• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
heidary_sh عزیز

متاسفانه فروشنده بهتون دروغ گفته .... این دسته از گوشی ها به طور قاچاق وارد شدند و در نتیجه غیر قانونی هستند و این بزرگواران برای اینکه از طرف مخابرات این موضوع مشخص میشه و کد غیر مجاز شناسایی میشه ، از طریق نرم افزاری این کد رو به کدی قدیمی تر که مجاز هست تغییر میدهند و از معرکه جان سالم؟ به در می برند ...

نکته خیلی جالبی که برای من وجود داره اینه که به خاطر بالا رفتن تعرفه ، قیمت گوشی ها رو بردن بالا و از اون طرف هم مالیات و گمرک و ... رو نمی پردازند و گوشی ها رو به صورت قاچاقی وارد می کنند و در نتیجه سودشون چندین برابر میشه هم مالیات نمیدن و هم از افزایش قیمتها سوء استفاده می کنند ....

مهمترین مشکلی که ممکنه برای شما پیش بیاد از نظر گارانتی هست ... مگر اینکه از نظر شرکت گارانتی این موضوع مهم نباشه ...

توصیه من به شما اینه که حتما سری به شرکت گارانتی گوشی بزنید و ازشون بپرسید که آیا این موضوع از نظر اونها مشکلی داره یا نه ...
الان این کار رو بکنید بهتر از بعده ...

موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
علیرضا جان، من اینجا نمی دونم چرا پستم پاک شد، ولی نوشته بودم، w800 من، البته مطمئن نیستم، ولی تا جایی که یادم می یاد imei روش گوشی با imei رئی جعبه چند تا از شماره هاش فرق می کرد، گوشیم رهم 4-5 ماه پیش خریده بودم!
حالا دوستان دیگه یه چک بفرمایید ببینید مال شما هم همینجوریه؟!

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزيز گوشي من اصلا گارانتي ندارد حالا كه imei آن فرق دارد مشگلي در آينده برايم ايجاد نمي كند؟

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
X_Farhad عزیز
حتی اگر یه شماره اش هم فرق کنه بازم اشکال داره ...
البته میگم بستگی داره به شرکت گارانتی اش ؛ من که خودم گوشی اولی رو که خریده بودم بردم گارانتی گفتند از نظر ما ایراد داره ...

heidary_sh عزیز
مشکلی که من ازش اطلاع داشتم از نظر گارانتی بود ... شما که گوشی تون گارانتی نداره طبعا این موضوع در موردتون صدق نمیکنه .... اما مشکل دیگه ای پیش بیاد یا نه من بی خبرم...

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..مخلصم..من كا 750 دارم و تازه امشب متوجه شدم يه مشكل داره.. وقتي يه مدت با صفحه كليد كار نكني نور كوشي خاموش ميشه ,وقتي دوباره يك كليدو ميزنم 2 ثانيه صفحه سفيد ميشه بعد wallpaper رو نشون ميده.نميدونم دليلشو

.يادمه وقتي واسه تحقيق سايت رو ميخوندم يه جا ديدم يكي ديكه هم اين سوال رو كرده اما الان يادم نيست كدوم topic بود..جون من كمك كنين كه بد ضد حاليه

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
منم 2GB رو قیمت گرفتم ، 65000 میگفت . اما رو K750i جواب میده ؟ کسی تا حالا اینکارو کرده ؟ از اینی که تو بازار هست ، پر سرعت ترشم گیر میاد ؟

بله 2GB جواب میده و من استفاده میکنم و مشکلی نداره .فقط سعی کن رم اصل بگیری و گرنه ممکنه به مشکل برخورد کنی !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
بله 2GB جواب میده و من استفاده میکنم و مشکلی نداره .فقط سعی کن رم اصل بگیری و گرنه ممکنه به مشکل برخورد کنی !

شما از کجا گرفتی ؟ (بی زحمت آدرس دقیق) قیمتش؟ با گارانتی SD بود ؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام..مخلصم..من كا 750 دارم و تازه امشب متوجه شدم يه مشكل داره.. وقتي يه مدت با صفحه كليد كار نكني نور كوشي خاموش ميشه ,وقتي دوباره يك كليدو ميزنم 2 ثانيه صفحه سفيد ميشه بعد wallpaper رو نشون ميده.نميدونم دليلشو

.يادمه وقتي واسه تحقيق سايت رو ميخوندم يه جا ديدم يكي ديكه هم اين سوال رو كرده اما الان يادم نيست كدوم topic بود..جون من كمك كنين كه بد ضد حاليه

فکر نکنم مشکل خاصی باشه.طبیعی هست.من چند تا گوشی دیگه هم دیدم همینجوره.این حالت وقتی که اسکرین سیور میزاری بیشتر مشخصه.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من دوتا سؤال داشتم بچه ها
اول اينکه چرا k750 من موقع عکس گرفتن با رزولشن بالا زوم نميکنه اما w800 اين کارو ميکنه
دوم اينکه من چند تا کليپ که با w900 گرفته شده بود رو ريختم تو k750 اما نميتونست بخش کنه و فقط صداش ميآمد ،راهی واسه اين هست؟

F_Firouzi

Guest
لایک‌ها
0
w900 با فیرم ریت 30 فیلم میگیره و k750 فیلم های با فیرم ریت بالاتر از 15 رو نشون نمیده.

F_Firouzi

Guest
لایک‌ها
0
هیچ تا حالا متوجه شدین k750 در حالت ماکرو و در کادر تک رنگ نمیتونه درست فوکوس کنه؟
شاید من اشتباه میکنم ولی چند تا تجربه برای این مورد دارم. من دستم رو تو همون فاصله گرفتم ،فوکوس کردم و دوباره دوربینو چرخوندم و عکس گرفتم نتیجه عالی بود. نظر اساتید چیه؟

F_Firouzi

Guest
لایک‌ها
0
سلام بر اساتید:)
نمیدنم شما هم مشکل منو دارید یا نه. صدای گوشی من خیلی ضعیفه (K750i) چه از اسپیکر،چه از ایر فون حتی وقتی به اسپیکر کامپیوتر یا باند های پخش صوت وصل میکنم.
آیا این اشکال با اپدیت حل میشه؟ فیرم ویر گوشی من R1BC002 هست.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
مدتیه اینجا خیلی غیر فعال شده ، خبری شده ؟!!!!!

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
آقایون محترم من میخوام یه گوشی سری واکمن سونی اریکسون بخرم ولی هر جا نگاه کردم دیدم گوشی شون یه مشکلی پیدا کرده و اینطوری استنباط کردم که سونی اریکسون ها از نظر کیفیت قطعات و کلا جنسش جالب از کار در نیومده . مثلا دوست خودم 1 هته بعد از خریدن گوشی نو LCD گوشیش سوخت .
من توی بازار یه دوری زدم دیدم سونی اریکسون ها ی سری واکمن پشتش ننوشته ساخت کجاست .
نظر شما چیه ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
آقایون محترم من میخوام یه گوشی سری واکمن سونی اریکسون بخرم ولی هر جا نگاه کردم دیدم گوشی شون یه مشکلی پیدا کرده و اینطوری استنباط کردم که سونی اریکسون ها از نظر کیفیت قطعات و کلا جنسش جالب از کار در نیومده . مثلا دوست خودم 1 هته بعد از خریدن گوشی نو LCD گوشیش سوخت .
من توی بازار یه دوری زدم دیدم سونی اریکسون ها ی سری واکمن پشتش ننوشته ساخت کجاست .
نظر شما چیه ؟

نظر منفیم مثبته !!:D

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام بر اساتید:)
نمیدنم شما هم مشکل منو دارید یا نه. صدای گوشی من خیلی ضعیفه (K750i) چه از اسپیکر،چه از ایر فون حتی وقتی به اسپیکر کامپیوتر یا باند های پخش صوت وصل میکنم.
آیا این اشکال با اپدیت حل میشه؟ فیرم ویر گوشی من R1BC002 هست.

گوشی قبلی شما چی بود ؟ کم بودن صدای earphone تو گوشیه K750i طبیعیه اما برای گوشیه من با آپدیت برطرف شد .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
هیچ تا حالا متوجه شدین k750 در حالت ماکرو و در کادر تک رنگ نمیتونه درست فوکوس کنه؟
شاید من اشتباه میکنم ولی چند تا تجربه برای این مورد دارم. من دستم رو تو همون فاصله گرفتم ،فوکوس کردم و دوباره دوربینو چرخوندم و عکس گرفتم نتیجه عالی بود. نظر اساتید چیه؟

منظور شما رو نفهمیدم اما در کل باید عرض کنم نقطه قوت دوربین گوشی K750i تو حالت ماکروشه ! من عکسهایی با این گوشی تو حالت ماکرو گرفتم که محکوم به دروغگویی شدم چون کسی باور نمیکرد اینا مال K750i باشه !

F_Firouzi

Guest
لایک‌ها
0
آقا اینو تازه کشف کردم اکولایزر گوشی حالت Manual داره اگه در این حالت تمامی ستونها رو تا ماکزیمم بالا ببرین شدت صدای گوشی تا حد زیادی بالا میره.بعد میتونین این حالت رو Set کنین تا برای همیشه در وضعیت ماکزیمم باشه.
در ضمن یکی از اساتید که در مورد اکولایزر میدونه لطفا کمی توضیح بده. اصولا اکولایزر چی رو تنظیم میکنه؟ و فرق ستون ها در چیه.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
من امروز رفتم پرسیدم قیمت گوشی گفتن 230تومن!!
کسی قیمت نداره؟؟:d

بالا