به نقل از se-k750i :جناب شما چه جور میگی خوب نیست بد هم نیست؟ ایرادش چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟ چرا خوب نیست؟چرا بد هم نیست؟
راستی مگه باباتو کا750 داره؟ چون این دوستمون می گه..
چه جوري اين كار را كرديد! من هم مي خواهم اين كار را بكنم!به نقل از LH2005 :خدمت دوستان عرض کنم که بالاخره من ریسک کردم و گوشی رو به W800 تبدیل کردم . فعلاً که از همه چیزش راضیم . ولی خداوکیلی MP3 Player یه چیز دیگه شده. رزلوشن هم بالا رفته . از مشکلات MP3 Player تو K750 دیگه خبری نیست و امکانات خوبی اضافه شد .
در این تاپیک یکی از دوستان توضیح داده ...به نقل از عادل :چه جوري اين كار را كرديد! من هم مي خواهم اين كار را بكنم!
من هم یه دونه 512 رو 4 روز پیش خریدم 15 تومان، تمام مشخصاتشم همینه فقط 512 هست.(با 5 سال گارانتی)ماركش: sony
ساخت :روش نوشته Japan (اما بعيد مي دونم !)
مدل:MSX-M1GN
Memory Stick Pro Dou-High Speed 80Mbps-Magic Gate
يك هولوگرام طلايي هم داره كه فروشنده مي گفت دليل اصل بودن است!!!!!!
به نقل از samkaveh :من با این برنامه جوکها رو از تو سایتها کپی میکنم و توی draft سیو میکنم اما نمیدونم چرا بعضیاشون که طولانی تر هستن نصف متن بصورت سه تا نقطه در میاد و متن از وسط شروع میشه به نظر شما باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشه و نمیدونم چرا بعضیاشونو دو یا سه اس ام اس خساب میکنه
به نقل از alireza_63 :با سلام
من سه روز پيش يه K750i به قيمت 230 تومن خريدم .... الان متوجه شدم كه شماره سريالي كه فروشنده گفته و روي جعبه نوشته شده با سريال خود گوشي فرق ميكنه ... در حالي كه كارت گارانتي هم بر همون مبنا صادر شده ... به نظرتون اين موضوع مهمه ؟
البته خودم فكر ميكنم فروشنده سرم كلاه گذاشته ...
شارژ باطري هم به نظرم مياد كه خيلي سريع تموم ميشه و دير شارژ ميشه...
گارانتي اش هم براي شركت سام سار هست ....
اگر لطف كنيد و راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
به نقل از alireza_63 :با سلام
من سه روز پيش يه K750i به قيمت 230 تومن خريدم .... الان متوجه شدم كه شماره سريالي كه فروشنده گفته و روي جعبه نوشته شده با سريال خود گوشي فرق ميكنه ... در حالي كه كارت گارانتي هم بر همون مبنا صادر شده ... به نظرتون اين موضوع مهمه ؟
البته خودم فكر ميكنم فروشنده سرم كلاه گذاشته ...
شارژ باطري هم به نظرم مياد كه خيلي سريع تموم ميشه و دير شارژ ميشه...
گارانتي اش هم براي شركت سام سار هست ....
اگر لطف كنيد و راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
دوستان کسی جوابی نداره، یکی یکی هم جواب بدین ما قبول داریم!!!به نقل از SATpt :دوستان یه چندتا سوال دارم
1- یه نرم افزاری دانلود کردم که کاربردش شارژ خودکار باتریه، نظرتون چیه؟ این درسته؟(پیوستش کردم)
2-اگه میشه در مورد گزینه افزودن مورد در پیام کوتاه،توضیح کاملی بدین.چه جوری میشه تصاویر جدیدتری رو اضافه کرد
3- طریقه وصل شدن به اینترنت از طریق کامپیوتر و بدون نیاز به اشتراک مخابرات؟
4-اگه میشه یه سایت کامل در مورد نرم افزار،تم،تصویر،رینگ تون و غیره در مورد کا 750 معرفی کنید
بقیه اش یادم رفته فعلا.ضمنا در مورد تک تک سوالات به اندازه کافی جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
دوست عزیز اولاً تبریک می گم به خاطر عوض کردن گوشی، کار درست همین بود، فروشنده های محترم عادت دارن در حین طی پروسه ی عقب نشینی از موضع کلاهبردارانه! حسابی روی اعصاب مشتری قدم می زنن، شما ولی جا داشت آخر که داشتید از مغازه می رفتید بیرون طرف رو صدای رسا "کلاهبردار" خطاب می کردین:happy:آيا بلوتوث اين گوشي مربوط به راديو هم ميشه ؟
و آيا ميشه بدون اينكه هندزفري رو با سيمش به گوشي وصل كنيم به راديو و يا آهنگها از طريق اون گوش بديم ؟
يا اينكه بلوتوث فقط براي ايجاد ارتباط بين دستگاهها و ... در نظر گرفته شده ؟
اين رو به اين خاطر پرسيدم كه سيم مربوط به هندزفري خيلي سفته و سخت داخل ميشه و بيرون مياد ...
ممنون از دقت و توجهتون.