به نقل از Sony Ericsson!! :فکر نمی کنم دیگه تعمیر بشه کردش....یه نو بخرو خودت رو راحت کن
کسی قیمتی ازش نداره؟
به نقل از Sony Ericsson!! :فکر نمی کنم دیگه تعمیر بشه کردش....یه نو بخرو خودت رو راحت کن
به نقل از k750i :کسی قیمتی ازش نداره؟
به نقل از X_Farhad :قبل ازینکه نوبخری یکم پایه های پورتش (که وصل میشه به گوشی) رو سیخولک کن شاید درست شد!
به نقل از se-k750i :ورژن نرم افزاری دوربین 4.4 هست...
مرسی
به نقل از k750i :کسی قیمتی ازش نداره؟
eee مطمئنی قیمتها همینه ؟؟ 1 گیگ خیلی ارزون شده پس ! یه زمانی 70 80 بود ... اینایی که گفتی سرعت بالاشه؟ معمولا روشون زرد رنگه یه مقداربه نقل از noisymind :امروز
مموری 1 گیگ : 34 تومان
مموری 2 گیگ 65 تومان
البته قیمتها تو فروشگاه های کامپوتر و اینا بود اینجا! نه گر نه که 1 گیگ تو موبایل فروشی ها 67 تومان بود!!!
به نقل از X_Farhad :اونی که شما می گین فکر کنم sandisk game edition یا یه همچین چیزیه!!...اونا قیماتشون بالاتر ازین معمولی هاست
سلام
نرم افزاری برای K750i هست که اتوماتیک هر وقت گوشی زنگ خورد مکالمه رو رکورد کنه ؟
Nokia 6600 که داشت...
اگه هست لینک بدین.
به نقل از noisymind :نه نیست.
.
به نقل از noisymind :اونا که قیمت دادم magic gate یا mega gate !! یه همیچین چیزایی بود!! روش نوشته هاش زرد با قهوه ای بود . sandisk که یکی از بچه داشت میگفت خیلی آشغاله که.
به نقل از sunnyboy :منظور من همین high speed بود . آیا اینیکه شما قیمت کردی high speed بود ؟
این مارک سونیه البته قیمتش هم خیلی بالاتره :
مشخصات کاملشم اینجاست
قیمتش 199 دلار زده .. این همینیه که شما دیدی ؟؟