pesarkhale
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 321
- لایکها
- 0
اقا یکی میتونه راهنمایی کنه که چه جوری میشه این گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد؟کابلی توی جعبش نبود !!!
به نقل از pesarkhale :اقا یکی میتونه راهنمایی کنه که چه جوری میشه این گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد؟کابلی توی جعبش نبود !!!
به نقل از pesarkhale :اقا یکی میتونه راهنمایی کنه که چه جوری میشه این گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد؟کابلی توی جعبش نبود !!!
با usbوصل نمیشه؟؟؟ کابل usbاگه هست قیمتش چنده؟به نقل از moozmar :بوسیله B:UETOOTH !
البته برای آپدیت فرمویر باید از کابل استفاده کنی
به نقل از pesarkhale :با usbوصل نمیشه؟؟؟ کابل usbاگه هست قیمتش چنده؟
یه سوال دیگه .مثه اینکه این گوشی نمیتونه فایلهای wavرو پخش کنه؟؟!! درسته؟چون من 2 تا فایل که روش ریختم میگه که نمیشه پخش کرد!!!
به نقل از pesarkhale :با usbوصل نمیشه؟؟؟ کابل usbاگه هست قیمتش چنده؟
یه سوال دیگه .مثه اینکه این گوشی نمیتونه فایلهای wavرو پخش کنه؟؟!! درسته؟چون من 2 تا فایل که روش ریختم میگه که نمیشه پخش کرد!!!
با كابل dcu-11 نميشه آپديت كرد بايد كابل dss-20 يا dss-25 تهيه كنيد.به نقل از hamed1297 :من کابل dcu-11 رو خریدم 8.000 تومان.البته اصل نیست و گوشی رو شارژ نمیکنه.ولی کارم رو راه میندازه.اگر میشه دوستانی که گوشیشون رو آپدیت فریمور کردن یه توضیح کاملی ار مراحل کار واسه بقیه بدن.ممنون میشم.
مثلا فایل آپدیت رو از کجا ها میشه گرفت و .....
راستی این گوشی فقط wav با کیفیت 16کیلوبایت به پایین رو اجرا میکنه
به نقل از shazdeh kocholo :با كابل dcu-11 نميشه آپديت كرد بايد كابل dss-20 يا dss-25 تهيه كنيد.
در خود سايت سوني اريكسون اگه وارد قسمت گوشي موبايل k700i بشين مي تونيد براي آپديت اقدام كنيد. كه در آنجا هم قيد شده كه لوازم آپديت چه چيزهايي هست.
به نقل از Siavash25 :کسی ميدونه که چتوری ميشه فايل متنی رو تو موبايل اجرا کرد؟يعنی يه فايل تی ايکس تی دارم،
ميفرستم تو مبايل .حالا چطوری ميشه اجراش کرد؟
خیر !!!به نقل از fireboy :اين گوشي منشي هم داره؟ يا اگر نداره ميشه نصب كرد روش؟