- نوشتهها
- 7,633
- لایکها
- 156
خوب میتونی فریمور قدیمی رو بریزی !به نقل از daftarekhaterat :گويا حذف صداي هنگام عكس برداري با k700 در موبايلهاي با فريمور جديد حتي با silent كردن امكان پذير نيست. كسي راهي سراغ نداره!؟
خوب میتونی فریمور قدیمی رو بریزی !به نقل از daftarekhaterat :گويا حذف صداي هنگام عكس برداري با k700 در موبايلهاي با فريمور جديد حتي با silent كردن امكان پذير نيست. كسي راهي سراغ نداره!؟
به نقل از Reza364 :مگه قدیمیاش ساکت میشه؟
دقیقا چه ورژنی؟به نقل از soheilstar :اره .تو فریمور های قدیمی اگه c را نگه داری صدای عکس برداری قطع میشود.
مال من اینه : R2AE033به نقل از balabala :دقیقا چه ورژنی؟
صد سال بعدبه نقل از Siavash25 :چيرو توضيح بدم عزيز؟
به نقل از daftarekhaterat :يعني واسه r2ay004 هيچ راهي نيست؟!
آپديت فريمور؟! يعني توي فريمور جديدتر ميشه صدا رو حذف كرد؟!به نقل از vocian :2 راه هست که هر دو احتیاج به سیم ارتباط با کامپیوتر داره
1- آپدیت فرم ور از سایت سونی اریکسون
2- دست کردن در جیب و پرداختن حدود 10 یورو به سایت داوینچی ( در این صورت میتونید با 10 یورو هم صدای اس ام استون که غیر قابل تغییره عوض کنید و هم هر صدای دیگه . مثلا به جای صدای عکاسی فایل خالی بگذارید و برای همیشه از صدای عکاسی خلاص شید )
این سایت سونی اریکسون رو من میرم توش گم میشم! هرچی هم سرچ کردم چیز مفیدی پیدا نکردم! همش فارومهای مختلفن که همین حرفا رو زدن.به نقل از vocian :2 راه هست که هر دو احتیاج به سیم ارتباط با کامپیوتر داره
1- آپدیت فرم ور از سایت سونی اریکسون
2- دست کردن در جیب و پرداختن حدود 10 یورو به سایت داوینچی ( در این صورت میتونید با 10 یورو هم صدای اس ام استون که غیر قابل تغییره عوض کنید و هم هر صدای دیگه . مثلا به جای صدای عکاسی فایل خالی بگذارید و برای همیشه از صدای عکاسی خلاص شید )
آپديت فريمور؟! يعني توي فريمور جديدتر ميشه صدا رو حذف كرد؟!
این سایت سونی اریکسون رو من میرم توش گم میشم! هرچی هم سرچ کردم چیز مفیدی پیدا نکردم! همش فارومهای مختلفن که همین حرفا رو زدن.
میشه آدرس صفحه آپدیت آخرین ورژن فریم ور K700 توی سایت سونی اریکسون رو بدی و یکمی هم توضیح بدی یا منبعی رو در موردش نشون بدی که دقیقا چه شکلی آپدیتش
vocian
به نقل از ramin_njf :دوست گرامی از توضیحاتتون ممنون هستم
باطریش رو هم عوض کردی تاحالا؟ شاید از باطریشه؟به نقل از msd79m :سلام دوستان، من یک مشکل اساسی با گوشیم (k700i) پیدا کردم. این گوشی از چند هفته پیش خود بخود خاموش میشه. مثلا یه بار میخواستم یه message بزنم که وسطش حداقل 5 بار خاموش شد یا حتی وقتی با keypad قفل شده میزارم تو جیبم بعد از مدتی خاموش میشه. تا حالا دو بار هم بردم گارانتی. هر دوبار گفتند که گوشی مشکلی نداره و فقط سرویس کردیم حتی دفعه دوم فرمویرش رو هم آپدیت کردن (البته همون ورژن قبلی خودش رو ریختن) ولی هنوز گوشیم مشکل داره تا حالا شما چنین مشکلی نداشتین؟ پیشنهادتون چیه؟ فرمویر گوشیم R2AY004 هستش که فکر میکنم آخرین ورژنش هست.