تابلوه دیگه آپدیت نکن به درد سر خواهی افتاد...از تاثیرات مثبت اون بگذر ...سیمکارتت رو هم نخواهد شناخت...البته قابل درست شدن هست ...ولی به دردسرش نمیارزه...در آخر باز هم میگم آپدیت نکن...خوب نیست
خیر. از کسایی که همچین ادعایی می کنن بخواین که مستدل صحبت کنن، بپرسین دلیل و مدرکشون چیه!- میگن این گوشی توی بازار تقلبیش هم هست.راسته؟
بله فقط برای آپدیت مشکل داره. و نه بهتر نیست. اصلاً k750 رجیستر نشده توی بازار پیدا می شه؟ اینجا 2500 می گیرن IMEI رو عوض می کنن، می شه رجیستر شده!سریال چنچ شده فقط برای آپدیت مشکل داره؟ بهتر نیست واسه ایرانسل و تالیا, گوشی قاچاق سریال اصلی و رجیستر نشده بگیریم؟
متوجه نشدم سوالتون رو...بعضی از k750 ها همراه یه هندزفری بلوتوث فروخته می شن که البته قدیم بیشتر بود و الان خیلی کم شده...گرونترم هستن 10 الی 40 تومن...اگه جایی پیدا کردید که همراه گوشی یه هندزفری bt هم می داد جمعاً حدود 200 ، خوبه بخرید!!با بلوتوث و بدون بلوتوث منظور هندزفریه توی جعبه یا خود گوشی فرق میکنه؟
CID یعنی country id اگه اشتباه نکنم. وقتی که بخواید گوشی رو فلش کنید یا آپدیت cid چک می شه، بعد مثلاً نمی تونید فایل های فلش cid48 رو بریزید روی cid49 . مگر اینکه گوشیتون SuperCID باشه (اساسی رو هوا پروندم هااین سوالم شاید بی ربط باشه. این cid49 معنیش یعنی چی؟
از یه جای معتبر خرید کنید...ترجیحاً یه جایی که زود به زود گوشی هاش فروش می ره...اینجوری احتمالاً آخرین فیرمور روی گوشی یی که می خرید وجود داره...total call time رو چک کنید صفر باشه...روی لنز خط و خش نباشه...همه ی کلید هارو امتجان کنید کار کنن...کلاً یه دور همه ی تست هایی که توی قسمت تست منوی مخفی وجود داره رو انجام بدید بد نیست!کلا واسه خرید گوشی k750 هر نکته ای که لازمه اگه لطف کنین ممنونتون میشم
اگه صفحه های اول این ترد رو بخونید، می بینید از همون روزای اول که این گوشی اومده بوده ایران این مساله وجود داشته. اون اولا اونی که اسم کشور سازنده روش نبود حدود 40 تومنم گرونتر بود، من آخر نفهمیدم اون مدل ساخت کجاست، ولی می گفتن که ساخت مالزیهروی بعضی گوشیا زده چین رو بعضی هم چیزی ننوشته.
راستي رم چقدر ارزون شده !512 رو سه روز پيش گرفتم 5/13 !
بابا یه چیزهم که داره هی ارزون میشه میگی لعنت بهش؟ااااااااااااااااااااااااااا من پارسال 256 گرفتم 35 تومن!!!!!!!!!!!! یعنی یه 2گیگ الان!!! (
لعنت به تکنولوژی :thumbsdow
منم مي خوام بدونمآخرین فیرمور چیه الان؟
خواهش می کنم
اگه صفحه های اول این ترد رو بخونید، می بینید از همون روزای اول که این گوشی اومده بوده ایران این مساله وجود داشته. اون اولا اونی که اسم کشور سازنده روش نبود حدود 40 تومنم گرونتر بود، من آخر نفهمیدم اون مدل ساخت کجاست، ولی می گفتن که ساخت مالزیه
کسي نبود جواب منو بده؟
سلام
من ميخواستم k-750 بخرم
شايعه هست که مدل های جديدش که الان تو بازار هست کيفيت دوربينش پايين تر از قبلی ها است
اين درسته ؟
قضيه سخت افزاريه يا نرم افزاری؟
راه حل نرم افزاری داره؟
اينکه مدل های جديدش اوتو فوکوس و مد ماکرو هم ندارند صحيحه يا نه ؟
ممنون ميشم از راهنمايتون