Romain_Gary
Registered User
- نوشتهها
- 1,801
- لایکها
- 6
درسته ، منم این مشکل مسیج رو دارم ، از یه حدی که بالاتر میره میگه پرشده ! ، تقویم فارسی هم اگر داشت خیلی عالی بود ...اولين پست رو خودم ميزنم كه در مورد مشكلاتي هست كه بعد از خريد k750i متوجه اونها شدم
1-با وجود توانائي ساپورت كارت حافظه 1GB اين خيلي مسخره است كه حافظه TEXT MESSAGE اينقدر كمه و خيلي سريع پر ميشه اين يه ضعف گنده واسه اين گوشي هست حالا نميدونم بقيه گوشيهاي مشابه هم همين ضعف رو دارن يا نه( راستي هيچ راهي نيست كه اين حافظه message رو افزايش داد؟) فكر ميكنم فقط محدود به حاظه sim باشه اگه درست بگم اين يه فاجعه هست
2- صداي reminder ring خيلي كمه و اصلاً ادم متوجه اون نميشه واسه من كه به شدت از calendar و task استفاده ميكنم اين يه مصيبت واقعي هست . وقتي متوجه صداي reminder نميشي ميخوام كه صد سال سياه reminder نداشته باشه. اين گوشي حتي اجازه عوض كردن ring tone مربوط به reminder رو نميده چه به ايننكه بخواي صداشو بلندتر كني. اگه كسي چيزي ميدونه كه ميتونه كمك كنه به ما هم بگين
3-تقويم شمسي نداره اين خيلي مسخره هست calendar بدون تقويم شمسي در كشور فارسي زبان اصلاً معني نميده.
4- در مورد note ها هيچ راهي براي sort كردن يا organize كردن اونها نيست اينم باز وقتي يادداشتاي شما از 10-20 تا بيشتر بشه خيلي مشكل ساز ميشه
کسی راهی میدونه که حافظه مسیج رو افزایش داد ؟