• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از baghdadi :
با سلام

يه سوال :
آيا اين memory stick duo راجت گیر میاد ؟ مثلا 1GB چه قيمتيه ؟

ميشه بيشتر در مورد اين مموري توضيح بدين ؟

(ديگه كم كم داريم ميريم بخريما :cool: :rolleyes: )

حالا مشكيش تو بازار هست ؟
من اصفهان هستم نقره ايش فقط هست ميده 345000 تومان
اما مشكييش چيز ديگه ايه انگار !

اينجا كه گير مياد .

128 حدود 25000
256 حدود 40000
512 حدود 85000
1 گيگ حدود 120000

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از شايان :
آقا شرمنده ! مثل اينكه من بد خودنم ! آخه هر چي تو ذهنم اين 2 تاگوشي رو بغل هم تصور كردم ... ديدم لغت كتلت فقط به nokia ـه ميخوره ! :D

حيف كتلت كه اسمش رو اين كتلته :D

error

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از baghdadi :
با سلام

يه سوال :
آيا اين memory stick duo راجت گیر میاد ؟ مثلا 1GB چه قيمتيه ؟

ميشه بيشتر در مورد اين مموري توضيح بدين ؟

(ديگه كم كم داريم ميريم بخريما :cool: :rolleyes: )

حالا مشكيش تو بازار هست ؟
من اصفهان هستم نقره ايش فقط هست ميده 345000 تومان
اما مشكييش چيز ديگه ايه انگار !
ميشه بگي كدام فروشگاه و با چه گارانتي؟؟؟؟؟

baghdadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از error :
ميشه بگي كدام فروشگاه و با چه گارانتي؟؟؟؟؟

سلام دوست عزيز
اصفهان فروشگاه اصفهان سل - گارانتي گفت اصفهان نداره
منم ديگه نپرسيدم گارانتيش مال كجاست ولي فقط 3 تا نقره اي داشت
و مشكي نداشت .

فكر كنم داره كمياب ميشه كم كم :wacko:

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از baghdadi :
فكر كنم داره كمياب ميشه كم كم :wacko:

كمياب كه شده. البته هفته پيش تو بازار تهران يه دونه هم پيدا نميشد ولي از اواسط اين هفته دوباره آوردن. ولي قيمتش رفته بالا. من دو روز پيش خريدم 350 در حاليكه قبل از ناياب شدنش تا 325 هم رسيده بود. الرمسش رو هم 359 ميدن. مثل اينكه انقدر تقاضاي اين گوشي تو سطح دنيا زياد شده كه طبق اظهار فروشنده ميگفت تو دبي هم كميابه! فكر كنم سوني اريكسون با همين 2-3 تا گوشي جديدش بتونه افت فروشش رو كه در سه ماهه دوم 2005 داشته جبران كنه. واقعا دستش درد نكنه. من از زمان T68 مشتریش هستم و تو زمینه گوشی نمیتونم سراغ brand دیگه ای برم! سونی اریکسون بازها میفهمن من چی میگم. :D

T28-->T68-->T610-->K700-->K750

راستی یه چیزی برام خیلی عجیبه و اونهم انتخاب اسم k750 در مقابل k700 هستش! چون این دو گوشی واقعا با هم متفاوتن و اختلافشون بیشتر از 50 تاست. حداقل باید این رو مثل W800 میذاشتن K800 ولی نمیدونم واسه چی اینکار رو نکردن. نظر شما چیه ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در مورد سيمبين بودن گوشي واقعا بستگي به استفاده شخص داره واقعا بدرد كسي ميخوره كه بخواد از برنامه هاي سيمبين استفاده كنه براي مثال ميگم خدمت شما مثلا من با همين 6600 كتلت الان فايلهاي افيس رو ميبينم و همين طور pdf وswf رو و يا از ديكشنري اون خيلي استفاده ميكنم حتي در امتحانات پايان ترم همين چند وقت پيش شايد من حدود يه دو سه نمره اي از ديكشنري كمك گرفتم :) چون بكارم مياد و ازش خيلي استفاده ميكنم يا اينكه مثلا براي پيغام گير كه چيز خيلي پر كاربردي هم هست هنوز فكر ميكنم اگه اشتباه نكنم براي گوشيهاي با پلت فرم جاوا پيغامگيري ساخته نشده ولي شما با يك گوشي حتي در حد k750 نميتونيد اين كارا رو بكنيد و يك چيز ديگه كه وجود داره اينكه اگه شما در استفاده از گوشيهاي سيمبين احساس ازادي عمل بيشتري نسبت به گوشيتون داريد مثلا اگر كمي حرفه اي باشد حتي ميتونيد محتواي فايلهاي سيستم رو ببينيد كلا شما تو سيستم سيمبين ازادي بيشتري روي كار بروي گوشيتون داريد و تغيير پسوند فايلها و حتي اديت كردن اونها كار خيلي سختي نيست ولي واقعا اگر از برنامها استفاده ميكنيد در غير اين صورت اگر كاركرد شما در حد اهنگ گوش دادن و صحبت كردن با گوشي و امثال اين است شايد حتي كار كردن با گوشي هاي با پلتفرم جاوا راحتر هم باشه در ضمن واقعا بعضي از برنامها حداقل براي من پركاربرد هستن و خيلي جاها بدردم خوردن.
يه چيز ديگه هم كه يادمرفت بگم اينكه نوشتن برنامه براي سيمبين خيلي راحته براي همينه گهگاه ميبينيد كه گروهاي كوچيكي ميان و براي سيمبين برنامه مينويسن حتي اگر كسي به زبون c وارد باشه حتي خودشم ميتونه براي سيمبين برنامه بنويسه .
در پايان اينهم اضافه كنم كه البته اين مورد خيلي جاي صحبت ميتونه داشته باشه كه ايا واقعا سيمبين كاربرد داره يا اصلا ارزش استفاده داره

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saeid_2001 :
در مورد سيمبين بودن گوشي واقعا بستگي به استفاده شخص داره واقعا بدرد كسي ميخوره كه بخواد از برنامه هاي سيمبين استفاده كنه براي مثال ميگم خدمت شما مثلا من با همين 6600 كتلت الان فايلهاي افيس رو ميبينم و همين طور pdf وswf رو و يا از ديكشنري اون خيلي استفاده ميكنم حتي در امتحانات پايان ترم همين چند وقت پيش شايد من حدود يه دو سه نمره اي از ديكشنري كمك گرفتم :) چون بكارم مياد و ازش خيلي استفاده ميكنم يا اينكه مثلا براي پيغام گير كه چيز خيلي پر كاربردي هم هست هنوز فكر ميكنم اگه اشتباه نكنم براي گوشيهاي با پلت فرم جاوا پيغامگيري ساخته نشده ولي شما با يك گوشي حتي در حد k750 نميتونيد اين كارا رو بكنيد و يك چيز ديگه كه وجود داره اينكه اگه شما در استفاده از گوشيهاي سيمبين احساس ازادي عمل بيشتري نسبت به گوشيتون داريد مثلا اگر كمي حرفه اي باشد حتي ميتونيد محتواي فايلهاي سيستم رو ببينيد كلا شما تو سيستم سيمبين ازادي بيشتري روي كار بروي گوشيتون داريد و تغيير پسوند فايلها و حتي اديت كردن اونها كار خيلي سختي نيست ولي واقعا اگر از برنامها استفاده ميكنيد در غير اين صورت اگر كاركرد شما در حد اهنگ گوش دادن و صحبت كردن با گوشي و امثال اين است شايد حتي كار كردن با گوشي هاي با پلتفرم جاوا راحتر هم باشه در ضمن واقعا بعضي از برنامها حداقل براي من پركاربرد هستن و خيلي جاها بدردم خوردن.
يه چيز ديگه هم كه يادمرفت بگم اينكه نوشتن برنامه براي سيمبين خيلي راحته براي همينه گهگاه ميبينيد كه گروهاي كوچيكي ميان و براي سيمبين برنامه مينويسن حتي اگر كسي به زبون c وارد باشه حتي خودشم ميتونه براي سيمبين برنامه بنويسه .
در پايان اينهم اضافه كنم كه البته اين مورد خيلي جاي صحبت ميتونه داشته باشه كه ايا واقعا سيمبين كاربرد داره يا اصلا ارزش استفاده داره
تایید میشه . به نکات خوبی اشاره کردی .

return_of_hate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو k750 مي شه فيلم رو fullscreen ديد يا نه؟
ميخواستم بيبينم چه جور برنامه هايي با java بجز بازي براي اين موبايل وجود داره ؟
ايا سايتي هستش كه برنامه ها رو مجاني بده يا نه؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام به همگی دوستان و طرفداران K750i :)

لطفا طرفدارن نوکیا وارد نشید. توقف بیجا مانع کسب است. :)

بچه ها ببایید هر چی در مورد K750i داریم رو کنیم تا بیش از این نوکیا نخواد پروئی کنه

هر چی دارید بگید

راستش من چند تا سایت سراغ دارم برای Temp,Mp3 Ring,Software

اگر میشه راجع به لوازم جانبی این گوشی هم بحث کنید و اگر کسی جایی سراع داره که لوازم جانبی K750i داره معرفی کنه تا بیشتر از این گوشی لذت ببیریم

با تقدیم احترام به همه طرفداران سونی اریکسون ;)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از return_of_hate :
تو k750 مي شه فيلم رو fullscreen ديد يا نه؟
ميخواستم بيبينم چه جور برنامه هايي با java بجز بازي براي اين موبايل وجود داره ؟
ايا سايتي هستش كه برنامه ها رو مجاني بده يا نه؟
آره میتونی .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا یه سوال گوشی من k750i است با R1J002 ولی موقع فیلم برداری با وجود حافظه کافی 30 Mb بعد از 5-6 دقیقه یکهو میاد بیرون و تا اون جا رو save می کنه وباید دوباره فیلم بگیرم یعنی یکسره نمی شه نظری نداری؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزیز، مطرح کردن سئوالتون در تاپیک مربوطه اش برای رسیدن به جواب کفایت می کنه. نیازی به طرح سئوال در چندین تاپیک نیست.

در مورد مشکل تون هم چک کنید ببینید که گوشی فیلم ذخیره شده رو روی حافظه گوشی ذخیره می کنه و یا کارت حافظه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چشم xplod جان از این به بعد حتما رعایت میکنم
من نگاه کردم دیدم گوشیم فیلم رو روی حافظه گوشی ذخیره می کنه مگه فرقی داره؟ حافظه گوشی هم 20 mb خالی داره
حالا نظرت چیه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نظرم اینه که امتحان کن ببین با کارت حافظه هم همین مشکل رو داری؟

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به سايت سوني اريكسون براي آپديت گوشيم رفتم
3 مرحله اول هم انجام مي دم ولي قسمتي كه همه مي گن يه فايلي رو دانلود مي شه اصلا اجرا نمي شه يني صفحه خالي مياد هيچ سوالي هم از من نمي پرسه
من چي كا ركنم :( :wacko:

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر dawn

یحتمل جاوا روی سیستمت نصب نیست.
متاسفانه چون ایران تحریمه از سایت apple نمیشه دانلود کرد. از سایتهای p2p سعی کن پیدا کنی و دانلود کن. حدود 10 مگابایت هست.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
بچه ها کابلی که بشه باهاش تو ماشین شارژ کرد الان در بازار هست ؟ کلا وسایل جانبیش کجاها گیر میاد ؟

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام.من هم ايشالا در آستانه خريد گوشي k750 هستم! :rolleyes: اما يه سوالي دارم.
يكي از دوستام به تازگي اين گوشي رو خريده و ميگه كه تمام امكاناتي كه داره فوق العاده است اما مشكلي كه داره اينه كه اسپيكرش خوب نيست و كيفيت پخش mp3 پايين هست. :eek: .........آيا واقعا همينطوره؟؟! :blink:
xplod جان و همينطور بقيه k750 دارها لطف كنين در اين مورد توضيح بديد ;) .......ممنونم :blush:

بالا