• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

amini3101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من کنورتر فایل اس ام اس با بسوند (وی-ام-جی ) میخوام کسی میتونه منو راهنمایی کنه
با تشکر:D

Carl_Johnson

Registered User
لایک‌ها
0
می خوام یه مموری برای k750 بگیرم
لطفا بگین بیشترین حجمی که راحت اجرا کنه چند مگه
ممنون

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بالاخره ما هم جزو دارندگان K750 شدیم. جالب این که هفته پیش با سریال اصلی و بدون گارانتی سیتادل خریدم 240 اما امروز یعنی 18/10/85 توی یک مغازه در علاالدین که پشت پنجره هم زده بود " گوشی K750 سریال اصلی " پرسیدم گفت 255 و همان مغازه ای که خریدم می گفت 265 . بهرحال دوستانی که هنوز تمایلی برای خرید این گوشی دارند بجنبند که ظاهرا" فعلا" در بازار موجود است.:D
یک نکته هم در مورد گارانتی سیتادل این که این شرکت در حال حاضر فقط مدلهایی را ساپورت می کند که همگی بالای 360 قیمت دارند و به هیچ وجه مدلهای ارزان قیمت را گارانتی نمی کند.:hmm:

به نظرمن تحولات پشت پرده اخیر در بازار فقط در جهت تقویت فضای بازار برای گسترش برند نوکیا و گوشی جدید حایر ایجاد شده وگرنه هیچ دلیلی نداره که شرکت معظمی مثل سونی اریکسون اینقدر در بازار ضعیف بشه.
شما به ازای هزینه ای که برای خرید یک گوشی se می پردازید صاحب امکاناتی می شوید که برندهای دیگر آن امکانات را ندارند. مثلا" هفته قبل برای دوستم که گوشی تاشو و بلوتوث دار می خواست وقتی بازار را گشتیم دیدم نوکیا 6103 را دارد و se مدل z530 .جالب این که 6103 فقط 2 مگابایت رم داشت ولی 530 هم 28 مگ رم داشت وهم کارت خور بود اما قیمت 6103 بود 190 و قیمت 530 بود 160.
اين كه توش شكي نيست كه شما با پولي كه براي گوشي سوني اريكسون ميدي 2 برابر امكاناتي رو بدست مياري كه گوشي نوكيا با همون مبلغ بهت ميده!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
یه مشکل عجیب دارم من! من یه رم 1 گیگ سونی خریدم واسه گوشی ام. هفته اول مشکلی نداشت اما بعد گوشی شروع کرد به هنگ کردن های متوالی!! سر اجرای Camera , Media Player, File Manager و کلا هر وقت با مموری کارت کار داشته باشم هنگ میکنه.
گفتم ممکنه مشکل از گوشی باشه ، مموری دوستم رو (که دقیقا عین همین مموری خودمه) گذاشتم روی گوشی ، مشکلی پیش نیومد.
مموری خودم رو گذاشتم روی گوشی اون و دقیقا همین مشکل من واسش پیش اومد!
به این نتیحه رسیدم که مموری کارت مشکل داره اما عجیبتر اینه که من با ram reader ام وقتی روی مموری فایل میریزم اصلا مشکلی نداره. اصلا مشکل هنگ کردن همیشه از 10-15 دقیقه بعد از روشن کردن گوشی پیش میاد. یعنی توی 10-15 اول هیچ مشکلی نیست.
میخواستم بدونم با این اوصاف آیا گارانتی (آهونگار) قبول میکنه رم من رو؟!
اگه گارانتي تموم نشده بايد قبول كنه ديگه. اصلا مگه گارانتي واسه همين نيست؟ باز خوبه كه مموري تو گارانتي داره.

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 512 اصل خریدم 16.5 . مطمئن هستم که اصل هست. چون هم روی خودش و هم رور جعبش هولوگرام داره.
روش هم "حک" شده: Made In JApan

.....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چطور می توانم صدای رادیو را در k750 ضبط کنم؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من 512 اصل خریدم 16.5 . مطمئن هستم که اصل هست. چون هم روی خودش و هم رور جعبش هولوگرام داره.
روش هم "حک" شده: Made In JApan
سوني ديگه خودش مموري كارت نميسازه. اونم با اين قيمت!
دقيقا همه مموري هايي غير اصلي كه تو بازار هست مشكي با مارك سوني و هولوگرام طلايي و Made In Japan هستن ولي هولوگرامها هم تقلبيه، نمايندگي ها يه دستگاه دارن كه معلوم ميكنه.

ali_kalle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه لينك سالم براي دانلود J2RE بدين لطفا

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
مرسي exe جالب بود !

نميدونم تاحالا در باره ي آپ ديت اين گوشي كسي اينجا چيزي نوشته يا نه ، ولي بهرحال از كساني كه تجربه ي اين كار رو دارن خواهشن مارو هم يه راهنمايي بكنن، كه اصلا" چكار بايد بكنم؟

راستي رم چقدر ارزون شده !‌512 رو سه روز پيش گرفتم 5/13 !

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
با سلام
یه گوشی k750 هست که دوربینش خرابه حالا نمیدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری مشکلش
به نظرتون چند میارزه وهمچنین چه قدر هزینه تعمیرش هست (لطفا هر 2 حالت رو بگید نرم و سخت افزار)

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
یه گوشی k750 هست که دوربینش خرابه حالا نمیدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری مشکلش
به نظرتون چند میارزه وهمچنین چه قدر هزینه تعمیرش هست (لطفا هر 2 حالت رو بگید نرم و سخت افزار)

شما باید گوشیت رو ببری نمایندگی سونی اریکسون تا براتون درستش کنند.
وقتی تعمیرش کردید، اونوقت بفروشیدش تا ضرر نکنید.
(ترجیحاً به مغازه نبرید برای تعمیر.)

در ضمن، من همیشه به دوستان توصیه می کنم که حتماً گوشی سریال اصلی بخرند.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام ،
یکی از دوستام یه مموری 512 برای k750 داده به من که میگه خراب شده، خرابیش هم اینطور که از روی گوشی هیچی نمیشه ریخت روش ولی از روی کامپیوتر همه درسته ، مثلا فیلم نمیگیره ، عکس نمی اندازه، صدا ضبط نمیکنه ، فایل هایی که با بلوتوث بهش میفرستن روی مموری سیو نمیشه
یک بار از روی خود گوشی فرمت شده ، و یکبار هم از روی کامپیوتر ولی درست نشده !
این رو چیکارش میشه کرد ؟
با تشکر ؛

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
ميشه لينك درايور آپديت گوشي سوني رو بزارين ؟

Creative1

Registered User
لایک‌ها
0
سریال گوشی من چنج شده است. اگر آپدیت کنم برای گوشیم مشکلی پیش می یاد؟
مثلا بعد از آپدیت سیمکارتو میشناسه؟
اصلا اگز ورژن گوشی من قدیمی باشه آپدیت چه تاثیرات مثبت یا منفی و روی چه جاهایی از گوشی میزاره؟

بالا