مبارکه !!به نقل از mohandes_milad :سلام
آقا ما یه k750 خریدیم بعد می خوام توش بازی بریزم نمیتونم یعنی بلد نیستم بازیهاشو از تو اینترنت گرفتم ولی نمی دونم چه جوری توش بریزم بعدم من با این دوربینش فیلم برداری میکنم فرمتش3gp هستش بعد تو کامپیوتر نمیشه دید البته یه برنامه به نام 3gp-video-converter از اینترنت گرفتم ولی درست حسابی تبدیل نمیکنه می خواستم اگه براتون زحمتی نیست به این دو سوال من جواب بدین .
تو همین تاپیک دوستان درباره به روز کردن fw با استفاده از usb نوشته بودن . به صفحات قبلی مراجعه کن .به نقل از Daroghe :بچه ها من تازه اين گوشي رو خريدم .
واقعاَ جالبه .
آقا مي خواستم بدونم چطوري مي تونم اون رو آپگريد كنم .
چه برنامهايي رو مي شه روش نصب كرد .
يك سري كد بالا بچه ها زده بودند اين كدها رو چطوري ميشه وارد كرد من بلد نيستم .
كلاَ راهنمايي كامل براي اين دستگاه مي خوام
به نقل از mohandes_milad :سلام
آقا ما یه k750 خریدیم بعد می خوام توش بازی بریزم نمیتونم یعنی بلد نیستم بازیهاشو از تو اینترنت گرفتم ولی نمی دونم چه جوری توش بریزم بعدم من با این دوربینش فیلم برداری میکنم فرمتش3gp هستش بعد تو کامپیوتر نمیشه دید البته یه برنامه به نام 3gp-video-converter از اینترنت گرفتم ولی درست حسابی تبدیل نمیکنه می خواستم اگه براتون زحمتی نیست به این دو سوال من جواب بدین .
به نقل از Daroghe :بچه ها من تازه اين گوشي رو خريدم .
واقعاَ جالبه .
آقا مي خواستم بدونم چطوري مي تونم اون رو آپگريد كنم .
چه برنامهايي رو مي شه روش نصب كرد .
يك سري كد بالا بچه ها زده بودند اين كدها رو چطوري ميشه وارد كرد من بلد نيستم .
كلاَ راهنمايي كامل براي اين دستگاه مي خوام
به نقل از pojhan :مبارکه چند خریدی از کجا؟
با گارانتی کجا خریدی ؟به نقل از Daroghe :آقا 345 هزارتومن اما چيني هست يعني به هم انداختن ؟
آخه مگه نبايد ژاپني باشه ؟!!
اين گوشي فقط ساخت چين استبه نقل از Daroghe :كجا ؟؟؟؟
البته زياد فرق نمي كنه . مهم برام اينه كه همش چينيه يا نه ژاپن هم دارن ؟
به نقل از Vahit :آره. اما این مشکل هنگ کردن گوشی بعد از خروج از حالت Standby و چند تا اشکال دیگه
توسط firmware جدید برطرف شده. مستقیم میشه از سایتش آپدیت کرد تا دیگه
مشکلی نداشته باشه.
البته اگه تازه میخواید خرید کنید بهتره یه گوشی با firmware جدید بخرید. (نسخه R1L002)
اینم راه فهمیدن نسخه firmware برای این گوشی :
right
*
left
left
*
left
*
Go to [SERVICE INFO], press select
Go to [SOFTWARE INFO], press select
وقتی رو صفحه اصلی هستی اون کدو به ترتیب و پشت سر هم وارد کن و بعد SERVICE INFO و بعد SOFTWARE INFO را بزن . خط اول نوشتهبه نقل از Daroghe :آقا يكي از دوستان لطف مي كنه بگه چطوري اين كدها رو بايد وارد كرد
كجا
من بلد نيستم