل از daftarekhaterat :خب واسه انتشارش هم منبع رسمي نيست؟! يعني مثلا اگه من بگم يه فريمور جديدتر هست شما به چه اعتمادي حرف من رو قبول ميكنين؟! مگه سوني اريكسون شخصا اين فريمور ها رو آپديت نميكنه؟ يا باز هم همان داستان كد باز هست و ...
بله البته كه حق با شماست. من حرفم رو بايد اينطور كامل ميكردم كه : با توجه به اينكه من اصلا دنبال برنامه ها و بازيهاي java نرفتم . در اينصورت بازي و برنامه ي بدرد بخوري براش پيدا نكردم.به نقل از vocian :کاملا با این بالاییه مخالفم . خود من یه آرشیو 1800 تایی از بازیهای K700 دارم که به جرات میتونم بگم که 100 تاشون جزو بهترین های بازیهایی بودن که به عمرم روی موبایل ندیده بودم . درسته که J2ME دارای Application های ضعیفی هست که اون هم به خاطر سطح امنیت بالای اون و محدود کردن برنامه های جاوا به عدم استفاده از بلوتوث اینفرارد و دوربین و حتی دسترسی مستقیم به شاخه های دیگه ی مموری هستش . اما این عمل باعث جلوگیری از آلودگی به ویروس و هنگ نکردن موبایل و سرعت بالاتر اون شده . اما با این حال J2Me پرطرفدار ترین پلتفرم بازی روی موبایل هست و گرافیکش با اختلاف بسیار کم بعد از موبایل های سری NGage در رده ی دوم قرار داره . علاوه بر اون رزولوشن 176x220 این موبایل رزولوشن استاندارد در بازیهای J2me هست که باعث میشه 99% بازیها رو به صورت Full Screen بازی کنید . علاوه بر اون K700 قابلیت پشتیبانی Java 3d رو داره و بازیهای 3D اون قابل مقایسه با بازیهای موبایل های دیگه ( به جز سری Ngage) نیست . شاهد این صحبت همون بازیه Real Tennis داخل موبایل شماست . اما اگه گرافیک بالاتر میخواین میتونین Mini 3D رو داونلود و بازی کنید و به کیفیت بالاش پی ببرید .
پ.ن : موبایل k700 نقطه ضعفهای زیادی همچون نداشتن قابلیت ارتقا رم . نداشتن برنامه های قوی و ... داره اما هر جایی از دنیا که بحثی از k700 شده بازیهای اون به عنوان یک ویژگی بسیار برتر اون معرفی شده . پس از دوستان خواهش می کنم اگه نمیتونن بازیهای خوبی برای K700 شون پیدا کنن ایراد رو در جای دیگه ای جستجو کنن
معمولا اين اتفاق اينجور ميوفته :به نقل از daftarekhaterat :خب واسه انتشارش هم منبع رسمي نيست؟! يعني مثلا اگه من بگم يه فريمور جديدتر هست شما به چه اعتمادي حرف من رو قبول ميكنين؟! مگه سوني اريكسون شخصا اين فريمور ها رو آپديت نميكنه؟ يا باز هم همان داستان كد باز هست و ...
به نقل از xPlod :متاسفانه هیچ منبع رسمی ای وجود نداره. اخبارش تماما از طرف user ها منتشر میشه. همون طوری که دوستمون هم گفتند آخرین نسخه اش R1AE033 هستش.
Released by DaVinci
Released by Setool
Released on SEUS
Released on EMMA II
Released by Orange UK
Released by Vodafone
به نقل از Dreamland :اتفاقا زيباييش توي همون كي پدشه . با اون دايره بنفش رنگ .
آخرین نسخه ای که توسط خود SEUS منتشر بشه.در ضمن كدام نوع فريمور معتبرتر و بهتره
چیزی بین بنفش و سفید.به نقل از karoon :رنگ این دایره کی پد بنفش باید باشد یا سفید ؟ در گوشی من بیشتر متمایل به سفید است تا بنفش.
به نقل از saraz :با سلام
با عرض پوزش ميخواستم بدونم تو جعبه اين گوشي چه وسايلي بايد باشه؟
و قيمت آن الان چنده؟
و اونايي كه استفاده ميكنن واقعا راضي هستن،
از نظر آنتن دهي چجوره؟