• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
بولوتوث و earphone

يعني چه و چه جوري ميشه از سلامتشون اطمينان حاصل كرد

و آيا به گوشي هاي نوكيا هم ميشه بولوتوث فرستاد

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي ميدونه چه جوري ميشه با K750 وصل اینترنت شد؟؟؟

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
دوربین رو فعال کنید،
Setting | Save to | Memory Stick.

وقتي Memory Stick رو روشن ميكنم اصلا معلوم نيست عكس ها و فيلم هايي كه با گوشي ميگيري كجا مي ريزه

در ضمن من امروز رفته بودم الرمس براي بلوتوس و اينفرارد گوشيم گفت برنامه جديد كه بريزيم درست مي شه

البته خودشون هنوز برنامه جديد رو هم ندارند

نظر شما چيه

:eek:

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi389 :
وقتي Memory Stick رو روشن ميكنم اصلا معلوم نيست عكس ها و فيلم هايي كه با گوشي ميگيري كجا مي ريزه

در ضمن من امروز رفته بودم الرمس براي بلوتوس و اينفرارد گوشيم گفت برنامه جديد كه بريزيم درست مي شه

البته خودشون هنوز برنامه جديد رو هم ندارند

نظر شما چيه

:eek:
وقتي گوشي از طريق usb به کامپیوتر وصل ميكني و از طريق cdبه کامپیوتر معرفي كردي driver مجازي برات روي
کامپیوتر درست ميشه (Removable disk )و عكسهاي گرفته شده كه در مموري استيك save كردي در مسير I:\DCIM\100MSDCF ميتوني ببيني
upgrade firmware گوشيتم خودت ميتوني انجام بديx-plod عزيز در صفحه 5 طريقش توضيح داده

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از matin59 :
وقتي گوشي از طريق usb به کامپیوتر وصل ميكني و از طريق cdبه کامپیوتر معرفي كردي driver مجازي برات روي
کامپیوتر درست ميشه (Removable disk )و عكسهاي گرفته شده كه در مموري استيك save كردي در مسير I:\DCIM\100MSDCF ميتوني ببيني

من driver مجازي رو( Removable disk ) دارم ولي عكسهايي كه روي مموري استيك ذخيره كردم نميتونم وقتي به كامپيوتر وصل كردم توي كامپيوتر ببينم

اين مسيري I:\DCIM\100MSDCF هم كي گفتي من تا اينجاI:\DCIM دارمش و ادامش كه اينه100MSDCF رو ندارم

matin59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو توي قسمت تست ببين مموري استيك ميشناسه وصل

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
گارانتي ايرانيان سفيد 375 هزار و مشكي 390 هزار
گارانتي اصليش كه تو دبي هست رو هم تو علادين 390 ميدن (مشكيش)
الرمس 390

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از pxxx :
الرمس 390
حالا چرا اينقدر قيمت k750 رفته بالا و گرون شده؟؟!! :blink: ما دلمون خوش بود كه ارزونتر ميشه و بالاخره يكيشو ميخريم!! :f34r: اما حالا............!! :(

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pxxx :
الرمس 390

:eek: :wacko:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pxxx :
الرمس 390

خب مجبورين مگه همه اینو بگیرین که کمیاب بشه! برین نوکیا بگیرین!! :D مثلا 6630 خیلی گوشی خوبیه ها ... :blush:
اونوقت بعد که k750 ارزونتر شد خودم ميرم ميگيرم!!! :D :D :D

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيزان من :hmm: من 3 هفته اي ميشه كه دارم براي خريد گوشي تحقيق كامل مي كنم البته الان خودم نوكيا دارم اما مي خوام ارتقاش بدم.
اين چيزي كه ميگم اصلا از روي تعصب نيست چون خودم مي خوام motorola بگیرم و نوکیا رو ردش کنم :

خودتون به این فروم از اولش یه نگاهی بندازید و با فروم های نوکیا مقایسه کنید. خداییش چقدر مشکل دارید؟ :(

اگر کسی می خواد k750i بگیره فقط و فقط به خاطر پخش mp3 و دوربینشه نه چیزه دیگه و این اصلا انتخاب درستی نیست چون گوشی موبایل اول و آخرش برای برقراریه ارتباطه نه چیزه دیگه در حالی که شما گزینه های دیگه رو به این اصل ترجیح دادید. :eek:

خودتون هم خوب می دونید که گوشی هایی مثل سونی اریکسون حالا حالاها باید تلاش کنند تا به پای نوکیا برسند چون کیفیت آنتن دهی نوکیا واقعا تکه و رتبه بندی گوشی ها در نظر اول فقط بر اساس اینه :cool:

نوکیا از اولش که از کار خونه در میاد همون نوکیاست دیگه لازم نیست به هزار بد بختی اونو
update کنید تا مثلا صداش بلند شه :D

نکته بعدی نداشتن سیستم عامل سیمبینه که این مشکل خیلی هارو از استفاده برنامه های کاربردی محروم میکنه

تازه کیفیت mp3 تو سونی اریکسون همچین تعریفی نداره و اصلا به پای یک mp3 player واقعی نمی رسه

آیا واقعا ارزششو داره که به خاطره یه دوربین از لذت یک مکالمه خوب و بدون مشکل محروم بشید ؟

الان نبینید که توو تهران یا شهرای دیگه جواب میده ، برای مقایسه ببریدش به جاهایی که از نظر آنتن دهی به اصطلاح کوره

از همه اینها گذشته کار کردن با سونی اریکسون مشکله و قابله مقایسه با نوکیا یا زیمنس نیست اینکه شما برای ارسال یه فایل با bluetooth مجبور بشید برید پاساژ علاءالدین راهنمایی بگیرید جای تامل داره :blink:

باور کنید این مطالب بدونه ضره ای تعصب بود. چون برای من موبایل همیشه یه وسیله ارتباطی هست

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
معلومه كاملا بدون تعصب بود

فرمايشاتتون كاملا بازاري و بدون مطالعه بود

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از 1032 :
تازه کیفیت mp3 تو سونی اریکسون همچین تعریفی نداره و اصلا به پای یک mp3 player واقعی نمی رسه

آیا واقعا ارزششو داره که به خاطره یه دوربین از لذت یک مکالمه خوب و بدون مشکل محروم بشید ؟

الان نبینید که توو تهران یا شهرای دیگه جواب میده ، برای مقایسه ببریدش به جاهایی که از نظر آنتن دهی به اصطلاح کوره

از همه اینها گذشته کار کردن با سونی اریکسون مشکله و قابله مقایسه با نوکیا یا زیمنس نیست اینکه شما برای ارسال یه فایل با bluetooth مجبور بشید برید پاساژ علاءالدین راهنمایی بگیرید جای تامل داره :blink:

باور کنید این مطالب بدونه ضره ای تعصب بود. چون برای من موبایل همیشه یه وسیله ارتباطی هست

بابا خيلي عالي بود..شما كار با بلوتوث رو مثال زدي...من يه كا700 دادم يه بچه شير خوره فهميد هر چي بخواد چه جوري سند رو ريسيو كنه..خدايش به يه ادم بالغ و وارد بگو با 6600 يه فايل سند كن به كامپيوترت.....يا اس55 كه خودم داشتم اند راهنمايي بود واقعا...به هر كس ميخواستم بفروشم ميگفت اين ميس كالد هاي اين گوشي با 20 بار دكمه زدن هم پيدا نميشه...(گرچه الان دارم خودم دوباره CX75ميخرم...تنها گوشي راحت و خوش دست و كاراي زيمنس همون اس ال 45 بود...خيلي كاربري ساده اي هم داشت..)

اگه اينطوره كه شما ميگي من ميرم يه الكاتل كلاب ميخورم رو دستش انتن دهي نداريم...بزرگي و خوشگلي و دوربين و پخش موزيك هم كه مهم نيست..برقراري ارتباط مهمه...(سه تا ريويو از W800..K750 بخون ببين چندتاش نوشته اين گوشيها از ايپاد بهتر موزيك پخش ميكنن..)

من موندم اگه اين كا750 اينهمه ايراد انتن داره چرا ملت ريختن رو هوا دارن ميبرن قيمتش زده به اسمون...

بهر صورت نوكيا گوشي بدي نميسازه ولي قيمتاش مثل اينتل همه رو بدبخت ميكنه..ان 90 رو ميگن بالاي 1 ميليون...
خوب شما بگو چند تا از مدلهاي مناسب موتورولا تو ايران هست...اگر هم باشه بخاطر تحريم امريكا قيمتش رو هواست...

من اصلا تو موبايل وارد نيستم و ادعايي در اين مورد ندارم ولي شما گفتي بودن تعصب..اگه اين ودن تعصبه پس حرف منم بودن تعصبه.. :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حرفهای به قول NIAZ کاملا بازاری و بدون مطالعه می زنی 1032
واقعا برو یه سر به این سایتهای review بزن 3-4 تاشو بخون ببین اونا چی میگن نه این که مردم عامی تو ایران چه برداشتی از nokia دارن من همیشه گفتم که nokia بد نیست ولی گرونه 6230i با اون امکانات و وضع دوربین و mp3 باید 170000 باشه نه
300000 تومن همین طور N90 که به قول خودشون دوربین 2mpxl روشه که واقعا جلوی ;750i از لحاظ دوربین و mp3 کم میاره نهایت برای symbian بودن باید باشه 500000 نه 1200000 تومن!!
اره این طوری یه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من موندم اگه اين كا750 اينهمه ايراد انتن داره چرا ملت ريختن رو هوا دارن ميبرن قيمتش زده به اسمون.
به صحبت های اون دوست مون کاری ندارم، به اندازه کافی جواب داده شده. اما rax عزیز، این فرمایشتون کاملا بی اساسه. K750 کدوم همه ایراد آنتن دهی داره؟ کی می تونه ادعا کنه که محصولات یه شرکت آنتن دهی خوبی داره و محصولات اون یکی آنتن دهی بد؟ این حرف همون قدر مسخره اس که بگیم مثلا هندلینگ پورشه بهتر از آئودی ـه.
هر کدوم از این شرکتا گوشی هایی دارن که از لحاظ آنتن دهی پاشنه آشیل شون محسوب میشه که اون هم مربوط به کیفیت ساخت تعداد خاصی از قطعات یه محصول میشه. همین 2650 نوکیا یا SL55 زیمنس، از هر 10 تا 5 تاشون کیفیت برقراری و دوام ارتباطی مناسبی ندارن اما هیچ کس نمی گه و نباید هم بگه که مثلا زیمنس آنتن دهی خوبی نداره.
این حرفا همون طور که نیاز هم گفت کاملا بازاری و از روی نداشتن اطلاعات کافی ـه و اصلا قابل استناد نیست. حتمن شما بهتر از من می دونی که هنوزم که هنوزه بعد از گذشت 5-6 سال یه عده مغازه دار هستن که میگن AMD داغ میکنه!! چون فرضا تو سری K6II دماش دو درجه بیشتر از اینتل بود.

دیگه نبینم از این حرفا بزنی ها، گفته باشم :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از xPlod :

اين يه تيكه رو براش خوب اومدي xplod جان :D :D :D :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از xPlod :
به صحبت های اون دوست مون کاری ندارم، به اندازه کافی جواب داده شده. اما rax عزیز، این فرمایشتون کاملا بی اساسه. K750 کدوم همه ایراد آنتن دهی داره؟ کی می تونه ادعا کنه که محصولات یه شرکت آنتن دهی خوبی داره و محصولات اون یکی آنتن دهی بد؟ این حرف همون قدر مسخره اس که بگیم مثلا هندلینگ پورشه بهتر از آئودی ـه.
هر کدوم از این شرکتا گوشی هایی دارن که از لحاظ آنتن دهی پاشنه آشیل شون محسوب میشه که اون هم مربوط به کیفیت ساخت تعداد خاصی از قطعات یه محصول میشه. همین 2650 نوکیا یا SL55 زیمنس، از هر 10 تا 5 تاشون کیفیت برقراری و دوام ارتباطی مناسبی ندارن اما هیچ کس نمی گه و نباید هم بگه که مثلا زیمنس آنتن دهی خوبی نداره.
این حرفا همون طور که نیاز هم گفت کاملا بازاری و از روی نداشتن اطلاعات کافی ـه و اصلا قابل استناد نیست. حتمن شما بهتر از من می دونی که هنوزم که هنوزه بعد از گذشت 5-6 سال یه عده مغازه دار هستن که میگن AMD داغ میکنه!! چون فرضا تو سری K6II دماش دو درجه بیشتر از اینتل بود.

از اين نظر يا از اون نظر :D

من نه گفتم انتنش بده نه گفتم خوبه...من گفتم اگه ايراد اساسي داشت خوب فروشش كم ميشد و يا تو بازار ميپيچيد كه ايراد اساسي داره...

خودم هم هنوز درست نگرفتم قضيه رو... :wacko:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فكر كنم ركس به كنايه گفته بود ها ! :D

من موندم اگه اين كا750 اينهمه ايراد انتن داره چرا ملت ريختن رو هوا دارن ميبرن قيمتش زده به اسمون.

فكر كنم منظورش اين بود كه ايراد نداره ! :D

راستي در مورد اينكه SE رو بايد بعد از خريد دست كاري كني كه صداش در بياد و nokia اينطوري نيست !
من سره اين جمله كلي خنديدم !!!!

هفته پيش با دوستم رفتيم ( عشق برنامه نصب كردن رو symbian داره ) يه 3230 خريد . اورديم خونه ...صداي speaker ش اصلا در نميومد ! حتي موقع زنگ زدن ! باورتون نميشه چه قدر ضعيف بود ! ورداشتيم برديم گارانتي ! يارو گفت اقا اينا همينطوريه ! :D :D

گفتيم يعني چي اخه ! اين اصلا صدا نميده ... گفت الان من يدونه برات از تو جعبه در ميارم ببيني كه همش همينه ... در اورد باز كرد ديديم راست ميگه ! :D

گفت اين سري بار كه اومده همش اين مشكل رد داره ... گفتيم خب حالا چي كارش كنيم گفت " buzzer " ( درسته ؟ همينه ؟ يه همچين چيزي گفت ) ش رو برات عوض ميكنم درست ميشه ! ... نميدونم كجاييش 10 تومن ... اونيكيش 15 تومن خلاصه يه سري قيمت داد ... بعد گفت بذار بدم اين مهندسمون ببينه ... برد اون پشت ... بعد 5 دقيقه اورد صداش زياد شده بود ... نفهميديم چي كار كرد ... بعد يه جا ديگه هم نشون داديم ... گفت باز نشده گوشي ! :D

خلاصه مطلب اينكه هنوز هم با اين كارا ... صداش به بلنديه اين T630 دره پيته من نرسيده !!!

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تمامي اين چيزهايي رو كه گفتم برگرفته از فرومي مثل همين فروم بود كه درباره سوني اريكسونه.

من كه بهتون گفتم خودتون يه نگاهي به اين فروم البته از اولش بندازيد. با اين اوصاف يعني خودتون داريد خودتون رو محكوم مي كنيد.

نگاه كنيد كه به ازاي هر 10 پيام شما - 7 تاش در باره معايب و مشكلات سوني اريكسونه اونوقت من بازاري و بدونه علم دارم حرف مي زنم :blink:

مگه گوشيه موبايل ناموسه آدمه كه طرف بخواد روش تعصب داشته باشه ;) هر كي هم كه داره به قول معروف كوته فكره

اينكه آنتن دهيش نسبت به گوشي هاي ديگه خوب نيست چيزه خيلي واضحيه كه بعضي از دوستان هم در همين فروم به اين مطلب اشاره داشتن.

حال كي تعصب داره - من يا شما
از اون گذشته - از كي تا حالا چين گوشي ميزد كه اين يكي شاخش باشه ؟ :p اگر ميگفتن ايران ساخته بيشتر مي شد روش حساب كرد . من توو همين فروم ديدم دوستاني رفتن گوشي رو خريدن به خياله اينكه ماله ژاپنه ( نداشتن اطلاع كافي در مورد گوشي و به حرف اين و اون رفتن گوشي خريدن )

چين فعلا توو ساخت قطعات كامپيوتر اونم د حد مادر بورد ( كه بيشترش كاره چين تايپه و مالزيه نه چين ) سر رشته داره تازه دوستاني كه توو رشته مهندسي الكترونيكند خوب مي دونند كه بورد حساس و ظريف موبايل زمين تا آسمون با كامپيوتر فرق داره

نوكيا هرچي هم كه گرون باشه چه مي دونم دوربينش بد باشه و... آنتن دهيش حرف نداره و شما هم چه بخوايد چه نخوايد ايمان داريد.

سوني اريكسون و گوشي هايي مثل اين فقط با اين ترفند ها دارن مشتري جذب ميكنند ( داشتن دوربين و ام پي تري پلير) و دارن با نوكيا رقابت ميكنند

و در پايان : چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است من كه دارم مي بينم كار با اين گوشي چه بد بختيهايي داره و يكي از دوستان بعد از خريد دو روز پشيمون شده كه چرا 6630 نگرفته اونوقت برم تو سايت هاي تبليغاتي ببينم اونا چي گفتن :blink:

بالا