• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K700 ٠

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از xPlod :
منظور همون هندزفری بلوتوث ـه که در بعضی Package ها وجود داره.
جناب xPlod شما این i رو کاملا مطمئنید؟ i نشونه همراه بودن هندزفری بلوتوثه؟ 100%؟

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bhrzk :
شاید تکراری باشه اما من الان حالم خوب نیست و حال گشتن ندارم . چه شلکی می شه فهمید که این ورژن فریمور چنده و الان آخرین ورژن چند هست اصلا ؟

اگر تکراری بود معذرت

آخرین fw گوشی K700 نسخه R2AY004 است که فارسی را هم ساپورت می کند.ضمنا نسبت به ورژن های قبلی از لحاظ مصرف باتری بهبود قابل ملاحظه ای یافته است.

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آیا USER GUIDE فارسی برای K700i وجود دارد؟

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
من وقتي اين گوشي رو با اون 6600 گوشتكوب مقايسه ميكنم واقعا براي خريد k700 مصمم ميشم!
آيا نكته هاي خاصي هست كه بايد هنگام خريد بدونم؟ مثلا اينكه بهتره ساخت كجا باشه يا گارانتيش چي باشه؟ ورژن فريمور و اينا..؟! امكانات فارسي بهتره داشته باشه يا..؟ نوع باتري؟..
33.gif
دفتر جان فکر میکنی هنوز بشه منصرفت کرد..؟:rolleyes:
من یکی از دوستام 6600 داشت همین اخیرا k700 خرید، راستش رو بخوای منکه به SE ارادت خاصی دارم خورد تو ذوقم:eek: . تنها برتری واقعیش همون سایزشه نسبت به 6600

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از sota :
دفتر جان فکر میکنی هنوز بشه منصرفت کرد..؟:rolleyes:
من یکی از دوستام 6600 داشت همین اخیرا k700 خرید، راستش رو بخوای منکه به SE ارادت خاصی دارم خورد تو ذوقم:eek: . تنها برتری واقعیش همون سایزشه نسبت به 6600

دیگه آقا نشد که توهین کنی . من خودم یه عمره نوکیا می خریدم اما از وقتی کا 700 رو دیدم عاشقش شدم و به هر دری زدم و خریدمش . حالا هم این قدر ازش راضیم که نگو :p :) :)

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bhrzk :
دیگه آقا نشد که توهین کنی . من خودم یه عمره نوکیا می خریدم اما از وقتی کا 700 رو دیدم عاشقش شدم و به هر دری زدم و خریدمش . حالا هم این قدر ازش راضیم که نگو :p :) :)
گفتم که من خودم فقط SE ، الانم T630 دارم مثلا همین در مقایسه با T630 صداش کمتره ، جالبتر اینه که همون MIDI که من روی T630 داشتم وخیلی خوب پخش میکنه رو K700 چنگی به دل نمیزد ، خودم هم نمیدونم چرا چون K700 40 پلی فونیکه و طبیعتا باید بهتر باشه:wacko: در مقایسه با 6600 LCD اش خوب هم کوچیکتره هم رزولوشن پایینتره. حافظه هم که نمیخوره...:( در ضمن من از کتلت (6600) متنفرم ولی نمیشه واقعیت رو هم نادیده گرفت...
ولی از همه اینها گذشته فقط SE اونهم فقط K750i;)
راستی دلایل رضایتت رو هم بگو ، چون این رفیقم رو خودم SE زده کردم میخوام برم بهش بگم وجدانم آزاد بشه..

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از karoon :
با سلام
آیا USER GUIDE فارسی برای K700i وجود دارد؟
بله. من از قسمت ساپورت سايت سوني اريكسون دانلودش كردم!
23.gif

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از balabala :
جناب xPlod شما این i رو کاملا مطمئنید؟ i نشونه همراه بودن هندزفری بلوتوثه؟ 100%؟
اين پسوند ها ربطي به ايني كه شما ميگي نداره. كلا چندتا پسوند هست كه در سري هاي جديد گوشي ها فكر كنم از سال 2003 رعايت ميشه به اين عنوان :
پسوند c براي كالاهايي كه براي استفاده در چين و شبكه مخابراتي چين ساخته ميشه بكار ميره.
پسوند a براي گوشي هايي هست كه در باند فركانسي كشورهاي آمريكايي استفاده ميشه.
پسوند i براي باند مخابراتي بين اللملي است كه در خيلي از كشورها يكسان است يعني همون باندهاي :
GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
هندزفري بلوتوث در پك گوشي نيست مگر اينكه فروشنده براي اينكه از هر فروشش بيشتر در بياره اينو هم روش بده كه خيلي راحت پول اون رو هم براي شما حساب ميكنه و شما از اون راحتتر ميتونيد بريد از مغازه بغلي بخريد!!
اميدوارم كه قابل استفاده دوستان باشه.:)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از shazdeh kocholo :
اين پسوند ها ربطي به ايني كه شما ميگي نداره. كلا چندتا پسوند هست كه در سري هاي جديد گوشي ها فكر كنم از سال 2003 رعايت ميشه به اين عنوان :
پسوند c براي كالاهايي كه براي استفاده در چين و شبكه مخابراتي چين ساخته ميشه بكار ميره.
پسوند i براي باند مخابراتي بين اللملي است كه در خيلي از كشورها يكسان است يعني همون باندهاي :
هندزفري بلوتوث در پك گوشي نيست مگر اينكه فروشنده براي اينكه از هر فروشش بيشتر در بياره اينو هم روش بده كه خيلي راحت پول اون رو هم براي شما حساب ميكنه و شما از اون راحتتر ميتونيد بريد از مغازه بغلي بخريد!!
ممنون از توضيح كاملتون.
اي كاش هميشه اطلاعاتمون در تمام زمينه ها بالا باشه. :)

lili_khanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اینجای حرفت درست نیست چون یکی از دوستان من خریده با گوشی بلوتوث روی جعبه اش هم این مورد رو نوشته و عکسش رو هم گذاشته بغلش و نوشته FREE !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تشکر! :)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از lili_khanoom :
اینجای حرفت درست نیست چون یکی از دوستان من خریده با گوشی بلوتوث روی جعبه اش هم این مورد رو نوشته و عکسش رو هم گذاشته بغلش و نوشته FREE !
شايد از اين گارانتي هاي متفرقه بوده... شايد Free مال يه چيز ديگه بوده... شايد.. نميدونم! ولي حرف شازده كوچولو رو توي يه سايت خارجي هم ديدم.

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله. من از قسمت ساپورت سايت سوني اريكسون دانلودش كردم!
23.gif

من در بخش ساپورت سایت سونی اریکسون پیدا نکردم . در صورت امکان دقیقتر راهنمائی بفرمائید. با تشکر

lili_khanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شايد از اين گارانتي هاي متفرقه بوده... شايد Free مال يه چيز ديگه بوده... شايد.. نميدونم! ولي حرف شازده كوچولو رو توي يه سايت خارجي هم ديدم.

گارانتی الرمس بود
شایدم فقط برای ایران و امارات بوده!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
بله..اهم اهم!!:blush: اصولا شازده كوچولو آدم خوفيه :blush: و حرفاش هم كلن خارجن:rolleyes: . بنده كلي خارجي تشريف دارم.:happy:
الان از خودم احساس در وكردم...!!:lol:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دیدم... دیدی... دیدیم صحیح هست دیگه؟! :rolleyes: (c) :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از bhrzk :
ای ول خوبه اما خب انگلیسیش یه کلاس دیگه ای داره
درضمن من برای شما (دفترخاطرات) یه پیام کوچیک گذاشتم . مرسی
پيامها ميرسه... ممنون!
26.gif

بالا