منم دقیقا همین مشکل رو دارم...به نقل از arashzam :من با نرم افزار آپگرید UpdateService_Inst_2.6.4.9 هم نتونستم آپگرید کنم!!!میگه گوشی من آپگرید هست و ورژن جدید واسش نیست!!!! :hmm:
ورژن نرم افزاری دوربینت چنده ؟به نقل از se-k750i :منم دقیقا همین مشکل رو دارم...
ورژنش هم R1N005 هست...
لطفا کمک کنید..:wacko:
بعد از افزایش تعرفها یا قبل این جریان؟به نقل از dead_chatter :من 280 یه جا قیمت گرفتم
نه تو همین هیری ویریبه نقل از raico :بعد از افزایش تعرفها یا قبل این جریان؟
به نقل از LH2005 :نگفتيد گوشيمو چند رد كنم دوستان ؟ يه نظري ... يه حرفي....يه نصيحتي .... خلاصه يه چيزي بگيد . نيازمند نظرات شماييم .
به نقل از noisymind :اگه به کسی میدی و گوشیتم تمیزه 250 بده. ولی مغازه دار ازت 180-90 بیشتر نمیخره
به نقل از LH2005 :ممنون Noisymind عزيز . اما ظاهراً نوش توو بازار 280000 شده . همين كارمو مشكل كرده ، نمي دونم چند بدم . يكي ميگه نوش 300000 تومنه ، يكي ميگه همون 260-70 شده ... خلاصه تا 5 شنبه وقت دارم يه قيمتي بدم .
به نقل از noisymind :خب من با قیمت حدود 310-20 گفتم.
بهتریم راه اینه که ببری چهد تا مغاره نشون بدی و قیمت بگیری بعد اگه خواستی به کسی بفروشی یه چیزی بین نوش و قیمت فروشنده ها بگو که نه سیخ بسوزه و نه کباب
در ضمن این هزارمین پست من بود که در راه k750 زده شد!!! :happy:
به نقل از 30yavash :ورژن نرم افزاری دوربینت چنده ؟
من با همین نرم افزار گوشیم رو از فریم ور R1AA008 با نسخه دوربین 4.3 به فرم ور R1CA021 با نسخه دوربین 4.5 ارتقا دادم.بدون حتی یک خطا!
به نقل از arashzam :سلام
مشخصات فریم ویو گوشی بنده:
CAMERA SW VERSIONS
CAMERA
CURRENT:4.4
به نقل از LH2005 :چيز عجيبي كه هست اينه كه وقتي ما اين گوشي رو گرفتيم (سال گذشته ) ، ورژنش 4.0 بود ، بعد شد 4.5 و حالا
5.3 . اين 4.3 و 4.4 ديگه چه صيغه ايه ؟!!
به نقل از arashzam :سلام دوستا عزیز
والا من گوشیم 1 بار آپگرید شده اونم توسط نمایندگی!در تهران اینطور که به نظر میاد بعضی گوشی های ساخت سال گذشته از طریق اینترنت آپگرید نمیشن (منظورم آنلاین هستش) و یه نفر که پروگرام کردنشو بلده این کارو بکنه اگر از دوستان کسی هست که تهران هستش یه لطفی بکنید و در علاالدین بپرسین و خبر بدین.
من در اصفهان دیدم که با 12000 تومن این کارو میکنن حتی پروگرام w800 رو روی k750 میریزن.
ممنون
آرش
ورژن نرم افزاری دوربین 4.4 هست...به نقل از 30yavash :ورژن نرم افزاری دوربینت چنده ؟
من با همین نرم افزار گوشیم رو از فریم ور R1AA008 با نسخه دوربین 4.3 به فرم ور R1CA021 با نسخه دوربین 4.5 ارتقا دادم.بدون حتی یک خطا!
به نقل از arash_a :دوستان عمر حقیقی باتری این گوشی چقدر هست ؟
1- اگه معمولی ازش ایتفاده کنید .
2- اگه زیاد موسیقی گوش بدین و عکس بندازین و با منوها ور برین ؟
ممنون