• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
2- منظورتون animation هاست؟ نمیدونم والا
162.gif
ولی دقت کنید این تصاویر متحرک فقط چهار کاراکتر جا می گیره و در واقع تصویر رو نمی فرسته چند تا نماد رو می فرسته تا گوشی مقابل هم اگه تصویر رو داشت نمایش بده و فقط برای گوشیهای سونی اریکسون می تونید ازین تصاویر بفرستید! یعنی توی گوشی های دیگه هیچ چی نشون نمی ده. پس فکر نمی کنم بشه چیزی بهشون اضافه کرد
3- دو تا مودمی که نشون می ده کامپیوتر و اون برنامه mobile neworking wizard عملشون عکس اون چیزی هست که شما می خواید انجام بدید. برای استفاده از اینترنت موبایل روی کامپیوتره;)
4-:blush:
38.gif
2- نه اتفاقا همون گوشی سامسونگی که گفتم. عکسهای ثابت رو جواب نداد. همه این عکسهای متحرک رو قبول میکرد.
3- راستش رو بخوای نفهمیدم چی شد؟

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LH2005 عزيز

ممنونم از لطف و توجهتون. من از اين موضوع خبر نداشتم! واقعا تشكر بابت اين توضيح و اينكه زحمت كشيديد و شكل رو هم به اين زيبايي كشيديد ، اتفاقا بسيار گويا و واضح هست...

nevisande عزيز

متاسفانه من چنين توضيحي رو در دفترچه ( با شكل ) نديدم! شايد هم بصورت نوشتاري بوده كه در اون صورت من خيلي دقت نكردم.

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
afshin999 عزيز

در مورد سئوال دومتون :

سريال گوشي علاوه بر كارت گارانتي روي خود جعبه گوشي + داخل گوشي ( زير جايي كه باطري قرار ميگيره ) + خود گوشي ( از طريق كد ) قابل رويته ...

از طريق كد هم به اين صورت هست كه روي صفحه اصلي گوشي كد زير رو وارد كنيد ، بدين ترتيب سريال نمايش خواهد يافت :

کد:
*#06#

سئوال اولتون رو هم اساتيد حتما توضيح خواهند داد!

blackwear عزيز

من فقط يه نكته مهم رو كه خودم گرفتارش شدم ، گوشزد كنم و اون اينكه حتما سريال گوشي را كه روي كارت گارانتي هست با سه جاي ديگه به طور دقيق و كامل چك كنيد.

موفق باشيد.

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از blackwear :
سلام دوستان..مخلصم..من تا حالا سوني اريكسون نداشتم وشنيدم كوشيهاي سوني اريكسون mp3 playerخيلي خوبي دارند(كه واسه من خيلي اين عامل مهمه)..شنيده بودم w800iخيلي توي اين زمينه قويه اما وقتي ديدمش از رنكش خوشم نيومد(فقط همون رنك سفيد نارنجيه ديكه,,مكه نه؟)
وقتي نوشته هاي شما رو خوندم(البته خيلي دوست داشتم همشو بخونم اما خيلي زياد بود) خيلي از k750iخوشم اومد...ميخوام بخرمش و اكه لطف كنين به اين سوالام جواب بدين خيلي ممنون ميشم
1.كارانتي معتبرش واسه كدوم شركته؟
2.ايا توي جمهوري نمايندكي داره؟(خدايي نميشه به هرمغازه اي اعتماد كرد..ميشه؟)
3.لوازم جانبي براش جي بخرم؟
4.كيفيت صدا و دوربينش خيلي خوبه ؟
5.استيك مموري از كدوم مارك بخرم كه رديف باشه؟(ظرفيتش جند باشه)
6.استيك مموري با حجم بالا بندازم كوشي قفل نميكنه ومشكلي به وجود نمياد ؟(با توجه به اينكه روي خودش64مكا بايته)
7.باطري با دوام واسش از كدوم ماركه؟
8.ساخت مالزي بهتره يا china?
سوالام خيلي ابتدايي بود اما ببخشيد...لطفا با جواب دادن به اين سوالا كمكم كنيد واسه انتخاب..مرسيييييييييي

اقايون مرسي از جوابهاتون!!!!!!!!!!!!سوالاي منو اكه جواب بدين(سوالاي بالا هم بي جواب مونده) خيلي ممنون ميشم..كيفيت موزيك واسم خيلي مهمه ..حالابين w810i ,,k750i نميدونم كدومو بخرم.فرقشون توي كدوم موارده؟دوربينشون يكيه؟كيفيت موزيك كدوم بهتره؟اكه فرق نداره من به جاي w810i يه k750i بخرم با يه mp3player كريتيو 1كيكا بايت ..اينطوري 500 مكا بايت بيشتر دارم..به نظر شما اين كار خوبه؟؟جون من شما بهتر از من ميدونين جواب بدين تا بتونم تصميم خوبي بكيرم ..مرسي

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از blackwear :
اقايون مرسي از جوابهاتون!!!!!!!!!!!!سوالاي منو اكه جواب بدين(سوالاي بالا هم بي جواب مونده) خيلي ممنون ميشم..كيفيت موزيك واسم خيلي مهمه ..حالابين w810i ,,k750i نميدونم كدومو بخرم.فرقشون توي كدوم موارده؟دوربينشون يكيه؟كيفيت موزيك كدوم بهتره؟اكه فرق نداره من به جاي w810i يه k750i بخرم با يه mp3player كريتيو 1كيكا بايت ..اينطوري 500 مكا بايت بيشتر دارم..به نظر شما اين كار خوبه؟؟جون من شما بهتر از من ميدونين جواب بدين تا بتونم تصميم خوبي بكيرم ..مرسي
اینو دارم ولی پخش نمیشه آیا تنظیم خاصی داره؟ مثلا kbps/s ؟ یا چیز دیگه؟

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از blackwear :
مدیا پلیر w810 قویتره
کیفیت صدا یکیه یعنی 40 کاناله
مموری هم گفتن واسه750 اگه 1 گیگ بزاری سرعت افزایش پیدا میکنه مشکل بلوتوث هم حل میشه
وقتی من خریدم فروشنده میگفت چینی بهتره (گرونتر هم بود)
دوربین هم که یکیه 2 مگ هست
بقیه رو دیگه اساتید باید جواب بدن..

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من دیروز مموری استیک مارک سونی high speed با ظرفیت 2GB پاساژ علائدین 68 تومان قیمت کردم ..
به نظرم خوبه قیمتش .. یه زمانی 1 گیگ 110 تومان بود ...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان..مخلصم..من تا حالا سوني اريكسون نداشتم وشنيدم كوشيهاي سوني اريكسون mp3 playerخيلي خوبي دارند(كه واسه من خيلي اين عامل مهمه)..شنيده بودم w800iخيلي توي اين زمينه قويه اما وقتي ديدمش از رنكش خوشم نيومد(فقط همون رنك سفيد نارنجيه ديكه,,مكه نه؟)
وقتي نوشته هاي شما رو خوندم(البته خيلي دوست داشتم همشو بخونم اما خيلي زياد بود) خيلي از k750iخوشم اومد...ميخوام بخرمش و اكه لطف كنين به اين سوالام جواب بدين خيلي ممنون ميشم
1.كارانتي معتبرش واسه كدوم شركته؟
2.ايا توي جمهوري نمايندكي داره؟(خدايي نميشه به هرمغازه اي اعتماد كرد..ميشه؟)
3.لوازم جانبي براش جي بخرم؟
4.كيفيت صدا و دوربينش خيلي خوبه ؟
5.استيك مموري از كدوم مارك بخرم كه رديف باشه؟(ظرفيتش جند باشه)
6.استيك مموري با حجم بالا بندازم كوشي قفل نميكنه ومشكلي به وجود نمياد ؟(با توجه به اينكه روي خودش64مكا بايته)
7.باطري با دوام واسش از كدوم ماركه؟
8.ساخت مالزي بهتره يا china?
سوالام خيلي ابتدايي بود اما ببخشيد...لطفا با جواب دادن به اين سوالا كمكم كنيد واسه انتخاب..مرسيييييييييي

سلام!:)
1. گارانتی معتبرش سیتادل هست، ولی خیلی پول گارانتی می گیرن، این گوشی های se اصولاً گارانتی نمی خوان، مگراینکه w550 باشن!!!
2.
306.gif

3. اگه w810 گرفتید،فقط یه قاب محافظ شیشه ای (البته خوب پلاستیکیه!!)
4.w810 ، بله، تقریباً بهترینه تو این قیمت
5. اگه w810 گرفتید فکر نمی کنم لازم باشه، درغیر این صورت 1گیگابایتی Sandisk بگیرید، اگه گیرنیومد Sony بگیرید، باید حدود 34 باشه قیمتش، مطمئن نیستم
6. تا 2گیگ هیچ مشکلی نداره
7.؟!؟! با همین باطری خودش هیچ مشکلی نخواهید داشت، نه با w810 ، نه با k750
8. اکثراً دوست دارن مالزی رو بگیرن! و تا جایی که من یادمه هم مالزی گرون تر بود!

توجه کنید که w810 از سری واکمن هست، و فقط همون هدفونش 30 هزار تومن آب می خوره، پس اگه دنبال یه تجربه میوزیکال در حد عالی هستین، w810 رو بگیرین!;) جدیدتر هستش، امکاناتش هم بیشتره، همه ی چیزایی که لازموتن می شه هم توی پک اوریجینال هستش!

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخلصم ..خوبين؟ من تصميم قطعيو واسه k750 كرفته بودم اما يكي كفت كيفيت موزيك w810 بيشتره..من اكه بخام k750 بخرم بعد واسش هدفون w810 بخرم با رم 512 قيمتش ميشه اندازه w810..به نظرتون من كدومو بخرم؟كيفيت دوربيناشون فرق داره؟بد توي دو راهي موندم..

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من دیروز مموری استیک مارک سونی high speed با ظرفیت 2GB پاساژ علائدین 68 تومان قیمت کردم ..
به نظرم خوبه قیمتش .. یه زمانی 1 گیگ 110 تومان بود ...

منم 2GB رو قیمت گرفتم ، 65000 میگفت . اما رو K750i جواب میده ؟ کسی تا حالا اینکارو کرده ؟ از اینی که تو بازار هست ، پر سرعت ترشم گیر میاد ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
منم 2GB رو قیمت گرفتم ، 65000 میگفت . اما رو K750i جواب میده ؟ کسی تا حالا اینکارو کرده ؟ از اینی که تو بازار هست ، پر سرعت ترشم گیر میاد ؟
والا من خودم ندیدم کسیو که مموری 2 گیگ استفاده کرده باشه . ولی شنییدم که جواب میده .. کسی درباره این یک منبع معتبر سراغ داره ؟
برای خریدشم حتما سعی کن high speed بخری .. سرعت بالاش فقط همینو دیدم ...

behrouz_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
راستی این مساله هنگ کردن درسته
راست میگن هنگ میکنه ؟
بعد این اریکسونا همش ساخت چینه یا نه؟
چه جوری میشه فهمید اصله بعدشم وقتی گوشی رو میخری چه جوری میتونی بفهمی سالمه یا نه؟

تو رو خدا جواب بدید درسته سولام زیاده وله اورژانسیه:(

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
راستی این مساله هنگ کردن درسته
راست میگن هنگ میکنه ؟
بعد این اریکسونا همش ساخت چینه یا نه؟
چه جوری میشه فهمید اصله بعدشم وقتی گوشی رو میخری چه جوری میتونی بفهمی سالمه یا نه؟

تو رو خدا جواب بدید درسته سولام زیاده وله اورژانسیه:(

منم شنیدم گوشی های جدید اینطوریه . قبلاً ساخت جاهای دیگه هم بود اما ظاهراً دیگه همش چین شده تو سایت GSMarena هم این موضوع تایید شده

بقیش رو هم باید تست کنی دیگه .

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من يك K750 خريدم كه يك مشكلي دارد و ان اينه كه شماره IMEI روي جعبه با برچسب داخل گوشي يكي است ولي وقتي روي گوشي كد *#06# را ميزنم يك شماره IMEI ديگه ميده(روي سايت NUMBERINGPLANS.COM اين شماره را به يك T20 نسبت ميده فروشنده مي گفت جديدا همه سوني اريكسونها اين جور شده و مال تغيير نرم افزار در ايران است آيا مال شما هم همينطوره و فروشنده درست گفته؟وقتي در اين سايت شماره روي جعبه(كه همان شماره برچسب روي گوشي است را ميزنم درست است و مي گويد مربوط به K750

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
آيا جديدترين و بهترين فريم وير K750 اين است R1CA021

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من ميخواهم يك مموري 1 گيگ براي سوني اريكسون K750 بگيرم:
1-آيا MEMORY STICK DOU بگيرم يا MEMORY STICK PRO DOU
2-آيا سرعت گوشي با 1 گيگ كم نمي شه؟
3- قيمت آن چند است آبا نسبت به 512 به صرفه است؟
4- بهترين مارك آن سوني است؟
5- تقلبي دارد؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جناب heidary_sh
من سه تا تاپیکی که ایجاد کرده بودید رو به اینجا منتقل کردم. بخشی از سئوالاتتون توی همین تاپیک به دفعات پاسخ داده شده. مابقی رو هم همین جا دنبال کنید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
من ميخواهم يك مموري 1 گيگ براي سوني اريكسون K750 بگيرم:
1-آيا MEMORY STICK DOU بگيرم يا MEMORY STICK PRO DOU
2-آيا سرعت گوشي با 1 گيگ كم نمي شه؟
3- قيمت آن چند است آبا نسبت به 512 به صرفه است؟
4- بهترين مارك آن سوني است؟
5- تقلبي دارد؟

سلام، دوست عزیز تمام این سواات شما قبلاً پاسخ داده شده، ولی خوب چون شمایید!:
1- pro duo باید بگیرید
duo رو چجوری میخاید توی گوشی جا کنید؟!
2-خیر
3-قیمت حدود 36 و بله به صرفه تره
4-خیر، بهترین مارکش Sandisk هستش، ولی سونی بیشتر پیدا می شه
5- گمان نکنم!

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ..من با دوستم كه اون نوكيا 6111(شايدم 6110) داره از يه جاي مشترك عكس انداختيم..حتما ميدوني دوربين كوشي رفيقم 1 مكا هست. باور كن كيفيت عكسا نهايتا يكي شد (يه نمه واسه اون بهترم بود)..اونم تا جايي كه تونست به من تيكه انداخت كه اين بود دوربيني كه انقدر ازش تعريف ميكردي..خلاصه كلي ضا يع شدم.. تازه كيفيتشو تنظيم كرده بودم روي fine

من نمونه عكسايي كه توي سايتاي مختلف از كا 750 ديده بودم خيلي خوب بود..
نميدونم من هنوز قلقش دستم نيومده يا هميشه همينه( فكر نكنم قلق خاصي داشته باشه.داره؟)
.كلي نا اميد شدم(جالبيه قضيه اينه كه من 1 ماهه توي اينترنت تحقيق كردم واسه خريد!!!!!)
صداشم كه با speaker بلند نيست خيلي..اما با هدفون خوبه
لطف ميكنين اكه كمك كنين

بالا