قيمت اين كوشي در حال حاظر از 185000 تومن (بدون كارانتي) تا 215 تومن (كارانتي الرمس) بدون هندز فري بلوتوث و با هندزفري +25000 تا 30000
من 4 ماهه كه اين كوشي رو دارم و در كل نسبت به قيمتي كه داره 100% ازش راضيم البته اون زمان اين كوشي رو با اين كارانتي هاي 1000 تومني خريدم جالب اينجا بوى كه فكر ميكردم كه زماني كه اين كوشي رو خريدم از دفترجه ي ألمانيش بي نهايت شاكي بودم و نبودن منوي فارسي و در عوض بيش فرض بودن زبان ألمانيش كلي منو شاكي كرده بود اما خيلي زوى فهميدم كه k700 اي كه من دارم جزو k700 هاي بسيار كم ياب سويديه(هرجند كه باتريش همجنان جينيه) موجوده و فرم ورش R2AY004 كه فكر كنم تا بحال جديد ترش نيومده
توصيه من هم به شما اينه كه اكه ميتونين حتما سويديش رو بيدا كنين جون أنتن دهي و دوام باتريش سرتره از جينيش ( اينو از من كه براي 6 نفر تا حالا K700 خريدم بشنويد) اما در كل جينيش هم عاليه
مزايا و معايب اين كوشي
معايب
1- 41 مك مموري داخلي بدون قابليت ارتقا ( كه اين حجم براي ام بي تري 128 حدودا ميشه 45 ديقه كه رقم بايينيه )
2- دوربين VGA
3- جيني بودن اين كوشي
4- سيمبيان نبودن ( كه به شخصه اين رو مزيت اين كوشي ميدونم)
5- كم بودن يا بهتر بكم نبودن برنامه براي اين كوشي( البته زياى كم و كسري از جهت برنامه نيست)
6- صداي الارم براي SMS دوربين و كمبوى باتري و روشن و خاموش شدن موبايل قابل تغيير نيست ( البته با كابل تي 28 و كمي ريسك اين كار امكان داره ولي در كل نمي ارزه)
7- صفحه روشن شدن تغيير ميكنى اما خاموش شدن تغيير نميكند
8- امكان قراردادن بسوورد در حالت استندباي و قفل كزاري بر روي دايركتوري موجود نيست
9- محافظ فيش هندز فري خيلي زود شل ميشوى
10- نتورك كيم نداره ( يا حداقل من تا حالا نديدم)
مزايا
1- قابليت بخش MP4 كه يكي از مزاياي بزرك اين كوشيه و در صورت استفاده از كيفيت معمول و متداول بدون كم كردن كيفيت 2 ساعت ميشه أهنك بخش كرد
2- كوجكي در حد معقول در بين هم رده هاي خود
3- حالت 1280 در 960 DPI براي دوربين كه با وجوى استفاده از interpolation كيفيت در حد دوربين مكابيكسل ندارى اما كيفيت عكس واقعا از عكس هاي دوربين هاي وي جي اي بهتر است
4- فلاش دوربين
5- قابليت استفاده از MP3 , MP4 بعنوان زنك كوشي ( تنها در فرم ور نهايي R2AY004 ميتوان از MP4 بعنوان رينكتون استفاده كرد)
6- قابليت quick share براي انتقال راحت اطلاعات از كوشي به كامبيوتر و بالعكس
7- دنيايي از تم ها و بازيها براي اين كوشي در اينترنت موجوى است ( خودم شخصا 2000 تا بازي و بينهايت تم زيبا براي اين موبايل بيدا كردم كه در مدل هاي ديكه ي سوني اريكسون يا هيج برند ديكه اي يك صدم اين تنوع نيستز
8- اين كوشي به ندرت هنك مي كند( شخصا با همجين مشكلي مواجه نشدم)
9- فيلمبرداري فقط محدود به حافظه (80 دقيقه)
10- كليه برنامه ها درون موبايل نياز را تا سطحي معقول برأورده مي كند( البته اكر دنبال مكس كش و ميكرديد نياز شما براورده نميشود)
11- برنامه هاي جانبي كامبيوتري زيادي موجود است ( ساخت تم تا ارسال SMS از طريق كامبيوتر و وب كم )
نتيجه كيري : K700 در بين هم رده اي هاي خود و در سطح قيمت فعلي واقعا يك برنده است ( ميتونيد به مقايسه اي كه در لينك زير هم هست مراجعه كنيد
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k700-review-8.php ) و به شخصه من و 6 نفر از أشنايان از اون راضي هستيم اما باز اين يك مسيله شخصيه.
نكته : اكر قصى خريى K700 رو داريد حتما قبل از خريى فرم ورش رو جك كنيد در ضمن در همون منو از ساعات كاركرى موبايلتون كه بايى 0 باشه مطمين شيى جون خيليها دست دو رو بعنوان نو ميفروشند در ضمن حواستون باشه كه موبايلتون وودافون و ... نباشه كه بعدا Unlock شده باشه كه اصلا خوب نيست ( معمولا رو جعبه ي اين موبايل ها يه مارك قرمز يا زرى به اسم Vodafone يا .... هست )
راستي تا يادم نرفته اكه قصد كرفتن هندزفري بلوتوث دارين با همون موبايل بكيريى 20000 تومن به صرفه است
فكر كنم كامل بود و كسي سوالي نداره اما اكه سوالي بوى ببرسيد جواب ميدم
راستي شرمنده كه اينجوري تايب شد . از شركت تايب ميكنم ويندوزش عربيه مجبورم 4 تا حرف رو به صورت معادل بنويسم (GachPajh)