sadeghkhafan
Registered User
آقا بلاخره من نفهميدم چطوري نرم افزارهاي K700i رو آپديت كنم !؟!؟
يعني منظورت اينه كه چه جوري آپديتش كني؟آقا بلاخره من نفهميدم چطوري نرم افزارهاي K700i رو آپديت كنم !؟!؟
آره !به نقل از shazdeh kocholo :يعني منظورت اينه كه چه جوري آپديتش كني؟
روي k700 نرم افزار سيمبيان نصب كرده!!! :blink: يا اون نرم افزاري كه ميگي java بوده؟اما يكي از دوستان من يك نرم افزار هايي دانلود كرده كه روي گوشي نصب ميشه ! مثلا نرم افزار ي كه موقع مكالمه مي توني صداي طرف رو ضبط كني
براي آپديت k700 نياز به اينها هست :آقا بلاخره من نفهميدم چطوري نرم افزارهاي K700i رو آپديت كنم !؟!؟
نه تنها كابل لازمه بلكه حتما بايد همين مدلي باشه كه نوشتم dss-25.آقا با بولوتوث نمي شه ! حتما بايد كابل باشه !
كابل usb مدل dcu-11 فكر كنم 17 تومن باشه.به نقل از bhrzk :سلام یکی قیمت کابل usb و بلوتوث این گوشی را نمی دونه ؟
راستی مدیر فروم کیه ؟
بهت تبريك گوشي جمع و جور و خوبي گرفتي/به نقل از dHatam ::happy: 700سلام به همگی دوستان من تازه وارد این سایت شدم و همین طور تازه کا
گرفتم می خواستم بدونم برای ارتباط با کامپیوتر چه وسیله ای خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اینجا چیزای خیلی خوبی میشه پیدا کرد !به نقل از bhrzk :سلام
احیانا کسی نمی دونه که چه نرم افزارهایی روی این نصب میشه و از کجا می شه گرفت ؟
به نظر من بهترینش Bluetooth میباشد !به نقل از dHatam ::happy: 700سلام به همگی دوستان من تازه وارد این سایت شدم و همین طور تازه کا
گرفتم می خواستم بدونم برای ارتباط با کامپیوتر چه وسیله ای خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از moozmar :از اینجا چیزای خیلی خوبی میشه پیدا کرد !
http://www.getjar.com/software/Sony-Ericsson/K700
خب اونجا همه برنامه هارو معرفی کرده دیگه !به نقل از bhrzk :منظور من این بود که یه شیر پاک خورده پیدابشه و اینا رو معرفی کنه