سلام دوستان..مخلصم..من تا حالا سوني اريكسون نداشتم وشنيدم كوشيهاي سوني اريكسون mp3 playerخيلي خوبي دارند(كه واسه من خيلي اين عامل مهمه)..شنيده بودم w800iخيلي توي اين زمينه قويه اما وقتي ديدمش از رنكش خوشم نيومد(فقط همون رنك سفيد نارنجيه ديكه,,مكه نه؟)
وقتي نوشته هاي شما رو خوندم(البته خيلي دوست داشتم همشو بخونم اما خيلي زياد بود) خيلي از k750iخوشم اومد...ميخوام بخرمش و اكه لطف كنين به اين سوالام جواب بدين خيلي ممنون ميشم
1.كارانتي معتبرش واسه كدوم شركته؟
2.ايا توي جمهوري نمايندكي داره؟(خدايي نميشه به هرمغازه اي اعتماد كرد..ميشه؟)
3.لوازم جانبي براش جي بخرم؟
4.كيفيت صدا و دوربينش خيلي خوبه ؟
5.استيك مموري از كدوم مارك بخرم كه رديف باشه؟(ظرفيتش جند باشه)
6.استيك مموري با حجم بالا بندازم كوشي قفل نميكنه ومشكلي به وجود نمياد ؟(با توجه به اينكه روي خودش64مكا بايته)
7.باطري با دوام واسش از كدوم ماركه؟
8.ساخت مالزي بهتره يا china?
سوالام خيلي ابتدايي بود اما ببخشيد...لطفا با جواب دادن به اين سوالا كمكم كنيد واسه انتخاب..مرسيييييييييي
سلام!
1. گارانتی معتبرش سیتادل هست، ولی خیلی پول گارانتی می گیرن، این گوشی های se اصولاً گارانتی نمی خوان، مگراینکه w550 باشن!!!
2.
3. اگه w810 گرفتید،فقط یه قاب محافظ شیشه ای (البته خوب پلاستیکیه!!)
4.w810 ، بله، تقریباً بهترینه تو این قیمت
5. اگه w810 گرفتید فکر نمی کنم لازم باشه، درغیر این صورت 1گیگابایتی Sandisk بگیرید، اگه گیرنیومد Sony بگیرید، باید حدود 34 باشه قیمتش، مطمئن نیستم
6. تا 2گیگ هیچ مشکلی نداره
7.؟!؟! با همین باطری خودش هیچ مشکلی نخواهید داشت، نه با w810 ، نه با k750
8. اکثراً دوست دارن مالزی رو بگیرن! و تا جایی که من یادمه هم مالزی گرون تر بود!
توجه کنید که w810 از سری واکمن هست، و فقط همون هدفونش 30 هزار تومن آب می خوره، پس اگه دنبال یه تجربه میوزیکال در حد عالی هستین، w810 رو بگیرین!
جدیدتر هستش، امکاناتش هم بیشتره، همه ی چیزایی که لازموتن می شه هم توی پک اوریجینال هستش!