در مورد سيمبين بودن گوشي واقعا بستگي به استفاده شخص داره واقعا بدرد كسي ميخوره كه بخواد از برنامه هاي سيمبين استفاده كنه براي مثال ميگم خدمت شما مثلا من با همين 6600 كتلت الان فايلهاي افيس رو ميبينم و همين طور pdf وswf رو و يا از ديكشنري اون خيلي استفاده ميكنم حتي در امتحانات پايان ترم همين چند وقت پيش شايد من حدود يه دو سه نمره اي از ديكشنري كمك گرفتم
چون بكارم مياد و ازش خيلي استفاده ميكنم يا اينكه مثلا براي پيغام گير كه چيز خيلي پر كاربردي هم هست هنوز فكر ميكنم اگه اشتباه نكنم براي گوشيهاي با پلت فرم جاوا پيغامگيري ساخته نشده ولي شما با يك گوشي حتي در حد k750 نميتونيد اين كارا رو بكنيد و يك چيز ديگه كه وجود داره اينكه اگه شما در استفاده از گوشيهاي سيمبين احساس ازادي عمل بيشتري نسبت به گوشيتون داريد مثلا اگر كمي حرفه اي باشد حتي ميتونيد محتواي فايلهاي سيستم رو ببينيد كلا شما تو سيستم سيمبين ازادي بيشتري روي كار بروي گوشيتون داريد و تغيير پسوند فايلها و حتي اديت كردن اونها كار خيلي سختي نيست ولي واقعا اگر از برنامها استفاده ميكنيد در غير اين صورت اگر كاركرد شما در حد اهنگ گوش دادن و صحبت كردن با گوشي و امثال اين است شايد حتي كار كردن با گوشي هاي با پلتفرم جاوا راحتر هم باشه در ضمن واقعا بعضي از برنامها حداقل براي من پركاربرد هستن و خيلي جاها بدردم خوردن.
يه چيز ديگه هم كه يادمرفت بگم اينكه نوشتن برنامه براي سيمبين خيلي راحته براي همينه گهگاه ميبينيد كه گروهاي كوچيكي ميان و براي سيمبين برنامه مينويسن حتي اگر كسي به زبون c وارد باشه حتي خودشم ميتونه براي سيمبين برنامه بنويسه .
در پايان اينهم اضافه كنم كه البته اين مورد خيلي جاي صحبت ميتونه داشته باشه كه ايا واقعا سيمبين كاربرد داره يا اصلا ارزش استفاده داره