آقا یکی نیست به من کمک کنه؟!!!!! بابا لطف کنید اگه کسی مید.نه مشکل از کجاس یه چیزی بگه!!به نقل از pesarkhale :دوستان اگه کسی بتونه کمکی در مورد اتصال گوشی k700iبه کامپیوتر بکنه من خیلی ممنونش میشم .
اما مشکل : من یه کابل گرفتم که با پورت سریال به کامپیوتر وصل میشد یه سی دی هم داشت که اینستال کردم .
بعدش یه ایکون اومد روی صفحه به اسم my phone روی این آیکن که میزدی نوشته بود k700 حالا مشکل از اینجا شروع میشه که وقتی میزدم که memory دوربین رو بیاره.محتویاتش رو بجای اینکه نشون بده یک سری علامت سوال به جای اسم folderها نوشته و هیچ چیزی هم از موبایل مثل عکس .موزیک و... نشون نمیده که بخوای بفرستی رو کامپیوتر !!!!! دقیقا همین کارهای این بالا رو با کابل DCU-15هم انجام دادم .که دقیقا همین مشکل ÷یش اومد!!!!
حالا خواهشا یکی به من بگه من چه جوری میتونم محتویات این گوشی رو بفرسم رو کامپیوتر یا بالعکس؟!!!!!!
اصلا مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این نرم افزارها از کجا میشه گیر اورد؟ سایتی هست که بشه دانلود کرد؟به نقل از xPlod :pesarkhale
با یکی از نرم افزار های ارتباطی مثل FMA ، MOBILedit و یا My Phone Explorer (که قبلن در همین بخش معرفی شدند) هم امتحان کنید.
به نقل از xPlod :
.
.
.
منتظرم:hmm:به نقل از Figo :هفته نامه کلیک برنامه های توپی رو معرفی میکنه میخواستم ببینم این گوشی میتونه اجراشون کنه؟
منم وخوام:happy:به نقل از Siavash25 :خيلی ممنون من اينو ريختم تو موبايلم،اما کاری نميکنه.چطوری ميشه يه فايل متنی رو
که از کامپيوتر ميريزم تو موبايلم بخونم؟؟
اره میشود باید این کارو از قسمت remote contorol موبایل انجام بدی کل کار هایی که با موس میشه اتجام داد می تونی انجام بدی.به نقل از Siavash25 :آقا اگر کامپيوتر Bluetooth داشته باشه،از k700 ميشه به عنوان کنترل (مثل کنترل تلويزيون) استفاده کرد؟
به نقل از soheilstar :اره میشود باید این کارو از قسمت remote contorol موبایل انجام بدی کل کار هایی که با موس میشه اتجام داد می تونی انجام بدی.
به نقل از bhrzk :منم وخوام:happy:
آره دمت گرم بگوبه نقل از Siavash25 :چی ميخوای؟اگر ميخوای بدونی فايل متنی رو چطوری تو مبايل بخونی،اينو ديگه فهميدم،چند تا راه مشتی تو اين مدت ياد گرفتم،اگر اينو ميخوای بگو بنويسم.خودم که دارم زندگی ميکنم
فايل متنی رو که با پسوند TXT هست رو منتقل کن به گوشيت، بعدن تو گوشيت برو دنبال فايلت بگرد که معمولا تو پوشه ميره.برو رو فايلت و گزينه Send رو بزن و بعدا گزينه بالا يعنی As Picture msg رو بزن.به نقل از bruce lee :آره دمت گرم بگو
نباید فایل را unzip کنی . فقط فایلی که پسوند jar دارد را تو موبایل بریز خود گوشی فایل را تشخیص میدهد و بطور اتوماتیک نصب میکند.به نقل از pesarkhale :دوستان من یه چند تا بازی جاوا مخصوص k700 گرفتم که نمیدونم باید چه چوری اینارو اجرا کنم روی مبایل؟؟؟
یه سری فایل داره هر کدومش!! که هیچ کدوم به جز عکسهاش برای مبایل تعریف شده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید چیکار کرد؟