• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Daroghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور از Right و left چیه ؟؟
باید کجا تایپش کنم ؟ یا منظور دکمه خاصی هست ؟
کدوم دکمه ها

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Daroghe :
منظور از Right و left چیه ؟؟
باید کجا تایپش کنم ؟ یا منظور دکمه خاصی هست ؟
کدوم دکمه ها

منظور همون دكمه گرد وسط هست ( فلزي شكل ) :)

Daroghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي نسخه من R1J002 هست يعني قديميه ؟!!!!

من اون فايل 18 مگي رو هم دريافت كردم . الان بايد بفرستمش تو حافظه موبايل و اجراش كنم ؟!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
كسايي كه الان K750 دارن ... ميشه به اين سوال ها جواب بدن ( لطفا به دور از تعصب و فقط واقعيت رو بگيد :d )

1. از اينكه 350 تومن پول اين گوشي رو دايد راضي هستيد ؟ يعني وقتي گوشي هاي نوكيا حتي با قيمت بالاتر رو ميبينيد پيش خودتون نميگيد كه كاش يه كم بيشتر پول ميذاشتم اين رو ميخريدم ... و كلا پشيمون نيستيد ؟

2. قبل از اينكه اين گوشي بياد تو معرفي و تبليغات و عكس ها از اين گوشي تو ذهن SE دوست ها يه غول و هيولا ساخته شد ! ( هنوز هم كسايي كه كار نكردن درست حسابي باهاش مثل من يه همچين تصوري دارن ) حالا كه اين گوشي رو خريديد ، بازم همون حس رو داريد ؟ يعني همون چيزيه كه فكر ميكرديد ؟ بيشتر ؟ كمتر ؟ ( از همه نظر )

3. تو استفاده از گوشي گاهي يه چيزهايي موقع كار كردن هست كه آدم لذت ميبره ازش و حس خوبي ميده ! نميدونم چطوري بگم ... نميشه گفت امكانات گوشيه ولي به UserFriendly شدن گوشي كمك ميكنه ... اين چيزها رو فقط با كار كردن با گوشي ميشه فهميد و هيچ جا نمينويسه ! تو استفاده از اين گوشي از چه قسمت هايي راضي هستيد و از چه قسمتهايي ناراضي ؟

اين سوال هارو كسايي كه گوشي رو ندارين و كار كردن باهاش هم اگه جواب بدن خوبه ... اطلاعات خوبي ميده به كسايي كه شك دارن به خريدش ( مثل من ... بين K750 و I-Mate با اين كه هيچ ربطي بهم ندارن )

Daroghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان برنامه رو دوباره نصب كردم تو همون صفحه آپديت هستم .
اونف فاين 18 مگي رو كه مي زنم يك برنامه نصب شروع مي شه . بعد يك پيغام مي ياد تو پنجره INstallAnywhere مي گه
Please Select another locationto extract installer to
حالا Choose رو مي زنم .
يكجا رو كامپيوتر رو انتخاب مي كنم فايل رو اونجا نصب مي كنم . مي رم تو اون پوشه يك فايل نصب هست . اون رو مي زنم و يك پنجره فلش مانند باز مي شه . زبان اينگليسي رو ميزنم بعد ok
حالا يك پنجره اومد داره يك برنامه رو نصب مي كنه . بعدش چي كار بايد بكنم ؟؟

Daroghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
كسايي كه الان K750 دارن ... ميشه به اين سوال ها جواب بدن ( لطفا به دور از تعصب و فقط واقعيت رو بگيد :d )

1. از اينكه 350 تومن پول اين گوشي رو دايد راضي هستيد ؟ يعني وقتي گوشي هاي نوكيا حتي با قيمت بالاتر رو ميبينيد پيش خودتون نميگيد كه كاش يه كم بيشتر پول ميذاشتم اين رو ميخريدم ... و كلا پشيمون نيستيد ؟

2. قبل از اينكه اين گوشي بياد تو معرفي و تبليغات و عكس ها از اين گوشي تو ذهن SE دوست ها يه غول و هيولا ساخته شد ! ( هنوز هم كسايي كه كار نكردن درست حسابي باهاش مثل من يه همچين تصوري دارن ) حالا كه اين گوشي رو خريديد ، بازم همون حس رو داريد ؟ يعني همون چيزيه كه فكر ميكرديد ؟ بيشتر ؟ كمتر ؟ ( از همه نظر )

3. تو استفاده از گوشي گاهي يه چيزهايي موقع كار كردن هست كه آدم لذت ميبره ازش و حس خوبي ميده ! نميدونم چطوري بگم ... نميشه گفت امكانات گوشيه ولي به UserFriendly شدن گوشي كمك ميكنه ... اين چيزها رو فقط با كار كردن با گوشي ميشه فهميد و هيچ جا نمينويسه ! تو استفاده از اين گوشي از چه قسمت هايي راضي هستيد و از چه قسمتهايي ناراضي ؟

اين سوال هارو كسايي كه گوشي رو ندارين و كار كردن باهاش هم اگه جواب بدن خوبه ... اطلاعات خوبي ميده به كسايي كه شك دارن به خريدش ( مثل من ... بين K750 و I-Mate با اين كه هيچ ربطي بهم ندارن )

من واقعاً راضي هستم و پشيمون هم نيستم .
ببيند اين گوشي با ظاهر جمع و جورش بدجوري دلبري مي كنه . با امكانات عالي . كيفيت دوربينش هم كه ديگه چي بگم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Daroghe :
مرسي نسخه من R1J002 هست يعني قديميه ؟!!!!
آخرين نسخه كه به طور رسمي منتشر شده R1L002 ـه که حدودا دو هفته بعد از R1J002 منتشر شد و تفاوت چنداني با R1J نداشت. علت اصلي انتشارش هم ايرادي مربوط به O2 GPRS بوده که ارتباطي با ما نداره. پس نسخه f/w شما به روز ـه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از اينجا شروع کنيد:

1- گوشي رو به طور كامل شارژ كنيد. براي اين كار به حدود 20% باتري نيازه ولي تا حالا كار از محكم كاري عيب نكرده.
1.1- مطمئن باشید که روی سیستم تون J2RE نصب دارید. این فایل با حجم حدود 15MB از اینجا قابل دریافته.
2- درايورهاي زير رو دانلود كنيد. اون ها رو unZip كنيد و مسير رو به خاطر بسپريد.

3- اگه قبلا چيزي مربوط به گوشي (اعم از نرم افزار و درايو) نصب کرديد اون رو unInstall کنيد. (براي اطمينان)​
4- گوشي رو خاموش كنيد. كابل USB رو تنها به کامپيوتر (و نه به گوشي) وصل کنيد. دکمه C بر روي گوشي رو پايين نگه داشته و در همون حين كابل USB رو به گوشي وصل كنين. تا روشن شدن گوشي دكمه C رو فشرده نگه داريد. پس از روشن شدن، سيستم براي نصب Decive جديد از شما كسب تكليف مي كنه. از طريق محتويات دايركتوري K750_USB_Drivers مراحل نصب رو كامل كنيد.

5- كابل رو از گوشي جدا كرده و مجددا وصل كنيد. اين بار هم سيستم از شما براي نصب وسيله جديد سئوال مي كنه. از طريق محتويات فولدر D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver مراحل نصب رو تكميل كنيد.

6- نرم افزار PC Suit رو از دورن CD همراه گوشي به طور کامل نصب کنيد.
7- به آدرس زير رفته و مراحل دانلود و نصب رو ادامه بديد:

7-1- پس از انتخاب عبارت Get started Now. گزينه Automatic verification mode رو انتخاب کنيد. تمام گزينه هاي مربوط به صفحه به بعد رو انتخاب و به صفحه بعدش بريد. پيغامي از شما در مورد اجازه اجرا و دسترسي اپلت هاي جاوا سئوال مي کنه. اجازه دسترسي بديد. پس از تاييد آخرين نسخه نرم افزار Sony Ericsson Update Service(SEUS) شروع به نصب مي کنه. پنجره مرورگر رو تا انتهاي کار نبنديد.​

7-2- پس از پايان دانلود فايل که نسخه آخر اون (1.19) حدود 18 مگابايته اون رو نصب کنيد. بازم پنجره مرورگر رو تا انتهاي کار نبنديد.​

7-3- پس از نصب، مرورگر نسخه SEUS رو چک می کنه و پس از اون از شما می خواد که تمام برنامه ها ی دیگه رو ببنید (محض احتیاط) و چک کنید که گوشی روشن و به سیستم متصل ـه. بعد از تایید مرحله بعد که دانلود فایل مربوط به Firmware ـه آغاز میشه. نرم افزار مربوط به SEUS که تازه نصب کردید باز میشه و دانلود نهایی رو شروع می کنه. این مرحله با خطوط تلفن حدود یک و نیم ساعت و با خطوط broadband حدود 10 تا 20 دقیقه طول میکشه. بازم پنجره مرورگر رو نبنديد.​

7-4- بعد از پایان دانلود مرحله نهایی که همون نصب update ـه شروع میشه که این مرحله حدود 10 دقیقه طول میکشه.​

7-5- گوش رو خاموش کرده، از کابل جدا کنید و دوباره روشن اش کنید. این بار زمان بیشتری طول می کشه تا گوشی روشن بشه. از گوشی به روز خود لذت ببرید.​

چند توصیه:

- اگر از خطوط تلفن استفاده می کنید و ISP شما در ساعات 12 ظهر و 12 شب ارتباط شما رو قطع می کنه (نمی دونم چرا ولی هنوز بعضی شرکت ها این کار رو می کنن) این کار رو موکول به ساعتی بکنید که مشکلی به وجود نیاد. در بدترین حالت شما به 3 ساعت زمان نیاز دارید. پس 9 صبح و 9 شب به بعد زمان مناسبی برای این کار نیست.​
- قبل از شروع کار از تمام اطلاعات روی گوشی یه BackUp بگیرید. بازم کار از محکم کاری چی؟ .... عیب نمی کنه.
- تحت هيچ شرايط اعتماد به نفس تون رو از دست نديد و پنجره مرورگر رو هم نبنديد.
- و بالاخره همیشه نسخه کاملی از Java Virtual Machine روی سیستم تون نصب داشته باشد.

پايان

Daroghe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از راهنمايي

آقا يك سوال اگر بخوام فيلمي رو به موبايل منتقل كنم بايد فرمت فيلم چي باشه ؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از xPlod :
از اينجا شروع کنيد:

1- گوشي رو به طور كامل شارژ كنيد. براي اين كار به حدود 20% باتري نيازه ولي تا حالا كار از محكم كاري عيب نكرده.
2- درايورهاي زير رو دانلود كنيد. اون ها رو unZip كنيد و مسير رو به خاطر بسپريد.

3- اگه قبلا چيزي مربوط به گوشي (اعم از نرم افزار و درايو) نصب کرديد اون رو unInstall کنيد. (براي اطمينان)​
4- گوشي رو خاموش كنيد. كابل USB رو تنها به کامپيوتر (و نه به گوشي) وصل کنيد. دکمه C بر روي گوشي رو پايين نگه داشته و در همون حين كابل USB رو به گوشي وصل كنين. تا روشن شدن گوشي دكمه C رو فشرده نگه داريد. پس از روشن شدن، سيستم براي نصب Decive جديد از شما كسب تكليف مي كنه. از طريق محتويات دايركتوري K750_USB_Drivers مراحل نصب رو كامل كنيد.

5- كابل رو از گوشي جدا كرده و مجددا وصل كنيد. اين بار هم سيستم از شما براي نصب وسيله جديد سئوال مي كنه. از طريق محتويات فولدر D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver مراحل نصب رو تكميل كنيد.

6- نرم افزار PC Suit رو از دورن CD همراه گوشي به طور کامل نصب کنيد.
7- به آدرس زير رفته و مراحل دانلود و نصب رو ادامه بديد:

7-1- پس از انتخاب عبارت Get started Now. گزينه Automatic verification mode رو انتخاب کنيد. تمام گزينه هاي مربوط به صفحه به بعد رو انتخاب و به صفحه بعدش بريد. پيغامي از شما در مورد اجازه اجرا و دسترسي اپلت هاي جاوا سئوال مي کنه. اجازه دسترسي بديد. پس از تاييد آخرين نسخه نرم افزار Sony Ericsson Update Service(SEUS) شروع به نصب مي کنه. پنجره مرورگر رو تا انتهاي کار نبنديد.​

7-2- پس از پايان دانلود فايل که نسخه آخر اون (1.19) حدود 18 مگابايته اون رو نصب کنيد. بازم پنجره مرورگر رو تا انتهاي کار نبنديد.​

7-3- پس از نصب، مرورگر نسخه SEUS رو چک می کنه و پس از اون از شما می خواد که تمام برنامه ها ی دیگه رو ببنید (محض احتیاط) و چک کنید که گوشی روشن و به سیستم متصل ـه. بعد از تایید مرحله بعد که دانلود فایل مربوط به Firmware ـه آغاز میشه. نرم افزار مربوط به SEUS که تازه نصب کردید باز میشه و دانلود نهایی رو شروع می کنه. این مرحله با خطوط تلفن حدود یک و نیم ساعت و با خطوط broadband حدود 10 تا 20 دقیقه طول میکشه. بازم پنجره مرورگر رو نبنديد.​

7-4- بعد از پایان دانلود مرحله نهایی که همون نصب update ـه شروع میشه که این مرحله حدود 10 دقیقه طول میکشه.​

7-5- گوش رو خاموش کرده، از کابل جدا کنید و دوباره روشن اش کنید. این بار زمان بیشتری طول می کشه تا گوشی روشن بشه. از گوشی به روز خود لذت ببرید.​

چند توصیه:

- اگر از خطوط تلفن استفاده می کنید و ISP شما در ساعات 12 ظهر و 12 شب ارتباط شما رو قطع می کنه (نمی دونم چرا ولی هنوز بعضی شرکت ها این کار رو می کنن) این کار رو موکول به ساعتی بکنید که مشکلی به وجود نیاد. در بدترین حالت شما به 3 ساعت زمان نیاز دارید. پس 9 صبح و 9 شب به بعد زمان مناسبی برای این کار نیست.​
- قبل از شروع کار از تمام اطلاعات روی گوشی یه BackUp بگیرید. بازم کار از محکم کاری چی؟ .... عیب نمی کنه.
- تحت هيچ شرايط اعتماد به نفس تون رو از دست نديد و پنجره مرورگر رو هم نبنديد.
- و بالاخره همیشه نسخه کاملی از Java Virtual Machine روی سیستم تون نصب داشته باشد.

پايان

اقا من مراحل بالا رو طی کردم ولی در قسمت آخر یک دفعه از شانس گند من اینترنتم قطع شد بعد دوباره وصل شدم از نو شروع بر ریختن کرد یه مشکلی بود من گوش رو خاموش می کردم و کابل رو هم قطع می کردم و بعد از 20 ثانیه دستمرو رو دکمه C نگه می داشتم و کابل را وصل می کردم خود گوشی روشن نمی شد حالا با کلی درد سر گوشی رو آپگرید کردم ولی دیگه زبان فارسی ندارم یعنی تو قسمت زبانش فقط انگلیسی داره آیا برای همه همینجوریه یا نه برام من این جوریه ؟؟؟ تروخدا کمکم کنید خدایی خیلی اعصابمو خورد کرده آخه من به منو فارسیش عادت کرده بودم و ...... راستی وسط کار چند بار دستمو از رو c برداشتم نکنه از اونه ؟؟؟ لطفا بگید چی کار کنم .

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
راستی آقا من آپگرید می کنم دوباره رو 47 درصد می مونه ؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان این k750 دو نوع مالزی و چینی داره ؟ یکی میگفت حتما مالزیشو بخر ولی اینجا همش روش نوشته ساخت چین ؟؟
یعنی چی ؟ آخه گوشی که چند ماه اومده تو بازار ریمارک داره ؟

k300i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
دوستان این k750 دو نوع مالزی و چینی داره ؟ یکی میگفت حتما مالزیشو بخر ولی اینجا همش روش نوشته ساخت چین ؟؟
یعنی چی ؟ آخه گوشی که چند ماه اومده تو بازار ریمارک داره ؟
آن شخص گرامي با شما شوخي كردند زيرا تا اين لحظه فقط ساخت چين است

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Daroghe :
خيلي ممنون از راهنمايي

آقا يك سوال اگر بخوام فيلمي رو به موبايل منتقل كنم بايد فرمت فيلم چي باشه ؟

بايد تبديلش كني به 3gp.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
آقا هيچ كس نمي خواد به سوال ما جواب بده ؟؟؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مهندس من خودم هنوز این گوشیو ندارم ولی اگه خریدم کمکت میکنم و به سوالت جواب میدم :blush: ;)

راستی k750 اينفرارد نداره ؟؟؟ :hmm:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mohandes_milad :
حالا با کلی درد سر گوشی رو آپگرید کردم ولی دیگه زبان فارسی ندارم یعنی تو قسمت زبانش فقط انگلیسی داره آیا برای همه همینجوریه یا نه برام من این جوریه ؟؟؟ تروخدا کمکم کنید خدایی خیلی اعصابمو خورد کرده آخه من به منو فارسیش عادت کرده بودم و ...... راستی وسط کار چند بار دستمو از رو c برداشتم نکنه از اونه ؟؟؟ لطفا بگید چی کار کنم .
شما از چه طریقی وارد بخش Support شدی؟ منظورم تنظیمات منطقه ای ـه. منطقه خودت رو چی معرفی کردی؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از sunnyboy :
راستی k750 اينفرارد نداره ؟؟؟ :hmm:
مگه ممکنه.
clara24nb.jpg

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
ممنونم . آخه توی gsmarena چیزی ننوشته بود فکر کردم نداره !! خوب خدارو شکر

xplod جان نظر شما درباره چینی یا مالزی بودن گوشی چیه و آیا حقیقت داره - البته دوستمون هم گفت که همش چینی هستش .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من که تا حالا مالزی ش رو ندیدم و اینجا برای اولین بار در موردش شنیدم. اگر هم بود برام فرقی نمی کرد.

بالا