• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آخه از پروفایل بلوتوث a2dp که مخصوص این کاره پشتیبانی نمی کنه، حالا یا موقعی که این گوشی رو طراحی می کردن نبوده یا یادشون رفته بزارن روش!;):D اینکه می شه مثلاً یه firmware update بدن و این قابلیت رو اضافه کنن من راستش اطلاعی ندارم از شدنی بودنش! ولی فکر نکنم بشه! حالا اساتید امر می یان و می گن;)
فقط یه چیزی، الان هندزفری های استریو بلوتوث هم خیلی کمه، هم خیلی گرونه، هم به جمع و جوری مدل سیم دارش نیست، یعنی من تاحالا مدلیش رو ندیدم که بشه راحت جا کرد تو جیب! واسه ی چی اینقدر دنبالشین؟!
162.gif
نکنه یکی ازین عینک آفتابی های موتورولا خریدین؟
51.gif

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
سلام!
دوستان من برای یه نفر یه K750 خریدم که ورژن firmware رو R1CA021 میزنه!
حالا نمیدونم خوبه! نمیدونم بده!؟ :)
این ورژن مال کی هستش که هیچ جا من اسمشو ندیدم؟ خیلی قدیمیه یههنی آیا!؟ :rolleyes:
ممنون میشم راهنمایی کنین که اگه لازمه آپدیتش کنم!:)

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرهاد جان بسيار ممنونم از راهنمايي و توجهت ...
اطلاعات خوبي رو در اختيارم قرار دادي ...

اين قدر! دنبالش نيستم ... :p فقط برام سئوال بود كه چرا آن گونه است!

نكته اي كه در مورد هندزفري بلوتوث گفتي بسيار مهم بود...

پاينده باشي.

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ei_baba_bi_khial :
سلام!
دوستان من برای یه نفر یه K750 خریدم که ورژن firmware رو R1CA021 میزنه!
حالا نمیدونم خوبه! نمیدونم بده!؟ :)
این ورژن مال کی هستش که هیچ جا من اسمشو ندیدم؟ خیلی قدیمیه یههنی آیا!؟ :rolleyes:
ممنون میشم راهنمایی کنین که اگه لازمه آپدیتش کنم!:)
نه دوست عزیز، این آخرین نسخه است (تا دو هفته پیش که اینجوری بود) برا همینم تا حالا اسمش رو نشنیدی

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SATpt :
دوستان یه چندتا سوال دارم
1- یه نرم افزاری دانلود کردم که کاربردش شارژ خودکار باتریه، نظرتون چیه؟ این درسته؟(پیوستش کردم)
2-اگه میشه در مورد گزینه افزودن مورد در پیام کوتاه،توضیح کاملی بدین.چه جوری میشه تصاویر جدیدتری رو اضافه کرد
3- طریقه وصل شدن به اینترنت از طریق کامپیوتر و بدون نیاز به اشتراک مخابرات؟
4-اگه میشه یه سایت کامل در مورد نرم افزار،تم،تصویر،رینگ تون و غیره در مورد کا 750 معرفی کنید
بقیه اش یادم رفته فعلا.ضمنا در مورد تک تک سوالات به اندازه کافی جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
هی من میگم این انجمن یه چیزیش میشه، هی میگن نه!!!

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
موقع کپی کردن مسیج از کامپیوتر به گوشی یه اس ام اس معمولی رو گوشی دو یا سه اس ام اس حساب میکنه ایا این مربوط به بزرگی کاراکترها ست یا مربوط به کپی کردنه ...یعنی باید اول خودت تایپ کنی و به گوشی منتقل کنی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از samkaveh :
موقع کپی کردن مسیج از کامپیوتر به گوشی یه اس ام اس معمولی رو گوشی دو یا سه اس ام اس حساب میکنه ایا این مربوط به بزرگی کاراکترها ست یا مربوط به کپی کردنه ...یعنی باید اول خودت تایپ کنی و به گوشی منتقل کنی

smsتون فارسی نیست احتمالاً؟ وقتی که فارسی مسیج می زنید طول هر مسیج به 70 کاراکتر کاهش پیدا می کنه!;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از SATpt :

سلام:)
1-من نریختم روی گوشیم، ولی متوجه نمی شم شارژ خودکار یعنی چی؟ یعنی شما نرم افزار رو می ریزید توی گوشی و مثلاً LCD گوشی تبدیل می شه به باطری خورشیدی؟!:blink:
2- تصاویر با فرمت wbmp رو بریزید روی گوشیتون و موقع sms فرستادن بیاریدشون توی مسیج (توجه داشته باشید که هر یکی ازین تصاویر256 بایته که 3تا دونه sms حساب می شه!) من یه تعداد ازین عکسا براتون attach می کنم، البته من خیلی موقع ها اینارو که می فرستادم مسیجم fail می شد نمی دونم شاید اشکال از شبکه ی اینجا بود شایدم از چیز دیگه ای!
3-دوستان یه تاپیک برای این کار درست کرده بودن قدیم، صفحه ی دوم یا سوم دنبالش بگردید پیداش می کنید، فقط سختی کارش اینه که دوتا فایل 50 مگابایتی رو اول باید دانلود کنید!;)
4- mobango.com
getjar.com
http://www.myk750.lasyk.net/k750i/
http://www.zedge.net/
اولی بازی های خیلی خوبی توش پیدا می شه، دومی برنامه، سومی theme، چهارمی همه چی البته free ورژن
بعد توی قسمت نرم افزار موبایل همین فروم صفحه ی دوم باید باشه، یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خیلی باحال می تونید پیدا کنید;)

موفق باشید

فایل های ضمیمه

• Wbmp.zip
    29.9 KB · نمایش ها: 11

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_63 :
فرهاد جان بسيار ممنونم از راهنمايي و توجهت ...
اطلاعات خوبي رو در اختيارم قرار دادي ...

اين قدر! دنبالش نيستم ... :p فقط برام سئوال بود كه چرا آن گونه است!

نكته اي كه در مورد هندزفري بلوتوث گفتي بسيار مهم بود...

پاينده باشي.

خواهش می کنم علیرضا جان، Anytime !
38.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از alireza_63 :
اين رو به اين خاطر پرسيدم كه سيم مربوط به هندزفري خيلي سفته و سخت داخل ميشه و بيرون مياد ...
ممنون از دقت و توجهتون.

نمی دونم میدونستی یا نه اما گفتنش ضرر نداره :

با توجه به شکل ، وقتی می خوای هندزفری رو از گوشی جدا کنی ، باید جایی که وصل میشه به گوشی (یه اصطلاح شصتی ! ) رو بگیری و با کمی فشار به سمت پایین در بیاری . البته باید بگم من استعداد نقاشی نداشتم و ندارم
191.gif

12345467890.JPG

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از SATpt :
دوستان یه چندتا سوال دارم
1- یه نرم افزاری دانلود کردم که کاربردش شارژ خودکار باتریه، نظرتون چیه؟ این درسته؟(پیوستش کردم)
.

به گفته سازندگان این برنامه ، این برنامه عمر باطری رو زیاد میکنه . چطوری ؟.... الان میگم : Vibrating , Brightness و چند تا چیز دیگه رو همزمان فعال میکنه و این کار رو تا آخرین قطره الکتریسته ادامه میده ! . بعدش شما از اول شارژ میکنی و اینطوری عمر باطری زیاد میشه و این کار اگر هر چند وقت یکبار تکرار بشه برای سلامتی باطری خوبه همینو بس .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

خب معلوم میشه نرم افزاری رو که معرفی کردید خودتون امتحان نکردید! ;) چون اصلا صحبت شارژ خودکار نیست
این نرم افزار کار خاصی نمیکنه, فقط موقعی که باتری شما آخرش هست با فعال کردن ویبره و زنگ و lcd اونو به قول دوستمون تا آخرین قطره الکتریسیته خالی میکنه ( شبیه همون کاری که من با گوشیهای قدیمیم میکردم البته دستی!:D)
ولی ظاهرا در گوشیهای جدید نیازی به این کارا نیست و شما بدون اینکه شارژ باتری کامل تمام شود هم میتونید اونو شارژ کنید و مشکلی پیش نمیاد ;)

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
نمی دونم میدونستی یا نه اما گفتنش ضرر نداره :

با توجه به شکل ، وقتی می خوای هندزفری رو از گوشی جدا کنی ، باید جایی که وصل میشه به گوشی (یه اصطلاح شصتی ! ) رو بگیری و با کمی فشار به سمت پایین در بیاری . البته باید بگم من استعداد نقاشی نداشتم و ندارم
191.gif

12345467890.JPG
اینو توی دفترچه همه سونی اریکسون ها توضیح داده:)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
من تازگي يه دونه k750 گرفتم ! اومدم و يه چند صفحه از اين اينجا رو خوندم و دوتا سوال برام پيش اومد

1- firmware اصلا چي هست :hmm: به زبون خيلي خيلي ساده و غير فني بگين لطفا !
2 - سريال برنامه كه گفته بودين از كجا بايد خوندش !!؟

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
سلام:)
1-من نریختم روی گوشیم، ولی متوجه نمی شم شارژ خودکار یعنی چی؟ یعنی شما نرم افزار رو می ریزید توی گوشی و مثلاً LCD گوشی تبدیل می شه به باطری خورشیدی؟!:blink:
2- تصاویر با فرمت wbmp رو بریزید روی گوشیتون و موقع sms فرستادن بیاریدشون توی مسیج (توجه داشته باشید که هر یکی ازین تصاویر256 بایته که 3تا دونه sms حساب می شه!) من یه تعداد ازین عکسا براتون attach می کنم، البته من خیلی موقع ها اینارو که می فرستادم مسیجم fail می شد نمی دونم شاید اشکال از شبکه ی اینجا بود شایدم از چیز دیگه ای!
3-دوستان یه تاپیک برای این کار درست کرده بودن قدیم، صفحه ی دوم یا سوم دنبالش بگردید پیداش می کنید، فقط سختی کارش اینه که دوتا فایل 50 مگابایتی رو اول باید دانلود کنید!;)
4- mobango.com
getjar.com
http://www.myk750.lasyk.net/k750i/
http://www.zedge.net/
اولی بازی های خیلی خوبی توش پیدا می شه، دومی برنامه، سومی theme، چهارمی همه چی البته free ورژن
بعد توی قسمت نرم افزار موبایل همین فروم صفحه ی دوم باید باشه، یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خیلی باحال می تونید پیدا کنید;)

موفق باشید
0- اولا ممنون از اینکه پاسخ دادی.
1- در مورد نرم افزار که دوستان توضیح دادند.
2- در مورد قرار دادن تصاویر wbmp من قبلا این کار رو کردم. و متاسفانه دستگاه گیرنده که یه گوشی سامسونگ بود. نتوست پیام رو دریافت کنه. اما سوال اصلی من در مورد قرار دادن تصاویر متحرک بود. به نظر من وقتی خود گوشی به طور پیش فرض چند تصویر متحرک برای اضافه کردن قرار میده. پس ما هم باید بتونیم اینکار رو انجام بدیم.
3- گفتم که من جستجو کردم پیدا نکردم. البته چندتا تاپیک با این عنوان پیدا شد ولی به درد بخور نبود. آخه میدونی منشا این سوال برا من اینه که وقتی گوشی رو به کامپیوتر متصل میکنی. دستگاه دوتا مودم جدید رو شناسایی میکنه. خود گوشی هم که یه نرم افزار به اسم mobile Networking Wizard داره پس باید بشه به اینترنت به راحتی متصل شد.
4- بازم ممنونم

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم
گوشی من فایل های با پسوند aac رو پخش نمیکنه مشکل از کجاست؟
آیا برنامه ای برای تبدیل mp3 به aac سراغ دارید که با کا750 سازگار باشه؟ اگه لینک بزارین ممنون میشم..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از se-k750i :
یه سوال داشتم
گوشی من فایل های با پسوند aac رو پخش نمیکنه مشکل از کجاست؟
آیا برنامه ای برای تبدیل mp3 به aac سراغ دارید که با کا750 سازگار باشه؟ اگه لینک بزارین ممنون میشم..

imTOO MPEG Encoder
گوگل کنید;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از SATpt :
0- اولا ممنون از اینکه پاسخ دادی.
1- در مورد نرم افزار که دوستان توضیح دادند.
2- در مورد قرار دادن تصاویر wbmp من قبلا این کار رو کردم. و متاسفانه دستگاه گیرنده که یه گوشی سامسونگ بود. نتوست پیام رو دریافت کنه. اما سوال اصلی من در مورد قرار دادن تصاویر متحرک بود. به نظر من وقتی خود گوشی به طور پیش فرض چند تصویر متحرک برای اضافه کردن قرار میده. پس ما هم باید بتونیم اینکار رو انجام بدیم.
3- گفتم که من جستجو کردم پیدا نکردم. البته چندتا تاپیک با این عنوان پیدا شد ولی به درد بخور نبود. آخه میدونی منشا این سوال برا من اینه که وقتی گوشی رو به کامپیوتر متصل میکنی. دستگاه دوتا مودم جدید رو شناسایی میکنه. خود گوشی هم که یه نرم افزار به اسم mobile Networking Wizard داره پس باید بشه به اینترنت به راحتی متصل شد.
4- بازم ممنونم

2- منظورتون animation هاست؟ نمیدونم والا
162.gif
ولی دقت کنید این تصاویر متحرک فقط چهار کاراکتر جا می گیره و در واقع تصویر رو نمی فرسته چند تا نماد رو می فرسته تا گوشی مقابل هم اگه تصویر رو داشت نمایش بده و فقط برای گوشیهای سونی اریکسون می تونید ازین تصاویر بفرستید! یعنی توی گوشی های دیگه هیچ چی نشون نمی ده. پس فکر نمی کنم بشه چیزی بهشون اضافه کرد
3- دو تا مودمی که نشون می ده کامپیوتر و اون برنامه mobile neworking wizard عملشون عکس اون چیزی هست که شما می خواید انجام بدید. برای استفاده از اینترنت موبایل روی کامپیوتره;)
4-:blush:
38.gif

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان..مخلصم..من تا حالا سوني اريكسون نداشتم وشنيدم كوشيهاي سوني اريكسون mp3 playerخيلي خوبي دارند(كه واسه من خيلي اين عامل مهمه)..شنيده بودم w800iخيلي توي اين زمينه قويه اما وقتي ديدمش از رنكش خوشم نيومد(فقط همون رنك سفيد نارنجيه ديكه,,مكه نه؟)
وقتي نوشته هاي شما رو خوندم(البته خيلي دوست داشتم همشو بخونم اما خيلي زياد بود) خيلي از k750iخوشم اومد...ميخوام بخرمش و اكه لطف كنين به اين سوالام جواب بدين خيلي ممنون ميشم
1.كارانتي معتبرش واسه كدوم شركته؟
2.ايا توي جمهوري نمايندكي داره؟(خدايي نميشه به هرمغازه اي اعتماد كرد..ميشه؟)
3.لوازم جانبي براش جي بخرم؟
4.كيفيت صدا و دوربينش خيلي خوبه ؟
5.استيك مموري از كدوم مارك بخرم كه رديف باشه؟(ظرفيتش جند باشه)
6.استيك مموري با حجم بالا بندازم كوشي قفل نميكنه ومشكلي به وجود نمياد ؟(با توجه به اينكه روي خودش64مكا بايته)
7.باطري با دوام واسش از كدوم ماركه؟
8.ساخت مالزي بهتره يا china?
سوالام خيلي ابتدايي بود اما ببخشيد...لطفا با جواب دادن به اين سوالا كمكم كنيد واسه انتخاب..مرسيييييييييي

بالا