error
Registered User
- نوشتهها
- 87
- لایکها
- 0
هيچ فرقي نميكنه اين پسوند ها فقط نمايانگر محل عرضه گوشي استبچه ها کسی میدونه k750i بهتره یا k750c
هيچ فرقي نميكنه اين پسوند ها فقط نمايانگر محل عرضه گوشي استبچه ها کسی میدونه k750i بهتره یا k750c
به نقل از xPlod :دوربین رو فعال کنید،
Setting | Save to | Memory Stick.
وقتي گوشي از طريق usb به کامپیوتر وصل ميكني و از طريق cdبه کامپیوتر معرفي كردي driver مجازي برات رويبه نقل از mahdi389 :وقتي Memory Stick رو روشن ميكنم اصلا معلوم نيست عكس ها و فيلم هايي كه با گوشي ميگيري كجا مي ريزه
در ضمن من امروز رفته بودم الرمس براي بلوتوس و اينفرارد گوشيم گفت برنامه جديد كه بريزيم درست مي شه
البته خودشون هنوز برنامه جديد رو هم ندارند
نظر شما چيه
به نقل از matin59 :وقتي گوشي از طريق usb به کامپیوتر وصل ميكني و از طريق cdبه کامپیوتر معرفي كردي driver مجازي برات روي
کامپیوتر درست ميشه (Removable disk )و عكسهاي گرفته شده كه در مموري استيك save كردي در مسير I:\DCIM\100MSDCF ميتوني ببيني
من driver مجازي رو( Removable disk ) دارم ولي عكسهايي كه روي مموري استيك ذخيره كردم نميتونم وقتي به كامپيوتر وصل كردم توي كامپيوتر ببينم
اين مسيري I:\DCIM\100MSDCF هم كي گفتي من تا اينجاI:\DCIM دارمش و ادامش كه اينه100MSDCF رو ندارم
حالا چرا اينقدر قيمت k750 رفته بالا و گرون شده؟؟!! :blink: ما دلمون خوش بود كه ارزونتر ميشه و بالاخره يكيشو ميخريم!! :f34r: اما حالا............!!به نقل از pxxx :گارانتي ايرانيان سفيد 375 هزار و مشكي 390 هزار
گارانتي اصليش كه تو دبي هست رو هم تو علادين 390 ميدن (مشكيش)
الرمس 390
به نقل از pxxx :گارانتي ايرانيان سفيد 375 هزار و مشكي 390 هزار
الرمس 390
به نقل از pxxx :گارانتي ايرانيان سفيد 375 هزار و مشكي 390 هزار
الرمس 390
به نقل از 1032 :تازه کیفیت mp3 تو سونی اریکسون همچین تعریفی نداره و اصلا به پای یک mp3 player واقعی نمی رسه
آیا واقعا ارزششو داره که به خاطره یه دوربین از لذت یک مکالمه خوب و بدون مشکل محروم بشید ؟
الان نبینید که توو تهران یا شهرای دیگه جواب میده ، برای مقایسه ببریدش به جاهایی که از نظر آنتن دهی به اصطلاح کوره
از همه اینها گذشته کار کردن با سونی اریکسون مشکله و قابله مقایسه با نوکیا یا زیمنس نیست اینکه شما برای ارسال یه فایل با bluetooth مجبور بشید برید پاساژ علاءالدین راهنمایی بگیرید جای تامل داره :blink:
باور کنید این مطالب بدونه ضره ای تعصب بود. چون برای من موبایل همیشه یه وسیله ارتباطی هست
به صحبت های اون دوست مون کاری ندارم، به اندازه کافی جواب داده شده. اما rax عزیز، این فرمایشتون کاملا بی اساسه. K750 کدوم همه ایراد آنتن دهی داره؟ کی می تونه ادعا کنه که محصولات یه شرکت آنتن دهی خوبی داره و محصولات اون یکی آنتن دهی بد؟ این حرف همون قدر مسخره اس که بگیم مثلا هندلینگ پورشه بهتر از آئودی ـه.من موندم اگه اين كا750 اينهمه ايراد انتن داره چرا ملت ريختن رو هوا دارن ميبرن قيمتش زده به اسمون.
به نقل از xPlod :دیگه نبینم از این حرفا بزنی ها، گفته باشم
به نقل از xPlod :به صحبت های اون دوست مون کاری ندارم، به اندازه کافی جواب داده شده. اما rax عزیز، این فرمایشتون کاملا بی اساسه. K750 کدوم همه ایراد آنتن دهی داره؟ کی می تونه ادعا کنه که محصولات یه شرکت آنتن دهی خوبی داره و محصولات اون یکی آنتن دهی بد؟ این حرف همون قدر مسخره اس که بگیم مثلا هندلینگ پورشه بهتر از آئودی ـه.
هر کدوم از این شرکتا گوشی هایی دارن که از لحاظ آنتن دهی پاشنه آشیل شون محسوب میشه که اون هم مربوط به کیفیت ساخت تعداد خاصی از قطعات یه محصول میشه. همین 2650 نوکیا یا SL55 زیمنس، از هر 10 تا 5 تاشون کیفیت برقراری و دوام ارتباطی مناسبی ندارن اما هیچ کس نمی گه و نباید هم بگه که مثلا زیمنس آنتن دهی خوبی نداره.
این حرفا همون طور که نیاز هم گفت کاملا بازاری و از روی نداشتن اطلاعات کافی ـه و اصلا قابل استناد نیست. حتمن شما بهتر از من می دونی که هنوزم که هنوزه بعد از گذشت 5-6 سال یه عده مغازه دار هستن که میگن AMD داغ میکنه!! چون فرضا تو سری K6II دماش دو درجه بیشتر از اینتل بود.
دیگه نبینم از این حرفا بزنی ها، گفته باشم
من موندم اگه اين كا750 اينهمه ايراد انتن داره چرا ملت ريختن رو هوا دارن ميبرن قيمتش زده به اسمون.