• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
در پر فروشتر بودن نوكيا شكي نيست اين فكر كنم چيز تابلواي باشه و تازه جالب بدوني كه سوني اريكسون حتي در ردهبندي فروش جهاني در رتبه سوم بعد motorola قرار داره و اينكه ميگي خرابيش كمتر خيلي چيز جالبيه تا حالا نشنيده بودم من هميشه ميشنيدم كه همه سره خراب شدن سوني اريكسون و هنگ كردنش مشكل داشتن و هر وقت هم خراب ميشد حالا بيا درستش كن مخصوصا رو سري p سوني اريكسون كه اگه خراب ميشد خيلي مشكل داشتي مخصوصا اگه ايراد نرم افزاري پيدا ميكرد ولي شايد الان خوب شده باشه؟!.در مورد امكانات خب همه ميدونن گوشي سري 6 نوكيا به خاطر استفاده از سيستم عامل سيمبين از امكانات ويژهاي برخوردارن كه گوشيهاي سوني اريكسون برخوردار نيستن و خيليا فقط به خاطر سيمبين بودنشون اين گوشيا رو ميخرن البته دوست عزيز در بهتر بودن k750 نسبت به 6600 خب شكي نيست اينو همه ميدونن من گفتم كه من خودم بشخصه اين گوشي رو خيلي دوست دارم ولي بهتره صبر كنيم nokia سري n و 6270-6280 نوكيا وارد بازار بشه اون وقت ميشه مقايسه كرد نوكيا رو با سوني اريكسون

http://www.gsmarena.com/nokia_6280-1199.php

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-1090.php

لازم نيست حتما بياد تا مقايسه بشه فقط برو اين دو لينك رو ببين .. پايين صفحه رو هم ببين در هر مورد كه نگاه كني

k750 بالاتره همونطور كه ميبيني در طراحي و كارايي در هر 2 مورد نمره كمتري گرفته در ضمن اين سايت بسيار

معتبره :) .... مدت زمان عمر شارژ باطري رو هم كه ميبيني كمتره ( 4 ساعت كمتر )

حافظه داخليش كه همش 10 مگابايته در صورتيكه 750 ... 38 مگا بايته و..... الباقي موارد كه كاملا مشخصه

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
مقايسه N90 با K750 ؟

N90 كتلت جديد نوكياست , دوستان كتلت پسند بين K750 و N90 بدون شك N90 رو انتخاب خواهند كرد :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Niaz :
مقايسه N90 با K750 ؟

N90 كتلت جديد نوكياست , دوستان كتلت پسند بين K750 و N90 بدون شك N90 رو انتخاب خواهند كرد :D

كتلتي كه بقيمت گزاف فروخته ميشود....

دوستان نوكيا دوست هر چقدر هم از مزاياي نوكيا بگن در بحث قيمت دچار مشگل ميشن...

چند روز پيش تو علاالدين يه نوكيا ديدم يادم نيست چه مدلي(2610 اگه اشتباه نكنم) ....نه دوربين..نه حافظه...نه چيز دندون گير...فقط يه صفحه رنگي خشك و خالي...يارو گفت 164 هزار(هم قيمت كا 700 بدون گارانتي) :lol: :wacko: گفتم مگه طلا توش كار گذاشتن ..گفت نه بلوتوس داره... :blink: قالبل توجه دوستان كه اريكسون خودش باني بلوتوث بود و تقريبا تمام گوشي هاي سوني اريكسون بدون هزينه اضافي :D از بلوتوث بهره ميبرند....

baghdadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من هم تصميم دارم سوني اريكسون 750 بخرم .
آيا انتن دهي اون خوبه ؟ اين گوشي ساخته چينه آيا اينم اشكالي نداره ؟
نوكياهائي كه تو ايران هست ساخت كجاست ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوستان لطفا این بحث بی انتهای "گوشی من از گوشی تو بهتره" رو خاتمه بدید. نوکیا بزرگترین و پرفروش ترین تولید کننده موبایل در دنیاس و در رده بندی ارزش نام هم جزو 10 شرکت برتر دنیاست. در تولید محصولات هم همواره از سیاست هوشمندانه ای بهره برده تا تونسته چندین سال این عنوان رو برای خودش حفظ کنه. از طرفی سونی اریکسون سال قبل جزو ده شرکت برتر دنیا در نوآوری بود و طرفدارانش به مراتب وفادار تر از سایر برندهان و مصولات اون رو جذاب ترین گوشی های موجود می دونند. آمار و ارقام و نظرسنجی های سایت های مختلف هم بیانگر میزان محبوبیت در همه جهان نیست. در نظرسنجی آخر سایت Mobile-Review از بین حدود 26000 نفر تاکنون سونی اریکسون با 37% آرا محبوب ترین برند انتخاب شده در حالی که در بهترین حالت فروشش کمتر از یک ششم فروش نوکیاست.
پس لطفا این بحث بی پایان رو رها کنید و در این تاپیک در مورد K750 و مقایسه مستدل اون با گوشی های مشابه صحبت کنید . برای مقایسه صرف هم میشه از تاپیک جدید استفاده کرد.

موفق:)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من يه تايپينگ جديد براي مقايسه k750-w800 با n90 -6270 باز كردن براي مقايسه اونجا بريد

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ميخوام يه k750 بخرم.آيا گارانتي پارس همراه معتبره؟
و آخرش چند ميتونم گير بيارمش؟
كجا؟

شادی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یه نفر آخرین قیمتو بده ببینیم بالاخره نوبت ما هم شده یا نه؟؟؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فكر كنم با گارانتي حدود 360 قيمتش باشه ولي قيمت دقيق ندارم

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سه روز پیش جمهوری بودم.
با گارانتی های فرعی تا 325 رسیده.

راستی یک نقطه ضعف دیگه: فایلهای real audio/video رو پخش نمیکنه.
البته اکسپلود گفت یک برنامه هست که اگه نصب کنبم این فرمت و پخش میکنه ولی من سرچ کردم و چیزی نیافتم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
راستی یک نقطه ضعف دیگه: فایلهای real audio/video رو پخش نمیکنه.
البته اکسپلود گفت یک برنامه هست که اگه نصب کنبم این فرمت و پخش میکنه ولی من سرچ کردم و چیزی نیافتم.
من گفتم؟
24.gif

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :

آخخخ.. معذرت..
یکی دیگه گفته بود و اصلا هم ربطی نداشت به این.. چون سرسری خونده بودم قاطی کردم.

با Real player هم میتونی براحتی ببینیش البته معمولا یه پلاگین کوچیک از اینترنت میخواد که خودش دانلود میکنه.

در مورد پخش 3gp با real player بود كه من فكر كردم در مورد پخش فيلهاي real از گوشي هست.

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم این k750i
منشی <پیغام گیر> داره؟؟
من که هر چی گشتم نفهمیدم کجاس؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام .من یه اشکال کوچک پیدا کردم و اونم اینه که گاهی اوقات که در دوربین رو باز میکنم این پیغام میاد ( Memory Card is Not Avilable) البته با یکبار خاموش و روشن کردن گوشی این مشکل بر طرف میشه

یه سوال هم دارم من هر چی گشتم حالت ویبراتور + زنگ با تاخیر رو پیدا نکردم... این گوشی ظاهرا فقط یا ویبره داره یا زنگ ...یا زنگ +

ویبره ( همزمان ) .....اما مثلا بعضی از گوشیها مثل سامسونگ دیدم بعد از چند بار ویبره شروع به زنگ زدن میکنه .. حالا نمیدونم شما

هم تایید میکنید که این حالت رو این گوشی(کا 750) داره یا نه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نرم افزار منشی تلفنی برای این گوشی و سایر گوشی های جاوا هنوز رویت نشده.

در مورد زنگ با تاخیر هم من از زنگ و ویبره استفاده می کنم در حالتی که Incresing Ring رو فعال می کنم. یکی دو ثانیه فقط ویبره و بعد از اون خیلی آروم زنگ شروع می کنه به زیاد شدن تا حداکثر.

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اینم چندتا سایت برای دانلود themes for K750I
بدن نیاز به WAP
اوليش از همه بهتره چند تا ديگم بايد بصورتregister free كرد
همنطوري كهX PLOD
عزيز گفتن توي قسمتI:\MSSEMC\Media files\other
قرار مي دهيم و از اونجا اجراش مي كنيم
البته توي بعضي قسمتها منو گوشي با اين تم ها گوشي ميره توي stand by
,بعد از مدتي تصوير مياد علتش نمي دونم شايد چون UPGRADE
نكردم اينجوري ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

themes for K750I
http://eseth.net/k750/download :)

http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k750-themes/1/

http://www.valhala.be/K750/K750-themes-page-1.html

http://www.zedge.no/?side=themes

error

Registered User
لایک‌ها
0
xplod جان شما كه يه مدتي با كا 750 كار ميكني مشكل اين گوشي با فايلهاي wma و amr كه بقيه دوستان ميگن
را تاييد ميكني :blink:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اينم يه برنامه نسبتا خوب براي تبديل فايلهاي تصويري بهم از جمله 3gp البته من كه باهاش كار كردم AVI to 3GP و

بالعكس رو عالي انجام ميده اما در تبديل به MPEG مشكل داره ولي با اين حال فكر كنم 2.9 MB ارزش دانلود كردن رو

داره :) اينم از لينكش

http://www.tomdownload.com/multimedia_design/video/convert_3gp_to_avi_wmv_mpg_mpeg_to_3gp_codec.htm

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
wma فكر نكنم بخونه فكر كنم منظورتون wav
به نقل از error :
xplod جان شما كه يه مدتي با كا 750 كار ميكني مشكل اين گوشي با فايلهاي wma و amr كه بقيه دوستان ميگن
را تاييد ميكني :blink:

بالا