آخرين قيمت k700i رو كسي داره؟ من ميخوام اين گوشي رو بخرم. به نظرتون الان ديگه فرصت مناسبي واسه خريد هست؟
آخرین قیمت 190 تومن بدون هندزفری بلوتوث - با گارانتی ایرانیان. پاساژ علاالدینبه نقل از daftarekhaterat :آخرين قيمت k700i رو كسي داره؟ من ميخوام اين گوشي رو بخرم. به نظرتون الان ديگه فرصت مناسبي واسه خريد هست؟
قیمتش حدود 90- 180 باید باشه !به نقل از daftarekhaterat :آخرين قيمت k700i رو كسي داره؟ من ميخوام اين گوشي رو بخرم. به نظرتون الان ديگه فرصت مناسبي واسه خريد هست؟
به نقل از daftarekhaterat :آخرين قيمت k700i رو كسي داره؟ من ميخوام اين گوشي رو بخرم. به نظرتون الان ديگه فرصت مناسبي واسه خريد هست؟
من که می گم بگیربه نقل از daftarekhaterat :ممنون از همتون.
من با موبايل رو با هندزفري و بلوتوث ميخواستم. برام هم قديمي شدنش مهم نيست. چون يه موبايل با همين رنج قيمت ميخوام وگرنه خيلي منتظر شدم قيمت k750 به زير 250 برسه كه نرسيد. واسه همين دارم تصميم نهايي رو براي خريد k700i ميگيرم.
http://www.getjar.com/products/2088/TobiTrisTetrisGame
من با Bluetooth میریزم و آخرش هم ازم میپرسه که یا تو GAMES و یا تو Applications ، سیو کنم و بعدش هم که اجراش میکنم !به نقل از ali-boofaloo :http://www.getjar.com/products/2088/TobiTrisTetrisGame
یه سوال؟
فایلایه jar.* رو چه جوری میشه باز کرد؟
چه جوری باید ریخت رو گوشی؟
K700 واقعا گوشی خوبیه ( با توجه به قیمت )به نقل از daftarekhaterat :ممنون از همتون.
من با موبايل رو با هندزفري و بلوتوث ميخواستم. برام هم قديمي شدنش مهم نيست. چون يه موبايل با همين رنج قيمت ميخوام وگرنه خيلي منتظر شدم قيمت k750 به زير 250 برسه كه نرسيد. واسه همين دارم تصميم نهايي رو براي خريد k700i ميگيرم.
من وقتي اين گوشي رو با اون 6600 گوشتكوب مقايسه ميكنم واقعا براي خريد k700 مصمم ميشم!به نقل از moozmar :K700 واقعا گوشی خوبیه ( با توجه به قیمت )
و تنها ایرادش اینه که حافظشو نمیشه زیاد کرد که این رو هم بعد یه مدت بهش عادت میکنی !
به نقل از Reza364 :كي گرفتي؟
هندزفري بلوتوث هم روش داشت يا فقط گوشي خالي اين قيمت؟
به نقل از balabala :دستت درد نكنه. دوتا سوال ديگه هم داشتم: گارانتيش چي بود؟ اونوقت با هندز فري؟
تشكر
به نقل از KASHANWEB :ببخشید گزینه خاصی برای ضبط صدا هنگام مکالمه هست سا اینکه باید تمامی مراحل ضبط صدا را طی کنیم؟
به نظر من هنگام خرید هر چی بیشتر تحقیق کنی ، بیشتر بهت میندازن (البته از نظر گارانتی ، کشور سازنده ، نوع باتری!) !به نقل از daftarekhaterat :من وقتي اين گوشي رو با اون 6600 گوشتكوب مقايسه ميكنم واقعا براي خريد k700 مصمم ميشم!
آيا نكته هاي خاصي هست كه بايد هنگام خريد بدونم؟ مثلا اينكه بهتره ساخت كجا باشه يا گارانتيش چي باشه؟ ورژن فريمور و اينا..؟! امكانات فارسي بهتره داشته باشه يا..؟ نوع باتري؟..
البته منظور دوستمون اين بود كه آيا هندزفري بلوتوث داشت يا نه ؟به نقل از hojat :خيلي وقت نيست عزيزم.!!فكر كنم.!!25 شهريور بود .!!!
بله هندزفري و بلوتوث هم داره.!!!
كا 700 ساخت چين هست.به نقل از daftarekhaterat :من وقتي اين گوشي رو با اون 6600 گوشتكوب مقايسه ميكنم واقعا براي خريد k700 مصمم ميشم!
آيا نكته هاي خاصي هست كه بايد هنگام خريد بدونم؟ مثلا اينكه بهتره ساخت كجا باشه يا گارانتيش چي باشه؟ ورژن فريمور و اينا..؟! امكانات فارسي بهتره داشته باشه يا..؟ نوع باتري؟..
به نقل از shazdeh kocholo :كا 700 ساخت چين هست.
گارانتي هاي متفرقه اسمهايي دارن و برگه گارانتي هايي كه مشخصشون ميكنه.
اگه الان بخري و از جايي بخري كه معتبر باشه حتما آخرين فريمور رو بهتون ميدن. ولي اينو هم بدونيد كه اين مغازه دار ها هيچي از فريمور و اينا نميدونن و وقتي از يارو بپرسي اين فريمورش چيه يارو هنگ ميكنه!!؟
آخرين فريمور كا 700 بيشترين اصلاحات رو انجام داده مخصوصا در خصوص باطري كه خيلي خوب از هدر رفتن اون جلوگيري ميكنه و مصرف باطري رو به طور چشمگيري كاهش ميده. همچنين آخرين فريمور زبان فارسي رو هم ساپورت ميكنه.
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره !به نقل از bhrzk :شاید تکراری باشه اما من الان حالم خوب نیست و حال گشتن ندارم . چه شلکی می شه فهمید که این ورژن فریمور چنده و الان آخرین ورژن چند هست اصلا ؟
اگر تکراری بود معذرت