• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام يه سوال از k750 دارها ميخواستم ببينم صداي زنگ SMS رو ميشه از فايلهاي صوتي وارد شده توي گوشي انتخاب كرد يا فقط زنگهاي تايين شده كمپاني رو بايد انتخاب كرد؟
بله، میشه از هر فایل صوتی داخل گوشی به عنوان زنگ SMS استفاده کرد.

سلام آقا اگر ممكنه بگيد من اين برنامه هاي مربوط به k750 رو چطوري دانلود كنم ؟!
کدوم برنامه ها؟

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از calligrapher :
سلام آقا اگر ممكنه بگيد من اين برنامه هاي مربوط به k750 رو چطوري دانلود كنم ؟!

اخه من حتي ثبت نام هم كردم در سايت سوني اريكسون اما وقتي تو قسمت Fun & Download ميرم اصلا گزينه

دانلود نيستش :blush: لطفا راهنمايي بفرماييد مرثي

اون بحث اخير مربوط به آپگريد كردن نرم افزار داخلي گوشي (Firemware) میباشد نه بازی و زنگ و ...
بهرحال اگر شما میخواین از سایت خود سونی اریکسون چیزی رو دانلود کنید مثل برنامه های جاوا و بازی و ... باید حتما با خود گوشیتون از طریق WAP به آدرس wap.sonyericsson.com برید اونوقت چیزی رو که میخواین دانلود کنین در غیر اینصورت راهی نداره.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Solarix :
اون بحث اخير مربوط به آپگريد كردن نرم افزار داخلي گوشي (Firemware) میباشد نه بازی و زنگ و ...
بهرحال اگر شما میخواین از سایت خود سونی اریکسون چیزی رو دانلود کنید مثل برنامه های جاوا و بازی و ... باید حتما با خود گوشیتون از طریق WAP به آدرس wap.sonyericsson.com برید اونوقت چیزی رو که میخواین دانلود کنین در غیر اینصورت راهی نداره.

چه بیمزه مسخرست که اینجوری !!!

راستش من یه سوتی دادم گرفتم ریست کلی کردم حواسم به پیغام هشدار نبود آقا چشت روز بد نبینه همه چیز میزاش پاک شد :D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خوشبختانه با لطف دوستان این firmware گوشی رو آپدیت کردم به : R1L002

ولی هیچ تغییر خاصی ندیدم به جز همه زبان زبانهای گوشی پاک شده و فقط English دارم . البته مهم نیست ولی میخوام بدونم برای شما هم اینجوری بوده ؟

به دردسرش نمی ارزید با توجه به ساعت که حدود 5 صبحه و 2 ساعت دیگه هم باید به کارام برسم :wacko: :wacko: :blink:

لطفا میشه یه توضیحی یا لینکی بدید درباره برتری های firmware جديد .. مرسي

در مورد firmware ها اينو الان پيدا كردم . http://www.esato.com/archive/t.php/t-92737
ولي چرا زبانها رو تعطيل كرد ؟ آيا انتخاب Location در سايت SE تاثير تو آپديت داره ؟ Xplod جان من از لينك شما رفتم ..

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آقا من رفتم تو یه سایتی موفق شدم یه سری فایل ( Themes, Games, mp3 ,Applications) که مربوط به K750 i بود رو دانلود کنم .

حالا فقط نمیدونم این گیمها و Applicaton ها رو چطوری وارد گوشی کنم ..... توی خود گوشی در قسمت File Manager که نگاه

کردم فولدر Game و Applications هست اما در خود برنامه فایل منیجر ( نرم افزار ویندوز ) که میرم این 2 مورد نیست ..... من حتی

یه بار Uninstal کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم تو قسمت Phone Memory این 2 مورد نبود ... خواهشا هر کس بلده راهنمایی

کنه .

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از calligrapher :
چه بیمزه مسخرست که اینجوری !!!

راستش من یه سوتی دادم گرفتم ریست کلی کردم حواسم به پیغام هشدار نبود آقا چشت روز بد نبینه همه چیز میزاش پاک شد :D

نيازي به دانلود از سايت سوني اريكسون نيست چون اگر يكم اينترنت رو بگردين تو خيلي از سايتها همون فايلها و بهترش هست. خود فايلهايي هم كه شما پاك كردين بصورت zip تو اینترنت موجوده ولی من آدرسش رو یادم رفته.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از sunnyboy :
ولي چرا زبانها رو تعطيل كرد ؟ آيا انتخاب Location در سايت SE تاثير تو آپديت داره ؟ xPlod جان من از لينك شما رفتم ..
کاملا تاثیر داره. منطقه ای که انتخاب می کنید باید شامل کشورهای عرب زبان باشه که من به شخصه Middle East & North Africa رو انتخاب می کنم.
در مورد تغییرات هم همون لینکی که دادید توضیحات کاملی داده اما به طور خلاصه اون چیزهایی ش که برای خودم مشهود بود بهبود چشمگیر سرعت گوشی، بهبود کمی و کیفی صدا (مخصوصا در هنگام مکالمه) و ارتقای کیفیت دوربین بود.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
کاملا تاثیر داره. منطقه ای که انتخاب می کنید باید شامل کشورهای عرب زبان باشه که من به شخصه Middle East & North Africa رو انتخاب می کنم.
در مورد تغییرات هم همون لینکی که دادید توضیحات کاملی داده اما به طور خلاصه اون چیزهایی ش که برای خودم مشهود بود بهبود چشمگیر سرعت گوشی، بهبود کمی و کیفی صدا (مخصوصا در هنگام مکالمه) و ارتقای کیفیت دوربین بود.
در مورد كيفيت ارتقا دوربين . واقعا چجوريه كه كيفيت دوربين هم بالا ميره ؟ من يك موبايل داشتم كه وقتي آپديت شد
كيفيت دوربينش بالا رفت .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از calligrapher :
آقا من رفتم تو یه سایتی موفق شدم یه سری فایل ( Themes, Games, mp3 ,Applications) که مربوط به K750 i بود رو دانلود کنم .
حالا فقط نمیدونم این گیمها و Applicaton ها رو چطوری وارد گوشی کنم ..... توی خود گوشی در قسمت File Manager که نگاه
کردم فولدر Game و Applications هست اما در خود برنامه فایل منیجر ( نرم افزار ویندوز ) که میرم این 2 مورد نیست ..... من حتی
یه بار Uninstal کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم تو قسمت Phone Memory این 2 مورد نبود ... خواهشا هر کس بلده راهنمایی کنه .

هنگامی که گوشی رو از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل می کنید، خود ویندوز یک پارتیشن جدید رو شناسایی می کنه که این پارتیشن همون کارت حافظه ی گوشی ـه. وقتی هم که از طریق Sony Ericsson File Manager محتویات گوشی رو می بینید صرفا به حافظه ی داخلی گوشی (و نه محتویات کارت حافظه) دسترسی دارید. مادامی هم که کابل USB به گوشی متصل ـه، کارت حافظه از مدار گوشی خارج میشه و با خود گوشی دسترسی به اون ندارید.

برای نصب برنامه ها و بازی های جاوا بهترین و سریعترین حالت اینه که از طریق کارت حافظه که در My Computer به عنوان Removable Disk شناخته میشه، فایل ها رو به فولدر others در آدرس X:\MSSEMC\Media files منتقل کرده و پس از جداسازی کابل، از طریق خود گوشی اون ها رو اجرا کنید. در اولین اجرا گوشی از شما مکان نصب (استقرار) فایل رو سئوال می کنه که داخل فولدر بازی قرار بده یا فولدر Applications.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
هنگامی که گوشی رو از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل می کنید، خود ویندوز یک پارتیشن جدید رو شناسایی می کنه که این پارتیشن همون کارت حافظه ی گوشی ـه. وقتی هم که از طریق Sony Ericsson File Manager محتویات گوشی رو می بینید صرفا به حافظه ی داخلی گوشی (و نه محتویات کارت حافظه) دسترسی دارید. مادامی هم که کابل USB به گوشی متصل ـه، کارت حافظه از مدار گوشی خارج میشه و با خود گوشی دسترسی به اون ندارید.

برای نصب برنامه ها و بازی های جاوا بهترین و سریعترین حالت اینه که از طریق کارت حافظه که در My Computer به عنوان Removable Disk شناخته میشه، فایل ها رو به فولدر others در آدرس X:\MSSEMC\Media files منتقل کرده و پس از جداسازی کابل، از طریق خود گوشی اون ها رو اجرا کنید. در اولین اجرا گوشی از شما مکان نصب (استقرار) فایل رو سئوال می کنه که داخل فولدر بازی قرار بده یا فولدر Applications.

عزيز اين دستور العملي كه شما فرموديد رو انجام دادم اما گوشي از من محل استقرار فايلها رو هنگام اجرا نميخواد :

( ....راه ديگري هم هست ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
ok , پس برای این بود که فارسی نداره . در هر صورت ممنون ..

ELESSAR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان .با تشكر از مدير فهيم و آگاه اين بخش جناب xPlod عزيز كه من هميشه دنبال يه فرصتي بودم تا از اين تسلط و اطلاعات بي نظيرتون تشكر كنم كه حالا فرصتش دست داد.من هم با كمك xPlod عزيز گوشيم رو آپديت كردم و الان ورژن اون R1L002 شده.سوالي كه داشتم اينه كه تو مرحله آخر آپديت كه ميگه گوشي رو خاموش كنيد و دكمه c رو نگه داريد و كابل رو وصل كنيد...وقتي اينكارو كردم گوشي روشن نشد و همونطور خاموش آپديت شد. مي خواستم ببينم درسته اين حالت؟ مشكلي ايجاد نمي كنه؟
راستي دوست عزيز sunnyboy , من هم با لينك xPlod عزيز آپديت كردم اما الان هم زبان فارسي رو دارم هم زبان عربي رو.
مرسي و موفق باشيد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا قضيه اين شماره هاي عجيب چيه ؟!؟!

T638 ! T637 ! K758!

اين capture ماله سايت SE هست !

k7580gf.gif

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از ELESSAR :
سلام به همه دوستان .با تشكر از مدير فهيم و آگاه اين بخش جناب xPlod عزيز كه من هميشه دنبال يه فرصتي بودم تا از اين تسلط و اطلاعات بي نظيرتون تشكر كنم كه حالا فرصتش دست داد.من هم با كمك xPlod عزيز گوشيم رو آپديت كردم و الان ورژن اون R1L002 شده.سوالي كه داشتم اينه كه تو مرحله آخر آپديت كه ميگه گوشي رو خاموش كنيد و دكمه c رو نگه داريد و كابل رو وصل كنيد...وقتي اينكارو كردم گوشي روشن نشد و همونطور خاموش آپديت شد. مي خواستم ببينم درسته اين حالت؟ مشكلي ايجاد نمي كنه؟
راستي دوست عزيز sunnyboy , من هم با لينك xPlod عزيز آپديت كردم اما الان هم زبان فارسي رو دارم هم زبان عربي رو.
مرسي و موفق باشيد
ممنون از محبت تون:)
در مورد روشن شدن گوشی هم تا اونجایی که خاطرم هست در اون مرحله من حدود 30 ثانیه دکمه c رو نگه داشته بودم تا گوشی روشن شد ولی با احتساب صحبت های شما و یکی دیگه از دوستان ظاهرا بدون روشن شدن گوشی هم آپدیت انجام میشه و جاي نگراني هم نیست.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.. منم ديروز اين گوشيو خريدم با 256 مگ مموري استيك اضافي...
ولي يك مشكل داشتم.. موقع انتقال فايلها (كه mp3 بودن) به گوشي، بعضي وقتا ارور Insufficient Memory رو ميداد و كنسل ميكرد در حاليكه حتي نصف مموري هم پر نشده بود.

و يك مشكل ديگه اينكه من درايورهاي سي دي رو نصب كردم.. حالا چجوري ميتونم از شر اونا خلااص شم و درايورهايي كه از لينك شما دانلود كردم نصب كنم؟ update driver و يا uninstall كردن درايورهاي مروط به سوني لريكسون در device manager كارگر نبود.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اول اینکه مبارکه.
دوم اینکه از این طرفا؟!
سوم اینکه اون پیغام Insufficient Memory رو کجا می دیدید؟ از چه طریقی فایل ها رو کپی می کردید؟ ویندوز و گوشی هر دو فضای خالی رو یک اندازه اعلام می کردند؟
چهارم اینکه نیازی به unInstall کردن چیزی نیست. از طریق فایل http://www.sonyericsson.com/downloads/D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip و اون روش خاموش کردن و روشن کردن با دکمه c کفایت می کنه.
پنجم اینکه ارادت

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam be hameh dostan

manam in goshi fogholadeh diroz kharidam garantish ta 17jul2006 va menu farsi dareh fekr konam upgrade shodeh vali natonestam bebinam file upgradesh kojas va che jory bayad oon kodaro zad hamon
RIGHT
*
LEFT??????????????????????/
*
man az pasaje aledin ghemaesham 360000toman
bazam az zahamate shoma makhsosan aghaye X -PLOD
mamnoon az rahnamayeton

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اکسپلود جان.. مرسی از توجهت..

سوتی از خودم بود :))
من با برنامه ی PC Suite فایلها را وارد میکردم.. نگو اون به جای مموری کارت فایلها رو روی حافظه خود گوشی آ÷لود میکنه...

امروز متوجه سوتی خودم شدم و کلی خندیدم..

و ایتجا من هم یکبار دیگه تاکید میکنم که این گوشی تک هست... کیفیت دوربینش بی نظیره و طراحیش هم همینطور. اسپیکرش هم در مقایسه با بقیه گوشی ها خیلی خوبه.

من گوشی قبلی و دوربین دیجیتال و mp3 player امو فروختم که اینو بخرم.. کار هر 3 تا رو انجام میده بهتر از خودشون..

در مورد بازار هم بگم که الان خیلی کم یاب شده.. من دیروز عصر جمهوری رو کامل گشتم و فقط 3 تا مغازه بود که با گارانتی الرمس داشتن.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
matin59
خوش اومدی، هم به پرشین تولز و هم به جمع K750 user ها. ممنون میشم که فارسی بنویسی، این مسئله توی این فروم یه قانون ـه.

برای دیدن نسخه ی Firmware ت هم این کلید ها رو فشار بده:
راست، ستاره، چپ، چپ، ستاره، چپ، ستاره.
و بعد از اون Service Info و سپس Software Info. کلمه خط اول نشون دهنده نسخه Firmware ـه. اگه R1L002 بود کاملا به روزه. اگه R1J002 بود یعنی جدیده وچندان نیازی به آپدیت نیست اما اگه R1A044 بود بهتره که به فکر آپدیت ش باشی.

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و تشكر از شما

متاسفانه من خنگام اين دكمه راستو ميزنم ميره توي منو ؟؟/
منظور از كليد راست چي؟؟ _ يا C؟

بالا