• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها سرعت گوشی من خیلی اومده پایین! میخوام ببینم مستر ریست کنم فریمور هم بر میگرده به همونی که اول بوده؟!
ورژن برای من بدترینش بود که اپدیتش کردم.. فکر کنم اخرش n35 داشت.. و اصلا دلم نمیخواد دوباره اپدیت کنم.

نه برنمیگرده. ولی فکر کنم بدترین ورژن اونی بود که آخرش 0035 داشت!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه برنمیگرده. ولی فکر کنم بدترین ورژن اونی بود که آخرش 0035 داشت!

به خاطر همین افتضاح بودنش میترسم که دوباره برگرده دیگه!
راستی من مموریم رو defreg کردم سرعتش بهتر شد..! :blush:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
k750 تر تمیز و سالم کسی واسه فروش نداره (ترجیحا شیراز یا اصفهان ) :baaasmile

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
register نشده ی گوشی 35 تومن ارزونتره. برای register کردنش چقدر خرج داره؟ مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

lind

Registered User
لایک‌ها
3
کسی قاب گوشیشو عوض کرده؟
این قابای 7-8 تومنی چجوریان؟

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت مموری 512 چنده الان....سوال قبلیم رو هم جواب ندادید

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من میخوام گوشی رو آپدیت کنم بعد از اینکه میگه دکمه c رو ول کنم و دستمو از روی c برمیدارم سیستم میگه
Your phone already has the latest released software installed
چیکار کنم من تا حالا آپدیت نکردم و 1 سال گوشی رو خریدم. یعنی فریمور قدیمیه

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام گوشی رو آپدیت کنم بعد از اینکه میگه دکمه c رو ول کنم و دستمو از روی c برمیدارم سیستم میگه
Your phone already has the latest released software installed
چیکار کنم من تا حالا آپدیت نکردم و 1 سال گوشی رو خریدم. یعنی فریمور قدیمیه

خب اینکه میگه آخرین فیرم ور رو داره !!!!

lind

Registered User
لایک‌ها
3
کسی قاب گوشیشو عوض کرده؟
این قابای 7-8 تومنی چجوریان؟
girl_cray3.gif

Carl_Johnson

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
راستش یه مشکلی هست امیدوارم راهنماییم کنید
delivery report گوشی من روشن است و من مسیج که می فرستم بدست طرف میرسه (می دونم چون جواب مسیج منو میدند ) اما هیچ پیغامی مبنی بر رسیدن پیغام به من نمیده مشکل از گوشی منه یا مخابرات report اش مشکل دار شده

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
راستش یه مشکلی هست امیدوارم راهنماییم کنید
delivery report گوشی من روشن است و من مسیج که می فرستم بدست طرف میرسه (می دونم چون جواب مسیج منو میدند ) اما هیچ پیغامی مبنی بر رسیدن پیغام به من نمیده مشکل از گوشی منه یا مخابرات report اش مشکل دار شده

سلام دوست عزيز
گوشي شما مشكلي نداره. در اين چند روزي كه از عيد قربان ميگذره و همچنين شب عيد قربان اين مساله بوجود اومده و ناشي از سيستم پيام كوتاه بسيار پيشرفته ي!!!!!!! مخابرات ايرانه. احتمالا براي كاهش بار شبكه فعلا اين قابليت رو غير فعال كردن. آخه نه اينكه ما تو گوشيهامون ميتونيم از انواع سرويس هااستفاده كنيم ديدن يه وقت زياديمون ميشه.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
یه مشکل عجیب دارم من! من یه رم 1 گیگ سونی خریدم واسه گوشی ام. هفته اول مشکلی نداشت اما بعد گوشی شروع کرد به هنگ کردن های متوالی!! سر اجرای Camera , Media Player, File Manager و کلا هر وقت با مموری کارت کار داشته باشم هنگ میکنه.
گفتم ممکنه مشکل از گوشی باشه ، مموری دوستم رو (که دقیقا عین همین مموری خودمه) گذاشتم روی گوشی ، مشکلی پیش نیومد.
مموری خودم رو گذاشتم روی گوشی اون و دقیقا همین مشکل من واسش پیش اومد!
به این نتیحه رسیدم که مموری کارت مشکل داره اما عجیبتر اینه که من با ram reader ام وقتی روی مموری فایل میریزم اصلا مشکلی نداره. اصلا مشکل هنگ کردن همیشه از 10-15 دقیقه بعد از روشن کردن گوشی پیش میاد. یعنی توی 10-15 اول هیچ مشکلی نیست.
میخواستم بدونم با این اوصاف آیا گارانتی (آهونگار) قبول میکنه رم من رو؟!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
بالاخره ما هم جزو دارندگان K750 شدیم. جالب این که هفته پیش با سریال اصلی و بدون گارانتی سیتادل خریدم 240 اما امروز یعنی 18/10/85 توی یک مغازه در علاالدین که پشت پنجره هم زده بود " گوشی K750 سریال اصلی " پرسیدم گفت 255 و همان مغازه ای که خریدم می گفت 265 . بهرحال دوستانی که هنوز تمایلی برای خرید این گوشی دارند بجنبند که ظاهرا" فعلا" در بازار موجود است.:D
یک نکته هم در مورد گارانتی سیتادل این که این شرکت در حال حاضر فقط مدلهایی را ساپورت می کند که همگی بالای 360 قیمت دارند و به هیچ وجه مدلهای ارزان قیمت را گارانتی نمی کند.:hmm:

به نظرمن تحولات پشت پرده اخیر در بازار فقط در جهت تقویت فضای بازار برای گسترش برند نوکیا و گوشی جدید حایر ایجاد شده وگرنه هیچ دلیلی نداره که شرکت معظمی مثل سونی اریکسون اینقدر در بازار ضعیف بشه.
شما به ازای هزینه ای که برای خرید یک گوشی se می پردازید صاحب امکاناتی می شوید که برندهای دیگر آن امکانات را ندارند. مثلا" هفته قبل برای دوستم که گوشی تاشو و بلوتوث دار می خواست وقتی بازار را گشتیم دیدم نوکیا 6103 را دارد و se مدل z530 .جالب این که 6103 فقط 2 مگابایت رم داشت ولی 530 هم 28 مگ رم داشت وهم کارت خور بود اما قیمت 6103 بود 190 و قیمت 530 بود 160.

بالا