• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K700 ٠

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از daftarekhaterat :
گويا حذف صداي هنگام عكس برداري با k700 در موبايلهاي با فريمور جديد حتي با silent كردن امكان پذير نيست. كسي راهي سراغ نداره!؟
خوب میتونی فریمور قدیمی رو بریزی !

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
مگه قدیمیاش ساکت میشه؟
24.gif

rezaonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر گوشی تون گارانتی ایرانیانه ببرین اونجا براتون یه ورژنی میریزه که هم کارایش خوبه هم صدای عکس رو وقتی سایلنت میکنی قطع میکنه
مال من اینه
R2AL029
صداش عکاسیش هم قطع میشه
ورژن جدید تر فریمور اومده؟؟؟؟
این گارانتی ایرانیان گفت آخرین ورژنه
ضمنا اگر جدیدتر اومده چه فرقی یا قبلی ها فوکلوله؟؟؟؟

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از balabala :
دقیقا چه ورژنی؟
مال من اینه : R2AE033
وقتی گوشی رو سایلنت ، دیگه هیچ صدایی ازش در نمیاد !

marabeboos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D :D :D :) :) :)

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از Siavash25 :
چيرو توضيح بدم عزيز؟
صد سال بعد
اینکه ایا میشه بعنوان کنترل تلویزیون ازش استفاده کرد یا اینکه شما فقط مثال زدید ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اول بگذار کمی خیالت رو راحت کنم

جواب شما : خیر

علت :تا دو سال پیش کلیه موبایلهای جاوا بیس که از طرف سونی اریکسون ( و اکثر سازنده ها ) معرفی می شدن دارای جاوا سیستم ران تایم برای کنترل بلوتوث و اینفرارد نبودن . این منوال تا زمان ظهور جاواپلت فرم 5 که با ورژن R6a در موبایل های k750 w800 و ... ادامه داشت که در این زمان سونی اریکسون JSR82 رو به صورت آپشنال بر روی این پلت فرم قرار داد ( البته آپشنال زیاد کلمه درستی نیست چون همه موبایل های این سری و سری های بعد این جاوا ران تایم رو دارند )

حالا کار JSR82 چی بود ؟ این جناب امکان دسترسی برنامه نویس حقیر رو به بوتوث موبایل های خاص خودش رو به منظور بازی چند نفره یا ارسال فایل و ... میده .

نکته ای که جالبه اینه که دیگه زمان اینفرارد سر اومده و سونی اریکسون هم به همین دلیل دیگه سرمایه گذاری ای روی ساخت یک JSR جدید به منظور کنترل اینفرارد نمی کنه . و متاسفانه برنامه های موبایل برای تبدیل موبایل به کنترل از اینفرارد استفاده می کنند . نتیجه این خواهد بود که نه تنها در حال حاظر بلکه تا ابد الدهر هم موبایل های جاوا بیس امکان استفاده به عنوان کنترل تلویزیون رو نخواهند داشت ( البته به احتمال زیاد )

راستی اضافه کنم که k700 دارای پلت فرم JP3 هستش و این به این معنی است که خبری از بازیهای بلوتوثی در این موبایل نیست ( بیخود وقتتون رو تلف نکنید)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از daftarekhaterat :
يعني واسه r2ay004 هيچ راهي نيست؟!
297.gif

2 راه هست که هر دو احتیاج به سیم ارتباط با کامپیوتر داره

1- آپدیت فرم ور از سایت سونی اریکسون
2- دست کردن در جیب و پرداختن حدود 10 یورو به سایت داوینچی ( در این صورت میتونید با 10 یورو هم صدای اس ام استون که غیر قابل تغییره عوض کنید و هم هر صدای دیگه . مثلا به جای صدای عکاسی فایل خالی بگذارید و برای همیشه از صدای عکاسی خلاص شید :D )

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از vocian :

2- دست کردن در جیب و پرداختن حدود 10 یورو به سایت داوینچی ( در این صورت میتونید با 10 یورو هم صدای اس ام استون که غیر قابل تغییره عوض کنید و هم هر صدای دیگه . مثلا به جای صدای عکاسی فایل خالی بگذارید و برای همیشه از صدای عکاسی خلاص شید :D )
آپديت فريمور؟! يعني توي فريمور جديدتر ميشه صدا رو حذف كرد؟!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از vocian :

این سایت سونی اریکسون رو من میرم توش گم میشم! هرچی هم سرچ کردم چیز مفیدی پیدا نکردم! همش فارومهای مختلفن که همین حرفا رو زدن.

میشه آدرس صفحه آپدیت آخرین ورژن فریم ور K700 توی سایت سونی اریکسون رو بدی و یکمی هم توضیح بدی یا منبعی رو در موردش نشون بدی که دقیقا چه شکلی آپدیتش کنم؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آپديت فريمور؟! يعني توي فريمور جديدتر ميشه صدا رو حذف كرد؟!

والا من یه روسی رو میشناسم که همین مشکل رو داشت چند وقت پیش(فکر کنم همین حدود 1 هفته پیش) آپدیت کرد حل شد.

این سایت سونی اریکسون رو من میرم توش گم میشم! هرچی هم سرچ کردم چیز مفیدی پیدا نکردم! همش فارومهای مختلفن که همین حرفا رو زدن.

میشه آدرس صفحه آپدیت آخرین ورژن فریم ور K700 توی سایت سونی اریکسون رو بدی و یکمی هم توضیح بدی یا منبعی رو در موردش نشون بدی که دقیقا چه شکلی آپدیتش

بله . میتونی تاپیک k750 رو بخونی . اونجا خیلی راجع به نحوه آپدیت کردن صحبت شده . اما بهتره در حال حاظر اینکار رو نکنی چون مثله اینکه سایت سونی اریکسون وضعیت مناسبی نداره و ممکنه مجبور به فلش کردن بشی:D

msd79m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان، من یک مشکل اساسی با گوشیم (k700i) پیدا کردم. این گوشی از چند هفته پیش خود بخود خاموش میشه. مثلا یه بار میخواستم یه message بزنم که وسطش حداقل 5 بار خاموش شد یا حتی وقتی با keypad قفل شده میزارم تو جیبم بعد از مدتی خاموش میشه. تا حالا دو بار هم بردم گارانتی. هر دوبار گفتند که گوشی مشکلی نداره و فقط سرویس کردیم حتی دفعه دوم فرمویرش رو هم آپدیت کردن (البته همون ورژن قبلی خودش رو ریختن) ولی هنوز گوشیم مشکل داره:( تا حالا شما چنین مشکلی نداشتین؟ پیشنهادتون چیه؟ فرمویر گوشیم R2AY004 هستش که فکر میکنم آخرین ورژنش هست.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از msd79m :
سلام دوستان، من یک مشکل اساسی با گوشیم (k700i) پیدا کردم. این گوشی از چند هفته پیش خود بخود خاموش میشه. مثلا یه بار میخواستم یه message بزنم که وسطش حداقل 5 بار خاموش شد یا حتی وقتی با keypad قفل شده میزارم تو جیبم بعد از مدتی خاموش میشه. تا حالا دو بار هم بردم گارانتی. هر دوبار گفتند که گوشی مشکلی نداره و فقط سرویس کردیم حتی دفعه دوم فرمویرش رو هم آپدیت کردن (البته همون ورژن قبلی خودش رو ریختن) ولی هنوز گوشیم مشکل داره:( تا حالا شما چنین مشکلی نداشتین؟ پیشنهادتون چیه؟ فرمویر گوشیم R2AY004 هستش که فکر میکنم آخرین ورژنش هست.
باطریش رو هم عوض کردی تاحالا؟ شاید از باطریشه؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
همیشه این ایراد رو داره یا میبری گارانتی مشکل حل میشه ؟

چه موقع هایی بیشتر قطع میشه ؟

aramtarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکی در مورد گوشی k700i سوالی داره بنده تا اونجایی که بتونم کمکش میکنم هر سوالی که باشه.....

موفق باشین k700i داران:cool:

بالا