• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K700 ٠

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
خب دقیقا به دلیل همین سیستم پست صوتی هست که دیگه اکثر گوشیها منشی ندارن!

rezaonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در حال حاضر اخرین فریمور کا 700i چیه؟؟؟

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسی بتونه کمکی در مورد اتصال گوشی k700iبه کامپیوتر بکنه من خیلی ممنونش میشم .
اما مشکل : من یه کابل گرفتم که با پورت سریال به کامپیوتر وصل میشد یه سی دی هم داشت که اینستال کردم .
بعدش یه ایکون اومد روی صفحه به اسم my phone روی این آیکن که میزدی نوشته بود k700 حالا مشکل از اینجا شروع میشه که وقتی میزدم که memory دوربین رو بیاره.محتویاتش رو بجای اینکه نشون بده یک سری علامت سوال به جای اسم folderها نوشته و هیچ چیزی هم از موبایل مثل عکس .موزیک و... نشون نمیده که بخوای بفرستی رو کامپیوتر !!!!! دقیقا همین کارهای این بالا رو با کابل DCU-15هم انجام دادم .که دقیقا همین مشکل ÷یش اومد!!!!
حالا خواهشا یکی به من بگه من چه جوری میتونم محتویات این گوشی رو بفرسم رو کامپیوتر یا بالعکس؟!!!!!!
اصلا مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pesarkhale :
دوستان اگه کسی بتونه کمکی در مورد اتصال گوشی k700iبه کامپیوتر بکنه من خیلی ممنونش میشم .
اما مشکل : من یه کابل گرفتم که با پورت سریال به کامپیوتر وصل میشد یه سی دی هم داشت که اینستال کردم .
بعدش یه ایکون اومد روی صفحه به اسم my phone روی این آیکن که میزدی نوشته بود k700 حالا مشکل از اینجا شروع میشه که وقتی میزدم که memory دوربین رو بیاره.محتویاتش رو بجای اینکه نشون بده یک سری علامت سوال به جای اسم folderها نوشته و هیچ چیزی هم از موبایل مثل عکس .موزیک و... نشون نمیده که بخوای بفرستی رو کامپیوتر !!!!! دقیقا همین کارهای این بالا رو با کابل DCU-15هم انجام دادم .که دقیقا همین مشکل ÷یش اومد!!!!
حالا خواهشا یکی به من بگه من چه جوری میتونم محتویات این گوشی رو بفرسم رو کامپیوتر یا بالعکس؟!!!!!!
اصلا مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یکی نیست به من کمک کنه؟!!!!! بابا لطف کنید اگه کسی مید.نه مشکل از کجاس یه چیزی بگه!!:(

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
pesarkhale
با یکی از نرم افزار های ارتباطی مثل FMA ، MOBILedit و یا My Phone Explorer (که قبلن در همین بخش معرفی شدند) هم امتحان کنید.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
pesarkhale
با یکی از نرم افزار های ارتباطی مثل FMA ، MOBILedit و یا My Phone Explorer (که قبلن در همین بخش معرفی شدند) هم امتحان کنید.
این نرم افزارها از کجا میشه گیر اورد؟ سایتی هست که بشه دانلود کرد؟

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :

خيلی ممنون من اينو ريختم تو موبايلم،اما کاری نميکنه.چطوری ميشه يه فايل متنی رو
که از کامپيوتر ميريزم تو موبايلم بخونم؟؟

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا اگر کامپيوتر Bluetooth داشته باشه،از k700 ميشه به عنوان کنترل (مثل کنترل تلويزيون) استفاده کرد؟

Figo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Figo :
هفته نامه کلیک برنامه های توپی رو معرفی میکنه میخواستم ببینم این گوشی میتونه اجراشون کنه؟
منتظرم:hmm:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از Siavash25 :
خيلی ممنون من اينو ريختم تو موبايلم،اما کاری نميکنه.چطوری ميشه يه فايل متنی رو
که از کامپيوتر ميريزم تو موبايلم بخونم؟؟
منم وخوام:happy: :cool: :)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از Siavash25 :
آقا اگر کامپيوتر Bluetooth داشته باشه،از k700 ميشه به عنوان کنترل (مثل کنترل تلويزيون) استفاده کرد؟
اره میشود باید این کارو از قسمت remote contorol موبایل انجام بدی کل کار هایی که با موس میشه اتجام داد می تونی انجام بدی.:D

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از soheilstar :
اره میشود باید این کارو از قسمت remote contorol موبایل انجام بدی کل کار هایی که با موس میشه اتجام داد می تونی انجام بدی.:D

ايول:) :) :)

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از bhrzk :
منم وخوام:happy: :cool: :)

چی ميخوای؟اگر ميخوای بدونی فايل متنی رو چطوری تو مبايل بخونی،اينو ديگه فهميدم،چند تا راه مشتی تو اين مدت ياد گرفتم،اگر اينو ميخوای بگو بنويسم.خودم که دارم زندگی ميکنم:)

bruce lee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Siavash25 :
چی ميخوای؟اگر ميخوای بدونی فايل متنی رو چطوری تو مبايل بخونی،اينو ديگه فهميدم،چند تا راه مشتی تو اين مدت ياد گرفتم،اگر اينو ميخوای بگو بنويسم.خودم که دارم زندگی ميکنم:)
آره دمت گرم بگو

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از bruce lee :
آره دمت گرم بگو
فايل متنی رو که با پسوند TXT هست رو منتقل کن به گوشيت، بعدن تو گوشيت برو دنبال فايلت بگرد که معمولا تو پوشه ميره.برو رو فايلت و گزينه Send رو بزن و بعدا گزينه بالا يعنی As Picture msg رو بزن.

اين آسون ترين راه ممکنه . اگر کارايی بيشتری خاستی رو متنت بکنی،اندازه فنت،رنگ زمينه،و از همه مهمتر رو متنت خاستی Search کنی بگو تا راه ديگه برات بگم.

موفق باشيد.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه چند تا بازی جاوا مخصوص k700 گرفتم که نمیدونم باید چه چوری اینارو اجرا کنم روی مبایل؟؟؟
یه سری فایل داره هر کدومش!! که هیچ کدوم به جز عکسهاش برای مبایل تعریف شده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید چیکار کرد؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از pesarkhale :
دوستان من یه چند تا بازی جاوا مخصوص k700 گرفتم که نمیدونم باید چه چوری اینارو اجرا کنم روی مبایل؟؟؟
یه سری فایل داره هر کدومش!! که هیچ کدوم به جز عکسهاش برای مبایل تعریف شده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید چیکار کرد؟
نباید فایل را unzip کنی . فقط فایلی که پسوند jar دارد را تو موبایل بریز خود گوشی فایل را تشخیص میدهد و بطور اتوماتیک نصب میکند.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دو سه روز پیش بود که من یه بلوتوث هندز فری مدل hbh-602 خریدم . اما هر چه قدر با این بنده خدا ور رفتم و حاج آقا k700 ور رفتم و انگولکشون کردم نشد که آهنگ رو روی هندز فری بندازم . می خواستم ببینم این کار واسه K700 شدنیه یا نه ؟ یعنی کسی این کارو کرده و اگه کرده چه طوری؟

در ضمن راهنمایی واسه ظبط ویس دیالینگ میخوام آخه با تنظیماتش فقط میشه اسم شخص رو در تلفن گفت . منظورم اینه که راهی وجود نداره که برای اولین بار هم که میخوای اسم کسی برای تلفن بخونی از این برادر ارجمندمون hbh-602 برای این امر شریفه استفاده کنی و حتما گوشی رو باید بچسبونی به حلق .

هم اکنون نیازمند یاری سبز دلهای سبزتان هستیم .
ستاد مبارزه با چیزهای خاص d:

zoro21750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
قیمت این گوشی خدا، چنده الان؟

بالا