• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K700 ٠

I.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده چند روز پیش کرمان 170 تومن خریدم
احتمالا تهران ارزونتره

عجب گوشییه:wub:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از I.E :
بنده چند روز پیش کرمان 170 تومن خریدم
احتمالا تهران ارزونتره

عجب گوشییه:wub:
مبارکت باشه
34.gif

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Siavash25 :
فايل متنی رو که با پسوند TXT هست رو منتقل کن به گوشيت، بعدن تو گوشيت برو دنبال فايلت بگرد که معمولا تو پوشه ميره.برو رو فايلت و گزينه Send رو بزن و بعدا گزينه بالا يعنی As Picture msg رو بزن.

اين آسون ترين راه ممکنه . اگر کارايی بيشتری خاستی رو متنت بکنی،اندازه فنت،رنگ زمينه،و از همه مهمتر رو متنت خاستی Search کنی بگو تا راه ديگه برات بگم.

موفق باشيد.
سلام
ببین من میخوام وقتی یه فایل TXT رو میخونم بتونم به عنوان مسیج بفرستمش
نه به عنوان پیکچر مسیج بلکه به عنوان SMS آخه خیلی وقتا نوشتن مسیج ها خیلی طول میکشه مثل جک ها که تو کامپیوتر دارمشون ولی باید یه ساعت تایپشون کنم
قبلا یه نوکیا داشتم که این کار رو به راحتی انجام می داد
از وقتی K700 رو گرفتم خیلی بیشتر از اون نوکیا باهاش حال میکنم اما دو تا مشکل دارن دیوونم می کنن
یکی همین که گفتم یعنی باید همه مسیج رو با خود گوشی بنویسم و دومی هم این که ظرفیت مسیج هاش 60 تا بیشتر نیست در صورتی که حافظه این گوشی 41مگ هستش اما نو کیایی که داشتم همش 3 مگابایت حافظه داشت اما بی نهایت مسیج توش داشتم و تا وقتی رمش پر نمیشد بازم می تونستم ضبط کنم اما اینجا با این که 37 مگ فضای خالی دارم اما بازم نمیزاره بیشتر از 60 تا داشته باشم
اگه کسی بتونه این دوتا مشکل من رو حل کنه یه عمر ازش ممنون میشم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از bruce lee :
سلام
ببین من میخوام وقتی یه فایل TXT رو میخونم بتونم به عنوان مسیج بفرستمش
نه به عنوان پیکچر مسیج بلکه به عنوان SMS آخه خیلی وقتا نوشتن مسیج ها خیلی طول میکشه مثل جک ها که تو کامپیوتر دارمشون ولی باید یه ساعت تایپشون کنم
قبلا یه نوکیا داشتم که این کار رو به راحتی انجام می داد
از وقتی K700 رو گرفتم خیلی بیشتر از اون نوکیا باهاش حال میکنم اما دو تا مشکل دارن دیوونم می کنن
یکی همین که گفتم یعنی باید همه مسیج رو با خود گوشی بنویسم و دومی هم این که ظرفیت مسیج هاش 60 تا بیشتر نیست در صورتی که حافظه این گوشی 41مگ هستش اما نو کیایی که داشتم همش 3 مگابایت حافظه داشت اما بی نهایت مسیج توش داشتم و تا وقتی رمش پر نمیشد بازم می تونستم ضبط کنم اما اینجا با این که 37 مگ فضای خالی دارم اما بازم نمیزاره بیشتر از 60 تا داشته باشم
اگه کسی بتونه این دوتا مشکل من رو حل کنه یه عمر ازش ممنون میشم
كجا نوشته 60 تا بيشتر جا نميده؟! البته من امتحان نكردم حداكثر چند تا جا ميده ولي اگه زماني پيغام پر بودن حافظه رو داد شما پيغامهاي فرستاده شده رو پاك كنين. جا باز ميشه.
اگه هم منبعي توي اينترنت دارين كه نوشته ماكزيموم 60 پيغام به من هم نشون بدين.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
برای من که بیشتر از 60 تا جا داشت!

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
كجا نوشته 60 تا بيشتر جا نميده؟! البته من امتحان نكردم حداكثر چند تا جا ميده ولي اگه زماني پيغام پر بودن حافظه رو داد شما پيغامهاي فرستاده شده رو پاك كنين. جا باز ميشه.
اگه هم منبعي توي اينترنت دارين كه نوشته ماكزيموم 60 پيغام به من هم نشون بدين.
فهمیدن این موضع که کاری نداره شما بشمارید می بینید که جمع مسیج های فرستاده شده و گرفته شده حداکثر 60 تا میشه حالا چه جفتشون 30 تا باشن و چه فقط یکیشون 60 تا باشه
دوست عزیزم رضا هم که فکر میکنه بیشتر از 60 تا داره کافیه بشماره تا بفهمه که 60 تا بیشتر تو گوشیش جا نمشه
اما موضوع مهم این نیست که 60 تا یا 70 تا موضوع اینه که نمیشه از مسیج ها آرشیو درست کرد چون حتی اگه بخوای اونا رو تو بخش نمونه ها سیو کنی هم فقط 20 تا توش جا میشه
و این موضوع واسه من شده یه مشکل در صورتی که تو گوشی های نوکیا و البته تو سونی اریکشون ها توی کلاس پی هم این جوریه که تعداد مسیج وجود نداره و از روی ظرفیت فضای خالی رم مشخص میشن نه تعداد
ولی حتی در اس700 هم فقط میشه 80 تا مسیج سیو کرد
اگه کسی راه حلی میشناسه به ما هم بگه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از bruce lee :
فهمیدن این موضع که کاری نداره شما بشمارید می بینید که جمع مسیج های فرستاده شده و گرفته شده حداکثر 60 تا میشه حالا چه جفتشون 30 تا باشن و چه فقط یکیشون 60 تا باشه
دوست عزیزم رضا هم که فکر میکنه بیشتر از 60 تا داره کافیه بشماره تا بفهمه که 60 تا بیشتر تو گوشیش جا نمشه
اما موضوع مهم این نیست که 60 تا یا 70 تا موضوع اینه که نمیشه از مسیج ها آرشیو درست کرد چون حتی اگه بخوای اونا رو تو بخش نمونه ها سیو کنی هم فقط 20 تا توش جا میشه
و این موضوع واسه من شده یه مشکل در صورتی که تو گوشی های نوکیا و البته تو سونی اریکشون ها توی کلاس پی هم این جوریه که تعداد مسیج وجود نداره و از روی ظرفیت فضای خالی رم مشخص میشن نه تعداد
ولی حتی در اس700 هم فقط میشه 80 تا مسیج سیو کرد
اگه کسی راه حلی میشناسه به ما هم بگه
چون پیام ها رو تو سیم کارت ذخیره می کنه محدود است برای اینکه بتونی بیشتر ذخیره کنی تو template ذخیره کن من خودو حدود 40 50 تا تو template علاوه بر اون 60 تایی که شما گفتید ذخیره کردم چون اگه تو تمپلیت ذخیره کنی تو حافظه گ.شی ذخیره میشه.:D

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از soheilstar :
چون پیام ها رو تو سیم کارت ذخیره می کنه محدود است برای اینکه بتونی بیشتر ذخیره کنی تو template ذخیره کن من خودو حدود 40 50 تا تو template علاوه بر اون 60 تایی که شما گفتید ذخیره کردم چون اگه تو تمپلیت ذخیره کنی تو حافظه گ.شی ذخیره میشه.:D
عزیز اون قسمتی که شما میگید 40 50 تا توش جا نمیشه حداکثر 30 تا میشه توش گذاشت میتونید بشمارید تا مطمئن بشید
تازه اگه هم بشه بازم فاییده نداره چون اولندش وقتی اون 60 تا پر بشه شما دیگه مسیج نمیتونی بگیری تا حداقل یکیشون رو پاک کنی که فاییده نداره ضمنا بر فرض هم که بشه همه اینایی که میگی باهم میشن 120تا
این خیلی بده من توی گوشی 3650 درب و داغونی که قبلا داشتم و همه بهش میگفتن گوشکوب 395 تا فقط توی یکی از فولدر هایی که ساخته بودم مسیج سیو کره بودم
مثل اینکه باید گوشیو بفروشم چون من مسیج هام رو لازم دازم و نمیتونم پاکشون کنم :(
ولی چی کار کنم من عاشق سونی اریکشونم باید برم یه پی 910 بخرم دیگه انگار مشکل من راه حل نداره:eek:hno:

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از soheilstar :
عزیز اون قسمتی که شما میگید 40 50 تا توش جا نمیشه حداکثر 30 تا میشه توش گذاشت میتونید بشمارید تا مطمئن بشید
تازه اگه هم بشه بازم فاییده نداره چون اولندش وقتی اون 60 تا پر بشه شما دیگه مسیج نمیتونی بگیری تا حداقل یکیشون رو پاک کنی که فاییده نداره ضمنا بر فرض هم که بشه همه اینایی که میگی باهم میشن 120تا
این خیلی بده من توی گوشی 3650 درب و داغونی که قبلا داشتم و همه بهش میگفتن گوشکوب 395 تا فقط توی یکی از فولدر هایی که ساخته بودم مسیج سیو کره بودم
مثل اینکه باید گوشیو بفروشم چون من مسیج هام رو لازم دازم و نمیتونم پاکشون کنم :(
ولی چی کار کنم من عاشق سونی اریکسونم باید برم یه پی 910 بخرم دیگه انگار مشکل من راه حل نداره:eek:hno:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از bruce lee :
ولی چی کار کنم من عاشق سونی اریکسونم باید برم یه پی 910 بخرم دیگه انگار مشکل من راه حل نداره:eek:hno:
یعنی اس ام اس های شما چی هست که انقدر مهمند؟
24.gif

خب بریزشون رو کامپیوتر خیالت راحت بشه
23.gif

zoro21750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی برنامه ای برای کنترل تلویزیون و ... با پورت مادون قرمزش گیر نیاورده؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از bruce lee :
اقا فکر کنم شمارش بلد باشم :D
اصلا نیازی به شمارش ندارد اگه از قسمت memory status نگاه کنی هم تعداد و هم حجم sms ها رو زده
قسمت تمپلیت از حافظه گوشی استفاده میکنه وهر چه که بخواهی تا زمانی که جا داشته باشه میتونی توش save کنی وبه 10 تا 20 تا 100 تا و.... محدود نمشه ولی اگر چند تا توش save کنی قسمت add new template خاموش میشود ولی بازم میتونی از توی inbox وقتی میخواهی save کنی گزینه save to template را انتخاب کنی که بدون مشکل save میشود خوب وقتی save کردی از تو inbox پیام هاتو پاک کن .
من با save کردن پیام ها تو گوشی مشکل ندارم از همین روش هم استفاده میکنم تا حالا هم جواب داده
من همین الان 30 تا تو inbox 32 تا تو send 8 تا تو save item 62 تا تو template دارم و 95% سیم کارت پرشده وجمعش برابر 132 می شود حالا من نمیدونم مشکل شما چیه که میگی نمیشه

خب بریزشون رو کامپیوتر خیالت راحت بشه

رضا جون حرف خوبی زدی لینک برنامه اش را داری

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از soheilstar :
رضا جون حرف خوبی زدی لینک برنامه اش را داری

برنامه خاصی نمیخواد اگه یه کابل تهیه کنی میتونی راحت اینکار رو انجام بدی با بلوتوث و اینفرارد رد هم میشه.نرم افزاراشم با خود سی دی هست!:)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از Reza364 :
برنامه خاصی نمیخواد اگه یه کابل تهیه کنی میتونی راحت اینکار رو انجام بدی با بلوتوث و اینفرارد رد هم میشه.نرم افزاراشم با خود سی دی هست!:)
سی دی خود گوشی رو میگی یه امتحان میگنم اگر نشد ازت می پرسم:D

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از Reza364 :
من امتحان کردم دفترچه تلفن رو تونستم تو کامپیوتر بریزم اما sms ها را نتونستم یک راهنمایی بکنی ممنون میشم:D

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اين فايل خوشگلو بگيريد و حتماً بريزيد رو گوشيتون،و بزاريد صفحه اول که گوشی داره تازه load ميشه خيلی هال ميده،من خودم که چند روزه اينو گزاشتم.خيلی باهاش هال ميکنم.ضمناً برا کسانی که زياد تو اين کارا وارد نيستن،پز هم ميشه داد که من رو گوشيم ويندوز نصب کردم.. :p :p

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Siavash25 :
اين فايل خوشگلو بگيريد و حتماً بريزيد رو گوشيتون،و بزاريد صفحه اول که گوشی داره تازه load ميشه خيلی هال ميده،من خودم که چند روزه اينو گزاشتم.خيلی باهاش هال ميکنم.ضمناً برا کسانی که زياد تو اين کارا وارد نيستن،پز هم ميشه داد که من رو گوشيم ويندوز نصب کردم.. :p :p
ایمیج شک فیلتره!

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از soheilstar :
اقا فکر کنم شمارش بلد باشم :D
اصلا نیازی به شمارش ندارد اگه از قسمت memory status نگاه کنی هم تعداد و هم حجم sms ها رو زده
قسمت تمپلیت از حافظه گوشی استفاده میکنه وهر چه که بخواهی تا زمانی که جا داشته باشه میتونی توش save کنی وبه 10 تا 20 تا 100 تا و.... محدود نمشه ولی اگر چند تا توش save کنی قسمت add new template خاموش میشود ولی بازم میتونی از توی inbox وقتی میخواهی save کنی گزینه save to template را انتخاب کنی که بدون مشکل save میشود خوب وقتی save کردی از تو inbox پیام هاتو پاک کن .
من با save کردن پیام ها تو گوشی مشکل ندارم از همین روش هم استفاده میکنم تا حالا هم جواب داده
من همین الان 30 تا تو inbox 32 تا تو send 8 تا تو save item 62 تا تو template دارم و 95% سیم کارت پرشده وجمعش برابر 132 می شود حالا من نمیدونم مشکل شما چیه که میگی نمیشه
آقا حرف شما درست بود و تونستم اما یه نکته جالب که باعث شده بود من این جوری فکر کنم
وقتی تو قسمت تمپلیت حجم از 20 تا میگذره وقتی اون کلید اینفو که سمت راست هست رو داخل خود محیط تمپلیت بزنی یه پیغام میاد که نوشته : templats list is full اما وقتی از بیرون چیزی رو سیو میکنی این کار انجام میشه
میتونم بپرسم چرا اینجوریه؟
خوب اگه جا داره پس چرا مینویسه که پر شده؟
ضمنا در مورد ریختن مسیج ها تو کامپیوتر من نتونستم چیزی پیدا کنم دفتر تلفن و فایل های داخل گوشی و همچنین تقویم رو میشه فرستاد رو کامپیوتر اما من راهی ندیدم که مسیج ها رو به عنوان مثلن تکست یا هر فرمت دیگه ای بشه ریخت تو کامپیوتر
اگه کسی این کارو کرده و ضومنا بازم تونسته برشون گردونه تو گوشی به ما هم بگه چون وقتی فایل تکست رو وارد گوشی میکنیم به عنوان پیام تصویری میتونه بفرسته اما به عنوان SMS نمیشه
ضمنا شرمنده که به قابلیت های گوشی توهین شد
تکرار نمیشه:f34r: :wacko:

rezaonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه چهار روزی میشه که کا 700 ای خریدم
اما امروزیه تم ریختم روش بعد یع مدت که کار کرد گوشی شروع کردن به ریست شدن و دیگه به هیچ صیغه ای بالا نمیاد
هر کی می دونه بگه چه وکنیم
170 تومن با 25 گارانتی ایرانیان

بالا