• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
البته k750 جز واکمنها حساب نمیشه ولی کیفیتش از اونها همچین خیلی کمتر هم نیست. ولی کی گفته این گوشی با یک ساعت کارکرد عادی! باطریش خالی میشه؟ توی کاتولوگ مدت مکالمه ( بدون اینکه با منو ها ور بری ) رو زده 9 ساعت! در حالی که اکثر گوشیهای نوکیا 3 ساعت هستند. ولی خب اگه با اسپیکر خود گوشی آهنگ گوش کنی! زود باطریش خالی میشه اما با هدفون خیلی دیر تازه در مدلهای واکمن مثل W800 حالتی داره که میشه در حالتی که گوشی خاموش هم هست آهنگ گوش داد که کاتولوگش این مدت رو زده 30 ساعت!!! البته کسی 30 ساعت پشت سر هم که آهنگ گوش نمیده!! ولی برای موقع خواب یا تو هواپیما و ... خوبه
ممنون از جوابت
من منظورم این گوشی نبود که 1 ساعت کار کنی کلا عرض کردم
من با هر گوشی ای کار کردم البته با ور رفتن با منو هاش 1 ساعته خالی شده
نه مکالمه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از جوابت
من منظورم این گوشی نبود که 1 ساعت کار کنی کلا عرض کردم
من با هر گوشی ای کار کردم البته با ور رفتن با منو هاش 1 ساعته خالی شده
نه مکالمه

خب ور رفتن با گوشیها زود شارژو خالی میکنه ولی بازم گوشیهای سونی اریکسون بهتر از نوکیا عمل میکنن اینجا.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اینم یک نمونه از عمر باطری که برام پیش اومد!
امروز عصر گوشی رو کامل شارژ کردم و البته چند تماس کوتاه و اس ام اس داشتم ( که اینا هم چند درصدی از شارژ باطری کم میکنه) ولی همین الان حدود 1 ساعت و 20 دقیقه مکالمه داشتم (پیوسته!) شارژ باطریم 88 % هست:happy:
در صورتی که با گوشیهای قبلیم که همین قدر حرف میزدم!:p کمتر از 3/1 شارژ باقی میموند;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
الان قیمت بهم دادن 225 تومن
اصل و تقلبیشو از کجا میشه فهمید آخه سایت mobil.ir گفته تقلبیش تو بازار هست

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
با سلام
شما باید برای پولی که میدین(و کم هم نیست!)جنس اصل رو بخرین گول بازارگرمی فروشنده ها رو هم نخورین حتی اگر جنس اصلی رو 10000 تومن گرون بخرین باز هم ارزش داره تا درگیر عوابق بعدیش بشین.
در تهران در خیابان جمهوری و پاساژ علاالدین میتونید اصلشو پیدا کنید.

آرش

خیلی ممنون دوست عزیز اما مشکل اینجاست که تو شهرستان نمونه ی اصلش رو پیدا نمیکنم.
کسی مسدونه تو تهران دقیقا کجا می تونم اصلش رو پیدا کنم؟ اصلا تو ایران هست!؟

epilot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
شما باید برای پولی که میدین(و کم هم نیست!)جنس اصل رو بخرین گول بازارگرمی فروشنده ها رو هم نخورین حتی اگر جنس اصلی رو 10000 تومن گرون بخرین باز هم ارزش داره تا درگیر عوابق بعدیش بشین.
در تهران در خیابان جمهوری و پاساژ علاالدین میتونید اصلشو پیدا کنید.

آرش

سلام و خیلی ممنون بابت توضیحات مفید شما.

آره منم همین عقیده رو دارم و حاضر بودم 10 یا 20 هزار تومان بیشتر بدم و تو شهرستان ی نمونه ی اصل بگیرم.

آره می دونم میشه تو علاالدین گیر اورد اما میشه یکی به من بگه که دقیقا تو علاالدین پیش کی برم که هم با انصاف باشه هم گوشی اصل داشته باشه که زیاد معطل نشم ؟

ممنون.

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این اولین پستم تو این تاپیک ـه.
من هم مدتی هست که دارم درمورد این گوشی تحقیق میکنم. 162 صفحه ی این تاپیک رو هم Save کردم و همش رو خوندم. به نظرم تنها مشکلی که بچه ها با این گوشی داشتن مشکل Upgrade کردن firmware بوده که اون هم با راهنمایی های دوستان حل شده. خودم هم تصمصم گرفتم 1100 ام رو شوتش کنم و یکی از همین K750 ها بگیرم!
البته قبلم میخواستم 3230 نوکیا رو بگیرم که اینقدر توی review ها ازش بد گفته بودن که پشیمون شدم.

قیمتش هنوز همون 225 هست؟ البته من بدون گارانتی میخوام. کلا با گوشی زیاد صحبت نمیکنم. شاید روزی 10 دقیقه.... بجاش امکانات جانبی این گوشی مثل دوربین ، MP3 Player و ظاهرش نسبت به قیمتش خیلی عالیه. خیلی از 3250 ی 320 تومنی کمتر نیست.

فقط میخوام بدونم که موقع خرید باید به یکی بودن سریال خود گوشی با سریال روی جعبه دقت کنم؟ و اینکه ساخت چین باشه یا NoName از لحاظ ساخت فرقی نمیکنه؟ هنوز از بازار قیمت نگرفتم. البته من توی ماه آینده این گوشی رو میگیرم.

قدر این تاپیک رو بدونید.....

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
این اولین پستم تو این تاپیک ـه.
من هم مدتی هست که دارم درمورد این گوشی تحقیق میکنم. 162 صفحه ی این تاپیک رو هم Save کردم و همش رو خوندم. به نظرم تنها مشکلی که بچه ها با این گوشی داشتن مشکل Upgrade کردن firmware بوده که اون هم با راهنمایی های دوستان حل شده. خودم هم تصمصم گرفتم 1100 ام رو شوتش کنم و یکی از همین K750 ها بگیرم!
البته قبلم میخواستم 3230 نوکیا رو بگیرم که اینقدر توی review ها ازش بد گفته بودن که پشیمون شدم.

قیمتش هنوز همون 225 هست؟ البته من بدون گارانتی میخوام. کلا با گوشی زیاد صحبت نمیکنم. شاید روزی 10 دقیقه.... بجاش امکانات جانبی این گوشی مثل دوربین ، MP3 Player و ظاهرش نسبت به قیمتش خیلی عالیه. خیلی از 3250 ی 320 تومنی کمتر نیست.

فقط میخوام بدونم که موقع خرید باید به یکی بودن سریال خود گوشی با سریال روی جعبه دقت کنم؟ و اینکه ساخت چین باشه یا NoName از لحاظ ساخت فرقی نمیکنه؟ هنوز از بازار قیمت نگرفتم. البته من توی ماه آینده این گوشی رو میگیرم.

قدر این تاپیک رو بدونید.....

قیمت جدید رو ندارم ولی همین حدودای 220-30 باید باشه. کیفیت دوربین و Mp3 به مراتب از 3250 بهتر هست .
بله اگه در آینده بخوای آپدیت کنی باید شماره سریالها یکی باشه.
فکر میکنم Noname بهتر باشه.

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیشب شیراز قیمت گرفتم.
223 تومن.
خ ملاصدرا-مجتمع آناهیتا-زیر زمین.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من دو هفته قبل تو پاساژ علاءالدين يه دونه k750 زرشكي ديدم خيلي زيبا بود. هفته بعدش كه رفتم نداشت. الان خيلي ناراحتم كه چرا نخريدم. البته 250 ميداد ولي به نظرم مي ارزيد.

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه سوال!
کسی با 3250 و K750 فیلم گرفته؟ 3250 چند فریم در ثانیه میگیره؟ و k750 چی؟
اگه فلاش k750 روشن باشه چقدر طول میکشه تا باتریش خالی بشه؟
k750 از چه فرمتهای "تصویری" یا video پشتیبانی میکنه؟ بجز 3gp البته؟ (avi..mpeg ...)
رادیو FM k750 با فرکانس رادیویی ایران مطابقت داره؟ و چند شبکه ی رادیویی رو میتونه save کنه؟
آیا میشه کاور (بدنه) k750 رو عوض کرد و رنگ دیگه ای رو جایگزین کرد؟ مثلاً مشکی رو با سفید عوض میشه کرد؟ اگه جواب مثبته قیمت کاورها چنده؟
آیا برنامه PC SUIT همراه با گوشی عرضه میشه؟

موقتا یک گوشی 3250 گرفتم تا چند هفته دیگه k750 میگیرم چون کیفیت عکس این خیلی خیلی بده! مخصوصا توی تاریکی....

ممنون.

F_Firouzi

Guest
لایک‌ها
0
سلام

یه سوال!
کسی با 3250 و K750 فیلم گرفته؟ 3250 چند فریم در ثانیه میگیره؟ و k750 چی؟
اگه فلاش k750 روشن باشه چقدر طول میکشه تا باتریش خالی بشه؟
k750 از چه فرمتهای "تصویری" یا video پشتیبانی میکنه؟ بجز 3gp البته؟ (avi..mpeg ...)
رادیو FM k750 با فرکانس رادیویی ایران مطابقت داره؟ و چند شبکه ی رادیویی رو میتونه save کنه؟
آیا میشه کاور (بدنه) k750 رو عوض کرد و رنگ دیگه ای رو جایگزین کرد؟ مثلاً مشکی رو با سفید عوض میشه کرد؟ اگه جواب مثبته قیمت کاورها چنده؟
آیا برنامه PC SUIT همراه با گوشی عرضه میشه؟

موقتا یک گوشی 3250 گرفتم تا چند هفته دیگه k750 میگیرم چون کیفیت عکس این خیلی خیلی بده! مخصوصا توی تاریکی....

ممنون.

1-اغلب نوکیا ها با فریم ریت 30 فیلم میگیرن ولیk750 با فریم ریت15 وضمنا بالاتر از ای نفریم ریت رو هم نمیتونه پخش کنه.
2- نمیدونم
3-بله 20 کانال
4-بله ولی خیلی راحت نیست. فکر میکنم 15-20 تومن باشه
5-برنامه PC SUIT هم همراه با گوشی عرضه میشه ولی این اواخر چند نفر گرفته بودن توی قوتی CD نداشت!

F_Firouzi

Guest
لایک‌ها
0
گوشی من CID 49 هست آیا میتونم از نرم افزار فار منیجر استفاده کنم. لطفا توضیح بدین.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من برای Update گوشیم با نرم افزار سونی اریکسون رفتم آپدیت کنم در مرحله اخر که میخواست آپدیت رو شروع کنه گفت No Avalible Update به نظرتون مشکل از کجاست؟

hamed_hakimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوهوم
آخه منم در شرف خريد گوشي هستم
بياين بگين چجورياست
نياز اينهمه تعريف كردي ازش بيا شفاف سازي كن

با درود به همه !
باتوجه به اینکه گوشی های سونی اریکسون از لحاظ کیفیت عکس نسبت به دیگر گوشی ها
ولی باید متذکر شد که همه این گوشی ها ساخت کشور چین هستش
و کشور چین بجز آشغال چیزی تحویل جهان نمی ده فقط از لحاظ قیمت داره رقابت خوبی می کنه
ولی به نظر بنده تنها گوشی مورد علاقه من که از لحاظ فنی بررسی کردم نوکیا ان 95 بوده NOKIA N95 ولی چون قیمت بالائی داره و هنوز به کشور وارد نشده (دارای 5 مگاپیکسل دوربیت و 160 مگابایت حافظه داخلی یا اینترنال) من توصیه می کنم NOKIA N80 که دارای 3 مگا پیکسل دوربین و حدود 46 مگابایت حافظه داخلی و 128 مگابایت مموری ساخت کشور فنلاند در حال حاظر هم از لحاط فنی و هم از لحاظ کیفیت خط دهی در درجه نخست قرار داره قیمت آن هم حدود 4.650.000 ریال میباشد. خوش دست و عالی و لی اگر قدرت خرید گوشی با امکانات رو ندارید توصیه می کنم گوشی NOKIA 1100 یکی از بهترین نوع گوشی هم از لحاظ خط دهی و هم از لحاظ قیمت میباشد.
خواهشن گوشی که می خواهید بخرید یا باید امکانات داشته باشه و یا اصلاً نباید امکانات بخصوص داشته باشه گوشی های در حد متوسط به درد شما نمی خورد :D :blush: :lol: :D :lol: :D :lol:

hamed_hakimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Media Studio for Nokia 3.5 کرک یکی از بهترین تولید کنندگان مدیا هر کی داره برای من ایمیل بزنه لطفاً
[email protected]

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
با درود به همه !
باتوجه به اینکه گوشی های سونی اریکسون از لحاظ کیفیت عکس نسبت به دیگر گوشی ها
ولی باید متذکر شد که همه این گوشی ها ساخت کشور چین هستش
و کشور چین بجز آشغال چیزی تحویل جهان نمی ده فقط از لحاظ قیمت داره رقابت خوبی می کنه
ولی به نظر بنده تنها گوشی مورد علاقه من که از لحاظ فنی بررسی کردم نوکیا ان 95 بوده NOKIA N95 ولی چون قیمت بالائی داره و هنوز به کشور وارد نشده (دارای 5 مگاپیکسل دوربیت و 160 مگابایت حافظه داخلی یا اینترنال) من توصیه می کنم NOKIA N80 که دارای 3 مگا پیکسل دوربین و حدود 46 مگابایت حافظه داخلی و 128 مگابایت مموری ساخت کشور فنلاند در حال حاظر هم از لحاط فنی و هم از لحاظ کیفیت خط دهی در درجه نخست قرار داره قیمت آن هم حدود 4.650.000 ریال میباشد. خوش دست و عالی و لی اگر قدرت خرید گوشی با امکانات رو ندارید توصیه می کنم گوشی NOKIA 1100 یکی از بهترین نوع گوشی هم از لحاظ خط دهی و هم از لحاظ قیمت میباشد.
خواهشن گوشی که می خواهید بخرید یا باید امکانات داشته باشه و یا اصلاً نباید امکانات بخصوص داشته باشه گوشی های در حد متوسط به درد شما نمی خورد :D :blush: :lol: :D :lol: :D :lol:

این تاپیک مربوط به گوشی سونی اریکسون K750 هست!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کشور چین آشغال تولید نمی کنه ! ما آشغالاشو وارد می کنیم. اونا هم هر چی بقیه وارد می کنن می سازن ! چین کالاهای خیلی عالی می سازه ! ولی حیف ما فقط آشغالاشو دوست داریم. مثل همین سونی اریکسون...
N95 هم هنوز تولید نشده !

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من برای Update گوشیم با نرم افزار سونی اریکسون رفتم آپدیت کنم در مرحله اخر که میخواست آپدیت رو شروع کنه گفت No Avalible Update به نظرتون مشکل از کجاست؟
الان ورژن گوشی شما چیه ؟ خوب شاید گوشیتون به آپدیت احتیاج نداره ؟!

بالا