• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Rabinhood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون جناب Se-k750i

راستی اگر بخواهید پیغام فارسی با این برنامه (MyPhoneExplorer)ارسال کنید از نسخه 1.4.5 اون استفاده کنید

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
من با این برنامه جوکها رو از تو سایتها کپی میکنم و توی draft سیو میکنم اما نمیدونم چرا بعضیاشون که طولانی تر هستن نصف متن بصورت سه تا نقطه در میاد و متن از وسط شروع میشه به نظر شما باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشه و نمیدونم چرا بعضیاشونو دو یا سه اس ام اس خساب میکنه

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از se-k750i :
جناب شما چه جور میگی خوب نیست بد هم نیست؟ ایرادش چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟ چرا خوب نیست؟چرا بد هم نیست؟
راستی مگه باباتو کا750 داره؟ چون این دوستمون می گه.. :D

آره:D
ولی یک جوریه
تو دل برو نیست!
شاید از ظاهرشه!
ولی خدایی بازی تنیسش تکه ها:D :D :D :D

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
خدمت دوستان عرض کنم که بالاخره من ریسک کردم و گوشی رو به W800 تبدیل کردم . فعلاً که از همه چیزش راضیم . ولی خداوکیلی MP3 Player یه چیز دیگه شده
15.gif
. رزلوشن هم بالا رفته . از مشکلات MP3 Player تو K750 دیگه خبری نیست و امکانات خوبی اضافه شد .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
خدمت دوستان عرض کنم که بالاخره من ریسک کردم و گوشی رو به W800 تبدیل کردم . فعلاً که از همه چیزش راضیم . ولی خداوکیلی MP3 Player یه چیز دیگه شده
15.gif
. رزلوشن هم بالا رفته . از مشکلات MP3 Player تو K750 دیگه خبری نیست و امکانات خوبی اضافه شد .
چه جوري اين كار را كرديد! من هم مي خواهم اين كار را بكنم!

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
ماركش: sony
ساخت :روش نوشته Japan (اما بعيد مي دونم !)
مدل:MSX-M1GN
Memory Stick Pro Dou-High Speed 80Mbps-Magic Gate

يك هولوگرام طلايي هم داره كه فروشنده مي گفت دليل اصل بودن است!!!!!!
من هم یه دونه 512 رو 4 روز پیش خریدم 15 تومان، تمام مشخصاتشم همینه فقط 512 هست.(با 5 سال گارانتی)
البته منم دنبال Sandisk بودم ولی پیدا نکردم.

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه چندتا سوال دارم
1- یه نرم افزاری دانلود کردم که کاربردش شارژ خودکار باتریه، نظرتون چیه؟ این درسته؟(پیوستش کردم)
2-اگه میشه در مورد گزینه افزودن مورد در پیام کوتاه،توضیح کاملی بدین.چه جوری میشه تصاویر جدیدتری رو اضافه کرد
3- طریقه وصل شدن به اینترنت از طریق کامپیوتر و بدون نیاز به اشتراک مخابرات؟
4-اگه میشه یه سایت کامل در مورد نرم افزار،تم،تصویر،رینگ تون و غیره در مورد کا 750 معرفی کنید
بقیه اش یادم رفته فعلا.ضمنا در مورد تک تک سوالات به اندازه کافی جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

فایل های ضمیمه

• battery.zip
    22.5 KB · نمایش ها: 5

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از samkaveh :
من با این برنامه جوکها رو از تو سایتها کپی میکنم و توی draft سیو میکنم اما نمیدونم چرا بعضیاشون که طولانی تر هستن نصف متن بصورت سه تا نقطه در میاد و متن از وسط شروع میشه به نظر شما باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشه و نمیدونم چرا بعضیاشونو دو یا سه اس ام اس خساب میکنه

این که سه نقطه می یاره واسه منم هست نمی دونم چرا اینجوری می شه بعضی موقع ها!
297.gif
ولی اگه از توی کامپیوتر بزنید send درست می فرسته!;)
ولی وقتی که فارسی می نویسید از استاندارد ucs2 استفاده می کنه که هر 70 تا کاراکتر می شه یه مسیج!

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من سه روز پيش يه K750i به قيمت 230 تومن خريدم .... الان متوجه شدم كه شماره سريالي كه فروشنده گفته و روي جعبه نوشته شده با سريال خود گوشي فرق ميكنه ... در حالي كه كارت گارانتي هم بر همون مبنا صادر شده ... به نظرتون اين موضوع مهمه ؟
البته خودم فكر ميكنم فروشنده سرم كلاه گذاشته ...
شارژ باطري هم به نظرم مياد كه خيلي سريع تموم ميشه و دير شارژ ميشه...
گارانتي اش هم براي شركت سام سار هست ....

اگر لطف كنيد و راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از alireza_63 :
با سلام
من سه روز پيش يه K750i به قيمت 230 تومن خريدم .... الان متوجه شدم كه شماره سريالي كه فروشنده گفته و روي جعبه نوشته شده با سريال خود گوشي فرق ميكنه ... در حالي كه كارت گارانتي هم بر همون مبنا صادر شده ... به نظرتون اين موضوع مهمه ؟

معلومه که مهمه . بعداً موقع فروش مشکل پیدا میکنی. اینطور گوشی ها معمولاً یه کاسه ای زیر نیم کاسشون هست .
وقت تلف نکن و سریع برو گوشی رو پس بده تا طرف بامبول در نیاره .

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_63 :
با سلام

از جاهای درپیت خرید میکنی همینه دیگه!

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SATpt :
دوستان یه چندتا سوال دارم
1- یه نرم افزاری دانلود کردم که کاربردش شارژ خودکار باتریه، نظرتون چیه؟ این درسته؟(پیوستش کردم)
2-اگه میشه در مورد گزینه افزودن مورد در پیام کوتاه،توضیح کاملی بدین.چه جوری میشه تصاویر جدیدتری رو اضافه کرد
3- طریقه وصل شدن به اینترنت از طریق کامپیوتر و بدون نیاز به اشتراک مخابرات؟
4-اگه میشه یه سایت کامل در مورد نرم افزار،تم،تصویر،رینگ تون و غیره در مورد کا 750 معرفی کنید
بقیه اش یادم رفته فعلا.ضمنا در مورد تک تک سوالات به اندازه کافی جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
دوستان کسی جوابی نداره، یکی یکی هم جواب بدین ما قبول داریم!!!

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از LH2005 عزيز و همچنين ERROR عزيز

با هزار دردسر و مصيبت و چك و چونه و ٧ هزار تومن ضرر و كلي حرص خوردن!!! بالاخره گوشي رو عوض كردم!
جالب اينجا بود كه فروشنده ، اول قبول نميكرد و ميگفت اين موضوع مهم نيست! ...
بعد گفت ميرم جعبه اش رو برات پيدا ميكنم!!!! ( البته پرينت كردن يه شماره سريال كه كاري نداره حتما ديگه! )
و بعد از اينكه اصرار من رو ديد رفت و يه گوشي از يه مغازه ديگه خريد و آورد و جالب تر اينكه با وجودي كه سريال داخل گوشي و سريال روي جعبه درست بود اما سريال داخل نرم افزار گوشي ( كه از طريق كد قابل رويته ) كاملا متفاوت بود ....
و خلاصه يه گوشي ديگه از جايي ديگه تهيه كرد كه در نهايت سريال ها صحيح بودند...
بعدش هم كلي ايراد گرفت از اخلاق! من !!! كه چرا اين قدر وسواس هستم و حساس و .... و معتقد بود بي خودي واسش دردسر درست كردم! و اگر هر كي ديگه به جاي اون بود عوض نميكرد و .......
و من موندم كه آيا اين غير طبيعي و غير منطقيه كه بخواي سرت كلاه نگذارن و وسواس به خرج بدي در اين مورد ؟
( ضمن اينكه نتيجه وسواس به خرج ندادن و حساس نبودن رو هم قبلش به طور واضح ديدم! )

( بگذريم از اينكه گوشي رو انداخته بود به ما و يا اگر هم ننداخته بود به هر حال اشتباه از خودش بود و تازه ٧ هزارتومن هم اضافه گرفت از ما ! و طلبكار هم بود! )

خلاصه عجب موجوداتي هستن اين گوشي فروش هاي عزيز!
جنسها رو به طور قاچاق وارد ميكنن و با هزار دوز و كلك و تغيير كد از طريق نرم افزار و چاپ سريال و .... گوشي ها رو به مردم قالب ميكنن ...
خدا آخر و عاقبت ما رو بخير كنه!

اين موارد رو براي اين گفتم كه دوستان ديگه لااقل به اين موضوع دقت كنن ... چون تعداد زيادي از گوشي ها به اين شكل وارد شدند و سريالشون مشكل داره ... و اگر گوشي مشكل پيدا كنه شركت گارانتي هم به اين بهانه قبول نخواهد كرد و حتما سريال گوشي رو در هنگام خريد در چهار جا ( داخل گوشي +روي جعبه + روي كارت گارانتي + داخل نرم افزار گوشي از طريق كد ) چك كنن ...

خلاصه عجب حكايتي بود!
حالا يه سئوالي كه داشتم در مورد راديو و هندزفري هست ....
آيا بلوتوث اين گوشي مربوط به راديو هم ميشه ؟
و آيا ميشه بدون اينكه هندزفري رو با سيمش به گوشي وصل كنيم به راديو و يا آهنگها از طريق اون گوش بديم ؟
يا اينكه بلوتوث فقط براي ايجاد ارتباط بين دستگاهها و ... در نظر گرفته شده ؟

اين رو به اين خاطر پرسيدم كه سيم مربوط به هندزفري خيلي سفته و سخت داخل ميشه و بيرون مياد ...
ممنون از دقت و توجهتون.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آيا بلوتوث اين گوشي مربوط به راديو هم ميشه ؟
و آيا ميشه بدون اينكه هندزفري رو با سيمش به گوشي وصل كنيم به راديو و يا آهنگها از طريق اون گوش بديم ؟
يا اينكه بلوتوث فقط براي ايجاد ارتباط بين دستگاهها و ... در نظر گرفته شده ؟

اين رو به اين خاطر پرسيدم كه سيم مربوط به هندزفري خيلي سفته و سخت داخل ميشه و بيرون مياد ...
ممنون از دقت و توجهتون.
دوست عزیز اولاً تبریک می گم به خاطر عوض کردن گوشی، کار درست همین بود، فروشنده های محترم عادت دارن در حین طی پروسه ی عقب نشینی از موضع کلاهبردارانه! حسابی روی اعصاب مشتری قدم می زنن، شما ولی جا داشت آخر که داشتید از مغازه می رفتید بیرون طرف رو صدای رسا "کلاهبردار" خطاب می کردین:happy: ;)

بعد در مورد بلوتوث... این گوشی پروفایل بلوتوث a2dp رو ساپورت نمی کنه، برای همین از هندزفری بلوتوث نمی تونید برای گوش دادن به آهنگ و رادیو استفاده کنید، از w810 به بعد این قابلیت وجود داره!
راستی 234 با هندزفری بلوتوث یا بدون اون؟

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
X_Farhad عزيز ممنونم از توجهت.

در مورد فروشنده ها دقيقا حق با شماست! اما با كلاهبردار خطاب كردنشون هم چيزي درست نميشه! هر چند به نظرم اين موضوع يك "حقيقته" !

گوشي اولي كه گرفته بودم بدون كيبورد و منوي فارسي بود ولي اين فارسي شده بود و در نتيجه ٥ تومن به اين خاطر گرون تر شد + ٧ هزارتومن پول زور كه فروشنده محترم تقبل فرمودند ( البته اول ١٠ تومن دستور داده بودند كه زير بار نرفتيم ، شايدم اين هفت تومن رو هم نبايد زير بار ميرفتيم! ) يعني سرجمع : 242
اما در مورد بلوتوث روي جعبه كه نوشته با بلوتوث!

هندزفري بلوتوث + غيربلوتوث چه فرق ظاهري با هم دارن ؟ ( احتمالا بلوتوثيه سيم نداره و اگر اين طوره براي من غير بلوتوثيه لابد! )
و اگر از هندزفری بلوتوث نمیشه برای گوش دادن به آهنگ و رادیو استفاده کرد ، ديگه چه فايده اي داره ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان هندزفری غیر بلوتوث می شن همین هندزفری های سیمی که اهاش آهنگ هم گوش می دیم، یه میکروفون کوچیک بهش وصله، ولی هندزفری بلوتوث، این مدلی که بابعضی k750 ها می یاد این شکلیه:
images

;)

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز جان پس اين جور كه شما فرمودين هندزفري من بلوتوث نيست!
ولي نگفتيد كه اگر از هندزفری بلوتوث نمیشه برای گوش دادن به آهنگ و رادیو استفاده کرد ، ديگه چه فايده اي داره ؟

راستي اين دكمه اي كه روي هندزفري غيربلوتوث هست براي چيه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
73.gif
خوب باهاش تلفن صحبت می کنید دیگه! این رو می زارید روی گوشتون و هر وقت یکی تماس گرفت باهتون اون دکمه ی روش رو فشار می دید و صدا منتقل می شه روی هندزفری...
اون دکمه ای هم که روی هندزفری غیر بلوتوث هست دوتا کاربرد داره یکی اینکه مثلاً وقتی دارید mp3 گوش می کنید یکی تماسمی گیره باهتون، و گوشی توی جیبتونه، کافیه اون دکمه رو فشار بدید تا تماس برقرار بشه و دوباره فشار بدید تا قطع بشه، یکی دیگه هم اینکه باهش می شه از voice dial استفاده کرد یعنی اول voice dial رو فعال می کنید بعد هر وقت اینو فشار دادید می گه نام مخاطب رو بگید و...
23.gif

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:rolleyes: فرهاد جان! كليت اين مواردي كه گفتي رو دست و پا شكسته مي دونستم اما شما فرمودين كه با هندزفري بلوتوث اين گوشي نميشه آهنگ و راديو گوش داد ... در نتيجه اون فوايدي كه هم كه داره به نظر من بي فايده ميشه مگر اينكه لااقل بشه باهاش آهنگ گوش داد ...
راستي! اصلا چرا روي اين گوشي نميشه با هندزفري بلوتوث ، آهنگ گوش داد اين كه جزو بديهيات امر محسوب ميشه ؟ :blink:

بالا