• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از faridbahal :
متوجه نشدم! یعنی چی؟ یعنی بعدا بهتر میشه؟؟؟!!
مثلا کیفیت فیلم برداری رو که مقایسه کردی!
کاشکی میشد از یه چیز واحد هم تو عکس بذاری هم من!
به نظر من دوربینش به مراتب بهتر از s700 هستش . مخصوصا قابلیت macro و AutoFocus که عکس برداری لذت بخش میشه . توی نور کم هم خوب عکس گرفت و دارای نویز کمتری بود با توجه به نور عالی گوشی که داره ....
design هم مخصوصا توی دوربین حرف نداره و با fullscreen بودنش خیلی حال میکنم و دیدن عکسها هم با سرعت و امکانات بیشتری انجام میشه که این مورد در k700 خیلی ضعیف بود ...

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آقا نميشه نميشه نميشه :thumbsdow

توي نصب SEUS اینجا میمونه و هیچ کاری هم انجام نمیده :

SEUS-install.jpg

برای شما این قسمت چه جوریه ؟ لطفا منو یه راهنمایی کنید . جاوا رو هم نصب کردم دوباره ولی نشد ..

این macro کارش چیه؟
شما عکسهای هر دو تا رو از نزدیک دیدی؟

ماکرو برای عکسبرداری با فاصله کمه ..
این عکس نمونه خوبی برای این قابلیت میتونه باشه که دارای دقت بالاییه : http://img166.echo.cx/img166/1043/example90jm.jpg

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
sunnyboy، این مسئله هیچ ارتباطی به گوشی نداره و احتمالا به ویندوزتون مربوط میشه.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
این عکس با k750 گرفته شده؟ !!!!! فوق العاده اس! عمرا s700 نمیتونه اینجوری بگیره! یعنی دقیقا برعکس میشه! گله تار میشه علف ها واضح!!!

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من مراحل آپديت firmware رو پيش رفتم و suse نصب شد و بعد مرحله آپديت اصلي شروع شد و پروسس بار تا 100 درصد پيش رفت . بعدذ پيغام داد كه گوشي رو خاموش كنم و با نگه داشتن دكمه c كابل رو بهش وصل كنم كه اينكار رو هم كردم ولي مرحله انتقال فايل آپديت به گوش شروع نميشه و تو صفر درصد باقي ميمونه.

حتي دوباره تكرار كردم ولي باز مثل دفعه پيش شد.( هر بار هم يه 5 دقيقه اي صبر كردم كه نصب شروع بشه ولي نشد در حالي كه خودش نوشته بعد از 15 ثانيه شرو ميشه).

خوب حالا چيكار كنم جناب xplod ، به دادم برس. :(

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چک کنید که در مسیر X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\software-dataدو فایل با حجم تقریبی 10 و 1.2 مگابیت وجود داشته باشه. بعد از اون سعی کنید که مراحل ارتقا رو با یک مرورگر دیگه امتحان کنید. هنگامی هم کا درباره اجرای یک اپلت جاوا ازتون سئوال می کنه گزینه All رو انتخاب کنید. من هم یکبار همین مشکل رو داشتم و با تعویض مرورگر و انتخاب ALL برطرف شد.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
آخه اين لامذهب fire fox هم كه JRE نداره و تو سايت جاوا هم چون از ايران conect شديم اجازه دانلود نميده.

end خوش شانسي

ديگه موندم....................................................... :wacko:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب توی این شرایط مرحله اول حل مشکل جاواست. من بودم سعی می کردم به هر طریقی شده اول اون رو دانلود کنم. فکر کنم بهترین راه استفاده از نرم ارفزار های P2P مثل eDonkey ـه. ببین شدنیه.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به هزار مشكل جاوا رو دانلودش كردم. الان با فاير فاكس هم اپلت كار ميكنه ولي باز هم تو اون مرحله آخري گير ميكنه.

اون دو تا فايل رو كه گفتي اگه كپي كنيم تو يه كامپيوتر ديگه تو مسير گفته شده، باز هم اون پروسس بار 100 درصدي( همون فايل بعد از suse) بايد دوباره دانلود بشه يا نه؟

شما از كدوم browser استفاده كرديد.؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منم می خواستم همین رو بگم. کافیه که روی یه کامپیوتر دیگه SUES رو نصب کنید و اون دوتا فایل رو در همون مسیری که گفتم کپی کنید. دیگه نیازی به دانلود ندارید و با یه کانکش معمولی هم می تونید کار کنید.
در ضمن من با سه مرورگر IE، Opera و FireFox این موضوع رو امتحان کردم. روی هر سه تاش کار می کنه.
نکته دیگه این که وقتی فایل ها رو به کامپیوتر دیگه منتقل کردید دیگه نیازی به رجوع به اون لیست بلند و بالا ندارین. گوشی رو شارژ کرده و در حالت روشن به کامپیوتر متصل کنید. از طریق اون آدرس اول مراحل آپدیت رو شروع کنید و بی وقفه تا انتها پیش برید.

در ضمن من الآن منتظر می مونم تا تکلیف گوشی تون مشخص بشه.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش از اين همه لطفي كه دارين شديدا احساس شرمندگي ميكنم.

تنها چيزي كه شك دارم اينه كه من معرفي كابل رو با استفاده از خود cd كه رو پكيج k750 بودم معرفي كردم و نه با اون دو تا فايل گفته شده( ولي مشخصه كه ويندوز كابل رو ميشناسه، حتي فايلهارو هم ميشه رو كامپيوتر ريخت و برعكس).

حقيقتش ديگه چيزي به زهنم نميرسه كه امتحانش كنم. اين جاوا هم آخرين ورژنشه و خوب كار ميكنه ديگه موندم.

بايد برم خونه و رو كامپيوتر خودم تست كنم.

اگه پيشنهاد ديگهاي دارين ممنون ميشم. وگرنه اين وقت شب ديگه بيشتر از اين مزاحم شما نميشم.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
اگر درایور آپدیت گوشی رو از طریق فایل http://www.sonyericsson.com/downloads/D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip و همون دستورالعملی که گفته شده بود (بند 4) نصب کردید، دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.

راستش بالاخره موفق شدم گوشي رو اپديت كنم. اما تو عمرم اينقدر كلافه نشده بودم.

در ضمن تو همين تاپيك يكي از دوستا پرسيده بود كه اگه مراحل نصب كابل و گوشي رو از cd خود گوشي پيش بريم ميتونيم مرحله 7 به بعد رو ادامه بديم كه جواب تو تا پيك مثبت بود ولي متا سفانه اينجور نيست و الزاما بايد از طريق همون D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip كه در بالا ذكر شده اينكار رو كرد. چون تو مرحله اخر گير ميكنه.

در ضمن يادم مياد يكي از دوستا ميگفت كه آپديت تو 48 درصد متوقف ميشه كه درحقيقت يه 5 دقيقه اي تو اون درصد ميمونه و بعد خيلي سريع تا صددرصد پر ميشه.

به هر حال از زحمات جناب xplod مدير مطلع و با حوصله اين بخش تشكر ميكنم.( خداوند شما را حفظ كناد!) ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خوشحالم که بالاخره موفق شدید. ممنون میشم که بگید اشکال کار از کجا بود. آیا مسئله همون درایور آپدیت بود؟

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
خوشحالم که بالاخره موفق شدید. ممنون میشم که بگید اشکال کار از کجا بود. آیا مسئله همون درایور آپدیت بود؟

بله دقيقا مشكل از D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip بود.

با درايور روي cd كامپيوتر كابل رو ميشناسه و همه چيز درست كار ميكنه ولي سايت se يا اون applet باهاش مشكل داره.

باز هم ممنون از راهنماييهاتون

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام يه سوال از k750 دارها ميخواستم ببينم صداي زنگ SMS رو ميشه از فايلهاي صوتي وارد شده توي گوشي انتخاب كرد يا فقط زنگهاي تايين شده كمپاني رو بايد انتخاب كرد؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دقیقا نکته همین جاست. اون درایوری که درون CD وجود داره فقط برای شناسایی گوشی از طریق کابل USB ـه و باعث میشه که بشه از کابل به عنوان وسیله برقراری ارتباط استفاده کرد. ولی اون یکی درایور باعث شناسانده شدن گوشی به نرم افزار SUES میشه و فقط برای آپدیت به کار میره.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
دقیقا نکته همین جاست. اون درایوری که درون CD وجود داره فقط برای شناسایی گوشی از طریق کابل USB ـه و باعث میشه که بشه از کابل به عنوان وسیله برقراری ارتباط استفاده کرد. ولی اون یکی درایور باعث شناسانده شدن گوشی به نرم افزار SUES میشه و فقط برای آپدیت به کار میره.

سلام آقا اگر ممكنه بگيد من اين برنامه هاي مربوط به k750 رو چطوري دانلود كنم ؟!

اخه من حتي ثبت نام هم كردم در سايت سوني اريكسون اما وقتي تو قسمت Fun & Download ميرم اصلا گزينه

دانلود نيستش :blush: لطفا راهنمايي بفرماييد مرثي

بالا