• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

lind

Registered User
لایک‌ها
3
این جانبات هم یک فروند خریدم!
4fvfcja.gif

چنتا سوال داشتم:
1-فریمور این گوشیه R1CA021هست که یکی به آخر محسوب میشه به نظرتون آپدیت کنم یا نه؟
2-کسی هست گوشیشو به w800ارتقا داده باشه؟میدونم که هست خب چتوریاست اصلا فایده ای داره؟ چقد فرق میکنه؟راه برگشتم داره؟
3- من پشت گوشیم این مارکه بود یعنی چه؟(شرمنده عکس وبکمیه)
126fs1327188.jpg

4.این تو شب و اکثر مواقع عکسایی که میگیره یکم سبزشون زیاده با دست کاری وایت بالانسم به نتیجه ای نرسیدم مشکل چیه؟
5-وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم گاهی اوقات نمیشناسه گوشی رو و لی مموری شو میشناسه چرا؟
6-وقتی به سیستم وصله مموری رو متصل نمیدونه گوشی؟طبیعیه؟راهی براش هست؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
این جانبات هم یک فروند خریدم!
4fvfcja.gif

چنتا سوال داشتم:
1-فریمور این گوشیه R1CA021هست که یکی به آخر محسوب میشه به نظرتون آپدیت کنم یا نه؟
2-کسی هست گوشیشو به w800ارتقا داده باشه؟میدونم که هست خب چتوریاست اصلا فایده ای داره؟ چقد فرق میکنه؟راه برگشتم داره؟
3- من پشت گوشیم این مارکه بود یعنی چه؟(شرمنده عکس وبکمیه)
126fs1327188.jpg

4.این تو شب و اکثر مواقع عکسایی که میگیره یکم سبزشون زیاده با دست کاری وایت بالانسم به نتیجه ای نرسیدم مشکل چیه؟
5-وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم گاهی اوقات نمیشناسه گوشی رو و لی مموری شو میشناسه چرا؟
6-وقتی به سیستم وصله مموری رو متصل نمیدونه گوشی؟طبیعیه؟راهی براش هست؟

مبارکه:rolleyes:
1- به نظر من که این فرم ویر اشکالی نداره ( مال منم همینه ) چون من تاحالا 2بار آپدیت کردم. فقط یه کم مصرف باتری از فرم ویرهای قبلی بیشتر شده. فرم ویر جدید رو تاحالا ندیدم کسی چیزی بگه راجع بهس.
2- یک تاپیک هست همینجا اگه سرچ کنی پیدا میشه .
3- اقلا از این وری عکس میگرفتی ببینیم چی نوشته! :D
4- خب تو تاریکی اونم با فلاش مال من یه کم زرد میشه .
5- از کدوم قسمت میخوای بری تو حافظه خود گوشی؟ از Sony Ericsson File Manager ؟
6- وقتی گوشی به سیستم وصله دیگه مموی استیک از مدار خارج میشه و عادی هست.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت همه دوستان.

8ماه پیش یه k750 خریدم . الان اگه بخوام بفروشم( تمیزه تمیزه با هندزفیری بلوتوث) فکرمیکنید چند ازم

میخرن.

معمولیشو شاید 160-70 بردارن ولی با بلوتوسش رو یه کم بیشتر که نمیدونم.
به مغازه دار نفروش;)

lind

Registered User
لایک‌ها
3
مبارکه:rolleyes:
1- به نظر من که این فرم ویر اشکالی نداره ( مال منم همینه ) چون من تاحالا 2بار آپدیت کردم. فقط یه کم مصرف باتری از فرم ویرهای قبلی بیشتر شده. فرم ویر جدید رو تاحالا ندیدم کسی چیزی بگه راجع بهس.
2- یک تاپیک هست همینجا اگه سرچ کنی پیدا میشه .
3- اقلا از این وری عکس میگرفتی ببینیم چی نوشته! :D
4- خب تو تاریکی اونم با فلاش مال من یه کم زرد میشه .
5- از کدوم قسمت میخوای بری تو حافظه خود گوشی؟ از Sony Ericsson File Manager ؟
6- وقتی گوشی به سیستم وصله دیگه مموی استیک از مدار خارج میشه و عادی هست.
ممنون:blush:
1.پس همین خوبه!
4fvfcja.gif

2.شما تبدیل نکردین؟چرا؟کلا نظرتون در این مورد چیه؟
3.متاسفانه کیفیت وبکمم خیلی پایینه دوربین هم ندارم نکته ای که هست بودن این برچسب اینجا(حالا هرچی که هست) آیا طبیعیه؟
4.نه مال من جالبه وقتی عکس نگرفتی تراز سفیدی خوبه ولی وقتب عکسو میگیری و در حال زخیره هست یکم سیبز میشه!!
confused0072.gif

.5ازpc suiteاستفاده میکنم که اونم خب جزوش هست مشکل من کانکت شدنه که با ویزاردی هم که ارایه شده نتیجه نمیده گاهی اوقات!!
dash1.gif

6.
frantic.gif

lind

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من گوشیمو تست کردم CID49هست شاید بتونم گوشی رو عوض کنم به نظرتون کار درستیه یا نه؟
confused1.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من جریان اون عکسه رو که نفهمیدم ولی اگه سریال گوشیت با روی جعبه یکی باشه که مشکلی نداری.
آره وقتی عکس تو تاریکی بگیری بعدش یه کم رنگش عوض میشه.
از نرم افزار My phone explorer هم استفاده کنی خوبه. هم شماره هات و هم sms ها و ... میتونی تو کامپوتر ذخیره کنی.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
آپ ديت ؟؟؟!!! چطوري ميشه گوشي رو آپ ديت كرد ؟! و چه خاصيتي داره اصولا :blush:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
راستش سوالتو قشنگ نگرفتم لیند جان

وای اگه میخوای این گوشی رو با یه گوشی CID36 عوض کنی که اگه من بودم اینکار رو میکردم به شرطی که اون گوشی مشکلی نداشته باشه

البته CID 49 رو هم میشه دستکاری کرد ولی یه مقدار سخته و کابل مخصوص هم میخواد

lind

Registered User
لایک‌ها
3
راستش سوالتو قشنگ نگرفتم لیند جان

وای اگه میخوای این گوشی رو با یه گوشی CID36 عوض کنی که اگه من بودم اینکار رو میکردم به شرطی که اون گوشی مشکلی نداشته باشه

البته CID 49 رو هم میشه دستکاری کرد ولی یه مقدار سخته و کابل مخصوص هم میخواد
ببینم این CID49 رو میشه بهش امیدوار بود که یه چیزی واسش بیاد؟مثلا فار منیجر
frantic.gif
1.8
بعد این کابل مخصوص چیه؟و چطوری میشه دست کاری کرد؟
birgits_snill.gif

ممنون از توجهت فرشاد جان
rose.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
رو اسپيكر 4-5 ساعت موزيك پخش ميكنه؟!
امكان نداره.

درشت شد !!!‌ فقط سوتي مشت بود :f34r: برا گوشي هميشه از تم هاي متحرك استفاده ميكردم ... برا همين زودتر از معمول شارژ تموم ميكرد ... ولي تاحالا 4 5 ساعت مدام باهاش كار نكردم :hmm:

varian

Registered User
لایک‌ها
1
طرز کار با این برنامه داوینچی چه جوریه من اینو داونلود و نصب کردم ولی منمیدونم چرا کار نمیکنه چی کار کنم؟
طرز کار با این فار چه جوریه؟
من میخوام صدای گوشی و ظرفیت مقدار مسیج رو زیاد کنم کسی میتونه مرحله به مرحله توضیح بده؟

varian

Registered User
لایک‌ها
1
طرز کار با این برنامه داوینچی چه جوریه من اینو داونلود و نصب کردم ولی منمیدونم چرا کار نمیکنه چی کار کنم؟
من میخوام صدای گوشی و ظرفیت مقدار مسیج رو زیاد کنم کسی میتونه مرحله به مرحله توضیح بده؟

یه نفر راهنمایی کنه

Carl_Johnson

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم قبل از اینکه باتری کامل خالی نشده شارژ بشه به باتری اسیب می رساند؟
ممنون

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
می خواستم بدونم قبل از اینکه باتری کامل خالی نشده شارژ بشه به باتری اسیب می رساند؟
ممنون

نه طوریش نمیشه. برا همینه که با usb ( که ممکنه فقط چند دقیقه وصل بشه ) هم شارژ میشه:rolleyes:

varian

Registered User
لایک‌ها
1

کمک کمک کمک

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سرعت گوشی من خیلی اومده پایین! میخوام ببینم مستر ریست کنم فریمور هم بر میگرده به همونی که اول بوده؟!
ورژن برای من بدترینش بود که اپدیتش کردم.. فکر کنم اخرش n35 داشت.. و اصلا دلم نمیخواد دوباره اپدیت کنم.

بالا