• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان!:)
از اونجايي که همه ما ميخوايم که اين تاپيک مفيد باقي بمونه من فکر ميکنم بايد از خودمون يه ابتکارهايي به خرج بديم
من ميگم به عنوان اولين پيشنهاد هر کدوم از ما بهترين تم، بهترين رينگ تون، بهترين بک گراند و ... که تا بحال پيدا کرده و روي گوشيش با موفقيت تست کرده رو اينجا براي استفاده بقيه بگذاره تا همه ازش بهره ببرن چون همونطور که همه ميدونيم مثلا تم زياد هست ولي تم زيبا و قابل استفاده که کنتراست مناسبي براي تمام طول روز داشته باشه خيلي کمه.
ممنون که حوصله کردين و اين مطلب رو خوندين.:happy:

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen336 :
مرسی عزیز
نصبش کردم ولی کار نکرد.:(
وقثی من گوشیمو به usb
وصل میکنم شروع به شارج شدن میکنه!این طبیعیه؟!
ممنون از راهنماییهای خوبتون

من امتحانش کردم کار میکنه!!
تنظیمات داره الان درست یادم نیست باید بری تو ستینگ بزاری رو کا750/دبلیو 800
بعد کانکت رو بزنی البته اگه گوشی درست وصل نشده باشه کانکت تو فون نمیشه...!!
به هر حال برنامه موردی نداره...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از afshin_p15 :
از اونجايي که همه ما ميخوايم که اين تاپيک مفيد باقي بمونه من فکر ميکنم بايد از خودمون يه ابتکارهايي به خرج بديم
من ميگم به عنوان اولين پيشنهاد هر کدوم از ما بهترين تم، بهترين رينگ تون، بهترين بک گراند و ... که تا بحال پيدا کرده و روي گوشيش با موفقيت تست کرده رو اينجا براي استفاده بقيه بگذاره تا همه ازش بهره ببرن چون همونطور که همه ميدونيم مثلا تم زياد هست ولي تم زيبا و قابل استفاده که کنتراست مناسبي براي تمام طول روز داشته باشه خيلي کمه.

موافقم . فقط به شرطي كه همه همكاري كنند . نه اينكه يه عده حوصله كنند و وقت بذارن و بقيه فقط مصرف كننده باقي بمونن :hmm:

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از afshin_p15 :
بهتره که یه تاپیک جدا گونه برای این منظور درست بشه.
138 صفحه برای یه تاپیک آمار جالبی نیست!
نمی دونم چرا اخیرا توی پرشین تولز حجم تاپیک ها داره نجومی می شه؟!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! :D
بچه ها پریروز برای دوستم یه دونه 800 w گرفتیم.... اونموقع 295 تومن میدادن که دو تا کابل باهاش بود....
k750 هم با بلوتوث 254 بود....... اما الان خبر رسید که w800 شده 355 تومن و k750 هم شده 295 تومن!!!!

اینقدر افزایش قیمت طبیعیه؟! هر چند به خاطر این تعرفه ای بوده که به گوشی ها زدن ولی اینقدر دیگه خیلی زیاده!!!:happy:

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vahidh :
سلام دوستان
من امروز گوشیمو اپدیت کردم به r1ca021
می خواستم بدونم این اخرین فرم ویر هست
و فرقش با قبلی چیه من فقط توی ذخیره عکس تفاوت را احساس کردم ضمنا اینا رو توی سافت وار اینفو نوشته
R1CA021
prgCXC 125952_EU_1_CL
R1CA021
LCD SW versions
main display
current:0
camera sw versions
camera
current:5.3
itp sw version
cxc 125 932 r1j
customization
cda 102337/6 r5a
cxc 125953 r1ca021
emea_6
content version
pa19

اخرین ورژن آپدیت سرویس چیه؟ (همون فایل 33 مگابایتی)... اگه میشه لینکش رو بذار

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Spidermard :
اخرین ورژن آپدیت سرویس چیه؟ (همون فایل 33 مگابایتی)... اگه میشه لینکش رو بذار
آخرین ورژن 2.2.13.7d ه
اینم لینک دانلود
Download

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
سلام! :D
بچه ها پریروز برای دوستم یه دونه 800 w گرفتیم.... اونموقع 295 تومن میدادن که دو تا کابل باهاش بود....
k750 هم با بلوتوث 254 بود....... اما الان خبر رسید که w800 شده 355 تومن و k750 هم شده 295 تومن!!!!

اینقدر افزایش قیمت طبیعیه؟! هر چند به خاطر این تعرفه ای بوده که به گوشی ها زدن ولی اینقدر دیگه خیلی زیاده!!!:happy:

295000 كه نيست اما حدوداً 260000 شده و به نظر من و پاره اي دوستان ! تا چند روز آينده به حالت عادي بر ميگرده .

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت دقیق مموری 1 گیگ و 2 گیگ رو میخواستم
pro duo

Heechestan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dead_chatter :
آخرین ورژن 2.2.13.7d ه
اینم لینک دانلود
Download
دوستان من گوشیمو آپدیت کردم ولی ارور داد و Fail شد. نوشت دوباره امتحان کن که کردم اول نوشت که نیازی به آپدیت نیست ولی ادامه دادم باز ارور داد. بعد که گوشیرو جدا و روشن کردم، دیدم ظاهرا" آپدیت شده به صورت زیر:

R1CA021
prgCXC 125952_EU_1_CL
R1CA021
LCD SW versions
main display
camera sw versions
camera
current:4.5
itp sw version
cxc 125 932 R1B
customization
cda 102338/37 R5A
cxc 125953 R1N035
emea_6
content version
pa19

حالا اولا" که عبارت R1N035 در اون وسط همچنان باقی مونده؛ ثانیا" ورژن دوربین به 5.3 عوض نشده؛ و ثالثا" بدتر از همه زبان فارسی گوشیم پریده. :(

چیکار کنم؟ اشکال از کجاست؟ به نظر شما اصلا" آپدیت شده یا نه؟ فارسیشو چیکار کنم؟
مستر ریست کنم فارسیش درست می شه؟ چه جوری ریست کنم؟ چه چیزهایی پاک می شه؟ کارتشو در بیارم؟

کمک :wacko:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Heechestan :
دوستان من گوشیمو آپدیت کردم ولی ارور داد و Fail شد. نوشت دوباره امتحان کن که کردم اول نوشت که نیازی به آپدیت نیست ولی ادامه دادم باز ارور داد. بعد که گوشیرو جدا و روشن کردم، دیدم ظاهرا" آپدیت شده به صورت زیر:

R1CA021
prgCXC 125952_EU_1_CL
R1CA021
LCD SW versions
main display
camera sw versions
camera
current:4.5
itp sw version
cxc 125 932 R1B
customization
cda 102338/37 R5A
cxc 125953 R1N035
emea_6
content version
pa19

حالا اولا" که عبارت R1N035 در اون وسط همچنان باقی مونده؛ ثانیا" ورژن دوربین به 5.3 عوض نشده؛ و ثالثا" بدتر از همه زبان فارسی گوشیم پریده. :(

چیکار کنم؟ اشکال از کجاست؟ به نظر شما اصلا" آپدیت شده یا نه؟ فارسیشو چیکار کنم؟
مستر ریست کنم فارسیش درست می شه؟ چه جوری ریست کنم؟ چه چیزهایی پاک می شه؟ کارتشو در بیارم؟

کمک :wacko:

منم وسط اپديت با كمبود ACCOUNT مواجه شدم كه همين ارورايي كه گفتي پديدار شد ! اما وقتي يه بار كامپيوتر رو reset كردم و دوباره شروع كردم ، درست شد

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
کسی میدونه په جوری میشه K750 را به W800 آپگرید کرد؟؟

در ضمن کسی قیمت این محافظ که برای گوشی هست را داره همون کریستالی

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از dead_chatter :
من که نگفتم چقدر ببری بالا سایز که منتفی چون از یه سایزی به بالا نمیشه تو گوشی دید اتفاقا اینو میخواستم بگم با یه برنامه اینکارو کردم سایزش دقیقا همون شد من میگم مثلا اگه حدودا 200 کیلو بیت در ثانیه باشه با فرمت ام پگ 4 تو گوشی کیفیت خدایی پیدامیکنه!

اول از همه مرسی که نوشته من رو خوندین

دوستان عزیزم برای تغیر format همیشه نیاز به یک کامپوتر هست!فکر نکنم همه ما یه notebook همیشه زیره بغلمون باشه ته بعد از دریافت ا فایل avi یا mpeg اونو به mp4 تبدیل و روانه گوشی کنیم!!!!مخصوصا که بعضی فایل های تصویری روی nokia رمز دارن!(دقیقا مثل div x و.....).
در مورد حافظه هم نگران نباشید!ماشالا تا 2GB مشکلی نیست!!!(در برابر یه vcd)
در مورد کیفیت mp4 حرفی نیست ولی من تا حالا 1 نرم افزار convertor که بتونه درست!! فرمت های دیگه رو به mp4 تبدیل کنه پیدا نکردم اگر سراغ دارید لطفا معرفی کنید تا همه استفاده کنن.(البته همراه با activation code )

میبینین که نیاز به یه player مناسب که بتونه مثل player های مثلا nokia فرمت های مختلفی رو پخش کنه روی s.e کاملا حس میشه!!! پس لطف کنید این تغیر فرمت کزائی رو فراموش کنید و اگر سراغ دارید یه ندائی بدین:)

با تشکر

آرش

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از k750i :
کسی میدونه په جوری میشه K750 را به W800 آپگرید کرد؟؟

در ضمن کسی قیمت این محافظ که برای گوشی هست را داره همون کریستالی

من خیلی دنبالش بودم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم ... اگه سرچ کنی همه جا دربارش بحث شده ولی اصلا" نگفتن که چه طور میشه این کار رو کرد...

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از k750i :
کسی قیمت این محافظ که برای گوشی هست را داره همون کریستالی
من یکی از این کریستالی ها رو به عنوان اشانتیون همراه گوشیم گرفتم.خیلی آشغال بود پینهاش که توی هم چفت می شدن یکی یکی شکست.حالا نمی دونم این کاور ها اصلی و غیر اصلی دارن یا همشون همین طوریه؟!
شما اگه فهمیدی به منم بگو.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 30yavash :
من یکی از این کریستالی ها رو به عنوان اشانتیون همراه گوشیم گرفتم.خیلی آشغال بود پینهاش که توی هم چفت می شدن یکی یکی شکست.حالا نمی دونم این کاور ها اصلی و غیر اصلی دارن یا همشون همین طوریه؟!
شما اگه فهمیدی به منم بگو.

من که امتحان کردم راحت چفت میشد! ولی به خاطر اینکه یه ذره گوشی رو سنگین میکرد و یه ذره هم دست و پا گیر بود نگرفتم! قیمتش هم 2 هزار تومن بود! فکر نکنم دیگه دو هزار تومن اصل و غیر اصل داشته باشه!
اگه هم میخواید قابتون حسابی دست اول بمونه بهتره برید یه دونه قاب بگیرید ( چهار هزار تومن بود!) و با یه قاب از این شیشه ای ها! قاب اصلیش رو هم بذارید کنار! اینجوری قاب غیر اصل از پشت قاب شیشه ای خودش رو نشون نمیده!!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
اگه هم میخواید قابتون حسابی دست اول بمونه بهتره برید یه دونه قاب بگیرید ( چهار هزار تومن بود!) و با یه قاب از این شیشه ای ها! قاب اصلیش رو هم بذارید کنار! اینجوری قاب غیر اصل از پشت قاب شیشه ای خودش رو نشون نمیده!!

يعني اين قاب غير اورجينالا اينقدر زشتو بي كيفيته ؟!! :( رنگ بندي هم داره ؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از LH2005 :
من امروز یه دونه سرمه ای دیدم 7 تومن بود و دکمه هم نداشت فقط قاب بود!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :

از کیفیتش که نمیشه تعریف کرد! جنسش پلاستیکه دیگه!! وقتی لمسش کنی که دیگه خیلی تابلو میشه!! من که رنگهای مختلفش رو دیدم! نارنجی- سفید- سیاه - آبی تازه فروشنده میگفت اگه بگردی باز رنگای دیگه هم داره!!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
از کیفیتش که نمیشه تعریف کرد! جنسش پلاستیکه دیگه!! وقتی لمسش کنی که دیگه خیلی تابلو میشه!! من که رنگهای مختلفش رو دیدم! نارنجی- سفید- سیاه - آبی تازه فروشنده میگفت اگه بگردی باز رنگای دیگه هم داره!!

پس بهتره همون قاب اورجينال بگيريم واسش

بالا