• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
با درود به همه !
باتوجه به اینکه گوشی های سونی اریکسون از لحاظ کیفیت عکس نسبت به دیگر گوشی ها
ولی باید متذکر شد که همه این گوشی ها ساخت کشور چین هستش
و کشور چین بجز آشغال چیزی تحویل جهان نمی ده فقط از لحاظ قیمت داره رقابت خوبی می کنه
ولی به نظر بنده تنها گوشی مورد علاقه من که از لحاظ فنی بررسی کردم نوکیا ان 95 بوده NOKIA N95 ولی چون قیمت بالائی داره و هنوز به کشور وارد نشده (دارای 5 مگاپیکسل دوربیت و 160 مگابایت حافظه داخلی یا اینترنال) من توصیه می کنم NOKIA N80 که دارای 3 مگا پیکسل دوربین و حدود 46 مگابایت حافظه داخلی و 128 مگابایت مموری ساخت کشور فنلاند در حال حاظر هم از لحاط فنی و هم از لحاظ کیفیت خط دهی در درجه نخست قرار داره قیمت آن هم حدود 4.650.000 ریال میباشد. خوش دست و عالی و لی اگر قدرت خرید گوشی با امکانات رو ندارید توصیه می کنم گوشی NOKIA 1100 یکی از بهترین نوع گوشی هم از لحاظ خط دهی و هم از لحاظ قیمت میباشد.
خواهشن گوشی که می خواهید بخرید یا باید امکانات داشته باشه و یا اصلاً نباید امکانات بخصوص داشته باشه گوشی های در حد متوسط به درد شما نمی خورد :D :blush: :lol: :D :lol: :D :lol:
شما مجبور نيستي آشغال بخري!

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
الان ورژن گوشی شما چیه ؟ خوب شاید گوشیتون به آپدیت احتیاج نداره ؟!

مطمئنم دست ورژن گوشیم نیست ، از زمانی که با این برنامه فار CID گوشیم رو تغییر دادم برای w800 همون لحظه که تغییر دادم رفتم گوشیم رو آپدیت کنم همین پیغام رو داد

مطمئنم مشکل از همون برنامه فار منیجر بود ، حالا نمی دونم چیکار کنم که مثل روز اولش بشه ، این روزا زیاد قاطی میکنه که همه بر میگرده به همون روزی که این کارو کردم

به نظرت با Master Reset همه چی حل میشه؟
اگه جواب بله هست ، بعد چه اطلاعاتی از دست میدم با Master reset
اگرم نه هست ، باید چیکار کنم :(

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مطمئنم دست ورژن گوشیم نیست ، از زمانی که با این برنامه فار CID گوشیم رو تغییر دادم برای w800 همون لحظه که تغییر دادم رفتم گوشیم رو آپدیت کنم همین پیغام رو داد

مطمئنم مشکل از همون برنامه فار منیجر بود ، حالا نمی دونم چیکار کنم که مثل روز اولش بشه ، این روزا زیاد قاطی میکنه که همه بر میگرده به همون روزی که این کارو کردم

به نظرت با Master Reset همه چی حل میشه؟
اگه جواب بله هست ، بعد چه اطلاعاتی از دست میدم با Master reset
اگرم نه هست ، باید چیکار کنم :(
آهان پس مشکل شما چیزه دیگست ...
والا من با اون برنامه ها اصلا آشنایی ندارم و باهاشون کار نکردم . نمیدونم راهکارش چیه ...

ولی در کل اگه بخوای Master reset کنی همه اطلاعات اضافی گوشیت مثل عکسها و فیلمها میره ! البته شماره تلفنهاتو نمیدونم ... حالا اگه میخوای انجام بدی بهتره از همشون یه کپی روی کامپیوترت داشته باشی تا بدن پشیمون نشی

ROLEX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بخوام قاب k750 رو عوض کنم گوشی تعمیری حساب میشه ؟
قاب کریستالی رنگی تو بازار هستش؟

مرسی
تشکر..;)

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها یه مشکل من 750 بولوتوسش تا 5 سانتی کار میکنه یعنی دور میکنی دیگه قطع میشه با همه گوشی ها هم امتحان کردم اشکالش چیه وقتی هم میخوام آپدیت کنم میگه No Avalible Update

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
بچه هاي فروم k750 ! عمر باتري بايد چقدر باشه ؟ من گوشيمو فول شارژ مكنم بعد باهاش مثلا نيم ساعت آهنگ گوش ميدم شارژش نصف ميشه !!! توي gsmarena نوشته كه تا 9 ساعت هم بايد كار كنه ... باتري مشكل داره ؟ گوشي عيب كرده ؟ يا اصلا همينه كه هست
208.gif
؟؟؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بچه هاي فروم k750 ! عمر باتري بايد چقدر باشه ؟ من گوشيمو فول شارژ مكنم بعد باهاش مثلا نيم ساعت آهنگ گوش ميدم شارژش نصف ميشه !!! توي gsmarena نوشته كه تا 9 ساعت هم بايد كار كنه ... باتري مشكل داره ؟ گوشي عيب كرده ؟ يا اصلا همينه كه هست
208.gif
؟؟؟
اگه رو اسپیکر گوش بدی که فکر نمیکنم 1 ساعت بیشتر کار کنه رو earphone امتحان نکردم.
در ضمن اونی که تو gsmarena نوشته talktime هست یعنی حداکثر زمان مکالمه رو نوشته 9 ساعت.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اگه رو اسپیکر گوش بدی که فکر نمیکنم 1 ساعت بیشتر کار کنه رو earphone امتحان نکردم.
در ضمن اونی که تو gsmarena نوشته talktime هست یعنی حداکثر زمان مکالمه رو نوشته 9 ساعت.

آره ... دقت نكرده بودم ! ولي موزيك با گوشي فقط گوش ميدم وقتي بازي ميكنم هم همينطوريه سريع خالي ميشه !! باتريش هم كره اي-چيني هست ... اگر كمكي ميكنه :wacko:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
آره ... دقت نكرده بودم ! ولي موزيك با گوشي فقط گوش ميدم وقتي بازي ميكنم هم همينطوريه سريع خالي ميشه !! باتريش هم كره اي-چيني هست ... اگر كمكي ميكنه :wacko:

من که 4-5 ساعت موزیک با این بنده خدا گوش میکنم تازه 2/3 شارژش خالی میشه ، فکر کنم مشکل از باتریت باشه !

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من بخوام قاب k750 رو عوض کنم گوشی تعمیری حساب میشه ؟
قاب کریستالی رنگی تو بازار هستش؟

مرسی
تشکر..;)

تو علاالدین طبقه دوم یه مغازه هست برای عوض کردن قاب فابریک k750 حدود 22000 تومان میگفت
قاب کریستالی هست اما برای محافظ گوشی هست 2000 تومان هم بیشتر نیست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

اگه با گوشیت ور بری باطریش زود تموم میشه ولی اگه فقط آهنگ گوش میدی( با هدفون) نباید زود خالی بشه.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من از کسی خریدم این جوری بودش r1aa008
کمکککک

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من از کسی خریدم این جوری بودش r1aa008
کمکککک

تا جایی که یادمه این فرم ویر مشکل داشت . باید آپدیت کنی و اگه آپدیت نمیشه ببر بده بیرون یک فلش و اپدیت بکنن برات درست میشه.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
نمیخوام بدم بیرون چون تو کاره خریدو فروشم واسم صرف نداره نمیشه خودم درستش کنم راهنمایی کنید یه چیزیی بارم هست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نمیخوام بدم بیرون چون تو کاره خریدو فروشم واسم صرف نداره نمیشه خودم درستش کنم راهنمایی کنید یه چیزیی بارم هست

خب باید آپدیت کنی که میگی نمیشه. حالا دوباره امتحان کن . اگه نشد بده بیرون فکر نکنم 10 تومان بیشتر بشه.

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت همه دوستان.

8ماه پیش یه k750 خریدم . الان اگه بخوام بفروشم( تمیزه تمیزه با هندزفیری بلوتوث) فکرمیکنید چند ازم

میخرن.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با عرض سلام خدمت همه دوستان.

8ماه پیش یه k750 خریدم . الان اگه بخوام بفروشم( تمیزه تمیزه با هندزفیری بلوتوث) فکرمیکنید چند ازم

میخرن.

اقا حیف نیست نگهش دار ..میزنن تو سرش گوشی خوبیه به نظر من نفروش...خود دانی دیگه :)

بالا