• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مِِِِِِِشکلم حل شد R1A044 هست
با مراجعه به نوشتهای قبلی :rolleyes:

باید به فکر دانلود بود :(
اگر سایتی سراغ دارین برای دانلود تم ها و........ تا بشه
بدون wapبه گوشی منتقل کرد از طریق دیگه؟< پوشه دیگر و اجرای فایل >اگر عملی باشه؟؟/

ممنون از راهنمایتون

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از amirsung :
سلام.. منم ديروز اين گوشيو خريدم با 256 مگ مموري استيك اضافي...
ولي يك مشكل داشتم.. موقع انتقال فايلها (كه mp3 بودن) به گوشي، بعضي وقتا ارور Insufficient Memory رو ميداد و كنسل ميكرد در حاليكه حتي نصف مموري هم پر نشده بود.

و يك مشكل ديگه اينكه من درايورهاي سي دي رو نصب كردم.. حالا چجوري ميتونم از شر اونا خلااص شم و درايورهايي كه از لينك شما دانلود كردم نصب كنم؟ update driver و يا uninstall كردن درايورهاي مروط به سوني لريكسون در device manager كارگر نبود.
سلام دوست عزيز...اولا مباركه ;)... ايشالا ما هم به زودي به جمع دارندگان اين گوشي بپيونديم!! :blush:
سوالي كه داشتم اين بود كه گوشي را چند خريدي با 256 مگ مموري استيك اضافي؟؟ و همينطور با گارانتي كجا؟
ممنون :)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
مسافرت تبريز دوستان PT باعث شد كه بنده علاوه بر سعادت زيارت دوستان شانس اين رو داشته باشم كه يك K750 هم از نزديك ببينيم و تستش كنم

گوشي متعلق به دوست و همشهري بسيار عزيزم جناب افشين خان (adeliry) بود كه مجهز به آخرين نسخه firmware هم هست

سرعت بسيار خوب ، طراحي ساده و خيلي شيك با كيفيت ساخت عالي ، منوهاي زيبا و شكيل كه متحرك هم هستند ...

درب كشوئي دوربين خيلي آسون و به راحتي باز و بسته ميشد و احتمال لق شدن هم نداره

دوست عزيزم Reza364 هم يك دستگاه K700 داشتند كه با مقايسه اين دو پدر و پسر (700 و 750) ، K750 رو آپگريد خيلي خوب و واقعا ارتقا داده شده اي ديدم ... تنها مشكلي كه باهاش داشتم اين بود كه احساس ميكنم Keypad اش چندان راحت و خوش دست نيست , ممكنه دوستاني كه K750 Owner هستند و بيشتر با KeyPad كار كردند موافق نباشند ، شايد هم بنده اين حس رو به خاطر جهش ناگهاني از T630 به K750i داشتم ... در اين مورد خاص بايد با تمرين بيشتر و بعد از چندين مورد شماره گيري و sms نگاري قضاوت كرد ...

در تصوير K750i آقاي adeliry رو در كنار T630 بنده مشاهده ميكنيد :blush:

TK.jpg

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
منكه تو كفش موندم نياز جان
168.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اي واــــــــــــــــــــــــى !!!! گوشي منه !!!! :blush: چه نازه ! :blush:

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amir@ :
سلام دوست عزيز...اولا مباركه ;)... ايشالا ما هم به زودي به جمع دارندگان اين گوشي بپيونديم!! :blush:
سوالي كه داشتم اين بود كه گوشي را چند خريدي با 256 مگ مموري استيك اضافي؟؟ و همينطور با گارانتي كجا؟
ممنون :)

سلام.
مرسي.
ايشالا.

خود گوشي با گارانتي الرمس 360. و مموري استيك هم اينجوري نبود كه با خودش باشه. جدا خريدم. 128 اش 30 تومن. 256 ، 55 تومن... بالاتر هم ديگه قيمت نپرسيدم. ولي تا 1 گيگ ساپورت ميكنه.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی چه ها.. در این تا÷یک در مورد نقطه قوتهاش زیاد صحبت شد.. اما من 2 تا نقطه ضعفشم بگم.
یکی اینکه آنتن دهیش به خوبیه نوکیا یا زیمنس نیس. خونه ی ما نقطه ی کور هست ولی گوشی قبلیم که ساموشنگ بود آنتن میداد توش (گیرم که صدا انقدر بد میومد و قطع و وصل میشد که انتن ندادنش بهتر از دادنش بود) اما با تلفن به این گوشی جدیده که زنگ میزنم معمولا پیام «مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد» میده.
خلاصه من فکر میکنم اگه برای کسی آنتن دهی خیلی مهمه این نمیتونه انتخاب اولش باشه.

نقطه ضعف دیگه کی پد هست.مخصوصا کلید عدد 2 که زیر جوی استیک قرار گرفته و موقع اس ام اس تایپ کردن اذیت میکنه. البته این مکشل با عادت کردن برطرف میشه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از amirsung :
راستی چه ها.. در این تا÷یک در مورد نقطه قوتهاش زیاد صحبت شد.. اما من 2 تا نقطه ضعفشم بگم.
یکی اینکه آنتن دهیش به خوبیه نوکیا یا زیمنس نیس. خونه ی ما نقطه ی کور هست ولی گوشی قبلیم که ساموشنگ بود آنتن میداد توش (گیرم که صدا انقدر بد میومد و قطع و وصل میشد که انتن ندادنش بهتر از دادنش بود) اما با تلفن به این گوشی جدیده که زنگ میزنم معمولا پیام «مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد» میده.
خلاصه من فکر میکنم اگه برای کسی آنتن دهی خیلی مهمه این نمیتونه انتخاب اولش باشه.

نقطه ضعف دیگه کی پد هست.مخصوصا کلید عدد 2 که زیر جوی استیک قرار گرفته و موقع اس ام اس تایپ کردن اذیت میکنه. البته این مکشل با عادت کردن برطرف میشه.
آره .. ولی الان با کی پدش دستم را افتاده و هیچ مشکلی ندارم .

راستی کسی خبر نداره که آیا این فلاش برای k750 اینجا هست یا نه و اگه هست قیمتش حدودا چنده ؟

مموری هم یه بار xplod بهم گفت تا 4 گیگ ساپورت میکنه . اگه اشتباه نکنم .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با لاخره منم با k750 كار كردم و يكي از دوستام خريد و يه چند ساعتي دست من بود . منم گفتم كه بعضي از نقاط ضعف و قوت گوشي رو بگم البته دوستمون niaz هم بعضياشو گفتن و تكميلش ميكنم .من چون گوشي خودم 6600 هست با اون مقايسه مكردمش .گوشي رو هفتهي پيش به قيمت 380 تومن با گارانتي الرمس خريد .
اولين چيزي كه بعد از دست گرفتن گوشي جلب توجه ميكرد صفحه نمايش 256 اون كه با يك background متحرك بسيار جلب توجه ميكرد دوم ظرافت گوشي بود كه با كمي دقت به ظرافت به كار رفته در ساخت و طراحي بدنه گوشي پي ميبريم و در دوربينش كه توجه منو خيلي به خودش جلب كرد وقتي در دوربينو رو باز ميكنيد گوشي به صورت خودكار وارد قسمت دوربين گوشي ميشه وضوح عكس و مانيتور گوشي واقعا مثال زدني بود وجود امكاناتي كه شما بيشتر در يك دوربين ديجيتال ميتونيد پيدا كنيد تا در يك گوشي در زمان عكاسي تمام صفحه بودن نماي عكس واقعا كار عكس گرفتنو دلچسبتر ميكنه و شما كافيه دوربينو به حالت افقي بگيريد و كليد عكاسي رو كه در كنار بدنه وجود داره تا نيمه فشار دهيد بعد مثل يه دوربين ديجيتال به صورت اتوماتيك فوكاس انجام شده و بعد از فشار دادن كليد تا اخر عكس شما ذخيره ميشه .در ضمن دوربين داراي يه چراغ خيلي كوچيك و بسيار قوي هست كه به مراتب نور اون از مدل k700 بيشتر شده تفاوت كيفيت عكس k750 و 6600 قابل مقايسه نيست واقعا .
پخش موسيقي اين گوشي واقعا گوش نواز است كيفيت صداي و بلندي صدا عاليه و وجود حالات انتخابي مثل bass ويا زيرو بم كردن صدا يا انتخاب به صورت دستي گوشي رو تبديل به يك mp3 player متوسط ميكنه كه شما ميتونيد با زدن يك هندزفري به گوشي و زدن كليدي كه در بقل گوشي براي پلي و پيز وجود داره به playlist مورد علاقه خود گوش بديد در كل سيستم پخش مديا k750 نسبت به k700 بسيار پيشرفت كرده و نسبت به 6600 قابل مقايسه نيست البته به ايرادي هم در اين بخش برخوردم كه بعدا ميگم.
از ديگر موارد استفاده از مموري sd در اين گوشي است تقربا تمامي كمپاني ها در گوشيهاي جديد خود از اين مموري استفاده ميكنن حتيnokia .مموري اين گوشي زمان روشن بودن گوشي قابل دراوردن است و اين گوشي تا 1 گيگ مموري ميخوره البته بعضيا ميگن تا 2 گيگ هم ساپورت ميكنه .
باطري گوشي خيلي ديرتر از 6600 تموم شد حداقل 2 برابر اون شارژ داشت البته سوني زمان 9 ساعت مكالمه رو براي باطري گذاشته البته فكر نكنم واقعا انقدر باشه ولي از 6600 من كه خيلي بيشتر بود.
از معايب گوشي ميشه به انتن دهي كمتر نسبت به 6600 نامبرد البته در حد كمي تفاوت داشت.
من در زمان كار احساس ميكردم كه كمي صفحه كليد گوشي خشكه ولي شايد به دليل نو بودن باشه يا شايدم عادت نداشتن من با ابن نوع صفحه كليد چيز ديگه اي كه من فكرشم نميكردم اين بود بعضي از فايلهاي wav كه با 6600 براش ميفرستادم نميخوند حالا نميدونم چرا .
در پايان بايد بگم گوشي خيلي نقاط قوت و ضعف ديگه اي داشت ولي چون مطلب خيلي طولاني بود اگه بعدا فرصتي پيش اومد بقيش رو ميگم

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
با لاخره منم با k750 كار كردم و يكي از دوستام خريد و يه چند ساعتي دست من بود . منم گفتم كه بعضي از نقاط ضعف و قوت گوشي رو بگم البته دوستمون niaz هم بعضياشو گفتن و تكميلش ميكنم .من چون گوشي خودم 6600 هست با اون مقايسه مكردمش .گوشي رو هفتهي پيش به قيمت 380 تومن با گارانتي الرمس خريد .
اولين چيزي كه بعد از دست گرفتن گوشي جلب توجه ميكرد صفحه نمايش 256 اون كه با يك background متحرك بسيار جلب توجه ميكرد دوم ظرافت گوشي بود كه با كمي دقت به ظرافت به كار رفته در ساخت و طراحي بدنه گوشي پي ميبريم و در دوربينش كه توجه منو خيلي به خودش جلب كرد وقتي در دوربينو رو باز ميكنيد گوشي به صورت خودكار وارد قسمت دوربين گوشي ميشه وضوح عكس و مانيتور گوشي واقعا مثال زدني بود وجود امكاناتي كه شما بيشتر در يك دوربين ديجيتال ميتونيد پيدا كنيد تا در يك گوشي در زمان عكاسي تمام صفحه بودن نماي عكس واقعا كار عكس گرفتنو دلچسبتر ميكنه و شما كافيه دوربينو به حالت افقي بگيريد و كليد عكاسي رو كه در كنار بدنه وجود داره تا نيمه فشار دهيد بعد مثل يه دوربين ديجيتال به صورت اتوماتيك فوكاس انجام شده و بعد از فشار دادن كليد تا اخر عكس شما ذخيره ميشه .در ضمن دوربين داراي يه چراغ خيلي كوچيك و بسيار قوي هست كه به مراتب نور اون از مدل k700 بيشتر شده تفاوت كيفيت عكس k750 و 6600 قابل مقايسه نيست واقعا .
پخش موسيقي اين گوشي واقعا گوش نواز است كيفيت صداي و بلندي صدا عاليه و وجود حالات انتخابي مثل bass ويا زيرو بم كردن صدا يا انتخاب به صورت دستي گوشي رو تبديل به يك mp3 player متوسط ميكنه كه شما ميتونيد با زدن يك هندزفري به گوشي و زدن كليدي كه در بقل گوشي براي پلي و پيز وجود داره به playlist مورد علاقه خود گوش بديد در كل سيستم پخش مديا k750 نسبت به k700 بسيار پيشرفت كرده و نسبت به 6600 قابل مقايسه نيست البته به ايرادي هم در اين بخش برخوردم كه بعدا ميگم.
از ديگر موارد استفاده از مموري sd در اين گوشي است تقربا تمامي كمپاني ها در گوشيهاي جديد خود از اين مموري استفاده ميكنن حتيnokia .مموري اين گوشي زمان روشن بودن گوشي قابل دراوردن است و اين گوشي تا 1 گيگ مموري ميخوره البته بعضيا ميگن تا 2 گيگ هم ساپورت ميكنه .
باطري گوشي خيلي ديرتر از 6600 تموم شد حداقل 2 برابر اون شارژ داشت البته سوني زمان 9 ساعت مكالمه رو براي باطري گذاشته البته فكر نكنم واقعا انقدر باشه ولي از 6600 من كه خيلي بيشتر بود.
از معايب گوشي ميشه به انتن دهي كمتر نسبت به 6600 نامبرد البته در حد كمي تفاوت داشت.
من در زمان كار احساس ميكردم كه كمي صفحه كليد گوشي خشكه ولي شايد به دليل نو بودن باشه يا شايدم عادت نداشتن من با ابن نوع صفحه كليد چيز ديگه اي كه من فكرشم نميكردم اين بود بعضي از فايلهاي wav كه با 6600 براش ميفرستادم نميخوند حالا نميدونم چرا .
در پايان بايد بگم گوشي خيلي نقاط قوت و ضعف ديگه اي داشت ولي چون مطلب خيلي طولاني بود اگه بعدا فرصتي پيش اومد بقيش رو ميگم

درسته آنتن دهيش به نسبت كمتره اما درستش همينه چون استاندارده ولي گوشيهاي نوكيا به دليل داشتن بوستر

قويتره و به همون نسبت خطرناكتر :wacko:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آنتن رو ول كنيد ! اين قضيه wav چيه ؟!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
شایان جان کلا SE ها با بعضی از فایلهای wav که احتمالا به خاطر نوع خاصشونه مشکل دارن و نمیخونن
البته امروز یه اتفاق دیگه هم افتاد و اینکه گوشی من یه فایل amr هم نخوند! دیگه کم کم دارم عصبانی میشم

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
شایان جان کلا SE ها با بعضی از فایلهای wav که احتمالا به خاطر نوع خاصشونه مشکل دارن و نمیخونن
البته امروز یه اتفاق دیگه هم افتاد و اینکه گوشی من یه فایل amr هم نخوند! دیگه کم کم دارم عصبانی میشم

آخه كدوم آدم عاقلي فايل Wav ميريزه !!!! اين همه برنامه واسه convert هست ظرف چند ثانيه همون فايل پر حجم

Wave رو ميتوني به mp3 تبديل كني هم كم حجم ميشه هم راحت خونده ميشه :happy:

اگه بد ميگم بگو بد ميگي :D

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
منم با تو موافقم! اما اخه این نوکیایی ها که عاقل نیستن!!! من جدن موندم چرا اینا از فایلهای wav استفاده میکنن حتما به خاطر گوشیهای مسخره اشونه!:D

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
منم با تو موافقم! اما اخه این نوکیایی ها که عاقل نیستن!!! من جدن موندم چرا اینا از فایلهای wav استفاده میکنن حتما به خاطر گوشیهای مسخره اشونه!:D

اگر ژيان ماشين شود نوكيا هم گوشي ميشود :D :D :D

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :

علت اصليش اينه كه تو بيشتر گوشيهاي نوكيا فايلهاي mp3 رو نميتونن به عنوان زنگ استفاده كنن مجبورن كه از wave استفاده كنن. :lol:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا چرا اينهمه فش به نوكيا ميديد هنوزم بيشترين فروش گوشي تو دنيا و تو ايران براي نوكياست (حتما يه دليلي داره ديگه) هنوز هم نوكيا خفنترين و گرونترين گوشيها رو ميزنه(8800). من خودم k750 رو خيلي دوست ولي كمي بايد منطقي بود اينكه wav و amr رو درست نخونه ايراده ديگه اگه ميخونه كه خب مثل نوكيا راحت بخونه ولي اگر هم نميخواد بخونه خب ميشه از مشخصات گوشي كمشون كرد در ضمن دوستي كه گفت گوشيا نوكيا اكثرا mp3 نميخونه اقا تعداد گوشيا نوكيا كه mp3 ميخونه خيلي بيشتر از سوني اريكسون هست و تمام گوشيهاي سري 6 كه بعد 6600 اومده mp3 ميخونه .در كل k750 گوشي خيلي خوبيه البته هر گوشي يه ايراداي هم داره ديگه. ولي من اينو بگم كه بهتر مثلا k750 رو با سري n نوكيا مقايسه كنيم و يا با گوشيهاي مثل 6270 ويا 6280 كه به زودي مياد نه با 6600 كتلت چون از نظر امكانات با اون گوشيها برابري ميكنه حالا بايد فكر كنيم كه اگه گوشي n90 و يا n91 يا 6280 تو بازار بود ايا باز هم k750 شانس رقابت داشت ؟اقا ناراحت نشيد دوستداران k750 فش هم نديد من با همه اينكه خيلي k750 رو دوست دارم ولي من به شخصه اگه مثلا n90 يا6270-6280با k750 يه قيمت باشه n90 يا 6270-6280 رو انتخاب ميكنم اينم يه دفاع از نوكيا بود ميدونم اينجا همه دوستدار k750 هستن ولي چون به نوكيا توهين شد من دفاع كردم (شرمنده همه دوستداران sonyericsson)
به نقل از faridbahal :

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
اقا چرا اينهمه فش به نوكيا ميديد هنوزم بيشترين فروش گوشي تو دنيا و تو ايران براي نوكياست (حتما يه دليلي داره ديگه) هنوز هم نوكيا خفنترين و گرونترين گوشيها رو ميزنه(8800). من خودم k750 رو خيلي دوست ولي كمي بايد منطقي بود اينكه wav و amr رو درست نخونه ايراده ديگه اگه ميخونه كه خب مثل نوكيا راحت بخونه ولي اگر هم نميخواد بخونه خب ميشه از مشخصات گوشي كمشون كرد در ضمن دوستي كه گفت گوشيا نوكيا اكثرا mp3 نميخونه اقا تعداد گوشيا نوكيا كه mp3 ميخونه خيلي بيشتر از سوني اريكسون هست و تمام گوشيهاي سري 6 كه بعد 6600 اومده mp3 ميخونه .در كل k750 گوشي خيلي خوبيه البته هر گوشي يه ايراداي هم داره ديگه. ولي من اينو بگم كه بهتر مثلا k750 رو با سري n نوكيا مقايسه كنيم و يا با گوشيهاي مثل 6270 ويا 6280 كه به زودي مياد چون از نظر امكانات با اون گوشيها برابري ميكنه حالا بايد فكر كنيم كه اگه گوشي n90 و يا n91 يا 6280 تو بازار بود ايا باز هم k750 شانس رقابت داشت ؟اقا ناراحت نشيد دوستداران k750 فش هم نديد من با همه اينكه خيلي k750 رو دوست دارم ولي من به شخصه اگه مثلا n90 يا6270-6280با k750 يه قيمت باشه n90 يا 6270-6280 رو انتخاب ميكنم اينم يه دفاع از نوكيا بود ميدونم اينجا همه دوستدار k750 هستن ولي چون به نوكيا توهين شد من دفاع كردم (شرمنده همه دوستداران sonyericsson)

كي ميگه نوكيا پر فروشترينه باهات مخالفم ....تو ايران اينجوريه و گر نه من خودم حتي تو دبي نديدم دست كسي كتلت باشه معمولا لاي نون پيدا ميشه نه دست مردم :D

تو چيو با چي مقايسه ميكني بابا جون دو تا شركت غول سوني و اريكسون دارن اين مارك رو ميزنن طراحيش كه خدايي بينظيره امكاناتش هم همينطور تازه كمترين آمار خرابي رو هم داره پس چرا باز سنگ نوكيا رو به سينه ميزني ؟

6600 رو بفروش يه 750 يا 800 بگير باور كن زندگيت عوض ميشه ;)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
ببین سعید جان بذار یه چیزی رو بهت بگم که البته حرف خودم نیست همیشه یادت باشه در قرن 21 طراحی حرف اول و آخر رو

میزنه در همه موارد درسته مشخصات فنی ارجحتره اما دنیا و انسان دنبال چیزای زیباترند البته من با این حرفم نمیخوام چیزی رو

نقض کنم یا تایید فقط در این مورد کوچک بدون این گوشی به لحاظ Friendly بودن و حتی امکانات براحتی با همه گوشیهای موجود

قابل رقابته بدون هیچ تعصبی.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در پر فروشتر بودن نوكيا شكي نيست اين فكر كنم چيز تابلواي باشه و تازه جالب بدوني كه سوني اريكسون حتي در ردهبندي فروش جهاني در رتبه سوم بعد motorola قرار داره و اينكه ميگي خرابيش كمتر خيلي چيز جالبيه تا حالا نشنيده بودم من هميشه ميشنيدم كه همه سره خراب شدن سوني اريكسون و هنگ كردنش مشكل داشتن و هر وقت هم خراب ميشد حالا بيا درستش كن مخصوصا رو سري p سوني اريكسون كه اگه خراب ميشد خيلي مشكل داشتي مخصوصا اگه ايراد نرم افزاري پيدا ميكرد ولي شايد الان خوب شده باشه؟!.در مورد امكانات خب همه ميدونن گوشي سري 6 نوكيا به خاطر استفاده از سيستم عامل سيمبين از امكانات ويژهاي برخوردارن كه گوشيهاي سوني اريكسون برخوردار نيستن و خيليا فقط به خاطر سيمبين بودنشون اين گوشيا رو ميخرن البته دوست عزيز در بهتر بودن k750 نسبت به 6600 خب شكي نيست اينو همه ميدونن من گفتم كه من خودم بشخصه اين گوشي رو خيلي دوست دارم ولي بهتره صبر كنيم nokia سري n و 6270-6280 نوكيا وارد بازار بشه اون وقت ميشه مقايسه كرد نوكيا رو با سوني اريكسون
به نقل از calligrapher :
كي ميگه نوكيا پر فروشترينه باهات مخالفم ....تو ايران اينجوريه و گر نه من خودم حتي تو دبي نديدم دست كسي كتلت باشه معمولا لاي نون پيدا ميشه نه دست مردم :D

تو چيو با چي مقايسه ميكني بابا جون دو تا شركت غول سوني و اريكسون دارن اين مارك رو ميزنن طراحيش كه خدايي بينظيره امكاناتش هم همينطور تازه كمترين آمار خرابي رو هم داره پس چرا باز سنگ نوكيا رو به سينه ميزني ؟

6600 رو بفروش يه 750 يا 800 بگير باور كن زندگيت عوض ميشه ;)

بالا