• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از LH2005 :
پس بهتره همون قاب اورجينال بگيريم واسش
منظورت از قاب اریجینال چیه؟
یکم برام توضیح بده.اگه خوبه منم برم بگیرم.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 30yavash :

یعنی قابی که طرفای سی هزار تومن قیمتشه!! الان اگه بری از قابهای غیر اورجینال بخری کامل نیستن مثلا حفاظ دوربین و اسکرول و... ندارن! جنسشون هم زیاد تعریفی نداره! و کیفیتشون هم پایینه! و جنسش کاملا معلومه که پلاستیکه ولی قاب اورجینال رو که بهش نگاه کنی شک میکنی فلزه یا پلاستیک!! اون یارو فروشنده میگفت که کم گیر میاد قاب اورجینالش...

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من آپدیت کردم ولی تغییر خاصی رو متوجه نشدم! (البته یه ذره تو سرعت بعضی از کاراش شک کردم! ولی خیلی زیاد نیست!) فقط اون ساعت شنی که قبلا اضافه شده بود کمتر دیده میشه!
اونایی که میخوان اپدیت کنن قبل از اپدیت یه عکس از یه جا با شرایط نور یکسان بگیرن و بعد از اپدیت هم بگیرن ببینن کیفیت عکسش تغییر کرده یا نه؟
تو حین اپدیت هم چند بار ویندوزم ارور داد! (از همین ارور ها که یهو کرش میشه!) یه بارش تو همون اخر کار که اپدیت رو نصب میکنه بود! که کرش شد! بعد که گوشی رو روشن کردم دیدم اپدیت شده ولی ورژن گوشی رو همون قبلی زده یعنی همون چیزی که یکی از دوستان گفته بود! دوباره اپدیت کردم که گفت شما اخرین ورژن رو داری ولی برای من گزینه continue anyway رو داشت اونو زدم و اپدیت بطور کامل انجام شد......

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از Spidermard :
راستی من آپدیت کردم ولی تغییر خاصی رو متوجه نشدم! (البته یه ذره تو سرعت بعضی از کاراش شک کردم! ولی خیلی زیاد نیست!) فقط اون ساعت شنی که قبلا اضافه شده بود کمتر دیده میشه!
اونایی که میخوان اپدیت کنن قبل از اپدیت یه عکس از یه جا با شرایط نور یکسان بگیرن و بعد از اپدیت هم بگیرن ببینن کیفیت عکسش تغییر کرده یا نه؟
تو حین اپدیت هم چند بار ویندوزم ارور داد! (از همین ارور ها که یهو کرش میشه!) یه بارش تو همون اخر کار که اپدیت رو نصب میکنه بود! که کرش شد! بعد که گوشی رو روشن کردم دیدم اپدیت شده ولی ورژن گوشی رو همون قبلی زده یعنی همون چیزی که یکی از دوستان گفته بود! دوباره اپدیت کردم که گفت شما اخرین ورژن رو داری ولی برای من گزینه continue anyway رو داشت اونو زدم و اپدیت بطور کامل انجام شد......
منم گوشیم رو همین الان آپدیت کردم.برای من هیچ اروری نداد.و با موفقیت عملیات نصب انجام شد.
تنها چیزی که فعلا متوجه شدم اینه که ورژن دوربین از 4.5 به 5.3 افزایش پیدا کرد.
ضمنا من فقط از فایل UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe استفاده کردم خودش همه درایورهای لازم رو برام نصب کرد.از قبل هم روی سیستمم PC Suit نصب بود.
ظاهرا اطلاعاتی که برای آپدیت این گوشی توی این تاپیک هست قدیمیه.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از 30yavash :

قابهايي مثل قاب اصلي گوشي با همون كيفيت كه 32000 قيمتشه

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من میخوام گوشیمو آپدیت کنم
لطفأ من رو راهنمایی کنید.:cool:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mahdi389 :
سلام
من میخوام گوشیمو آپدیت کنم
لطفأ من رو راهنمایی کنید.:cool:
پست اول همین تاپیک رو ببین.

ladybird972

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مشکل با save messege داشتم البته یه بار دیگه این سوال مطرح شده بود و xplod عزیز گفته بودن که 200 messege روی گوشی ذخیره میشه اما برای من موقع که save messege رو میزنم تو سیم کارت که ضرفیتش 15 تا هست ذخیره میشه با templet هم 20 تا رو میشه ذخیره کرد ممنون میشم منو راهنمایی کنید

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
سنگ بزرگ علامت نزدن است!!!!
آقایان!جای این که پول بی زبون رو اینطور دور!!!بریزید کمی فکر مردم و استفاده کنندگان نهایی باشین!با این وضعیت که شما ایجاد میکنید سرنوشت موبایل ملی!!!!!!(اخه کجای دنیا موبایل ملی میسازن که ما بسازیم!!!کشوری مثل سوئد که کارخانه مادر نوکیا اونجاست ادعای تولید گوشی ملی نداره!!!)به سرنوشت کارخانجات اتوموبیل سازی(بخوانید اتوموبیل اندازی!!!)مبتلا خواهد شد!
اگر تا بحال از هر 100 تماس 50 بار در دسترس نبودیم از این به بعد کاملا از دسترس خارج میشیم!!!
فکر کنم که این گوشی های جدید که شرکت عظیم!!!!!!!!!!!!!!صاایران تولید خواهد کرد به درد خود همین مدیرانی بخوره که اینطور بیت المال من و شما رو دور میریزن و میخوان که در دسترس هم نباشن!!!!!!:lol:

لینک خبر:

http://www.itna.ir/archives/news/004575.php

http://www.itna.ir/archives/news/004592.php

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ladybird972 :
من یه مشکل با save messege داشتم البته یه بار دیگه این سوال مطرح شده بود و xplod عزیز گفته بودن که 200 messege روی گوشی ذخیره میشه اما برای من موقع که save messege رو میزنم تو سیم کارت که ضرفیتش 15 تا هست ذخیره میشه با templet هم 20 تا رو میشه ذخیره کرد ممنون میشم منو راهنمایی کنید

منم همین تعداد رو میتونم سیو کنم 200 تا رو تا حالا ندیدم کسی تونسته باشه سیو کنه!! اگه توضیح بدین عالیه:)

در ضمن قیمت مموری 1گیگ و 2گیگ رو میخاستم اگه میدونید بگین ..قبلا هم سوال کرده بودم ولی کسی جواب نداد..;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
arashzam
برای این مبحث تاپیک جداگانه ای وجود داره.

mehranB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این وضعی که برای تعرفه ها درست کردند !دیگه حس صحبت کردن از گوشی نیست!
احتمالا گوشی هم به سرنوشت ماشین دچار خواهد شد!!
اما این گوشی k750/W800 واقعا گوشی خارج العاده ایه و با قیمتی که داره شک نکنید که بهترین گوشی از نظر امکانات و ... است من تا حالا 7 ،8 تا review درباره اش خوندم!بهترین گوشی دوربین داری هست که الا ن تو بازاره !مگه گوشی های 3.2Mega pixel رو بهتر بدونیم که هنوز تو بازار نیستن و قیمتهای نجومی دارن !
مشکل اش ساپورت نکردن فایلهای pdf,word,.. است که البته خیلی نیازی بهش نیست و این گوشی بدون سیستم عامله!دوربین اش از n90که دوبرابر اش قیمت داره برای عکسبرداری بهتره و برای فیلم برداری ضعیف تر از n90 است که البته بیش از دو برابر n90 قیمت داره دوربین n90 به طور کلی در مورد تفکیک رنگ ها ضعیف عمل میکنه و مثلا رنگ سبز رو به حالت واقعی نشون نمی ده!
از دیگر مشکلات این گوشی نداشتن network EDGEاست که به طور کلی 5 تا 10درصد کاربرها در دنیا ازش استفاده میکنن!(البته اینجا که Gsm Analogeهم خط نمیده!!!!:))که به خاطر پایین آوردن قیمتش بوده وزنش 99گرمه که برای این همه قابلیت فوق العاده است سیستم شبکه Gprsرو هم در کلاس 9ساپورت میکنه!(قراره این سیستم تویه ایران راه بیفته کی ؟وقت گل نی؟)حتی امکاناتی داره که p910 نداره (وزن خیلی کمتر 150 گرم در مقابل 99 )و مثلا بلوتوث 2و دروبین 2 مگا پیکسل دوربین 910 فقط VGA هست که واقع عجیبه یعنی 640 در 480 پیکسل(البته 910 یه اسمارت فون واقعیه!)کلا شک نکیند که اگه نیاز ضروری به Network های دیگه ندارید(اونور آب)یا مثلا 3G(نسل سوم نمیخواهید که سرعتش 384 kbps Kilo bi per second است) گوشیه فوق العاده خوبیه !طراحی هم البته یه بحث شخصیه ولی به نظر من گوشی شیکیه!
در نهایت اگه میخواهید برای کسی کلاس بزارین و پز بدین میتونین گرونترین گوشی موجود رو بخرید و پولهاتون رو خرج کنین!!گوشی N91 برای این دسته از عزیزان پیشنهاد میشود!!

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هر کاری کردم آپدیت نشد ارور میده میگه ورژن گوشی شما آخرین ورژن هست و شما نمیتونی آپدیت کنی دیگه نمیدونم چه کار کنم!!!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
كسي از قيمت جديد گوشي خبر داره ؟

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
xplod عزیز

با شما کاملا موافق هستم ولی فکر میکنم این خبر چون به فصاحت!و بلاغت!!!فوق العاده مدیران شبکه موبایل ما بر میگرده!!!نوشتنش خالی از لطف نباشه

یا علی

آرش

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
من با نرم افزار آپگرید UpdateService_Inst_2.6.4.9 هم نتونستم آپگرید کنم!!!میگه گوشی من آپگرید هست و ورژن جدید واسش نیست!!!!:( :( :( :hmm:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خب لاید آپگریده دیگه فیرم ورت چنده؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
با اين قيمتهايي كه وجود داره ، به نظر شما گوشيمو چند بفروشم خوبه ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
با اين قيمتهايي كه وجود داره ، به نظر شما گوشيمو چند بفروشم خوبه ؟

چرا بفروشیش؟
به مغازه دار نده که مفت ور میداره

بالا