30yavash
Registered User
- نوشتهها
- 448
- لایکها
- 16
منظورت از قاب اریجینال چیه؟به نقل از LH2005 :پس بهتره همون قاب اورجينال بگيريم واسش
یکم برام توضیح بده.اگه خوبه منم برم بگیرم.
منظورت از قاب اریجینال چیه؟به نقل از LH2005 :پس بهتره همون قاب اورجينال بگيريم واسش
به نقل از 30yavash :منظورت از قاب اریجینال چیه؟
منم گوشیم رو همین الان آپدیت کردم.برای من هیچ اروری نداد.و با موفقیت عملیات نصب انجام شد.به نقل از Spidermard :راستی من آپدیت کردم ولی تغییر خاصی رو متوجه نشدم! (البته یه ذره تو سرعت بعضی از کاراش شک کردم! ولی خیلی زیاد نیست!) فقط اون ساعت شنی که قبلا اضافه شده بود کمتر دیده میشه!
اونایی که میخوان اپدیت کنن قبل از اپدیت یه عکس از یه جا با شرایط نور یکسان بگیرن و بعد از اپدیت هم بگیرن ببینن کیفیت عکسش تغییر کرده یا نه؟
تو حین اپدیت هم چند بار ویندوزم ارور داد! (از همین ارور ها که یهو کرش میشه!) یه بارش تو همون اخر کار که اپدیت رو نصب میکنه بود! که کرش شد! بعد که گوشی رو روشن کردم دیدم اپدیت شده ولی ورژن گوشی رو همون قبلی زده یعنی همون چیزی که یکی از دوستان گفته بود! دوباره اپدیت کردم که گفت شما اخرین ورژن رو داری ولی برای من گزینه continue anyway رو داشت اونو زدم و اپدیت بطور کامل انجام شد......
به نقل از 30yavash :منظورت از قاب اریجینال چیه؟
پست اول همین تاپیک رو ببین.به نقل از mahdi389 :سلام
من میخوام گوشیمو آپدیت کنم
لطفأ من رو راهنمایی کنید.
به نقل از ladybird972 :من یه مشکل با save messege داشتم البته یه بار دیگه این سوال مطرح شده بود و xplod عزیز گفته بودن که 200 messege روی گوشی ذخیره میشه اما برای من موقع که save messege رو میزنم تو سیم کارت که ضرفیتش 15 تا هست ذخیره میشه با templet هم 20 تا رو میشه ذخیره کرد ممنون میشم منو راهنمایی کنید
به نقل از LH2005 :با اين قيمتهايي كه وجود داره ، به نظر شما گوشيمو چند بفروشم خوبه ؟