• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Daroghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من يك برنامه مي خو.ام كه بتونم باهاش فلش رو تو اين موبايل نشون بده ؟ يا بشه كانورت كرد .

از طرفي ديگه مي خواستم بدونم رو اين گوشي چه برنامه هايي ميشه نصب كرد . يكي زحمت معرفيش رو بكشه .

سيمباين و يا سيستم عاملهاي ديگه رو ميشه روش نصب كرد ؟؟؟

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
كسايي كه الان K750 دارن ... ميشه به اين سوال ها جواب بدن ( لطفا به دور از تعصب و فقط واقعيت رو بگيد :d )

1. از اينكه 350 تومن پول اين گوشي رو دايد راضي هستيد ؟ يعني وقتي گوشي هاي نوكيا حتي با قيمت بالاتر رو ميبينيد پيش خودتون نميگيد كه كاش يه كم بيشتر پول ميذاشتم اين رو ميخريدم ... و كلا پشيمون نيستيد ؟

2. قبل از اينكه اين گوشي بياد تو معرفي و تبليغات و عكس ها از اين گوشي تو ذهن SE دوست ها يه غول و هيولا ساخته شد ! ( هنوز هم كسايي كه كار نكردن درست حسابي باهاش مثل من يه همچين تصوري دارن ) حالا كه اين گوشي رو خريديد ، بازم همون حس رو داريد ؟ يعني همون چيزيه كه فكر ميكرديد ؟ بيشتر ؟ كمتر ؟ ( از همه نظر )

3. تو استفاده از گوشي گاهي يه چيزهايي موقع كار كردن هست كه آدم لذت ميبره ازش و حس خوبي ميده ! نميدونم چطوري بگم ... نميشه گفت امكانات گوشيه ولي به UserFriendly شدن گوشي كمك ميكنه ... اين چيزها رو فقط با كار كردن با گوشي ميشه فهميد و هيچ جا نمينويسه ! تو استفاده از اين گوشي از چه قسمت هايي راضي هستيد و از چه قسمتهايي ناراضي ؟

اين سوال هارو كسايي كه گوشي رو ندارين و كار كردن باهاش هم اگه جواب بدن خوبه ... اطلاعات خوبي ميده به كسايي كه شك دارن به خريدش ( مثل من ... بين K750 و I-Mate با اين كه هيچ ربطي بهم ندارن )

هيچكس سوالات شايان را جواب نداد...من هم همين سوالات را دارم...لطفا جواب بدين...ممنون :)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
آقا اگه يادتون باشه من در مورد ارتقا firmware گوشیم یک مقدار با مشکل مواجه بودم مخصوصا در مورد زبان گوشیم ولی الان فکر کنم متوجه شده باشم مشکله چیه . من برای آپدیت گوشیم می رفتم تو سایت سونی تو قسمت ساپورت و قسمت global support را انتخاب می کردم و طبق توضیحات این سایت این قسمت فقط اطلاعات بصورت انگلیسی تو گوشی فرستاده میشه بعدم یکم دیگه فکر کردم دیدم قسمت بالای صفحه که از فلش ساخته شده قسمت آسیا رو هم داره ولی ایران رو نداره بجاش asia pacfic other رو داره که منظورش دیگر کشورهای آسیایی به نظر من باید اول اون قسمت رو انتخاب کنیم بعد بریم تو قسمت آپدیت سرویس البته من این کار رو هم کردم ولی بازم درست نشد :D :D
یه چیز دیگه برام تعجبه ، وقتی من مسیر آپدیت گوشی رو دنبال می کنم قسمت آخر که یه صفحه می آید و می نویسد که گوشی رو خاموش کن و کابل usb رو قطع کن و بعد از بیست ثانیه دگمه c رو نگهدار و کابلو وصل کن میگه خوده گوشی باید روشن بشه . ولی برا من روشن نمیشه همونجوری خاموش میریزه چرا ؟؟؟؟؟؟ :blink: :wacko:
بعدش برام من رو 47 % خیلی می مونه بعد میره ایا برام شما هم همینجوریه ؟؟

alimcm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amir@ :
هيچكس سوالات شايان را جواب نداد...من هم همين سوالات را دارم...لطفا جواب بدين...ممنون :)

راستي برنامه هايي كه براي گوشي هاي نوكيا هست را ميشه روش ريخت يا اصلا" برنامه هاي بخصوص خودشو داره؟
اصلا" سيمبين هست يا نه . يا اگه نيست چجوريه؟
راستي كيفيت صفحه نمايشش چجوريه . آيا از 6630 بيشتره ؟
اگه به صفحه نمايش دوربين هاي سايبر شات نيگاه كرده باشيد آيا كيفيت صفحه نمايش كا 750 هم مثل اين دوربينها هست يا نه ؟

آيا پخش mp3 آن استريو هست ؟

بابا ما هم همين سوالها رو داريم يه نفر نيست به ما جواب بده ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
symbian نيست ! اينو ميدونم ! ميدونم جاوا هم ميشه ريخت ! بقيه ش رو ديگه متخصصين ميان توضيح ميدن :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از اينكه 350 تومن پول اين گوشي رو دايد راضي هستيد ؟
با اين كه من بيشتر هزينه كردم ولي: كاملا.

يعني وقتي گوشي هاي نوكيا حتي با قيمت بالاتر رو ميبينيد پيش خودتون نميگيد كه كاش يه كم بيشتر پول ميذاشتم اين رو ميخريدم ...
به هيچ وجه.

قبل از اينكه اين گوشي بياد تو معرفي و تبليغات و عكس ها از اين گوشي تو ذهن SE دوست ها يه غول و هيولا ساخته شد ! حالا كه اين گوشي رو خريديد ، بازم همون حس رو داريد ؟ يعني همون چيزيه كه فكر ميكرديد ؟ بيشتر ؟ كمتر ؟
با اين كه از 6-7 ماه قبل تمام اخبار و شايعات مربوط به اين گوشي رو دنبال مي كردم و تقريبا تمام Review هاي موجود رو قبل از خريدنش خونده بودم ولي در دو مورد خاص از حد تصور من بالاتر بود: دوربين و MP3 Player.

تو استفاده از اين گوشي از چه قسمت هايي راضي هستيد و از چه قسمتهايي ناراضي ؟
مواردي که ازش رضايت دارم واقعا زياده. گفتنش يعني بيان کردن تمام مشخصات گوشي. پس نقاط ضغفش رو فقط بيان مي کنم. بقيه اش رو به عنوان نقاط قوت در نظر بگير:
- جوي استيک : جوي استيک K700 به نظر من خوش دست تره. البته کارکردن با جوي استيک اين گوشي به مراتب از T630 راحت تره.
- با اين که براي اولين بار سقف تعداد شماره هاي دفترچه تلفن از 510 به 2000 ارتقا پيدا کرده ولي هنوز به هر اسم بيش از 4 شماره نمي شه اختصاص داد.
- امکانات ضبط صداش کاملا ابتدايي ـه و همون مشخصات T610 رو داره.

البته فکر کنم جا داشته باشه در يه پست مجزا در مورد نقاط قوت و نقاط متمايز کننده اين گوشي صحبت بشه.

راستي كيفيت صفحه نمايشش چجوريه . آيا از 6630 بيشتره
اگه به صفحه نمايش دوربين هاي سايبر شات نيگاه كرده باشيد آيا كيفيت صفحه نمايش كا 750 هم مثل اين دوربينها هست يا نه ؟
به مراتب از هر دو بهتره.

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون xPlod جان از اطلاعاتی که دادی...ببخشید یه سوال دیگه من دارم که شاید کمی ناشیانه باشه به هر حال ببخشید: میخواستم بدونم وضعیت آنتن دهی اش چطوره؟؟ بازم ممنونم... دمت گرم.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از mohandes_milad :
سلام
آقا اگه يادتون باشه من در مورد ارتقا firmware گوشیم یک مقدار با مشکل مواجه بودم مخصوصا در مورد زبان گوشیم ولی الان فکر کنم متوجه شده باشم مشکله چیه . من برای آپدیت گوشیم می رفتم تو سایت سونی تو قسمت ساپورت و قسمت global support را انتخاب می کردم و طبق توضیحات این سایت این قسمت فقط اطلاعات بصورت انگلیسی تو گوشی فرستاده میشه بعدم یکم دیگه فکر کردم دیدم قسمت بالای صفحه که از فلش ساخته شده قسمت آسیا رو هم داره ولی ایران رو نداره بجاش asia pacfic other رو داره که منظورش دیگر کشورهای آسیایی به نظر من باید اول اون قسمت رو انتخاب کنیم بعد بریم تو قسمت آپدیت سرویس البته من این کار رو هم کردم ولی بازم درست نشد :D :D
یه چیز دیگه برام تعجبه ، وقتی من مسیر آپدیت گوشی رو دنبال می کنم قسمت آخر که یه صفحه می آید و می نویسد که گوشی رو خاموش کن و کابل usb رو قطع کن و بعد از بیست ثانیه دگمه c رو نگهدار و کابلو وصل کن میگه خوده گوشی باید روشن بشه . ولی برا من روشن نمیشه همونجوری خاموش میریزه چرا ؟؟؟؟؟؟ :blink: :wacko:
بعدش برام من رو 47 % خیلی می مونه بعد میره ایا برام شما هم همینجوریه ؟؟

جناب xplod نظرتون چیه ؟؟

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من بالاخره نفهميدم سيستم عاملش چيه؟
و چه سيستم عاملهايي روش نصب ميشه؟
و از كجا ميتونم اين سيتمها رو گير بيارم؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كيفيت صفحه نمايش 6630 65k است ولي براي k750 كيفيتش 256k است
به نقل از alimcm :
راستي برنامه هايي كه براي گوشي هاي نوكيا هست را ميشه روش ريخت يا اصلا" برنامه هاي بخصوص خودشو داره؟
اصلا" سيمبين هست يا نه . يا اگه نيست چجوريه؟
راستي كيفيت صفحه نمايشش چجوريه . آيا از 6630 بيشتره ؟

آيا پخش mp3 آن استريو هست ؟

بابا ما هم همين سوالها رو داريم يه نفر نيست به ما جواب بده ;)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا زیباست !!!
فقط باید firmware رو به روز بکنم . اینه : R1A044 .

یه مشکلی که دارم اینه که وقتی USB به گوشی وصل میشه شروع میکنه به شارژ شدن . آیا طبیعیه و از این طریق هم میشه شارژ کرد ؟ آخه اینجوری مشکلی براش پیش نمیاد . مخصوصا موقع آپدیت ؟

راستی xplod جان توی توضیح بروز کردن fw من میتونم از مرحله 7 به بعد ادامه بدم .. من درایور USB رو از روی CD نصب کردم ولی نه به اون طریق که خودت گفتی ؟؟
مرسی

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مبارکه.

اون ترتیب برای اطمینان از اینه که مشکلی از لحاظ تداخل درایور ها به وجود نیاد وگرنه وحی منزل نیست و اگه شما تمام اون موارد رو نصب کردی کافیه از مرحله 7 شروع کنی.

در ضمن این گوشی از طریق USB هم شارژ میشه و خیلی هم عادیه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی .

به یه مشکلی توی مراحل آپدیت برخوردم :

من اون فایل 18 مگابایتی SEUS رو دانلود کردم ولی موقع نصب SEUS توی قسمت Installing... میمونه وهیچ کاری انجام نمیده !! تمام مراحلو درست رفتم و IE هم همچنان در همان صفحه مشخص بازه .

حالا چه کاری باید بکنم ؟ :( :(

:wacko:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
جك روز

دوستان ببخشيد كه اين پست ربطي به موضوع تاپيك نداره

قيمت هاي سوني اريكسون K750i و S700i نمايندگي فروش محصولات سوني تبريز ... سوني ××× زاده ... جزو بد اخلاقترين و گرانفروشترين فروشندگان تبريز

K750i قيمت 400 تومان

S700i قيمت 410 تومان

اينم عكس از ويترينشون

price1uo.jpg

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اونی که رو لپ (lop!)ش خال نداره
لوووووووووووووووووووووووول
ایول خیلی باحال بود! شانس اوردم تو شرکت کسی نبود! وگرنه همه فکر میکردن من دیونم که دارم اینجوری میخندم:lol:

این k750 تا جایی که من دیدم کیفیت دوربینش با s700 فرقی نداره شاید s700 بهتر هم باشه میشه گفت این 2 مگاپیکسل بیشتر به درد تبلیغات میخوره

شاید بی ربط باشه ولی میخواستم فرق سری های s , k ,t , w رو بدونم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این k750 تا جایی که من دیدم کیفیت دوربینش با s700 فرقی نداره شاید s700 بهتر هم باشه میشه گفت این 2 مگاپیکسل بیشتر به درد تبلیغات میخوره
یه کم صبر داشته باش، می بینی :rolleyes:

Vahit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
کسی یه file manager خوب برای k750 سراغ داره ؟
امکانات خودش کفاف نمیده ! :)

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
متوجه نشدم! یعنی چی؟ یعنی بعدا بهتر میشه؟؟؟!!
مثلا کیفیت فیلم برداری رو که مقایسه کردی!
کاشکی میشد از یه چیز واحد هم تو عکس بذاری هم من!

بالا